HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh Katte midva imava pa kmalu reša in upam, da predlaga IVF, vsaj nazadnje je tako govoril, sicer sam pri sebi je omenjal še laparo, ampak upam, da se lahko dogovorimo brez laparo za IVF, ker res ne bi šla na laparo, saj je 123 pol leta okoli. nikjer pa nisem našla odgovora kako je s tem, pač odvisno od diagnoze. bomo videli. ko dobiš napotnico si potem pri naslednji O na vrsti, le mislim, da poleti ne dela. meni bi napotnico dala že junija, pa je rekla, da je poleti reprodukcija zaprta. tako, da mi jo je dala konec septembra in sem prišla na vrsto enkrat oktobra. Mogoče bom pa tudi jaz šla v postopek nekje isto kot ti, pa bomo skupaj s Katte vozičkale....to bi blo fino! Aja, LittleSun sem pozabla, ki bo brez pomoči Drugače pa, Oreh, tudi jaz nisem razmišljala veliko o dnevih ciklusa, edino včeraj, ko me je šraufalo sem pomislila - a je že čas za O? Neverjetno, kako hitro mine od M do O, če je ne čakaš . Kak sem pa dobre volje! Juhuhu! In kljub temu, da imam noro akcijo cele dneve, se super počutim. Sem danes sanjala o vas, da smo kao mele zabavo v eni hiši,prav vse ki smo tukaj, ampak da smo ble noro zadržane in sem spoznala samo LittleSun pa še ena je bila, ne vem katera . Vidite, kolk mislim na vas.