Maja T.
|
ojla, Punce hvala za drug teden za AC . Ma_mi vsekakor bom javila kako je bilo, samo bom drug teden res, res počivala, tako da niti na računalnik ne bom šla. Si je za drug teden tudi mož dopust vzel, da bo Zaro rihtal in mene stregel , še tako smo se dogovorili, da bom jaz v Zarini sobici spala, in bo mala pri atiju . RedSonja moram reči, da sem se kar skulirala glede AC, sem se z eno znanko osebno pogovarjala, ki je imela pred kratkim AC in je rekla, da je neboleče, zelo hitro končano, mogoče malo neprijetno, ko ti plodovnico ven potegne. Bolj živčna je bila potem, ko je na rezultate čakala. Zna pa biti, da bom pa potem v pon., tor malo panična. Jaz še tako grem v pon. na ponovni odvzem krvi, ker sem RH- in morajo imeti čisto nove in original izvide. V torek takoj zjutraj grem po izvide in cepivo in nato na AC- juhuuu... . Zalenka, upam da si boljša Mami 3m za FB pošlji ZS bobiki, ona je šefica za to Jaz sem se trenutno zredila 4 kg, sem skoraj 17 t. , pa še to se verjetno ne bi, če ne bi navalila na krofe kot lakotnik . Neverjetno so mi letos pasali . HB, da je pust za nami Vidim, da se o imenih pogovarjate, za punčko imava kar nekaj možnosti: Hana, Ana, Ema, Gaja, Vita..., za fanta bo pa težka . Tako so nama različna imena všeč, da joj. Nič lepo se imejte .
< Sporočilo je popravil Maja T. -- 23.2.2012 14:22:17 >