|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
1.3.2012 20:26:41   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

O šit! Drugač sem pa opazila, da zgleda jaz največ visim na netu user posted image user posted image user posted image Se javljam že skor 3krat na dan .... kriza .... nujno moram na odvajanje! Mogoče me pa ta drugi user posted image odvadi, ker najbrž ne bo časa, heheheh.
Ma, mi je kar malo bed ...

hehehe, ne sekiraj se, tud jaz sem zadnje tedne odvisnica, samo da berem ne pišem(tud po 10x na dan odprem forum....)user posted image  zdej pa sploh, k se bo začel počasuser posted image . Pol se pa itak selmo na temo dojenček, tam bomo pa vse visele po cele dneve, ker bo tolk novga vsak danuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
1.3.2012 20:34:49   
zmajcy_

IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Klopi -
Pri nas je ful veliko klopov in to okuženih. Mogoče katera ve, kako je z cepljenjem dojenčka. Verjetno ne pride upoštev in da je previdnost edina preventiva?

Jaz bom dala malo cepiti verjetno drugo leto. Lahko se cepi od starosti enega leta naprej. Sem imela sama priliko vidit otroka pri 7 letih, ki je zbolel za meningitisom in nikakor ne mislim tvegati. Bi pa naso dala ze letos cepit pa smo mel tezave pa 6. Bolezen in se niti rednega cepljenja ni imela. Tko da verjetno potem drugo leto oba.

< Sporočilo je popravil zmajcy_ -- 1.3.2012 20:36:11 >

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
1.3.2012 20:54:28   
patella
HEj hoj!

Sem pričakovala, da bo dans vsaj kaka marčevka odprla sezonouser posted image . No, ampak čist mirno pa vseeno ni - se kar parim puncam nekaj dogajauser posted image .

Men je pa dons ponoč ful trebuh otrdeval in posledično sem spala bolj za en drekuser posted image user posted image . Ampak sm dopoldne nadoknadila z dveurnim spancemuser posted image user posted image .

Baby shower: JAz sem ga pri prvi imela, zdej pa mi kar neki zmanjkuje vikendovuser posted image . Mah, fajn bi blo pred porodom mal zbrat babe na kup, ker pol bogve, kdaj se bomo spet lohk vidle, ker so razsejane pol celi SLo.

Kaminek: MAtr, ti pa res konkretne otroke na svet spravljašuser posted image . No, sej jst tut opažam, da res prevladujejo velikančki, kar vsi majo tam okol 4 kg. No, moji otroc ne sodijo med njih, ker pr nas rojevamo bolj drobižke.user posted image . No, čeprov tamau je bil na zadnjem merjenju z UZjem nek na sredini (36 5/7 - 2780g). NO, bomo vidl do kam bo prlezu.

Kimsy
: No, pol pa držimo pesti, da te dete preseneti v nedeljo!!!user posted image user posted image

Jooj, jaz se pa kar neki s tem obremenjujem (posebej ponoč), kdaj it v Puser posted image . Pri prvi nosečnosti sem bila sprejeta na oddelek 2 dni pred porodom zarad premal plodovnice in sm bla pač tam, ko se je začelo. ZDej pa upam, da mi ne bo treba kej prej viset v P, ker to je res največja mukauser posted image in da bom lahko lepo doma predihavala popadke.
Pa kar ne morm si predstavljat, da bomo mel kar spet dojenčka doma, in to v roku 14 dni (+/-).user posted image . KAr ne dojamem še čist.user posted image

Jaz pa nimam ideje, kaj kupt tamali, ki bo kao darilo od bratca. Nekaj za spomin in praktičnega.user posted image

ZDej grem pa kar v horizontalo. Lahko noč!!

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
2.3.2012 7:44:44   
Saša33
OJ, punce

Se vam še mal javim. Jst sem odvisna od dneva. En dan za poslat nekam, en dan znosno. Nihanje, hormoni,..

Da, vas potolažim tudi moj bo bolj malo majhen v primerjavi z mojo velikostjo , beri oba imava čez 180, in je vsakič znova cela akcija ja to bo pa mali otrok. Prejšnji  teden so ga zmerli žez 3000kg.user posted image user posted image , meni je čist dost, za prvič.

Drugače pa dans ponoč sem si kuhala kakav, sem imela občutek, kot da mi bo pritekla menstra, no nič ni. Bolj bliže porodo sm manj znakov je. Špikne 2-4 na dan, pritiska bolj malo. sem šla celo na razgledno točko, 100 stopnic, da bo kaj pospešilo, pa ničuser posted image user posted image .

V pon. imam kontrolo, upam da bo plodovnice še dovolj in bodo počakal na popadke, da me ne bodo z vsem mogočpim nafilal.

Drugače pa tud men ni nič več jasno, da bomo vsak cajt trije.Pa počasi mi gre na živce, da me vsi sprašujejo a je že kaj, sto klicev na dan. No čakam, da se bo kaj začel dogajat.

Lep dan in držite se. jst mojemu malemu  razlagam, da ma rok za izselitev do četrtka, potem pa bo dosti garsonjere.

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
   [Brisano sporočilo]
2.3.2012 8:01:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
2.3.2012 8:33:58   
Jada82
Jutro tudi od mene!

Evo, spet še en lep dan .... še iz pižame skočim, tamalo oblečem in šibamo ven na sončka, mal urejat vrt pa tko. Potem gremo h tašči na kosilo ... pa še za strica od moža bo treba po darilo in se mogoče še tam najavimo .... se mi zdi, da časa zmanjkuje, tako da bomo probali kar stišat. Namreč spet me mal špika pa šrauba pa to ... Se zna v roku parih dni kaj zgodit ... al pa te pač v drugo mal prej začne špikat ... mogoč, k je telo že navajeno, kaj jaz vem.
Pa ju3 gremo tudi moji mamici nest darilo za r.d., čeprav ima šele 16.3., samo takrat sigurno ne bomo okoli skakali user posted image user posted image user posted image

Spala razmeroma ok, zbudila sem se 20 čez 2 za wc, pa pol nisem mogla takoj zaspat nazaj .... .no ampak nekak sem. Potem sem bila pa že ob 6;40 budna ... ampak ok, je čist sprejemljivo user posted image user posted image

Joj, naša tamala je pa tooook navezana name. Mamo navado, da gre zjutraj takoj risanke gledat, zraven pa spije flašo kakava. No in zadnje čase ji moram to jaz prinest. Danes ji je moj in je čist ven padla user posted image user posted image user posted image Sem šla tja in ji kar mal povedala svoje, da bosta kmal sama ... skratka, tiste stvari, ki jih zdaj ponavadi jaz delam, bog var, da jih potem user posted image . In potem sem ji prej razlagala, da bo pač mogla mal z atijem potrpet, da bo mami šla po user posted image in je ne bo nekaj dni ... pa tud pol ne bom mogla vse še njej nosit, ker bom imela dve, da bo mogla se tud navadit, da bo kej ati naredil. In se je tako strinjala, kao ja, razumem, potem pa je šla v kuhinjo in začela takooo jokat user posted image user posted image user posted image user posted image Revež se mi je čist zasmilil .... sva se pol kar crkljale .... evo, tolk da veste, kaj lahko pričakujete od občutljivih ribic user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, pižama mora dol z mene, heheh. Gremo začet dan .... sem pa že po zajtrku, kadar je moj tkole doma je super, mi naredi zajtrk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
2.3.2012 8:48:31   
Evita78
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

O šit! Drugač sem pa opazila, da zgleda jaz največ visim na netu user posted image user posted image user posted image Se javljam že skor 3krat na dan .... kriza .... nujno moram na odvajanje! Mogoče me pa ta drugi user posted image odvadi, ker najbrž ne bo časa, heheheh.
Ma, mi je kar malo bed ...

hehehe, ne sekiraj se, tud jaz sem zadnje tedne odvisnica, samo da berem ne pišem(tud po 10x na dan odprem forum....)user posted image  zdej pa sploh, k se bo začel počasuser posted image . Pol se pa itak selmo na temo dojenček, tam bomo pa vse visele po cele dneve, ker bo tolk novga vsak danuser posted image user posted image user posted image .

ha ha, hvala enako...men je tolk fajn vas vse brat, za pisanje sem pa tud jaz kar malo lena... user posted image user posted image  Sicer vse pokomentiram, ampak sama pr seb, user posted image  me pa vsakič brcne, sploh če se preveč naglas nasmejim... user posted image user posted image

Sonček se je pokazal, dejmo ga izkoristit.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
2.3.2012 9:44:52   
patella
Helou!

JOj, jst mam pa filing, da se tašča zmer bolj domače počuti pr nasuser posted image . Včeraj je visela tle celo popoldne. Ene 10x je rekla, zdej pa grem in se že poslovila, pa se je user posted image kar vrnu.user posted image Mislem, sej vse prov pa dobr, sam a ji ni jasno, da bi človk rad mal miru in da bi bla familja tut sama mal. No, jaz se ji tega ne upam rečt, mojmu je pa očitno vseenuser posted image . Pa greva s tamalo na dvorišče, pa se brž nariše še tašča dol. Da sem se je mal "lejtkala", sem prakticirala, da sva šle s tamalo mal okol vasi, da nama ni skos a ovratnik dihala, zdej nama pa še na špancir sledi.user posted image user posted image . Pa zadnjič, ko nas ni bilo doma, je na obisk prišla sestra od mojga in je kar uletela nekaj iskat v naše stanovanje. Mislim, halooooo. 1x bo res treba udart po mizi, sam pol bo konec dobrih odnosov. HB, da gremo ta vikend spet mal k mojim, da mi ni treba ves čas tašče gledat na naših vratihuser posted image user posted image . Kva bi dala, da bi se nam vsaj neki keša usul o nevemkje, da bi lohk šli čist na svoje nekam daaaaaleeč.

Jada
: Mogoče vas pa res mala preseneti v naslednjih dneh. Jaz tut zdej čutm neko špikanje tam odspod, pa trebuh mi kar precej otrdeva, ampak to lahko še traaajaaa. NO, pa kar naj, ker mam še kar neki stvari a porihtat.
Ja, pa tut jaz probam tamali skos razlagat, da bo mami šla po bratca, pa gledava knjigice o dojenčkih,....Sam niti ne vem, kaj si predstavlja. NO, sej jo ne smem podcenjevat, ker v bistvu ful razume.

Zdej grem pa mal slike urejat, pa pol dat razvit. Nisem bla glih ažurna glede tega - no, sej vse pove to, da jih od maja nisem dala nič razvijat. Zdej se je pa tega materiala nabaral Ohohoho! Pol pa še mal na sončka!

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
2.3.2012 9:59:43   
miska333
Kakšen lep pomladen dan!
Jaz pa doam z mojo hčerkico. ponoči jo je kuhalo za znoret...danes pa nič več vročine...tko, da mislim, da bova vseeno malo na zrak skočili.
Včeraj sem imela prvi CTG. Popadkov ni kazalo, otork je norel po trebuhu...vse ok. Rekel G naj pridem čez 2 dni, ampak sem se potem raje zmenila za ponedeljek...se mi tok ne da po teh porodnišnicah viset...So pa medtem, ko sme bila na CTG-ju tri rojejvale...in ko sem jih poslušala, me je kar pot oblival user posted image
No, lep sončen dan pa kakšno lepo novičko kmalu pičakujemo user posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
2.3.2012 10:28:14   
kkkkk
POzdravček!

Vidim da je kr zatišje pred porodi tlele :) hahaha
Pr men je vse po starem, če me je prejšne dni kdaj kej špikalo in zvijalo tega ni več tko da še nič ne kaže na karkoli, kar mi tud ustreza, naj bo čimbližje roku!

Drgač me pa zanima a je katera tukaj gor s Kamnika? da bi pol kdaj mal skupaj vozičkale pa na kako kavico letele???

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
2.3.2012 10:41:23   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: miska333

So pa medtem, ko sme bila na CTG-ju tri rojejvale...in ko sem jih poslušala, me je kar pot oblival user posted image

user posted image user posted image user posted image mene je tud ta prvič, k sm rojevala. jst tam v porodni visim že od zjutrej, potem pa ena uleti, "izpoje svojo pesem"user posted image in rodi v 2 urah.

jst pa lepo tam skor do 11.zvečer v mislih premlevam, katero bi sploh zapela

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
2.3.2012 10:44:47   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Velik otrok: da vas malo pomirim...no, moj prvi otrok sicer ni imel 4,5 kile ampak "samo" 4.020g pa 56 cm, pa ni bilo nobene panike, iztis je bil najlepši del mojega poroda, je potekal res hitro v par popadkih je šel moj korenjak ven in tiste nekaj šivov, ki sem jih dobila sem tudi z lahkoto prenesla. Mogoče je odvisno kaj tudi od konstitucije ženske, sem med malo višjimi 174cm, tako da lahko da tudi to kaj vpliva in ne toliko velikost otročka. Bomo videli, kako bo tokrat..tudi pričakujemo velikega user posted image

blagor tebi za hiter poroduser posted image

jst imam tud tako višino, pa medenico tud nimam glih ozko, prej širšo. ampak pač tamala bla težka 4.780g,obseg glave pa je imela 40cm. tko, da zdej,kot mi je namerla, se mi gre, da je OG manjši in tudi je 36cm. 4 centini se mucho poznajo, ko rojevaš.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
2.3.2012 12:17:59   
zmajcy_
Da se tudi jaz malo javim user posted image
Vceraj sem imela pregled pri internistki. Pritisk je ok, edin kar mi je zadnji teden slabo, zdej pa tudi bruham user posted image lahko da je viroza, mi je pa za vsak slucaj se kri dala pregledat za jetra in trebusno slinavko, kar pa zna bit problem, ker jaz imam ze precej let povisano amilazo iz neznanega vzroka user posted image mogoc se pa odlocjo da mi cimprej sprozjo, kar sem absolutno za user posted image imam pocasi ze dost vsega pa nisem se 37. Tednov noseca user posted image me pa zadnje dni vsak vecer matra otrdevanje trebuha, krci, bolecine v krizu... Ne vem a se ze pripravlja.. Pri prvi nisem imela nobenih takih tezav. Ce mi ne bi sprozili verjetno se dolg ne bi rodila, zdej me pa ze tok prej matra... Tko da ta vikend morm vse pripravit do konca, ker nimam se nic user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
2.3.2012 12:48:06   
cokolino
Pozdravček tudi od mene,
dns sem mela CTG, nekaj je dogajalo, ma baje to še ni nič...sem mela kar nekaj zabeleženih popadkov malček nad 100, drugače pa okoli 60-80...baje to ni še nič. Pa tudi čutila nisem dosti, samo nekaj na hitro ko te špikne. Me je še na hitro pogledal odspodaj, kjer je vse trdo in zaprto. Se mi je pa tako spalo, da sploh nisem nič spraševala...naslednji ctg mam naslednji petek. A vam delajo še UZ?Jst sem mela zadnjega 17.2., tako da nimam pojma kolko je dojenček težak. Takrat sem bila v 36t 4dni in je mel cca 2800g.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
2.3.2012 13:26:07   
zmajcy_
Jaz imam pri svoji g pregled v cetrtek in mi bo naredila uz. Men ga dela vsakic, ker je zmeri kej narobe user posted image mam ze cist polno tisto razpredelnico za uz pa zadnjega sploh ni vpisala.

Mene edin mal skrbi ce bom prepoznala popadke, ker zdej me skos neki daje. V prvi nosecnosti mi je ctg ko sem bila v p kazu popadke, sicer ne vem kok so bli mocni, ampak baje niti niso bili svoj, jaz pa jih nisem cutila.. Tko da upam, da setole cimprej zacne zares pa da bom vedla da je to to user posted image

Mal razmisljam in v prvi nosecnosti mi je v takem casu ostal samo se dva tedna.. Ne morem verjet, da gre ta nosecnost tok hiter in se zakljucuje user posted image jaz pa se niti torbe za v p nimam pripravljene user posted image pomoje bo ta vikend zelo deloven user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
2.3.2012 13:53:14   
poldy
Tudi jaz sem s pregleda. user posted image  se je obrnil, tako da je z glavo dol, ampak glede na telovadbo v trebuhu nisem nič kaj dosti mirna, da se ne bo spet obrniluser posted image . Popadkov ni, črta skor ravna, sem pa odprta 2cm, tko da nekaj bo....Težek je 3520g, stegnenica pa je dolga 74mm, tko da ma okrog 50-52cm. Me pa ful boli pod trebuhom, ampak nisem ziher če so to popadki, ker jih tudi jaz nisem izkusila v prvi nosečnosti, ker sem bla že pod EA, ko sem jih dobila.....Upam, da mi bo kot prvič odtekla voda, da bom vedla da je to touser posted image

Drugače pa sem ful utrujena, nos me za...bava tko da si 3x na dan vpiham olynth da sploh lahko diham, trebuh mi gor tišči(namesto da bi se spustil), kot cunja sem, še dobro da mi mož tolk pomaga, ker če ne, ne bi blo nič narejenga in posparvljenega. Pa po teh antibiotikih mi je zadnje par dni kar malo slabo, je rekel naj kar samo eno škatlo pojem, ker itak takoj primejo, ampak jih bom jedla, dokler bo šlo...

Torba v večini naštimana, še kar je na listku spokam zadnje minute in bouser posted image

Sem pa videla od majcis punčko Tanjo, ko so jo pripeljali na slikanje kolkov, zgleda, da gre že domov. VSE ČESTITKE!!!!!!

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
2.3.2012 14:07:52   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Velik otrok: da vas malo pomirim...no, moj prvi otrok sicer ni imel 4,5 kile ampak "samo" 4.020g pa 56 cm, pa ni bilo nobene panike, iztis je bil najlepši del mojega poroda, je potekal res hitro v par popadkih je šel moj korenjak ven in tiste nekaj šivov, ki sem jih dobila sem tudi z lahkoto prenesla. Mogoče je odvisno kaj tudi od konstitucije ženske, sem med malo višjimi 174cm, tako da lahko da tudi to kaj vpliva in ne toliko velikost otročka. Bomo videli, kako bo tokrat..tudi pričakujemo velikega user posted image

jst imam tud tako višino, pa medenico tud nimam glih ozko, prej širšo. ampak pač tamala bla težka 4.780g,obseg glave pa je imela 40cm. tko, da zdej,kot mi je namerla, se mi gre, da je OG manjši in tudi je 36cm. 4 centini se mucho poznajo, ko rojevaš.

Ou ou, samo to je pa ne velik otrok ampak tooooo much velik otrok!!! To je več kot velik otrok, je XXL .....pa obseg glavice jao jao...moj je imel nekje okoli 35 cm, mislim, da ja, pravijo, da je obseg glavice celo bolj pomemben kot teža pa dolžina.

Bi ziher tudi mene še en mesec bolele kosti, če bi ven spravila tako "goro" user posted image

Bo upam da zate zdaj lažje delo, ker je ta prva fejst odprla pot naslednjemu user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 2.3.2012 14:08:21 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
2.3.2012 14:52:28   
ursonok
Zdravo driskice!

Vas pozdravljam iz kavarnice, kamor sem pripešačila (ura in pol!) z ogromnim in težkim ruzakom na hrbtu!!! In to samo za uro in pol, ker kmalu letim domov - pridejo neki potencialni kupci gledat flet user posted image .

Drugače sem čist crknjena, čeprav sem super spala - mislim, da večerne posteljne aktivnosti človeka resnično sproščajo user posted image . Ne morem verjet, da od plavanja, orbitreka in dolgih sprehodov nimam nobenega muskelfibra, po seksu me pa vse boli user posted image .
Sem bila danes že v laboratoriju - dala vodo in kri, za lastno evidenco user posted image . Da vidim, kje smo kaj z železom.

Danes zjutraj sem imela rahlo obarvan (rjavo) izcedek - upam, da nam je vsaj čep uspelo malo zbezat user posted image . Popadke imam sporadično, malo bolijo, krize ni. Sem kar malo žalostna, čeprav vem, da se lahko začne tudi "iz nič". Na to seveda računam, ta vikend namreč nameravam rodit!!! user posted image

Poldy,
super, da se je mulc obrnil nazaj!!! Res je pa čudno, da nisi nič čutila - baje ful boli, ko se taki velikani obračajo. Seveda držim pesti, da v tej pozi ostane do konca.

Jada,
ja, naša ima tudi "zakodirano", da je za določen ritual zadolžen eden od staršev, in če se drugi "vsiljuje", ga kar spodi user posted image Včasih prav nesramno, tako da sem bila zadnjič kar malo užaljena, ko me je spodila iz sobe, češ da bosta "sama z očkom".

Ej, a se ve kaj bojite, da vam bo za sam porod zmanjkalo energije? user posted image Mislim, jaz bolj slabo spim, potem lazim okoli, pešačim, se matram, da bi se ja kaj pospešilo ... Tako da zvečer dostikrat ugotavljam, da enostavno ne bi zdržala poroda. Fizično. No, morda bi šlo, ker verjetno adrenalin šopa na polno, a vseeno ...

Danes bi se morala naročit na CTG, pa sem pozabila (ni se mi dalo, če sem iskrena). Itak je tamali FUL aktiven, skoz nori po trebuhu, tako da ne vem, kakšen bi bil smisel CTGja. Itak bi se naročila za ponedeljek, a takrat bomo - po mojih načrtih - že zibali user posted image user posted image user posted image

Nič, grem še kaj narest,
pridne bodite!!

Neposredna povezava do sporočila: 4068
2.3.2012 15:10:51   
ursonok
Aja, še ena zanimivost ...
Ena na pl forumu je rodila otroka kar v mehurju user posted image . A to pomeni, da ni zajokal, ker je bil pač še vedno zaprt in je plaval v plodovnici, ali kako? Me prav zanima, kakšen je bil videti ... Kdaj pa ponavadi poči mehur, če ti voda ne odteče že doma? Med samim potiskanjem? user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
2.3.2012 17:30:38   
kaminek

Ou ou, samo to je pa ne velik otrok ampak tooooo much velik otrok!!! To je več kot velik otrok, je XXL .....pa obseg glavice jao jao...moj je imel nekje okoli 35 cm, mislim, da ja, pravijo, da je obseg glavice celo bolj pomemben kot teža pa dolžina.

Bi ziher tudi mene še en mesec bolele kosti, če bi ven spravila tako "goro" user posted image

Bo upam da zate zdaj lažje delo, ker je ta prva fejst odprla pot naslednjemu user posted image user posted image user posted image

pred porodom se sploh nism ubadala s težo in velikostjo otroka, sem vse vzela za samoumevno, da pač moraš potrpet. vse skupej je prišlo za menoj po večih pogovorih z mamicam in s svojo G , k so se čudile, da sm rodila brez klešč, vakuuma ali CRuser posted image . jst sm jih pa čukasto gledala, da kao sej nism imela izbire. matr sm bla "zarukana"user posted image . zdej pa pač vem, da so ble to mere res XXXLLLLLL user posted image , je bla babnca in pol. in potem sm se tud čudila, zakaj me še pol leta po porodu vse boli, da ne morem kr tko na hitrco skočt iz postle, da so mi kosti dobesedno škripale in pokale, je še moj slišal.

tako je to, kaj vse damo mamice čez, da dobimo naše zakladke v naročje. vse naredimo za njih in upam, da možje to spoštujejo in da to ni kr nekiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4070
2.3.2012 19:15:32   
hrchy

tako je to, kaj vse damo mamice čez, da dobimo naše zakladke v naročje. vse naredimo za njih in upam, da možje to spoštujejo in da to ni kr nekiuser posted image .

Moja mami pravi, da bi za vsak otrokov rojstni dan morali cestitati mami, ne malemu... user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
2.3.2012 19:35:50   
Aleda
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Moja mami pravi, da bi za vsak otrokov rojstni dan morali cestitati mami, ne malemu... user posted image

Ja sej to res drži, oba praznujeta takrat. In marsikdo tudi mami vošči za otrokov rojstni danuser posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
2.3.2012 19:45:07   
Aleda
Dober večer ,
da se še jaz oglasim, da ne bo slučajno kej narobe če se en dan ne bomuser posted image
Včeri je rodila ena moja bivša sošolka, malo je manjkalo da ni bil smoljček. Jo je malo prehitelo, ker je rok imela par dni pred mojim.

Zame je bil pa dans en super produktiven dan, upam da ne bom pa jutri čisto crknjena.

Lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
2.3.2012 20:27:19   
Jada82
Ok punce, še jaz se javim zdaj zvečer. Danes je bil busy dan, dopoldne smo imeli čistilno akcijo na vrtu, pa je bilo super, ker je bilo 26 stopinj na soncu ... tamala je bila zelo pridna, je pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image Se veselim poletja, če bo zunaj tako pridna!!! user posted image user posted image user posted image Potem smo šli peš do tašče na kosilo .... no, potem sem dala tamalo spat, jo je zmanjkalo za 2 uri, naju z možem pa tud, hehehe. No, mi2 sva se prej zbudila in sva potem kar user posted image , na koncu sem šla pa še s kolegico in njeno tamalo na bližnje igrišče itd.
Rezultat: imam popadke ..... kar je super in vse, ampak moj je šel v nočno in nima danes možnosti menjave .... tako da, če me ponoči zagrabi zares, bom rojevala brez moža user posted image user posted image Tako da me ne sme zagrabiti. Potem ima še jutri nočno, ampak imajo nekoga na waitingu, tako da bi eventuelno šlo. Lažje bi bilo potem od nedelje dalje, ko je frej ... Tako da, plis, naj počaka še 2 noči ....
Treba je blo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa res, da me kar grabi, ornk, pa pomoje se je user posted image dol spustil, ker tud hodit ne morem več, ne stat, ne nič .... aaaaa. Sem bila že ene 3 krat na wc-ju zdaj zvečer, me naganja, od živcev ... user posted image user posted image user posted image Ja, zgleda se kar približuje, bomo videli ....

Poldy - bravo za obrat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super, da si videla malo Tanjo, heheh user posted image user posted image user posted image

Ursonok - ja saj mogoče pa bo ... glede poroda ... adrenalin da svoje, tako da kar brez skrbi! user posted image user posted image

No, tamalo sem dala spat, upam, da bo dobro spala, ker sva sami, jaz pa res nimam moči še skakat okoli ....
Nič, grem gledat če je kaj po tv, sicer bom pa brala in upala, da noč čim prej mine ...

Lep večer in začetek vikenda vam želim!!!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
2.3.2012 20:30:55   
kendicka
ojla souser posted image ,

končno sem našla čas, da sem vse prebrala in vidim, da je kar pestro in da se počasi že dogaja user posted image kar tako naprej user posted image user posted image user posted image
jaz sem bila danes na pregledu in se nič ne dogaja, mali se ima v trebuhu fino, popadkov ni in sem prav vesela, da je tako. danes prvič spiva v novem stanovanju, jaz sem cel teden pakirala v škatle, delala od jutra do večera in me je lepo zagrabil išias. tako, da se moram zrihtat preden grem rodit, ker se trenutno premikam kot da bi imela dobrih 100 let in še boli za pop* in potem berem, kako se mora nosečnica na koncu umirit, iti vase in se pripravit na porod - kako lepo se to sliši. jaz pa kot sneta sekira norim naokrog, mah bo že. samo da se malo naspim, mogoče si še eno masažo privoščim, ker me res pošteno boli. vaj ne smem delat, lekadola pa ne mislim vzet.

par dni bom brez neta v novem stanovanju ...

pošiljam vam veliko pozitivne energije in vsem, ki greste rodit v naslednjih dneh želim vse dobro, hitre porode in zdrave user posted image !!!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?