ursonok
|
Hojla! Jaz sem se TAKO najedla, da umiram!!! Če je pa tako dobro ... Uživam zadnje dni, ko gre otročič v vrtec, ti imaš pa mir za delat in hranjenje . Zvečer sem vas sicer nekaj brala, a za pisanje enostavno nisem imela energije. Problem je v tem, da spim po 5 ur zadnje dni in sem totalno sesuta. Res. Zvečer si ne predstavljam, da bi šla rodit. Sem pa malo žalostna, ker ponoči ni bilo nobenih popadkičev - no, ali pa so bili, pa sem jih prespala (kar pomeni, da so bili verjetno za en **** ) .. Tudi čez dan, recimo zdajle, imam neke popadkiče, tu pa tam, ampak niso preveč boleči - malo že, ni pa krize, da bi mogla jamrat in da bi švicala vmes . Bo treba danes spet peš v mesto Vidim, da se naj bi ta teden kar dogajalo. Pa včeraj so po TV povedali, da se je 29. februarja v Slo rodilo 40 otrok!! In noben z našega foruma, al kako . Kaminek, res imaš velikana! Halo. Kaj pa, če še en teden ne gre ven? Bo imel že 4500 ... Ne vem, meni je že to, da bo naš verjetno spet okoli 4kg, kar malo skeri ... Drugače pa sploh ne vem, kaj naj vam še povem ... Čakam, sem čisto pod vplivom utrujenosti in adrenalina. Če se ne bo kmalu začelo, se mi bo zmešalo, ali pa bom enostavno dol padla. Aja, sem pa nekje slišala, da psi in majhni otroci čutijo, da se bliža porod, kar kažejo tako, da skačejo vate ali se obešajo po tebi ... No, in naša tamala zadnje dva dni ful leze vame, se želi stiskati in sploh je neverjetno prijazna do mene . Upam, da je to kak znak, hehe. Plani na današnji dan: delati, malo odspančkati, iti peš do centra, hm, seksati . Mislim, da so plani glede na moje stanje in počutje absolutno previosokoleteči ... Pa ve?
|