ursonok
|
Zdravo driskice! Vas pozdravljam iz kavarnice, kamor sem pripešačila (ura in pol!) z ogromnim in težkim ruzakom na hrbtu!!! In to samo za uro in pol, ker kmalu letim domov - pridejo neki potencialni kupci gledat flet . Drugače sem čist crknjena, čeprav sem super spala - mislim, da večerne posteljne aktivnosti človeka resnično sproščajo . Ne morem verjet, da od plavanja, orbitreka in dolgih sprehodov nimam nobenega muskelfibra, po seksu me pa vse boli . Sem bila danes že v laboratoriju - dala vodo in kri, za lastno evidenco . Da vidim, kje smo kaj z železom. Danes zjutraj sem imela rahlo obarvan (rjavo) izcedek - upam, da nam je vsaj čep uspelo malo zbezat . Popadke imam sporadično, malo bolijo, krize ni. Sem kar malo žalostna, čeprav vem, da se lahko začne tudi "iz nič". Na to seveda računam, ta vikend namreč nameravam rodit!!! Poldy, super, da se je mulc obrnil nazaj!!! Res je pa čudno, da nisi nič čutila - baje ful boli, ko se taki velikani obračajo. Seveda držim pesti, da v tej pozi ostane do konca. Jada, ja, naša ima tudi "zakodirano", da je za določen ritual zadolžen eden od staršev, in če se drugi "vsiljuje", ga kar spodi Včasih prav nesramno, tako da sem bila zadnjič kar malo užaljena, ko me je spodila iz sobe, češ da bosta "sama z očkom". Ej, a se ve kaj bojite, da vam bo za sam porod zmanjkalo energije? Mislim, jaz bolj slabo spim, potem lazim okoli, pešačim, se matram, da bi se ja kaj pospešilo ... Tako da zvečer dostikrat ugotavljam, da enostavno ne bi zdržala poroda. Fizično. No, morda bi šlo, ker verjetno adrenalin šopa na polno, a vseeno ... Danes bi se morala naročit na CTG, pa sem pozabila (ni se mi dalo, če sem iskrena). Itak je tamali FUL aktiven, skoz nori po trebuhu, tako da ne vem, kakšen bi bil smisel CTGja. Itak bi se naročila za ponedeljek, a takrat bomo - po mojih načrtih - že zibali Nič, grem še kaj narest, pridne bodite!!
|