|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
28.2.2012 13:23:13   
Refresco
Živjo, in pozdravček vsem starim in novim po dolgem času!

Moj PDP se je po uspešno opravljeni nuhalni premaknil na 28.8.

Tudi počutje je mnogo boljše že, zerdila pa sem se od začetka nosčnosti za okoli 1 kg.
Upam, da se sedaj začenja najlepše obdobje user posted image , brez slabosti, utrujenosti, in z veliko pozitivne energije! user posted image

Mimogrede, rada bi šla na telovadbo, jogo za nosečnice...je v bližini Logatca kaj na voljo? Kolikor sem se zanimala sama, žal nisem nič našla user posted image  prosim za kakršnokoli informaicjo, pa hvala!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.2.2012 16:27:01   
tapeta
Lep pozdrav!

Po dolgem času se oglašam. Vas pridno prebiram, za pisat sem malo lena.
Nuhalna je za mano, rezultat je zelo dober. user posted image
Slabosti me še vedno malo spremljajo, tudi bruhanje. Vendar gre na bolje. Me pa križ kar fejst boli, že kakšne tri tedne. Upam, da ne bo do konca tako.

LP

(odgovor članu Refresco)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.2.2012 11:44:15   
RedSonja
Mi smo meli v ponedeljek Ac. Poseg je res hitro koncan. Sicer vse skup traaaja ampak konkretna akcija pa je 123 mimo. Midva sva placala Fish test in so naju ze v torek poklicali in sporocili, da je vredu in da mamo XX :D. Koncni izvid pa pride cez 3-4 tedne. Skratka taglavna skrb je mimo in lahko naprej uzivam v nosecnosti z eno skrbjo manj. Ta teden sem lepo doma na bolniski in cimvec pocivam, da neb prislo do kakih komplikacij.

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.2.2012 12:38:58   
*Talija*
Pozdravček vsem skupaj!
Tukaj še ena user posted image , ki bi se vam pridružila. Tudi jaz imam rok avgusta - baje da 13. Trenutno sem v 16. tednu in sem imela ravno danes ponovni pregled pri svojem G. Je tokrat samo srčka poslušal in je bilo vse OK user posted image  
Tale forum sem zasledila že nekaj časa nazaj pa sem vseeno raje malo počakala, preden bi se priključila. Na začetku sem imela malo komplikacij, ker sem krvavela in dobila diagnozo grozečega splava ter pristala na dabrostonu, tako da sem na vse skupaj raje gledala malo z distance.
Kakorkoli, naša mala borka (ja, pravijo, da bo punčka user posted image ) se ni dala in tudi vsi dosedanji testi (vključno z NS) so odlični. Trenutno se torej trudim samo, da si dvignem železo in da bi pridobila čim manj kil user posted image  

Sem pa danes še zvedela, da me v 28. tednu čaka cepljenje, ker sem Rh-. Ima mogoče katera izkušnje s tem?

Punce, čestitke vsem in da bi vsem teh nekaj mesecev minilo kar se da lepo!

Pozdravčke - šibam na SOOOONCE user posted image

(odgovor članu Refresco)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.2.2012 12:48:44   
špica84
Dobrodošla

V 28.tednu dobiš inekcijo,ker si rh-.To je zaščita ob eventuelni drugi nosečnosti.Ker če imaš ti negativno grupo,plod pa pozitivno je v prvi nosečnosti vse ok.
Pri drugi nosečnosti bi pa telo zavrnlo plod kot tujek in zato me,ki smo rh- potrebujemo to inekcijo.
In tudi po porodu jo dobiš,če ima dojenček pozitivno skupino,če ima negativno kot ti je ne

(odgovor članu *Talija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.2.2012 13:53:03   
ma_mi
Red Sonja, user posted image super, da je vse ok. Sem prav vesela, da si se oglasila in povedala kako to gre, da nebom predolgo na trnih user posted image
Dej mi še neki povej, če sem si prav zapomnila, kaj rabim sabo; napotnica+kopija napotnice, izvid nuhalne + kopija, izvid krvne skupine + kopijo tega ?? -sem si prav zapomnila?? A moraš pred in po posegu kaj več magnezija piti??
Ja pa še to (vem da je kje na netu, sam se mi ne da iskat), kok pride Fish test?
No zdej te pa ne bom več morila, da boš lahko še mal počivala user posted image .

Maja T. , upam, da je pri tebi tudi vse potekalo bp. in da bo vse ok user posted image .

ostale nosečke pa, uživajte v tem prelepem sončku.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.2.2012 14:10:29   
RedSonja
Jaz sem bila v LJ. delal mi je Pušenjak. Sem ok. Na trenutke čutim manjše špikanje spodaj, kar je menda normalno. Drugače pa ni posebnosti. Predvem še bl počivam, kot bi bilo potrebno, ker hudo suho kašljam, pa da neb ta kašelj kaj vplival na ... karkoli. Če počivam se kašelj umiri.

Zraven sem imela napotnico in kopije izvida NS+DHT ter fino je da imaš kopije krvne skupine (jaz tega nisem kopirala, pa je blo vseeno ok).
Fish test sva midva vzela, ker je bila sama AC na ZZZS in ni nama žal, ker je takoj drugi dan po 14h poklicala iz genetika in naju "odrešila" tuhtanja.
Stane pa malo manj kot 300 evrov. Greš plačat v Leonišče, tako da lahko plačas s kartico.

Po posegu je sestra priporočila pitje magnezijevih tablet ja, zaradi tega, ker se lahko amternica krči. Magnezij pa zavira krčenje. Jaz pijem dve tableti na dan tako kot piše na pakungi, da je priporočljivo.

Vse skupaj kar trajaaaaa, ker po posegu še 2 uri počivaš na počivalniku. Mislim, da sva bla tam okoli 7:30, domov pa sva šla ob 12:30.

Srečno tudi tebi ;).

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.2.2012 20:56:51   
tinca10
pozdravljene bodoče mamice! se opravičujem, ker vdiram v temo... če se še niste, se pa verjetno kmalu boste srečale s polnim noskom pri dojenčku, zato vam svetujem, da si ogledate naslednji prispevek, ki govori o različnih načinih/tehnikah čiščenja nosu s strokovnega in praktičnega vidika. pozdravček

http://s12.si/zdravo-zivljenje/razno-ostali-prispevki/1475-ienje-noska-pri-otroku.html

(odgovor članu Refresco)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
1.3.2012 10:19:00   
princeska Tia
Lep pozdravček,
se kar pozna da je zunaj sonček, ni nobene tukaj gor :)
user posted image vsem za uspešno opravljene AC, sploh si nočem niti predstavljat kako lahko ubija čakanje rezultatov, tako da bi jst tud na vašem mestu plačala ne glede na ceno.
A je katera z območja Moste-Polje, Lj? Razmišljam, da bi hodila na telovadbo v ZD Fužine pa bi blo luštno met mal družbe :)
Drugače me moja mala pikica zaenkrat samo "žgačka" od znotraj. Ne vem a je to res otročiček al so neki občutki zarad raztezanja kože. Pravih gibov še ni, jih še čakamo.
uživajte v sončku in božajte trebuščke user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
1.3.2012 11:52:26   
activia
se na hitro javljam s pregleda, vse super fajn, spola nismo mogli potrditi ker nam je dojenček kazal hrbet user posted image
bomo poskusili na morfologiji ki bo 5.4 user posted image

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
1.3.2012 14:08:41   
*mommy to be*
hej hej!
evo še mene po dolgem času.. berem vas redno ampak običajno ni časa, da bi kaj napisala...
včeraj smo imeli pregled, pa srčka smo poslušali in vse lepo tiktaka... user posted image
Crtek za seznam: Naslednji pregled- morfologijo, pa imam 21.3.
Jeej, bomo končno izvedeli ali bo user posted image ali user posted image ampak ne bomo povedali user posted image Naj še firbec pri sorodnikih malo dela, ker ziher bomo šele takrat ko bo rojen/a. user posted image Nič user posted image , grem na sončka uživat, pa se beremo!
Božajte buščke, sploh tiste, ki ste že začutile prve metuljčke...user posted image user posted image

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
2.3.2012 12:17:05   
OrangeMoon
Čestitam RedSonja, držim pesti tudi zate ma_mi, samo pogumno in pozitivno naprej!
Končno sonce, toplo sonce! Kako lepo nam bo se sprehajati s trebuščki na soncu, a ne?
Mene so slabosti minile, trebušček raste, hormoni nič ne nagajajo, tak da maksimalno uživam in mam res veliko energije od zgodaj zjutraj pa tam do 9 zvečer, ko pa kr ugasnem :)
Otroček v trebuščku mara samo zdravo hrano in mu ne paše nič mastnega in nič kaj sladkega (pa sem drugače kr sladkosnedna:) Za kar sem pravzaprav vesela, upam da bo trajalo:)

Kako se počutite ve, kaj vam paše in kako se razvajate?

Pazite nase in pridno božajte trebuščke:)

(odgovor članu *mommy to be*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
2.3.2012 12:37:03   
printemps
hej hej :) vidim, da vse zelo uživamo ob takem lepem spomladanskem vremenu :) Jaz imam sicer rada zimo, ampak najlepša pa mi je pomlad, ko vse tako lepo cveti in buhti, hehehe tako kot me :)
Ja pri meni so se pa začele prve tk močne brce, da sem jih v nedeljo že začutila user posted image Najprej nisem bila čisto točno prepričana ali je to to, ali pa je to kaj drugega, potem sem pa vidla, da je bilo vsak dan nekaj podobnega, kar se dogaja v trebuščku user posted image Res neverjetno lep občutek, ko čutiš dogajanje notri v trebuščku. Sem vidla, da nas ima kar nekaj nosečk okoli 20-23 pregled morfologije, to bo veselo :)
Aja ta teden sem tudi začela s telovadbo pilates za nosečke, je kar super zadeva. Čeprav sem zelo športen tip, mi tale pilates paše še posebej za križ, ki me kar že zdaj boli. Še katera že kam hodi na kakšno telovadbo?
Lep pozdravček in lep vikend user posted image

(odgovor članu OrangeMoon)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
2.3.2012 17:10:38   
kattk
hej noseckice..kako ste kaj??

Mi smo bli danes na urgenci zaradi mocnih bolecin v levem predelu trebuha in leva stran kriza. Moja maternica se je nekam hecno obrnila in pritiska na crevo, zato imam tako slabo prebavo..kao zgleda kot nekaksna nosecniska kila. In moram samo pocivat, naslednji teden pa moj zdravnik na pregledu ukrepa :/ kr zalostno, sm dns ko invalid, en dan bo vredu, drugi ne, maternica se bo pa kasneje ce bom pocivala nazaj premaknila, ce bom pridno se mirkala :/

kaksen pregled je sploh morfologija?? Pa v katerem tednu je?

Pridne bodite :)

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
3.3.2012 11:53:08   
špica84
Morfologija je pregled  ploda(srčka,organov).Malo bolj podroben pregled.Preverijo,če je ok.Dela se pa ponavad okoli 20t.

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
3.3.2012 12:10:28   
Bubalu
Živjo punce,

se po dolgem času spet malce javljam. Me je kr mičkeno sram, ker sm na FB bolj aktivna, kot tukaj, ampak obljubim, da se bom poboljšalauser posted image Nazadnje sem pisala o tem, da sem mela slabe izvide vode, po tistem sem spila cca 3l ali več vode na dan, tako da so bili sedaj zadnji izvidi ok, alelujauser posted image Zdej se res trudim čim več piti, pa morm priznat, da sem se že kr navadla, razen obiskovanje wcja je mal nadležno, ker je zeeeeeeeelo pogosto user posted image No, naslednji pregled mam 12. marca, pa upam, da bo vse ok.

Aja, pa dobrodošle vse nove avgustovke ;)

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
4.3.2012 11:38:04   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 2.2., Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
  princeska Tiauser posted image , 30, 1user posted image , 0user posted image , 6.3., ?, ?
just_meuser posted image , 24, 1 , 0 , 14.2., ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 21.3., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 26.3.,
?, ?, user posted image
Toopsyuser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.3. , Lj, ?,

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?, user posted image
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 14.3.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2., Mb, Mb, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 7.3.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 19.3.,
?, ?, user posted image
gorskarozicauser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image ,  21.3., ?, ?

9.8.

Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.3.,
Pt, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., Lj, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

11.8.
*pupika*user posted image , 25, 3 , 0 , 31.1., ?, Sg

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 5.3.,
?, ?

13.8.
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb,
lady69user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Bleda, ?,
*Talija*user posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?,user posted image

14.8.

Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 15.3., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 29.2.,
?, Pt
, user posted image
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.4., ?, ?, user posted image
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., ?, ?
klavdi1 , 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.3., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 13.3., ?, ?

19.8.
Anita_suser posted image , 22, 3user posted image , 2user posted image , 13.2., Cerknica, Po

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 13.3., 7.3., UZ srčka, ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.3., ?, ?
ma_miuser posted image , ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

21.8.
Anonimnauser posted image , ?, 5user posted image , 4user posted image , ?, ?, ?
kattkuser posted image , 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Nm, ?
Iz Lune , 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

22.8.

Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 22.3., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Ce, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?
Bubaluuser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 12.3., ?, ?
OranznaM , 31, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
Maeveuser posted image , ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., Kr, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 2.3.,
Ce, ?
Refrescouser posted image , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 26.3.,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
LINDIuser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?

31.8.

Mojarožicauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , 9.3.,
?, ?
MADMAXuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.
82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomanka , 28, 1 , 0 , ?, ?, ?
Poletje2012user posted image , ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
marec:

LINDI                  5.3.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

*mommy to be*    21.3.
printemps             22.3
skarabej_79        22.3.
proxima               26.3.
Evita12                26.3.
*pika*poka*         29.3.

april:

activia                    5.4.

AMNIOCENTEZA:

RedSonja               28.2. user posted image
Maja T.                  28.2.

GLUKOZNI TEST:

proxima                13.4.

ICT:

proxima               10.5.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

80 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image
srečki user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.3.2012 8:30:42   
wish87
Pozdravljene nosečke :)

Se vidi da je bil vikend in da je zunaj vse lepše in toplejše vreme...čveke smo se kar malo ustavile user posted image Pa saj je prav tako da smo več zunaj, na zraku, kot pa za računalnikom user posted image
Kako ste kaj? Počutje? Bušiji rastejo? Jaz že komaj čakam da bom občutila prve premike otročka user posted image zdaj sem v 15.tednu in upam da čim prej doživim ta občutek user posted image
Drugače pa sem se zadnje čase vsem preveč hvalila kako se dobro počutim in da nimam nobenih več slabosti...no pa sem v soboto popoldne in skoraj celo nedeljo preležala in presedela ker mi je bilo tako slabo. Nisem vedela da se lahko slabosti tudi še vrnejo...sem bila prepričana da ko minejo, minejo do konca user posted image
Razmišljala sem da bi si prebrala kako knjigo o nosečnosti in dojenčku pa ne vem katero naj izberem da ne bo izguba časa in da je zanimivo branje. A ima mogoče katera kak predlog? user posted image

Lep in uspešen ponedeljek vam želim :)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.3.2012 8:34:00   
crtek
jutro punce!

po doooolgem času mam tudi js malo časa za napisat 2vrstici user posted image čestitam vsem za uspešno opravljene NS in RedSonji za AC user posted image

kattk upam, da se ti stanje čimprej pošitma, da ti ne bo treba celo nosečnost preležat, še posebaj, ker se začenja pomlad in s tem lepi topli dnevi...

pri meni pa nič posebno novega...trebušček se že vidi in morem priznat, da mi je vsakotolko kr malo hudo, ki prej sm mela vedno popolnoma raven trebuh...sej ne, da je velik, še daleč ne, je take lepe oblike in sm prou ponosna nanj, mi je pa kr čudno, da se moj trebušček spreminja v žogico user posted image bibo čutim že kakšen teden, čeprav najprej nisem bla prou sigurna, če je to res to, al ne, pa sm pol ugotovila, da vrjetno kr bo user posted image včiraj sm začutla eno kr močno brco/bokso, ki me je prou malo presenetla in prestrašla...res je nism pričakovala user posted image čene pa sm opazla tudi to, da se prou lepo po obliki trebuščka vidi kje leži biba in kako je obrnjena in se z user posted image ful zabavava ugotavljat kje ma glavco in kje nogice user posted image mi je pa hecno, kr povsot piše, da naj bi v 18tednu maternica segala nekje do 2/3 med sramno kostjo in popkom, js pa lahko vrh otipam tik pod popkom, oz. občasno malček nišje, ko se biba postavi na počez user posted image moja zdravnica pravi, da je to ok, tko da tudi mene ne sekira user posted image komaj čakam naslednji pregled, še dobrih 10dni, da se zmenimo za morfologijo...moj user posted image je že tako neučakan, da spet vidi malega razgrajača user posted image prou zabaven mi je. Sva se šla stavit, če je user posted image al user posted image ...meni se zdi, da je user posted image , dragi pa pravi, da je sigurno user posted image , tko da čakamo na morfologijo, če bojo kej povedali. Če je user posted image mi je dolžen en juice in sadno kupo s sladoledom, če pa je user posted image , morem pa js njemu častit pivo in pizzo user posted image v vsakem primiru zmagava oba, je pa ful zabauno se tko hecat user posted image mi je pa ful hecno kako hitro se take novice razvejo...se mi zdi, da še 1teden nazaj ni noben nič vedu, pol je pa moj user posted image 2prijatlom povedau in zdej vejo že vsi u vasi user posted image sodelavci in šef od mojega mu pa sploh niso hotli vrjet ne za poroko, ne za mojo user posted image , kr je tak, da jih rad zafrkava in pol mu ne morejo nič vrjet. Sm ga pršla zadnjič obiskat in sm si zanalašč oblekla najožjo majco kar jih mam, da se je ja vidlo, pa se vseeno noben ni upal nič prašat user posted image samo ben zdej vsaj vrjamejo user posted image jooooj komaj čakam, da bo poletje, da ne bo več treba okoli hodit u plaščih in 15majcah...prou že hrepenim po kratkih hlačah, oblekcah in majčkah na špalince...user posted image

ok pupe, božajte buščke, pridne bodte, pa se še beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.3.2012 8:37:00   
crtek
wish glede knjig, ti js svetujem, da pejdi v knjižnico al v knjigarno, pa si knjige kr lepo prelistaj in se tm odloči. V vsaki boš našla sigurno pametne in lepe nasvete, kšne zanimive podatke, je pa odvisno kašno čtivo ti bol leži...literature je na voljo oooooogrooooomnoooo user posted image  

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.3.2012 15:24:26   
Maeve
Wish 87 jaz sem se tudi okoli hvalila, da se dobro počutim, najprej mi je bilo samo par dni slabo, potem pa sem nekje v 11. tednu začela bruhat, ampak samo zjutraj par pljunkov in ko sem nekaj pojedla je bilo vse v redu. Potem me je pa prejšnji teden čist zvilo, sem cel dan bruhala ... In včeraj spet, ampak na srečo ni bilo tako hudo, sem vsaj kosilo obdržala v sebi. Upam, da bo takih dni čim manj, tebi seveda želim enako user posted image
Crtek, sem pozabila še dodati, da je to moja prva nosečnost, stara sem 26 let, ko bom rodila bom 27. Drugače se pa tut jaz komaj čakam, da bo topleje in kratke rokave user posted image
Uživajte nosečke user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.3.2012 20:28:10   
joungLINA
tudi jaz spadam v to skupino. user posted image Rok imam 7.8.2012, trenutno pa sem v 18. tednu in komaj čakam, da začutim gibe svoje male punčke. Zanima pa me tudi, a je kera od vas pod 18 let ? :) sama sem namreč stara 17 let in se sama pogumno podajam v materinstvo user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.3.2012 22:04:31   
*pupika*
LINA dobrodošla!!!!
Uuuuuu si pa res mlado dekle. Čestitke še za to, da si se odločila obdržati otročeka. Veliko punc bi storilo drugače. Tako da ti želim veliiiiiiiiiiiiiiiiko poguma še vnaprej.user posted image
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in že veš, da boste imeli pupouser posted image kak lepo! Midva sva se odločila, da spola ne želiva vedet. In je po svoje tako sladko pričakovanjeuser posted image

Js sem danes imela pregled pri svoji G. Je bilo super. Mi je naredila UZ in sem zopet videla najino malo pikica. No, zdej niti ni več tako majhna. 17cm je že velika.user posted image

2.4. pa imam MORFOLOGIJO!!!!!!!!!!!!!!! Uuuuuuuuuuuuuuuuuu h komaj čakam na ta dan. Bom že na polovici nosečnosti. Ahhhh kako hitro čas beži. Čisto res!
Kar naenkrat bomo držale svoje otročke v rokah.

Danes pa sem tudi kupila prvo stvar za otročeka. V Hoferju sem kupila te tetra pleničke. So imeli tako luškane. En paketek - 3 so notri in sem dala 7€.
Zdej se mi pa skos smeji. Prav fajn je, ko imaš doma nekaj za dojenčka ... user posted image

Se mi je pa pojavil prhljaj!! In to zelo močno! Prav ne vem s čim se ga naj znebim, ker ne gre s šamponi ...

(odgovor članu joungLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.3.2012 8:18:55   
RedSonja
Pupuka fajn da si nekaj kupila. Men tudi fejst drži, da bi nekaj malega kupila, pa kar odlašam :P.
Mam samo že par let eno majčko kjer piše gor Ramones, ki sem jo kupla, ker je to najljubši bend mojega moža in da ko bo prišlo dete bosta lahko nosila isti napis :P.

Za seznam: imam morfologijo 26.3.

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.3.2012 8:37:30   
*pupika*
Veš, da sem tudi jaz kar odlašala. Sploh, ker ne veva spola, nisem nič našla kaj takšnega, kar bi mi bilo zareeeeeeeeees všečuser posted image
No, pa sem kupila te luškane pleničke, pa kako duduco še bom, pa flaško.
Zdej me b o počasi prijelo to zbiranje robe za dojenčkauser posted image

Ahhh kako si že želim, da bi bil 2.4. in morfologijauser posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?