tix
|
Kasija nisem prepričana, da bom taščasta tašča... Meni je vedno bilo čudno, da bi imela tujega dojenčka v rokah. In sem se vedno tega izogibala. Razen, če bi mi ga ravno porinili v naročje... Tudi po mojem prvem... Ne vem, enostavno mi ni + ne upam... Kot vidim, pa nekatere (ne tašče, babice) nimajo s tem težave in se same ponudijo, da malo popestujejo. To me sploh ne moti. Pravzaprav mi je fascinantno. Ker jaz tega ne bi nikoli naredila... Očitno imam instinkt le za moje mladiče, ostale raje prepustim njihovim mamam oz staršema. Jaz pa ful rada, vedno kadar gremo obiskat nove dojenčke, vprašam če lahko malo popestujem A so vsi dojenčki tako živahni pri 2 mesecih? Moj je tako živahen, skoz brca, klati z rokami...non stop na previjalni skoz z ritko opleta, ga že komaj lovim . Zadnič na posvetovalnici je bila zraven punčka ki je rojena na isti dan, pa je smo ležala, tako mirna je bila, naš pa ... jaz sem ful fascinirana nad našo, sicer ne počne nič takega kar počnejo dojenčki (kravce ful pase, na ravni podlagi se prevali na bok, skoraj ji uspe že na trebuh, v posteljici sem jo našla že pravokotno na položaj kot sem jo oddala) ampak počne ful več kar njen bratec ni počel, on je bil res nepremičnina do enih 3m, tudi plazil in shodil je dosti kasneje, pa zdej šiba okrog. Je bil tud vtrebuhu dosti bolj miren, očitno ima to povezavo babice in dedki - moja mami je ful navezana na starejšega, oči je tak kul in ju uspem držat bolj na distanci, tašča je ena bolj mila varjanta "the tašče" tast je sicer super dedek ampak "hard" oblika tašče :) in ni vredno izgubljat besed IZVIRNO SPOROČILO: Kasija IZVIRNO SPOROČILO: ronja Moj srednji otrok ima zadnje čase mami fazo, moj starejši otrok je danes začel z eno hujšo varianto mami faze in moj mlajši otrok itak še ne ve, da sva različni osebi... Hmmmm.... Zanimivo bo to pri nas doma ... Tako sem se jaz zasmilila sama sebi danes - sem brala starejšemu zgodbo, med tem dojila tamalo in podirala kupčka, ko se je srednji zbudil in tulil, da hoče mamico. Cel žur tole začasno samohranilstvo. jaz sem sicer več ali manj sama doma ampak kar gre ker je starejši res tak miren fantek ( no da ne boste mislile , da nima izpadov - ampak so obladljivi) ampak recimo enkrat na teden pa pride izredno stanje. Mala ima krče in se je ful jokala, da je starejšega zbudila iz opold. počitka in ker je bil nenaspan ni bil za nikamor in je samo jokal, na koncu sem ležala na postelji vsakega držala v naročju z eno roko in malo je mankalo, da bi še jaz začela jokat. Ne morem vrjeti od poroda sem šla zdej 2x med večje število ljudi (trgovino) in obakrat zbolela, prvič sem imela angino, zdej drugič me spet žrelo z belimi oblogami boli, se bom 2 dni sama poskušala zdravit, preden grem k zdravniku po antibiotik - ker baje ima virusno vnetje podobne simptome
|