|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
8.3.2012 18:55:58   
sonček85
sam na hitro vam napišem ,ker sem v muvingu;)

Nikoli ne obupajte ,kljub temu koliko krogov je že šlo nokoli.Mi smo Januarja bili es pridni ,user posted image na dva dni ,da bo ja .no potem je Ati zbolel in se je končalo s slončkanjem in sem misla eh sej ne bo.Klomifen sem normalno popapcala do konca in feb.M ni bilo ,delala 2 testa oba ' zato sem tudi napisala da se za nekaj časa umikam ,da mine in vidimo kaj bo .No in kot veste sem šla na samoplčniški pregled ker bi do maja predolgo čakala na mojo G in kaj vidimo ,en velik debel + -nisem mogla verjeti.Daens pa prvi pregled kjer smo videli srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja nosečka sem in navijam za vse vas.
Kljub temu da jemljete klomifen ne obupajte .nam je v oboje uspelo s klomifenom in sem mu hvaležna user posted image ,pila krvomočnico in to je to -POGUMNO NAPREJ SEM Z VAMI .objemčke vsem ki vas je obiskala in čestitke vsem ki ste srečke user posted image user posted image user posted image user posted image

rvm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
8.3.2012 19:02:03   
witch
Zewa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da te jutri barvam roza user posted image Drugače ko sem se pa jaz registrirala je bilo glih okrog 31.10. noč čarovnic. In takrat mi je prišla na misel čarovnica. In tako sem postala čisto prava witch user posted image

anushka ti kar pozitivno glej na zadevo. Vem da je denar potreben, ampak kot vedno pravim vse se bo zgodilo z razlogom.

Kliki pridejo taki dnevi. pri meni so vedno ko dobim M. ampak moramo s polno paro naprej. Evo zadala si si cilj. Odmisli dojenčka in se posveti samo sebi in temu, da grejo ti kg dol. Sem pa tudi jaz v tej smeri začela spet delati. Jeseni do decembra sem izgubila 8 kg. Zdaj so šli 3 spet gor. Tak da se bo spet začela akcija user posted image

Sa.je
user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo z obema vse ok.

a Iza oj joj... tebi pa je prav hudo. pa kako za enega user posted image hud..a mu ni do slončkanja. to je skoraj nemogoče. saj tudi moj je včasih malo čuden. sva bila prejšnji mesec bolj ko ne cimra. ampak to je bilo eno obdobje, potem pa je spet ok. želim ti res da se pogovorita da ga prepričaš in da seveda čim prej dobita svojo pikico.

sonček
user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljen uz. Naj pikica naprej pridno raste user posted image Ko bi pri nama tudi klomifen deloval... zdaj sem prvi krog (po treh škatlicah)

auser posted image potem pa naj bo danes uspešna akcija. pravijo da povezava polna luna in O delata otročke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 8.3.2012 19:03:28 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
8.3.2012 19:04:38   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)user posted image

5.3.
Poka (1. krog po laparo)user posted image

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (x. krog)

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)user posted image

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)

11.3.
thanchyka (1. IUI)

12.3.
štrumfek (x. krog)

14.3.
monsy (x. krog)

15.3.
donini (8. krog)

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)
anonimna (x. krog)
anonimna user posted image (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)user posted image
SILVA (x. krog)
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)user posted image
ninej (x. krog)
LittleSun (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 43

NOSEČK: ___2___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 503
8.3.2012 19:09:43   
sonček85
witch:seveda bo ,samo močna moraš biti.Mi smo v drugem krogu.1 škatlica mi je še ostala .držim pesti

Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.3.2012 19:16:31   
mladika
Za vse moje ženskice,kopirano iz FB-ja:

Ko je Bog ustvarjal žensko, je delal že šesto naduro. Prišel je angel in ga vprašal:
“Zakaj pa se tako dolgo ukvarjaš z njo?” In Bog odgovori: “Ali si morda pogledal navodila za sestavo? Ona mora znati prati, ne sme biti iz plastike, imeti mora več kot 200 gibljivih delov, ki jih je mogoče zamenjati. Njeno telo mora delovati brezhibno, čeprav je na dieti. Imeti mora naročje za najmanj štiri otroke hkrati. Njen poljub mora zdraviti vse, od odrgnjenih kolen do zlomljenega srca. In za vse te številne naloge, ki jih mora opraviti, ima na voljo samo dve roki.” Angel se je začudil, ko je slišal, kaj vse je zahtevano v navodilih za sestavo. “Le dve roki … Nemogoče! In to pri standardnem modelu?! To je preveč dela za en dan … Spočij si in jo dokončaj jutri.” “Ne, ne bom,” je protestiral Bog. “Zdaj sem že tako zelo blizu temu, da dokončam to bitje, ki mi je priraslo k srcu, da se nočem ustaviti. Ko zboli, se zna že sama zdraviti in lahko dela 18 ur na dan.”
Angel se je približal in se dotaknil ženske. “Toda, Bog, napravil si jo tako mehko ...”
“Res je mehka,” se je strinjal Bog, “toda naredil sem jo tudi močno. Ne boš verjel, kaj vse lahko vzdrži.” “Ali zna misliti?” vpraša angel. Bog odgovarja: “Ne le to. Zna tudi oceniti in se pogajati, odločati in se zavzemati.”
Nato je nekaj pritegnilo angelovo pozornost. Stegnil je roko in se dotaknil lica ženske.
“Ojoj, mislim, da pušča. Saj sem ti rekel, da je to preveč dela za en dan.” “Nič ne pušča … to je solza,” ga zavrne Bog. “Čemu pa služi solza?” vpraša angel. Bog je odgovoril: “Solza je njena možnost, da izrazi svoje veselje, žalost, skrb, ljubezen, razočaranje, osamljenost, bolečino in ponos.” To je na angela napravilo velik vtis: “Bog, Ti si genij. Na vse si mislil. Ženska je osupljivo bitje!!” To je res! Ženske so močne, ko prenašajo stisko in nosijo težka bremena. A poznajo tudi srečo, ljubezen in znajo izražati svoje mnenje. Smejejo se, ko želijo kričati. Pojejo, ko želijo jokati. Jočejo, ko so srečne, in se smehljajo, ko so nervozne. Borijo se za to, v kar verjamejo. So proti krivici. Ne sprejemajo zavrnitve, če menijo, da obstaja drugačna in boljša rešitev. Vsemu se odpovejo, da imajo njihove družine to, kar potrebujejo. Prijateljico spremljajo k zdravniku, ker vedo, da jo je strah. Njihova ljubezen je brezmejna ... Jočejo, ko njihovi otroci v življenju doživijo kaj novega, in so vesele dobrote svojih prijateljev. Vesele so vsakega novega rojstva in vsake poroke. Njihovo srce je zlomljeno, ko izvedo za smrt ljubljene osebe. Žalujejo za izgubljenimi ljubljenimi osebami, vendar so močne tudi takrat, kadar menijo, da ni več ničesar, za kar bi se še bilo vredno boriti. Ženske vedo, da poljub in objem zdravita zlomljena srca.
Vseeno pa se je v božjo stvaritev prikradla ena napaka …

Ženska pogosto pozabi, koliko je v resnici vredna!!!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 505
8.3.2012 20:00:06   
Anonimen
mladika a si iz mojga statusa kopirala user posted image

lp, Iza

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
8.3.2012 22:05:57   
Anonimen
Punce odzunaj sveti prav lepa polna lunca.Tako,da se grem stiskat k dragemu pa upam da 23 namestouser posted image zagledamouser posted image .Lahko noč.user posted image user posted image user posted image .
Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
8.3.2012 22:51:38   
ninej
Punce moje drage,vem da je že pozno in skorajda že mimo pa vseeno vam namenjam tole:
Noben cvet ni tako lep kot ŽENSKA.
Noben vetrič ne piha tako nežno kot je nežna ŽENSKA!
Noben kamen ni tako trd,kot je trdna ŽENSKA.
Noben vihar ne prenese toliko dežja,kolikor solz potoči ŽENSKA!
In nihče ne premore toliko ljubezni kot jo ima v sebi ŽENSKA!

Vse lepo ob našem dnevu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.3.2012 6:14:29   
Anonimen
Punce, tole sem danes dobila na mail:

http://1nadan.si/ponudba/LJUBLJANA%20EXTRA/1492?isPreview=False

Držim pesti za vsako od vas!

Ena od vaših bivših user posted image

(odgovor članu ninej)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
9.3.2012 6:59:55   
Zewa
Dobro jutro punce...

na žalost se moram posloviti od vas... Ker sem nalulala user posted image user posted image user posted image

Srce mi bije kot zmešano.. Gledam v ta test, ki ni niti malo dvomljiv..Razmišljam, kako bom povedala fantu, ko pridem zvečer s službe... user posted image user posted image

Jaz upam, da se vse narišete za mano na temo nosečk... user posted image user posted image
Vas pa pridem kaj pogledat..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.3.2012 8:13:56   
multipraktik
user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image želim ti lepo in bp nosečnost....
jaz nebi zdržala do zvečer, tko da si carica hehuser posted image

go go marec!!! še 14 dni do mojga odčitka...dooolga!!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.3.2012 8:15:29   
LittleSun
Dobro jutro

ZEWAAAA juhuhuhuhuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, ma sem vesela zate!!!

Grem delam, imam gužvo.se javim kasneje...

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.3.2012 8:20:57   
*anushka*
Waaaaaaaaaaa, Zewa bravoooooooo!!!!!! user posted image user posted image user posted image

sem mislna, da bo dons spet en depresiven dan, ampak si me takoj spravila v dobro voljo! user posted image user posted image

Vidiš, če čakaš - dočakaš. Zdej ti pa želim en super lep vikend praznovanja, potem pa mirnih user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.3.2012 8:26:19   
Katte
Čestitam, sonček85 in Zewa user posted image  user posted image  user posted image !!!
Srečno do konca.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.3.2012 8:29:38   
Vivaldi
Zewa, še tukaj čestiiiiitke!!!!user posted image

Mladika, ob poplavi takih in podbnih mailov vedno mislim, da sem že imuna, ampak tole ... sem dobila kar kurjo polt.
FENOMENALNE SMO!!! user posted image

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.3.2012 8:44:27   
Zewa
Hvala! user posted image Še vedno ne dojemam ravno...

Torej, čakam vas pri novembrkahuser posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.3.2012 9:02:06   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sam na hitro vam napišem ,ker sem v muvingu;)

Nikoli ne obupajte ,kljub temu koliko krogov je že šlo nokoli.Mi smo Januarja bili es pridni ,user posted image na dva dni ,da bo ja .no potem je Ati zbolel in se je končalo s slončkanjem in sem misla eh sej ne bo.Klomifen sem normalno popapcala do konca in feb.M ni bilo ,delala 2 testa oba ' zato sem tudi napisala da se za nekaj časa umikam ,da mine in vidimo kaj bo .No in kot veste sem šla na samoplčniški pregled ker bi do maja predolgo čakala na mojo G in kaj vidimo ,en velik debel + -nisem mogla verjeti.Daens pa prvi pregled kjer smo videli srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja nosečka sem in navijam za vse vas.
Kljub temu da jemljete klomifen ne obupajte .nam je v oboje uspelo s klomifenom in sem mu hvaležna user posted image ,pila krvomočnico in to je to -POGUMNO NAPREJ SEM Z VAMI .objemčke vsem ki vas je obiskala in čestitke vsem ki ste srečke user posted image user posted image user posted image user posted image

rvm

Uauu, Sonček, to pa je zgodba user posted image Pa se mi je zdelo čudno, ko si napisala da si UZ dala skozi in sem si mislila, kaj če sem pozabila da je Sonček nosečka in nisem želela budala izpast. Kakorkoli, iskrene čestitke! user posted image user posted image
user posted image

In Zewa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Čestitaaaaaaaaaaaam, ful vesela zate! user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 517
9.3.2012 9:14:23   
klopek
Zewa in sonček85 čestitke waaaaaaau user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.3.2012 9:25:42   
monsy
Sonček85 in Zewa čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.3.2012 9:33:08   
Sa.je
Čestitam Sonček, čestitam Zewa user posted image user posted image user posted image
kako lepe novičke že zjutraj! Želim vama lepo nosečnost in zdrava otročka!

Dajmo punce.....še lulat in nalulat čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 520
9.3.2012 9:45:13   
oreh
Zewa čestitke!!!! koliko časa sta vidva že ustvarjala?

sonček seveda čestitke tudi tebi! a tako je bilo pri tebi... sem mislila, da si nas zapustila zaradi razočaranja nad klomifenom.

joj punce, zewa in sonček nista ravno novinki... smo dobile danes kar močno dozo optimizma, a ne?

moram povedat, da sem prav ponosna nase, sem se včeraj zalotila z mislijo, da sploh ne vem kateri dan v ciklu sem, sem morala iti prav štet na koledar in preštet kdaj bi naj bila O.user posted image user posted image

Katte, bom spet mal firbec pasla. kdaj pa se mislita k rešu naročiti, če sploh?

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.3.2012 9:50:43   
Zewa
No, nisem ravno dolgo, vendar je bil to 5. krog.
Ni nama uspelo tako kot unim (sej jim privoščim), ki se samo pogledata pa ratauser posted image

Ajde, zdej sem navijačica tuki (pon pon cofi.user posted image . )

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.3.2012 10:15:24   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: oreh
Katte, bom spet mal firbec pasla. kdaj pa se mislita k rešu naročiti, če sploh?

Pri svoji G se bom naročila, ko pride M začetek maja. Rekla ji bom za napotnico. Čeprav mislim, da bi mi znala še sama HSG prej narediti, pa mogoče mi bo Femaro predpisala. Bomo videli. Vsekakor bi jaz šla čim prej v postopek, da sem mi endometrioza prej ne ponovi.
Kakšni so pa tvoji plani?

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 523
9.3.2012 10:18:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse user posted image user posted image

torej js se verjetno poslavljam od marca, ker sva zamudila O (sm se že pofočkala pri aprilkah)... se bom zaenkrat mal posvetila diplomi in iskanju službe...

lp, Iza

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
9.3.2012 10:33:24   
oreh
Katte midva imava pa kmalu reša in upam, da predlaga IVF, vsaj nazadnje je tako govoril, sicer sam pri sebi  je omenjal še laparo, ampak upam, da se lahko dogovorimo brez laparo za IVF, ker res ne bi šla na laparo, saj je 123 pol leta okoli. nikjer pa nisem našla odgovora kako je s tem, pač odvisno od diagnoze. bomo videli.
ko dobiš napotnico si potem pri naslednji O  na vrsti, le mislim, da poleti ne dela. meni bi napotnico dala že junija, pa je rekla, da je poleti reprodukcija zaprta. tako, da mi jo je dala konec septembra in sem prišla na vrsto enkrat oktobra.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!