kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Naš je pa včeraj ful tekoče kakal. Prdi pa tudi on fejst. Ku star dec. Po moje po radiču, ki sem ga jedla zdej dva dni. Jst nisem več zdržala brez. Uhhh.. Jaz sem samo 1x jedla solato in sem si prisegla, da dokler se ne uredi to njeno črevesje- še vsaj dober mesec, je ne dam v usta pod nobenim pogojem!!! Ker našo je tako napenjalo, da je med prdenjem jokala, ker jo je bolel trebušček.. IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Kaj se sekiraš??? Moja kaka samo 1x na dan, redko 2x in se pokaka toliko, da gre vse skozi plenico do hrbta gor In jo moram vedno umit v banjici.. No ja, kašenkrat, ko se mudi jo kar pod pipo v pomivalnem koritu splahnem A ni tole ma nevarno za oparit otroka? Ne, ni nobene nevarnosti, ker je ne spiram s pipo iz vode, ampak iz posodice, kjer imam toplo vodo Kontracepcija: Mirena pod nobenim pogojem, fujjjj!!! Zaenkrat- vsaj pol leta bova kar kondome uporabljala, potem pa bom vidla kaj in kako.. Tabletk pa tudi ne bi več pila.. No ja, še par mescev imam čas za razmislit, sedaj res nimam volje še s tem se ubadat vijolica VSE NAJBOLJŠEEEE Pa upam, da te bo dragi kaj razveselil danes Preživi lepo današnji dan in lepo praznuj Nosni aspirator: Jaz ji kar v ležečem položaju na previjalni mizi povlečem bibice ven IZVIRNO SPOROČILO: ronja Saj nisem rekla, da nisi za dojenje - samo da iz tiste zaprisežene, da edino to je pravo... je praksa pač drugačna kot teorija. Pa to ti piše punca, ki ni nobenemu svojemu otroku dala niti kapljice am. Ronja je bila po porodu na ie dva dni, imela dihalno stisko in vse, tam si ji dali flašo, pa je vseeno lepo ratalo čisto dojenje - se da, je pa seveda tako težje. To v pogum tistim, ki imajo težave, pa bi rade vseeno nadaljevale. Kar se dojenja kot kontracepcije tiče: naše babice in mame so vse dodajale čaj - to potem ne velja, čim dodajaš tekočino in čim ne dojiš več pogosto ponoči.Moja mami je dobila menstruacijo skoraj 8 mescev po porodu.. Ja, saj povsod piše, da velja za max. 6 mesecev oz. dokler ne daš dojenčku karkoli drugega - nam so pa začeli uvajat hrano že pri 3-4 mesecih. No ja, moja tamala uspe spiti nekje od 60-100ml mojega mleka.. Ko začne protestirati na zizki, jo še malo posilim, da vleče, potem pa jo dvignem, da podre kupček.. Ko ga podre, ji pa še dodam kašnih 50-60ml AM.. Ma moja mama meni ni nobenega čaja dajala.. Le 2-3x tedensko po 1 čajno žličko prekuhane vode, to je pa vse..
|