|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
6.3.2012 17:37:47   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Jaz bi že kupila babyvac-a, pa nimamo sesalca. Oz. imamo rombo (da ne boste mislile, da smo packi).

Hahaha.. Mi sploh nimamo sesalca doma pa nismo packi user posted image user posted image Jaz to kar z metlo-močo (viledo) obrišem in je stvar rešena in ne rabim ropotat po stanovanju s sesalcem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 6.3.2012 17:38:58 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 926
6.3.2012 17:41:24   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Moj mali že dva dni bolj slabo kakauser posted image Mogoče je 1-2x pokakan cez dan.Ne vem kako touser posted image .Punka pa kar veliko.

Kaj pa naša k že dva dni ni šla user posted image  pa tud puka ko zmešana ..

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 927
6.3.2012 17:41:31   
kimica86

Moj mali že dva dni bolj slabo kakauser posted image Mogoče je 1-2x pokakan cez dan.Ne vem kako touser posted image .Punka pa kar veliko.

Kaj se sekiraš??? Moja kaka samo 1x na dan, redko 2x in se pokaka toliko, da gre vse skozi plenico do hrbta gor user posted image user posted image user posted image In jo moram vedno umit v banjici.. No ja, kašenkrat, ko se mudi jo kar pod pipo v pomivalnem koritu splahnem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 928
6.3.2012 17:42:30   
kimica86
Kaj pa pomeni to punkanje????

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 929
6.3.2012 17:46:51   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Kaj pa pomeni to punkanje????

Prdenjeuser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 930
6.3.2012 18:21:54   
Matkurja

Naš je pa včeraj ful tekoče kakal. Prdi pa tudi on fejst. Ku star dec. user posted image user posted image Po moje po radiču, ki sem ga jedla zdej dva dni. Jst nisem več zdržala brez.

Neposredna povezava do sporočila: 931
6.3.2012 18:26:30   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Kaj se sekiraš??? Moja kaka samo 1x na dan, redko 2x in se pokaka toliko, da gre vse skozi plenico do hrbta gor user posted image user posted image user posted image In jo moram vedno umit v banjici.. No ja, kašenkrat, ko se mudi jo kar pod pipo v pomivalnem koritu splahnem user posted image user posted image

A ni tole ma nevarno za oparit otroka?

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 932
6.3.2012 19:41:48   
mefisto
Dober večer!

aspirator mi imamo dva, tega babyvac in enega na baterije. Uporabljam oba. Ko je bil user posted image bolan je imel kr precej zamšen nos in je bil ta baterijski premalo močen tako da se uporabljala babyvac in je res fajn. Malemu sem lahko pošteno ščistila nos in je lahko vsaj nekaj časa dihal. Tega baterijskega pa uporabljam vsako jutro, da ven polovim bibe.

Kakanje.. naš običajno kaka 1-2x na dan.

Danes sem imela poporodni pregled in me je G. vprašala o kontracepciji, če sem že kaj razmišljala. In nimam pojma kaj naj naredim, nič kaj mi ni všeč. Ne tabletke, ne mirena. Ste ve že kaj razmišljale, kaj boste uporabljale?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.3.2012 20:33:14   
ursah
kontracepcija: mirena - mefisto, zakaj ti ni všeč? Ali ima katera izkušnje z njo, kakšne so slabe strani? Jaz imam v četrtek ta pregled in razmišljam ravno o mireni (kot o nečem, kar je zelo zanesljivo in brez dela). Me pa skrbijo slabe strani, iščem po netu kaj so slabosti, me pa zanimajo še morebitne vaše izkušnje...

Za kaj se boste odločile?

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.3.2012 21:23:41   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: ursah

Za kaj se boste odločile?

Za umik. tud G ni nič predlagal, ker smo tega delali 4 leta. Je sam reku d naj malo pazimo eno leto, da če bi se pa prej zgodilo, bomo pa že naredili tako, da bo prav.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.3.2012 21:40:32   
mefisto
ursah všeč mi ni zato, ker izgubiš menstruacijo. In to se mi zdi precej nenaravno. Sicer je moja svakinja zelo zadovoljna z njo in s tem da nima večuser posted image . Je pa G. je rekla da so možni stranski učinki tudi: glavoboli, akne, ciste na jajčnikih.

Umik, hja midva sva se te metode držala po prvem otroku, ker sva itak imela namen imeti še enega. Sedaj, ko pa sva z naraščajem zaključila pa mi ni več tako vseeno. Pa predvsem, če gledam da sta oba ratala v prvo mislim da res nujno potrebujem nekaj.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 936
7.3.2012 7:13:21   
ursah
Mefisto, metode umika sva se po prvi hčerki držala tudi midva. No, zato imamo sedaj dojenčka user posted image  user posted image . Sicer sva itak kmalu planirala še drugega dojenčka, ampak vseeno je bila naša Eva presenečenje, ker se je pojavila tako hitro user posted image .

Kaj pa misliš s tem, da boste naredili kot je prav, če ni skrivnost...?

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 937
7.3.2012 8:19:53   
tix
aspirator - pri prvem sem imela na baterije pa ga itak nismo kaj dosti potrebovali, zdej ko je bila mala že pri 1m kar dosti nahodna sem šibala po babyvaca in sem zadovoljna

user posted image  in kontracepcija - je še nimam, pri prvem sem jo dobila po 7m, upam, da bo sedaj isto, kar se pa tiče pa kontr. pa  kondomi in umik dokler ne prideuser posted image , potem pa po naravnem user posted image . Bi pa v roku 2L itak še enega imel.

Včeraj sem imela popor. pregled in je G rekla, da imam še švoh mišice med. dna (kar tud sama čutim), da jih moram dobro okrepit do naslednje user posted image

predvidevam, da rodil user posted image

kakanje - že od rojstva 2x na teden, najprej me je malo skrbelo, ampak se dobro redi  

spanje - še vedno spi kar veliko, včeraj v vozičku celo 4 ure, ko sem jo ven vzela pa takoj sirena user posted image

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.3.2012 9:23:25   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: tix

aspirator - pri prvem sem imela na baterije pa ga itak nismo kaj dosti potrebovali, zdej ko je bila mala že pri 1m kar dosti nahodna sem šibala po babyvaca in sem zadovoljna

user posted image  in kontracepcija - je še nimam, pri prvem sem jo dobila po 7m, upam, da bo sedaj isto, kar se pa tiče pa kontr. pa  kondomi in umik dokler ne prideuser posted image , potem pa po naravnem user posted image . Bi pa v roku 2L itak še enega imel.

Včeraj sem imela popor. pregled in je G rekla, da imam še švoh mišice med. dna (kar tud sama čutim), da jih moram dobro okrepit do naslednje user posted image

Jaz imam tudi slabe mišice, moram delati Keglove vaje.

Danes je pa moj danuser posted image user posted image Upam, da si bo moj lahko vzel kej časa za mene.

Ko sem se pritoževala nad kakanjem...malo prej se je pošteno pokakal med hranjenjem, pa ga grem previti in se mi je še na previjalni pokakaluser posted image .Pošteno pokakaluser posted image

Baby vac
danes sva ga z dragim uporabila. Sva dubila dve veliki bibi venuser posted image . Je dragi kar na uste nastavil. A ve ko to uporabljate, a vaši malčki ležijo ali jih imate v sedečem položaju?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 939
7.3.2012 9:23:39   
miami10
moja mala ma res full krče, sicer je po terapiji boljše, ni pa še dobro. greva cez 1teden spet...na dan ko ji dam oleovit je pa katastrofa - včeraj jok od 17-22h, vse skupaj je bilo cca 1uro tisine, sem se ze bala da bo kilo dobila...ampak sem se s takimi dnevi sprijaznila-na zacetku mi je blo groza...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.3.2012 9:43:18   
Kasija

Mefisto, metode umika sva se po prvi hčerki držala tudi midva. No, zato imamo sedaj dojenčka user posted image  user posted image . Sicer sva itak kmalu planirala še drugega dojenčka, ampak vseeno je bila naša Eva presenečenje, ker se je pojavila tako hitro user posted image .

Jap, metoda zanesljivo ni učlinkovita, lahko še jaz potrdim user posted image

Babyvac ji sesam v polležečem položajo - jo držim v naročju podobno kot pri dojenju.  

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.3.2012 9:58:13   
Matkurja

To verjetno leti name. No, imela sem carski rez in ni priporočljivo zanositi vsaj eno leto. In ker sva imela probleme z zanositvijo, naj se itak ne bi zgodilo nič. Sem pa vprašala ginekologa, kaj pa če se zgodi in je rekel, da je že imel primer, ko je ena zanosila po treh mesecih po CR in da je imela pač malo več pregledov, pa da so porod prej sprožili, da ni bil prevelik otrok, pa da ni maternica trpela oz se pretrgala po šivih.
No, jaz svojemu dohtarju zaupam.

Vijolica, VSE NAJBOLJŠE!

nam so se pa krčki nehali. No, zdaj joče bolj zato, ker ga napenja, ampak unega krča, ko se je pa metal nazaj, bil ves moker za vratom in se drl ne glede na vse, tega pa ni več. Moram it nekam potrkat, da ne bo danes spet kaj. Zgleda, da so Idropurivit boljše kot plivit, pa da biogaia pomagajo, al kaj vem. Pa še jest sem začela zelenjavo in sadje

A babyvac se lahko tud na usta potegne ven?

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.3.2012 9:59:28   
kokosh
Včeraj in danes ponoči smo imeli pa katastrofo glede spanja. Včeraj čez dan je ene 3x zaspal po 45 min, od 4h naprej je bil buden vse do 2h ponoči. Čez dan je jedel na uro in pol, zvečer zadnjič ob 23h. Uspavati sva ga skušala od pol 10h naprej user posted image Upam, da je bila res samo polna luna user posted image

kontracepcija - midva ne načrtujeva naslednjega pred najinim 30. letom user posted image Posluževala se bova t.i. naravnih metod načrtovanja družine in upam, da naju ne bodo prinesle okoli, pa seveda, da bova midva zadosti dosledna ;) Moram pa priznati, da pri takšnih dolgoročnih planih nisem povsem brez skrbi, če se bo res izšlo po najinih željah.

< Sporočilo je popravil kokosh -- 7.3.2012 10:10:07 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.3.2012 10:02:56   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: miami10

moja mala ma res full krče, sicer je po terapiji boljše, ni pa še dobro. greva cez 1teden spet...na dan ko ji dam oleovit je pa katastrofa - včeraj jok od 17-22h, vse skupaj je bilo cca 1uro tisine, sem se ze bala da bo kilo dobila...ampak sem se s takimi dnevi sprijaznila-na zacetku mi je blo groza...

Miami te čisto razumem.user posted image
Naša spet ni imela krčev 2 dni. Ji pa res nisem ta dva dni dala Plivita, ker se je prepozno zbudila... In ti povem, da je včeraj prvič po porodnišnici (1 teden), spala zvečer. Prej nikoli po 17 uri. Včeraj pa je zaspala od 17 po pol urce do urco tri krat do njene ure spanja(23 do 24). Tako, da očitno ti krči bistveno vplivajo tudi na spanje.

Saj ne vem, a naj ji ukinem vit d za 1 mesec. da krči minejo... Po drugi strani pa je bila brez njih tudi že 7 do 10 dni, pa je imela krče vsak dan...
Danes sem ji dala 1 kapljico.

Dajem pa sedaj starejšemu sinu 3 kapljice po navodilu p. Star je 4 leta. Sicer pozabim in dobi 3-4 x na teden. Sem ji to odkrito rekla in je rekla, da ni problema glavno, da jih dobiva. So ugotovili, da ima večina otrok menda pomankanje in naj bi sedaj vsi jemali do šole. Menda naj bi otroci, ki imajo pomankanje, pogosteje zbolevali... Še delajo raziskave...

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.3.2012 10:14:29   
trnuljčica
Mi smo pa dobro spali. Oz tako kot vsak dan. Le da v njeni posteljici.user posted image
No, tale moj infekt me je vsaj brcnil, da sem jo morala dati v njeno posteljico čez noč. Da mi ne zboli. Ker me je skrbelo, kako bo, ko bom morala nehat dojiti, ona pa spi z mano. Očitno, da so bili moji strahovi odveč. Mala je fejst flexibilen user posted image user posted image . Sem jo pa vzela k sebi ob prvem dojenju ob 5 ih, ker sem že precej boljša... Verjetno bom sedaj tako delala vedno, razen če mala ne bo mogla zv zaspat.
MM je presrečen, da ima spet samo eno žensko v postelji.user posted image Čeprav nama to ne koristi kaj dosti, ker gre on spat ob 22 ih (ob 5 ih se vstane), mala pa pozneje... Ampak enkrat bo koristilo...user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 7.3.2012 10:21:31 >

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.3.2012 10:16:17   
vijolica2

Vijolica, VSE NAJBOLJŠE!

A babyvac se lahko tud na usta potegne ven?

Hvalauser posted image

Ja nama je ratalo. Tisti del ki ga priklučiš sicer na sesalec si je moj dal v usta in je šlo dobro.

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 7.3.2012 10:17:09 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.3.2012 10:20:38   
trnuljčica
Violica čestitam. user posted image user posted image user posted image Pa privošči si kaj danes.

Neposredna povezava do sporočila: 947
7.3.2012 10:28:51   
trnuljčica
Kokoš takole je moja spala in jokcala, ker je bila zaspana pred 2 tedni.Sem rabila nekaj dni, da sem ugotovila, da se joka in me zraven odriva. Mi je preblisknilo, da mogoče želi, da jo pustim pri miru. In res. Ko je njena ura in začne tečkat in zeha, jo dam v posteljico, pokrijem polovico obraza z ninico, dam dudo.Potem jo sicer pljune, ampak sčasoma zaspi. Brez joka. Zeha, si mane očke, malo gleda, zadrema, se zbudi, pa spet... Pol pa zaspi. Če pa ji tlačim dudo nazaj, al pa ji skušam preveč pomagat pa samo sirena. Tako kot, če jo nosim za uspavat. Rata čisto histerična.
Probaj.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.3.2012 10:31:39   
miami10
vijolica VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO PRESPANIH IN ZDRAVIH DNI user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.3.2012 10:38:09   
Janchek81
Vijolica2 vse najboljšeeeeeeee in vse naj naj, kar si sama najbolj želiš user posted image

Drugače pa smo mi danes spali od včeraj od 8h do danes do 3h zjutraj, potem smo se nahranili in spali do 7h zjutraj potem pa nismo nič več zaspali .. zdaj je šla Maša z dedijem mal vozičkat pol ko pride nazaj pa hranjenje in potem probat mal zaspančkat ... čeprav čez dan mi kar noče in noče zaspat user posted image  tko, da naša definitivno ne meša dneva in noči user posted image

Kar se tiče krčev pa mislim, da jih nima več, samo napenja jo, ker ni mogla it kakat ... ponoči sem jo previla je bila pokakana ampak bi blo dobr, da bi še šla, ker je bilo blata zelo malo pa še to je bil kar dovolj gost ...

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......