nusi
|
Jutro vozičkanje - jaz sem s taparvim ful prevozičkala, zjutraj sva šla od doma in se vračala popoldne, itak sem ga zunaj preijala in dojila in je blo super. Zdej pač ne bo več tko. Dopoldne bom probala na hitro kej narest, pol ven, pol po starejšga v vrtec in nekam na igrišče, kjer mi tastarejši ne more nikamor pobegnit (se pravi nobene vode, nevarnih plezal, ceste ali pa da je vsaj ograja...) Z niti 2 leti starim tamalim pač ne bom mogla nekih dolgih tur delaat . Sem se pa premislila glede buggypoda, mi je predrag in bom vzela samo buggyboard - poličko za ta starejšga in upam, da mu bo všeč. dianatal gel - mislim, da je čist ok, če ne drugega tudi pri babicah naredi nek efekt, da se jim ne mudi tko zlo rezat. CSD -jaz sem oddala 15.2., tko da so mi lahko notri vpisali zadnjo plačo (v februarju, samo to je itak v resnici januarska) in ni bilo problemov. pediatri - mene to ful moti, s tem čakanjem. Sicer pri nas je tko, da na posvetovalnico se hodi posebej, nisi skupej z bolnimi, ampak ko prideš pa na kontrolo po bolezni pa čakaš z bonlnimi in potem seveda tudi kej stakneš, tko kot mi nazadnje . Poleg tega sama raje pokličem in povem, da je moj bolan, pa da mi dajo neko uro, ker mi je bustast čakat po 2 uri z bolanim otrok v naročju ampak zadnje čase e tko, da se sploh ne javijo in potem ni druge kot da prideš in čakaš. Tudi za kontrolo si naročen ampak glih tko čakaš do pol ure. Pa še starši znajo bit ful neodgovorni, pripeljejo tamale z noricami, 5.6. ali kerokoli boleznijo in sploh ne povejo takoj, da bi jih dali v izolacijsko, ampak najprej bluzijo naokol, dokler jih kakšna sestra končno ne nažene v izolacijo . Zato se mi v velikem loku izogibamo ZD, kadar se le da. Dejstvo pa je, da je seveda na prvem mestu pediater sam in ne čakalnica, to je glavno merilo. caelia - lepo, da se že crkljate , uživajte z vašim sončkom vročina ponoči - meni je sicer malo bolj toplo kot ponavadi, ampak nimam pa takih težav ponoči, tko da upam, da udi pri tebi minejo. 1. april - tak je bil moj taprvi, skos na vseh meritvah n azgornji meji, rojen pa potem s 53 cm in 3320g, kar ni neki ful, sam je pa res, da je tut pol in še zdej ful odganjal, je vedno kr med tavečjimi , pa že od samga štarta je imel ful velke podplate, so mu ble vedno vse pižamce s podplati premajhne
|