|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.2.2012 10:37:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gorskarozica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: avgustovke 2012
22.2.2012 10:42:38   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: kattk

http://www.mama.si/bo-puncka-ali-fantek

verjamete???user posted image

ne verjamem .. ker mi je tudi prvič narobe pokazalo user posted image

Če že bi bolj držalo napovedat glede na datum spočetja, ker lahko se rodi prehitro ali kasneje ..
no za drugič mi napoveduje punčko glede na datum spočetja (5 dni gor dol) user posted image

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
22.2.2012 11:30:03   
printemps
hej hej user posted image tudi za mano je še en pregled. V bistvu je bil navaden pregled oz. niti to ne, ker me je samo vprašala kako se počutim in če je vse v redu, z eno napravico je poslušala srček dojenčka, ultrazvoka mi pa ni delala. Sem jih pa kar malo slišala od ginekologinje, da sem prehitro pridobila preveč kilc user posted image . Sem v 17.tednu pa je od začetka nosečnosti da danes za mano 7 pridobljenih kg user posted image , ups res čist preveč. No sej ne rečem, da ne jem sladkarij, ker jih res katr nekaj pojem, ampak sem pa ugotovila, da me pa še najbolj daje tale butast sladki sok in da je tudi to en del vzroka mojih dodatnih kilc. Vse drugo je super, samo sem pa dobila navodila, da moram črtati z jedilnika sladko, beli kruh, bele testenine,.... Kako ste pa kej ostale s pridobivanjem kilc?
Sem že ta teden želela začeti s telovadbo, ampak ker so počitnice imajo drugačen urnik, ki pa meni ne ustreza najbolje, tako da zdej pa res že komaj čakam na naslednji teden ko bom šla na pilates.

Ste se pogovarjale o plavanju? Jaz sem včasih 8 let aktivno trenirala plavanje in vam lahko povem, da je to res en najboljših športov, še posebej pa res sedaj v času nosečnosti. Lepo počasi migaš, nič se ne spotiš, na vodi lebdiš in malo migaš, pa se niti ne zmatraš toliko, kot dejansko narediš res veliko dobrega za tvoje telo. Jaz bom tudi hodila plavat, ampak samo toliko, ker bazene res zelo dobro poznam (še posebej LJ), temperatura je res malo nižja 26, kar še ni toliko hudo, ampak je ponavadi v vseh Lj bazenih velika gneča, kar je tudi večja možnost glivic. Če ste iz LJ vam priporočam bazen v Logatcu, tja bom tudi jaz hodila plavat. Bazen v Logatcu je the best, temperatura vode je 29 stopinj, nikoli ni gneče, zato lahko mirno plavaš, ne da bi te kdo brcnil medtem ko plavaš.

Aja naslednji pregled imam pa morfologijo in sicer 22.3.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
22.2.2012 12:28:41   
kattk
poletje2012 dobrodoslaaa :)

men pousod zracuna puncko, ti kr dajo mislit tej testi :)

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
22.2.2012 12:48:23   
ma_mi
RedSonja - te čist razumem, čeprav za AC še nimam datuma, imam samo za genetski posvet jutri, me je že sedaj groza. Pregledala oz. prebrala sem že vse forume, za kako leto nazaj, sam da sem videla besedo AC, sem, že brala - sploh ne vem, kako bom čakala na rezultate, če sem že zdej taka user posted image .
Upam, da je posvet že za tabo in da bo v pon vse ok potekalouser posted image .

Maja T. tudi tebi eno user posted image za torek.

Pa upam, da bosta kej poročali o tem, kako je in kok kej špikne tista igla, da bom vedela še jaz kaj me čakauser posted image - predvidevam, da bo datum takoj v začetku marca.
Uglavnem punce user posted image user posted image user posted image user posted image pa nej ta pon in tor. hitro mineta.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
22.2.2012 12:52:03   
skarabej_79
Hej,

jaz imam pa v petek pregled. Bomo vidl kaj bo porekla na moje kg, sem se zredila za okoli 4kg. Jem normalno, tako kot prej, nisem imela nobenih slabosti, tako da nisem na ta račun nič zgubila. Sem pa slišala, da se ti apetit začne povečevati potem kasneje v nosečnosti. Upam, da bom dobila tudi termin za morfologijo, računam da jo bom imela nekje konec marca.

Se kaj mažete s kremo proti strijam? Jst sem kupila od Afrodite, nočno pa olje, se mi zdita kar fajn. Mi je žal, da se nisem že od vsega začetka, prej sem sem pa tja z navadnim lotionom. Zdej se mi pa že res konkretno pozna trebuh in mislim da je skrajni čas, da to redno prakticiram.

S telovadbo pa začnem v ponedeljek, grem na pilates v fit mamo. Se že kar veselim, imam občutek da bo fajn. Plavala bi pa tudi jaz z veseljem, samo se kar malo bojim bazenov. Sem pa že od parih slišala, da so šle v toplice, mogoče pa vseeno še grem na bazen. Če ne prej bom na morje počakala, tam bom pa potem non stop v vodi :)

Lepo se imejte, uživajte na sončku, če imate to priliko.

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
22.2.2012 14:02:32   
zalenka
joj kako čas beži. komaj smo dobro opravile ns, že je govora o morfologijah in ac.

Vsem, ki vas čaka zoprna AC, predvsem pa nadležno čakanj ena rezultate, upam, da bo to res hitro za vami. Pa ne bpozabit res zelo zelo počavt.

skarabej jaz se nič ne mažem ker ni bilo ne v prvo ne v drugo nobenega učinka. če si nagnjen k temu jih fašeš, če nisi jih ne. moje mnenje. sploh pa me pri vseh teh kremah - vsaj večini, motijo substance, ki so dokazano škodljive. o raznih niveah, eucerinih in takih raje sploh ne bom začela

pri nas je bila celo dopoldne megla, prav moreče, zdaj pa se je tak lep sonček naredil. se človek takoj bolje počuti.

(odgovor članu skarabej_79)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
22.2.2012 14:17:50   
Kaja2009
Pozdravljene,
tudi za mano je že drugi pregled, vse v redu...naslednji pregled imam 22.3. Naredil mi je UZ in opazil, da je otroček za en teden večji, vendar mi za enkrat še ni prestavil PDP, ker je bil na NS primerno velik in gre po vsej verjetnosti le za trenutno hitrejšo rast. Sem točno 14 tednov noseča, trebuh se mi že kar pozna, včeraj sem tudi že prvič oblekla nosečniške hlače, ker me je res že vse tiščalo, zredila sem se 0,4 kg od prejšnjega pregleda, danes pa sem uspela za nosečnost povedati tudi šefu, tako da je to za mano, hvalabogu!!! Res mi je zelo zelo hudo za srečkiuser posted image

Drugače pa tudi jaz komaj čakam, da začutim otročka, prve dotike....nič fajn bodite, čuvajte se, pišite, vas berem...

(odgovor članu gorskarozica)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
22.2.2012 15:20:01   
princeska Tia
Lep pozdravček,
kitajska karta spola je pri meni točna, edino če se ni na nuhalni zmotila. Je pa pr eni kolegici v obeh primerih blo napačno, rodila naj bi fantka, ima padve punčki :).
Glede teže se jaz trenutno še ne obremenjujem, sem v 18 tednu in sem se zredila za 3kg, pa sm decembra in januarja fuuuuuuuuuuuul jedla k me je kislina tok matrala. Zdej sm se čist umirila, jem normalno kot pred nosečnostjo, nimam nekih posebnih želja, mogoče mam tud srečo k mi ne diši čist nič sladkega - niti sladkih pijač ne morem.
Trenutno še telovadim doma, imam par CDjeve s pilatesom za nosečnice in se trudim vsak dan vsaj neki malega narest. Pa sprehajam se velik. Kamorkoli pogledam se mi zdi vse nekak predrago, ker delam v turnusih in bi polovico meseca spustila če se vpišem na neko vadbo.
Vsem, ki imate preglede ta teden veliko sreče. Moj naslednji je 06.03.
uživajte v sončku in božajte bušije user posted image

(odgovor članu Kaja2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.2.2012 20:15:20   
kattk
ah..ne vem..jst mam trebuh velik za pou leta nosencosti in zelo trd..katastrofa..res da jem kot packa..samo zjutrej je normalno, pol pa kr hajam cez dan..po kilah sem se zredila pa 2kg od zanositve..ne vem, a se narobe prehranjujem??

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.2.2012 20:33:58   
*pupika*
Odvisnko kaj ješ. Nič ni narobe s tem, da ješ velikokrat, paziti se je treba samo mastne, slane in sladke hrane ... Pač js sem zdej začela res kr fejst na to gledat, ker mam kako cuker povišan ...

Čim več jej zelenjave in sadja, meni paše tudi meso. Jem veliko mesa, malo priloge ... Je težko (sploh, ker obožujem krompir, testenine, riž ...).
Ampak se da.
Vse za naše bebiceuser posted image

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
23.2.2012 5:45:34   
Doria
pozdrav punce,

bravo za vse uspešne preglede, jaz ga imam v ponedeljek in komaj čakam...nekatere ste naročene že na morfologijo - kako hitro gre čas!

Zredila se nisem nič, še zdaj ne morem vrjet, da sem edina na forumu z NSladkornouser posted image

moja šefica je bila iskreno vesela, ko sem ji povedala...

me pa mal začenja zob bolet, tako da imam kuro s propolisom..
lp

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
23.2.2012 5:51:22   
Doria
ups...pupika, a maš ti NS ali samo povečan sladkor?

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
23.2.2012 8:27:36   
zalenka
doria verjetno en boš edina s Nslad, ampak večina G da na pregled za sladkor šele po 20t (praviloma od 20-24 mislim da), ker takrat se pri večini razvije oz prej nima strašnega vpliva na nosečnost, tako da ...
Pri propolisu pa ne pretiravat če imaš alkoholnega saj piše da ni za nosečnice user posted image

na fb sem objavila post, ki je morda zanimiv za tiste, ki ste že pri nakupu opreme in zadev za prihod novega člana. Ne pozabite, da vam s strani države pripada pomoč - v obliki denarja ali knakupa opreme. Tiste, ki boste mamice prvič in še nimate nič od opreme se splača nabavit opremo pri njih, ker je cenejša kot sicer v trgovinah. Seveda je ponudba omejena in če vam pač ustreza. Pogodbo ima RECINKO.

jaz sem pa spte adijo pamet. Že nekaj dni me spet tako heca želodec in nobena dieta ne pomaga, tako da je zdravnik v P imel očitno kar prav, da si bo pač potrebno pomagat z zdravili in potrpet in po njegovi napovedi me čaka do konca le še poslabšanje user posted image . Včetraj je možek peljal hčerko k zobozdravniku in sva bila z malim sama doma. Ob 19h sem ga klicalala, eč lahko pohitita, ker se bom zgrudila. Želodec me je tako bolel in slabo mi je bilo da sem se vsa tresla, sploh nisem s skavča vstala. Ob 19.20 sem bila v postelji. Huh si želim da bi se tole malo omililo.

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
23.2.2012 8:30:27   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: kattk

ah..ne vem..jst mam trebuh velik za pou leta nosencosti in zelo trd..katastrofa..res da jem kot packa..samo zjutrej je normalno, pol pa kr hajam cez dan..po kilah sem se zredila pa 2kg od zanositve..ne vem, a se narobe prehranjujem??

nič se ne sekiraj, ene bomo na koncu imele ful velike buščke, druge manjše, pač tako je. ene prej pridobivajo kg pa na koncu skoraj nič in obratno. ene ses zredijo kljub redni in dobri prehrani za 20kg, druge za 5. Važno je da se ti dobro počutiš in tvoj dojenček. nosečnost res ni čas ko bi se obremenjevala z n dietami. če si prej jedla zdravo in uravnoteženo, tako nadaljuj pa bo najbolje.če prej nisi pa se zdaj malo bolj potrudi.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 23.2.2012 8:31:10 >

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
23.2.2012 8:32:35   
Toopsy
Hej hej!

Za mano je tudi še en pregled in je vse tako kot mora biti. Glede kil ne razumem kako se
lahko tako redim, saj sem v 17 tednu, pridobila sem pa že 6kg. vendar mi je ginekologinja rekla,
da je to normalno. pridobile naj bi približno 2kg na mesec.

Naslednji pregled imam 22.3 in to morfologijo:)

pozdravčki vsem

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
23.2.2012 8:47:38   
*pupika*
IZVIRNO SPOROČILO: Doria

ups...pupika, a maš ti NS ali samo povečan sladkor?

Doria ja ... js imam nosečniški diabetes.
Si moreš merit sladkor 4x na dan?
Kakšne pa imaš vrednosti?

< Sporočilo je popravil *pupika* -- 23.2.2012 8:48:02 >

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
23.2.2012 9:42:17   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 2.2., Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
  princeska Tiauser posted image , 30, 1user posted image , 0user posted image , 6.3., ?, ?
just_meuser posted image , 24, 1 , 0 , 14.2., ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2.,
?, ?
Toopsyuser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.3. , Lj, ?,

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 14.3.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2., Mb, Mb, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 7.3.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 19.3.,
?, ?, user posted image
gorskarozicauser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image ,  21.3., ?, ?

9.8.

Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.3.,
Pt, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., Lj, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

11.8.
*pupika*user posted image , 25, 3 , 0 , 31.1., ?, Sg

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 5.3.,
?, ?

13.8.
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb,

14.8.

Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 15.3., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 29.2.,
?, Pt
, user posted image
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 1.3., ?, ?, user posted image
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., ?, ?
klavdi1 , 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.3., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

19.8.
Anita_suser posted image , 22, 3user posted image , 2user posted image , 13.2., Cerknica, Po

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 13.3., 7.3., UZ srčka, ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.3., ?, ?
ma_miuser posted image , ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

21.8.
Anonimnauser posted image , ?, 5user posted image , 4user posted image , ?, ?, ?
kattkuser posted image , 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Nm, ?
Iz Lune , 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

22.8.

Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 22.3., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Ce, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?
Bubaluuser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 12.3., ?, ?
OranznaM , 31, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 2.3.,
Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 27.1.,
?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?
LINDIuser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?

31.8.

Mojarožicauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , 9.3.,
?, ?
MADMAXuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.
82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomanka , 28, 1 , 0 , ?, ?, ?
Poletje2012user posted image , ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
februar:

activia               1.2. user posted image
Tinca***           1.2. user posted image
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2. user posted image
pikaa27             7.2. user posted image
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2. user posted image
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2. user posted image
duda13            13.2. user posted image
moč81              13.2. user posted image
OrangeMoon     13.2. user posted image
Bubalu              13.2. user posted image
Mojarožica        13.2. user posted image
OranznaM        13.2. user posted image
ma_mi              14.2. user posted image
tacanja             15.2. user posted image
MADMAX           16.2. user posted image
špica84           17.2. user posted image
zebr4              17.2.
wish87            17.2. user posted image
ninka80          17.2. user posted image

marec:

LINDI                  5.3.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

printemps             22.3
proxima               26.3.
*pika*poka*         29.3.

AMNIOCENTEZA:

RedSonja               28.2.
Maja T.                  28.2.

GLUKOZNI TEST:

proxima                13.4.

ICT:

proxima               10.5.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

75 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image
srečki user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
23.2.2012 9:56:51   
kattk
ja sej bo bolš najbrž.. prej se nikoli nisem zdravo prehranjenvala..no ne vem, pač moja kuhinja ;), pa niti se mi ni bilo treba sekirat ker se mi nikoli ni nič poznalo. je pa res, da nikoli nisem marala sladkarij, sedaj se jim pa komaj upiram ;).. bo že.. če je bebi udobno u mojem velikem bušiju, pol je tut meni prau :D

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
23.2.2012 9:57:01   
activia
Ko že ravno pišete o pridobljenih kg user posted image jaz sem zdaj polnih 15t in sem pridelala 2kg sem pa v prvi nosečnosti v tem času že 5kg dobila, mislim da se da lahko tudi zdravo jest in se ne basat da se gre rodit s 25kg več user posted image , jaz ciljam da se bom vsega skupaj zredila nekje 7 največ 10kg

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
23.2.2012 10:20:26   
crtek
jutro punce!

da se še js malo javim user posted image

vidim, da se menite o imenih...midva mava imena že zbrana, za fantka sva ga zbrala še preden sm sploh zanosila, za punčko pa ene 2mesca nazaj...HB mava glede imen podobne gušte in res ni blo panike za se zmenit user posted image Čene pa js pravim, da ja dobro dat tako ime, ki ni preveč nenavadno, ker kljub temu, da je lahko unikatno, se ti pa potem zgodi, da ga nihče ne zna prav napisat in/ali izgovorit. Če pa ga bojo na drugem koncu sveta prav izgovarjali, me pa po pravici povedano ne zanima.

Maja T. in RedSonja držim pesti za AC drugi teden. Moja kolegica jo je dala skozi in je rekla, da res ni nič takega, edino pol moreš res strogo počivat. Izvidi bojo pa itak super, tko da kr pogumno, malo treme je pa itak normalne user posted image

glede teh raznoraznih kart spolov...mislim, da pri tej kitajski se v resnici šteje lunarno starost ženske ob zanositvi in potem mesec zanositve in to naj bi v 99% veljalo. Veljalo naj bi tudi, če se zlata verižica vrti u levo ali desno, pol oblika trebuha, slabosti, problemi s kožo...ampak ja, ne...če hočeš vrjet, vrjameš, čene pa tudi ne...možnosti je vedno 50-50% user posted image

zalenka sm lih včiraj gledala na netu kaj vse imajo in majo res fajn izbiro. Edini problem je, ki moreš do centa natančno zračunat vrednost user posted image js mislim, da bom še malo počakala, da vidim kaj bom dobila in bom potem, ko bom oddajala papirje za porodniško oddala še to (al pa malo prej, no). e pa res, da predvsem pri oblekcah, pleničkah, gazah in podobnih stvareh lahko res prišparaš ful. Tm so stvari res dosti cenejše in si lahko prou fajn paket naštimaš.

glede kil...js sm jih do pregleda pridelala 4, od pregleda (prejšnji teden) pa do zdej sm pa 2kg zgubila, jem pa po mojih merilih več kot prej, kr sm nonstop lačna in, če mi pade cukr se začnem kr trest in glava me boli, tko da...buuu...meni je G rekla, da naj se ne obremenjujem, če jem zdravo (pač lažja hrana z dosti sadja in zelenjave), pol pa je čisto od organizma in otroka odvisno kolko kil pridobiš. Do zdej se mi tudi še nič ne pozna nikjer, razn malo trebuščka in prsi so se mi povečale za 3številke user posted image moj je sicer navdušen, mene pa malo skrbi kaj šele bo do konca user posted image

glede rekreacije: trenutno se samo dosti sprehajam, ko pa končam pisat diplomo, bom pa mela več časa in mislim, da bom hodila plavat v strunjan, kjer majo plavalni bazen prou za fizioterapije in se mi zdi fajn. Nasrečo nism mela nikoli problemou z glivicami in podobnimi forami, tko da mislim, da tudi zdej nebi smela met problemou, obstajajo pa tudi posebni tamponi, ki preprečujejo okužbe v nožnici...zna bit uporabno...meni se zdi plavanje zakon šport in komaj čakam poletje, da grem lahko plavat u morje, do takrat bojo pa bazeni tudi fajn nadomestek. Itak visenja v jacuzzi-jih pa tudi ne maram, tako da zaradi mene jih lahko ukinejo user posted image

čene pa sm dobila blaaaaazen apetit za pašto bolognese (omaka z mletim mesom), krompirjeve polovice pečene v pečici s skuto in solato, bučke v vseh oblikah, papriko in paradajze v solati user posted image aja pa zmrznjene slive bi blo dobro, da bi kdo skril user posted image drugače pa mandarine in pomaranče so zakon.

no zdej pa vas pozdravljam, lepo bodte, uživajte v sončku in božajte bušije

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
23.2.2012 12:31:33   
mami 3m
Kdo bi pa mene dodal na FB? user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
23.2.2012 13:33:08   
Doria
pupika... ja, moram 4x na dan špikat prst in zjutraj so meritve 4,4 - 5,4, po obrokih pa do 6,5, enkrat ali dvakrat sem prekoračila. Nisem se nič zredila zaradi diete in mi je danes na pregledu rekla, da se obvezno moram. Zdaj jih pa razumi!
Kaj pa ti, tvoje meritve?

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.2.2012 13:37:08   
Srcica001
mami 3m lahko pošlješ svoje ime in priimek na zasebca. pa te ena doda, lahko jaz lahko katera druga. pa profilno slikico na fb je fajn da se opiše al pa pove kaj je gor da se lažje najdemo :D

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.2.2012 13:56:38   
mami 3m
Srcica, sem ti poslala ZS. user posted image

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?