|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
1.3.2012 10:08:20   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

evo mene s pregleda; user posted image težak cca.4200g, obseg glave 36cmuser posted image user posted image .yes,yes,yes.sm tolk vesela, ker zdej imam pa le večjo možnost, da prej rodim, kot prvič.

tišči me pa dol za pop...user posted image ...sm komaj pršla od avta do amb. in nazaj, pečeeee. ampak vse z enim namenomuser posted image

joj dobra si..da bi men reku včeri da je tolko težak bi me kap..naša je za kg lažja... si ne predstavljam da bi mogla tako velikega otroka rodit. čeprav je bila prva 3890g..

vse se pretrpi, pa čeprav s hudimi bolečinami. "thats life, baby"user posted image user posted image . da rodiš težkega user posted image , ima za posledico tud dolgo okrevanje, pr men je trajal cca.pol leta, da me niso med.kosti več tko pekle.

itak, tacga user posted image bom pa kr stresla, sej sm tolk že razširjena kot šentviški predor v obe smeriuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu zwezdica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
   [Brisano sporočilo]
1.3.2012 10:13:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4027
   [Brisano sporočilo]
1.3.2012 10:14:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
1.3.2012 10:40:06   
hrchy

IZVIRNO SPOROČILO: populis

hrchy: saj plavalni tečaji za malčke so tudi tukaj okrog 100 € http://www.atlantis-vodnomesto.si/novica.php?id=6929. Mogoče predlagaš par takšnih darilo kot skupinsko darilo - ne vem pa kako je to izvedljivo v realnosti.

Uh, meni se zdi to ena taka nora cena....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
1.3.2012 11:06:58   
ursonok
Hojla!

Jaz sem se TAKO najedla, da umiram!!! user posted image Če je pa tako dobro ... Uživam zadnje dni, ko gre otročič v vrtec, ti imaš pa mir za delat in hranjenje user posted image .

Zvečer sem vas sicer nekaj brala, a za pisanje enostavno nisem imela energije. Problem je v tem, da spim po 5 ur zadnje dni in sem totalno sesuta. Res. Zvečer si ne predstavljam, da bi šla rodit. Sem pa malo žalostna, ker ponoči ni bilo nobenih popadkičev - no, ali pa so bili, pa sem jih prespala (kar pomeni, da so bili verjetno za en **** user posted image ) ..

Tudi čez dan, recimo zdajle, imam neke popadkiče, tu pa tam, ampak niso preveč boleči - malo že, ni pa krize, da bi mogla jamrat in da bi švicala vmes user posted image . Bo treba danes spet peš v mesto user posted image

Vidim, da se naj bi ta teden kar dogajalo. Pa včeraj so po TV povedali, da se je 29. februarja v Slo rodilo 40 otrok!! In noben z našega foruma, al kako user posted image .

Kaminek,
res imaš velikana! Halo. Kaj pa, če še en teden ne gre ven? Bo imel že 4500 ... Ne vem, meni je že to, da bo naš verjetno spet okoli 4kg, kar malo skeri ...

Drugače pa sploh ne vem, kaj naj vam še povem ... Čakam, sem čisto pod vplivom utrujenosti in adrenalina. Če se ne bo kmalu začelo, se mi bo zmešalo, ali pa bom enostavno dol padla. Aja, sem pa nekje slišala, da psi in majhni otroci čutijo, da se bliža porod, kar kažejo tako, da skačejo vate ali se obešajo po tebi ... No, in naša tamala zadnje dva dni ful leze vame, se želi stiskati in sploh je neverjetno prijazna do mene user posted image . Upam, da je to kak znak, hehe.

Plani na današnji dan: delati, malo odspančkati, iti peš do centra, hm, seksati user posted image . Mislim, da so plani glede na moje stanje in počutje absolutno previosokoleteči ... user posted image
Pa ve?

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
1.3.2012 12:20:52   
listek
Da se še jaz malo oglasim.

Sem ravno s prgleda, končujem 36 teden in naša user posted image ima 2,6 kg.
Me pa zadnje čase skoraj vsak dam špika spodaj, tko, kot bi me kdo z iglo špikaluser posted image . Sploh, ko mala brca. Nimam pa še nobenih popadkov ali otrdevanja trebuha, no, vsaj ne da bi vedela. Pa kolikor berem, to kar občutiš.

Sem pa zadnje čase prav lena. Doma malo pospravljam, pa berem, pa visim pred tv,... Ker slabo spim, sem ves čas zaspana. Bo že, moj pravi, da čez ene 3 leta se bom lahko spet mirno naspala. Kok je prijazen.

user posted image user posted image user posted image vsem, ki se že crkljate s svojimi sončki!!!
Za vse ostale pa čim lepši in hiter porod.

Mene včasih stisne, kako bo, ko se bo začelo in upam, da bo čez dan, ker sem zvečer čist koma user posted image . Glede na dva lletza v lanskem letu mi je ginekologinja rekla, da znam prej roditi, tako da računam še na kakšne dva tedna. Bomo pa videli.

Grem še malo na teraso, sem začela s pomadanskim urejanjem korit (je tok lep sonček), ker potem računam, da ne bo ravno veliko časa, ko pridem dragi iz službe, pa še na kakšen sprehod. Sami se mi kar ne da.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
1.3.2012 13:36:16   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Evo marec je tu in jst komaj čakam, da se začne že kaj dogajat...ej tolko kot me je tiščalo celo nosečnost dol, da še hodit nisem prav mogla, se zdaj počutim super, trebuh otrduje samo občasno, no ponoči me parkrat zbudi, ko mi prav boleče otrdne. Čakam, kdaj bo začelo kej dogajat, ker si sploh ne predstavljam kaj in kako to zgleda. Jst bi najraje že ta vikend postala mamica user posted image in končno spoznala tega našega user posted image

Evo, cokolino, sem ti že enkrat vmes rekla, da sigurno ne bo nič, da se ti ni treba tolk merkat .... da boš na koncu šla še čez rok .... in glej ga zlomka .... user posted image user posted image user posted image user posted image Ker je bila moja 1. user posted image čist ista .... celo nosečnost dol tiščalo, na koncu sem bila ko rožca (s tem, da sem prej par mesecev preležala vsa nastrašena), rodila čez rok user posted image user posted image user posted image
No, saj tokrat je bil občutek isti, tud vse dol tiščalo, samo da tokrat nisem ležala, ker se mi je vse skup zdelo brezveze ... pa itak ob enem mulčku ne moreš ležat .... ma tok so bedni s tem strašenjem s prezgodnim porodom user posted image user posted image

Men je ena G v Kr. P tokrat prav lepo povedala, da smo pač to ženske z bolj nizko ležečo maternico, in zato tak občutek .... sicer je pa vse ok, ni nič narobe, samo občutek. Potem, ko pa nosečnost napreduje, pa se vse skupaj dvigne, pa se počutje in stanje izboljša. Je rekla, da se take ženske potem ponavadi proti koncu počutijo super ... in glej ga zlomka ... kaj je že tiščanje dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa tud jaz upam, da bo ... no, moj gre še 3krat na šiht, pol se pa lahko zgodi .... user posted image user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
1.3.2012 13:50:45   
Jada82
Mi smo bili danes peš na igrišču ... je kar daleč tud na Bledu - na drugem koncu ... sem rekla, da gremo peš prav s tem namenom, da se malo razhodim, da mogoče kaj pospešim user posted image user posted image user posted image Pa še tak krasen dan, no!!! Ma čista pomlad je zunaj in je tooook fajn! Ko tamala odspi eno kitico (če bo sploh zaspala -včer pol je, no), greva pa mal k mojim ... Ma nekaj se mora "dogajat", jaz ne morem biti ves čas doma ....

Jutri bomo pa mi mal imeli čisto na vrtu ..... mal je treba listje pograbit, pa tako .... pa user posted image bo pogledal še bremzo od taglavnega vozka, ker že odkar smo ga kupili ne dela .... mogoče pa kaj zrihta ... sicer nič kaj ne računam, pa dobro ...

Aja, spet se mi je sanjalo, da sem rodila .. pa spet čist na izi, da še vedla nisem user posted image user posted image user posted image

ursonok - tud men se tamala kar po meni obeša .... upam, da imaš prav in čuti porod user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zadnje čase samo jem .. ne jem, žrem!!!! Vse bi pojedla ... pa zvečer sem že vsa sita, pa kar še gledam, kaj bom dala v usta .... katastrofa. Moram hitro rodit, če se nočem na koncu zredit ko user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah nič, grem mal knjigo prebrat ... tamala se še kar pogovarja sama s sabo ... sej me ne moti, jaz imam svoj mir, samo ona bo pol tečna popoldne ... vseeno še rabi popoldanski spanec, sem pogruntala ....
Imejte se!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
1.3.2012 14:36:55   
anckaa
Zdravo! Sam toliko da vam hitro sporočim,..danes sem imela Ctg + pregled in Ctg je bil "normalen" pri pregledu mi je pa rekla da sem že odprta za 4 cm..user posted image Ni mi bilo nič jasno,ker nisem nobenga "špikanja" še začutila do zdej in sem bila kar panična (rok poroda imam drugače danes), ker sem imela občutek da mali skoz spi in nič ne brcauser posted image ..tako da je rekla da naj v soboto grem v porodnišnico LJ na pregled,če pa še ne bo nič,moram pa nujno v sredo dopoldne iti v LJ in da mi sprožijo porod..Sem kar malo wesela in šokirana in predvsem me dajejo hormoni in pol ne vem, a naj se jokam ali smejimuser posted image .. lepo se imejte in uživajte na tem sončku! user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
1.3.2012 14:49:39   
sirenetta

Velik otrok: da vas malo pomirim...no, moj prvi otrok sicer ni imel 4,5 kile ampak "samo" 4.020g pa 56 cm, pa ni bilo nobene panike, iztis je bil najlepši del mojega poroda, je potekal res hitro v par popadkih je šel moj korenjak ven in tiste nekaj šivov, ki sem jih dobila sem tudi z lahkoto prenesla. Mogoče je odvisno kaj tudi od konstitucije ženske, sem med malo višjimi 174cm, tako da lahko da tudi to kaj vpliva in ne toliko velikost otročka. Bomo videli, kako bo tokrat..tudi pričakujemo velikega user posted image

Povijanje otroka: sem ravno te dni v eni knjigo prebrala, da je kul otročka povit - že na čisto preprost način brez kakšnih dragih povijalnih zadev: in sicer dekico prepogneš na trikotnik, poležeš otroka gor, mu rokico prepogneš k telesu pod kotom 45 stopinj in daš en zavihek (vogal trikotnika) dekice čez, nato drugo rokico enako k telesu pod kotom 45 stopinj in drugi zavihek čez in zatakneš dekico.

Naj bilo ok predvsem zaradi tega ker otrok preden se umiri lahko precej krili z rokicami in ker ne dojema še, da so to njegove rokice, ga zna to gibanje rokic preplašit oz. vznemirit in podaljšat fazo uspavanja. Mi zveni kar zanimiva razlaga...se spomnim, da je Mihael res veliko krilil z rokami v posteljici, tako bom poskusila tokrat pa bomo videli.

Od prvega meseca dalje, ko otrok nosi rokice k ustom, pa avtorica knjige pravi, da je ok enako povit rokice, le da daš rokice tako, da kukajo dlani ven iz dekice..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
1.3.2012 14:54:27   
hrchy
tako, je, navadna plenica/dekica je cisto dovolj za swaddle. tukaj je pa shema, kako poviti:
http://2.bp.blogspot.com/_Ju9iImutMko/TGuJfYbU5II/AAAAAAAAB60/be7ZJyG63HY/s1600/how-to-swaddle.jpg

aja ali pa tole, kjer pokazejo oba nacina:
http://www.gozdnavila.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=&product_id=99&category_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=48&vmcchk=1&Itemid=48

jaz si bom posebno povijalko naredila, ker mi je dolgcas na porodniski in moram zabit casuser posted image

< Sporočilo je popravil hrchy -- 1.3.2012 14:59:42 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
1.3.2012 15:08:36   
cokolino
Pa dobro babe, kaj nobena ne misli it rodit dns user posted image Sej se hecam, da ne bo katera jezna.
Jst sem mal prej prišla domov, smo šle z mamo na kosilo, valda jst žejna ko kamela, sem si najprej naročila pol litre jabolčnika z radensko, ki sem ga zeksala, pol pa še 3-krat po 3dcl...jesti pa valda nisem mogla...mi je reku natakar, da če bi vedu, da bom skoraj vse pustila, da mi ne bi prinesel za pit.Tako da sem dala več za pijačo, kot za hrano... Ma mene ubija ta žejaaaaaaaa, nenormalno sem žena, sem včeraj računala, jst na dan spijem cca 5-6 litrov tekočine-najmanj!!! In nikoli mi ni bla fina radenska, zdaj pa po 2 flajši na dan stankam...recimo da so krivi hormoni user posted image

Drugače pri meni stanje mirno, počutim se res ok, tulipani so mi pokukali vn user posted image ...
Ja Jada se spomnem, ko si mi to napisala, da je blo pri tebi v prvi user posted image isto...ma sej veš kako je. Midva sva 4leta delala na tem dojenčku, z vsemi kalvarijami vmes, in bi res lahkko preležala celo nosečnost, če bi mi tako rekli. Ker bi res naredila vse, samo da bo ok. Ko pa že maš enega otroka, je težko sam ležat, jst pač nisem mela nobene druge obveznosti, pa še strah me je bilo. In mi ni žal, ker počutje do januarja je blo pri meni katastrofalno. Pa vseeno upam, da ne bom šla čez rok user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
1.3.2012 16:53:50   
Caitlin

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Aja, sem pa nekje slišala, da psi in majhni otroci čutijo, da se bliža porod, kar kažejo tako, da skačejo vate ali se obešajo po tebi ...

Hehe, potem pri meni še nič kaj kmalu ne bo. No, psička se po meni obeša tako kot zmeraj, mogoče celo malo manj, saj sem zadnje dneve kar nekaj tečna.user posted image
Sem se zgleda nalezla prehlada, smrkam kot nora, posledično me boli glava pa še oči se mi solzijo user posted image Sreča, da ne kašlam in da nimam vročine (no, včeraj zvečer sem jo imela 37.5, danes pa pod 37). Tako da sedaj upam, da mali podnajemnik še malo počaka s prihodom za svet, da se jaz pozdravim.

IZVIRNO SPOROČILO: sneguljka1
Aleda: ginekologa imam v Škofji Loki, predvidevam da istega kot Caitlin ;)

Hehe, ja men je moj G prav zakon! Vedno nasmejan, vse ga lahko vprašaš, vsakič se kaj poheca, res 1A!user posted image

Lahko pa še sporočim (upam, da ne bo huda, no, pa saj se je sama oglasila v aprilčicah), da je caelia že tretji dan v porodnišnici in čaka. Ima popadke, ki pa jih poskušajo umirit z magnezijem. Če pa izvem kakšno novejšo novičko, bom pa sporočila.

Uživajte vikend v sončku, jaz bom očitno bolj notri, s čajem v eni roki ter robčki v drugi user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
1.3.2012 18:15:53   
Hov hov
Čao punce,

Porodniška - evo, jutri tudi jaz štartam z njo. Danes pripravljam še malo dobrot za pogostitev v službi. Sem se pa itak spomnila na Hrchy, ki bi sladice naredila kot prava profesionalka.

Radenska - mislim, da vsebuje tudi kar nekaj magnezija, nisem pa ziher koliko, ker mi je bljak.

Živali, naj bi čutile porod - naš repek je zadnjih 14 dni kar malo depresiven, ker ve, da bo prišel še en družinski član in se boji, da ga bomo zanemarljali. Tako, da si sedaj poleg sprehodov in vsega vzamem še extra 15 minut, da se čohava. In tega se moram nujno držat tudi, ko pride otrok, ne glede na to kako bom zmatrana.

Težki otrok - mene je prav strah, da ne bi bil okoli 4 kile težak, ali pa celo več! Ampak na to ne morem vplivati, tako da tako kot je Kaminek napisala - vse se pretrpi.

Počutje - zadnje čase sem kot na fedrih! To je noro - prej pa bila osem mesecev lena in non stop utrujena. Komaj pa čakam, da se po porodu okrepim, da bom spet lahko začela kaj prčkat okoli hiše.

Olje za masažo presredka - mi lahko katera napiše točno za katero olje od Allede gre, zadnjič v trgovini sem se čisto zgubila...našla sem ene tropske in ene z divljimi vrtnicami (to se bolj nobel sliš kot pa šipek user posted image ).

Vozički Stokke - vidim, da so ti zadnji "hit" v Ljubljani. Ampak cena pa je prav nora, ne morem verjet, da ljudje toliko dajo za relativno okrnjen voziček:
http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-stokke-xplory-blue-2011

Voziček Roamer Be-Smart - meni je ta ful všeč. Sej vem, da imate že vse nabaljene vozičke, midva sva tudi enega od sorodnikov dobila, ampak je prevelik in iščem še nekaj malega za na hitro skočit po opravkih. Tisti stari voziček, pa bo fajn za na sprehode, ker ima velika kolesa.

Klopi -
Pri nas je ful veliko klopov in to okuženih. Mogoče katera ve, kako je z cepljenjem dojenčka. Verjetno ne pride upoštev in da je previdnost edina preventiva?

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
1.3.2012 18:20:08   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Vozički Stokke - vidim, da so ti zadnji "hit" v Ljubljani. Ampak cena pa je prav nora, ne morem verjet, da ljudje toliko dajo za relativno okrnjen voziček:
http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-stokke-xplory-blue-2011

no ja vozički Stokke so mi tok grdi..Men sploh ni funkcionalen voziček. Je res čist za v mesto. Sicer mi smo kupili Maxi Cosi mura 4 za prvo in ga bomo tudi sedaj imeli. Pa sva dala mislim da 900€ za kpl..Ampak je vreden bil nakupa. MI gremo z njim res povsod..Po njivi, blatu, snegu, makedamu, hrib..Ni da ni..Pa ful je dobro ker se športni del obrne v obe smeri. Mogoče je edino malo težak voziček ampak meni je super..

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
1.3.2012 18:31:13   
cokolino
Meni pa je Stokke lep voziček, predvsem zato, ker je visok. Moj je bil tudi ful navdušen nad njim, vendar ja, nekakoga ga ne vidim na makadamu, pa po kakih gozdnih poteh, ampak je bolj mestni voziček. No pa cena je tudi huuuh.Meni osebno je bil zelo všeč Bugaboo. Kupila sva pa Joolz-ija, ki mi na letaku ni bil niti malo všeč. v živo pa waw. Komaj čakam, da grem lahk vozičkat user posted image
No če bi mela denar za stran metat, bi pa kupla tega: http://www.inglesina.com/us/collezione/classica/classica
ta bi bil za ob nedeljah in praznikih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4041
1.3.2012 18:37:44   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Meni pa je Stokke lep voziček, predvsem zato, ker je visok. Moj je bil tudi ful navdušen nad njim, vendar ja, nekakoga ga ne vidim na makadamu, pa po kakih gozdnih poteh, ampak je bolj mestni voziček. No pa cena je tudi huuuh.Meni osebno je bil zelo všeč Bugaboo. Kupila sva pa Joolz-ija, ki mi na letaku ni bil niti malo všeč. v živo pa waw. Komaj čakam, da grem lahk vozičkat user posted image
No če bi mela denar za stran metat, bi pa kupla tega: http://www.inglesina.com/us/collezione/classica/classica
ta bi bil za ob nedeljah in praznikih user posted image

ja tale inglesina je tud men ful bla všeč, že dve leti nazaj ko so prišli ven..ampak, bi ga imela samo v dnevni za gledat..k je res hud..tuki pri nas za na vas..user posted image user posted image user posted image user posted image   hahaha ta bi bla dobra..bi me ful čudno gledal, čeprav ne dam nič na mišljenje drugih :P

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
1.3.2012 19:22:53   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Klopi -
Pri nas je ful veliko klopov in to okuženih. Mogoče katera ve, kako je z cepljenjem dojenčka. Verjetno ne pride upoštev in da je previdnost edina preventiva?

To je tudi mene zanimalo in sem vprašala zdravnico kako je s tem že pri tavečji. Mi je pa svetovala da naj raje sebe cepim, ker otroci baje ful lažje prebolijo meningoencefalitis kot odrasli. Za borelijo, ki pa je najbolj nevarna pri klopih pa ni cepivauser posted image ...toliko, je rekla da v bistvu res nima smisla....ravno tako za rota virus, pa bohnedaj jaz nisem proti cepljenjem, ampak včasih res vržeš denar stran, otrok pa ravno tako zboli, če druzga ne pa za drugim sev-om....

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
1.3.2012 19:26:17   
Aleda
No jaz sem se pa že spraševala kje je Caelia, ker se že dolgo ni oglasila.

Kot ste nekatere pisale si tut jaz ne predstavljam da me zvečer kaj prime, ker pridem čist podrta. Sej verjetn bi se takoj zbudila, ker bi mi adrenalin začel delat. Prejle sem morala kar eno odspat, ker sem bla čist fuč, glava bolela za znoret.

Joj presredek si pa bolj švoh mažem, se mi kar ne da. Ena je spraševala kero je to olje http://www.weledababy.si/index.php?id=653
Ga imajo v DM-u kjer so stvari za dojenčke in nosečnice.

Povijanje-jaz sem si pa to naročila pa mi še niso poslali http:///www.galeb.eu/otroska_posteljnina/MSB_kolekcije/Medo_s_pentljo/Kokon_medo_s_pentljo 

Kaminek- ja ta tvoj user posted image je res en komaduser posted image Kolk je biv pa ta prvi težek? Zakaj pa maš zdej več možnosti da prej rodiš? Sm firbčnauser posted image
Moj user posted image naj bi bil tut kar težek, v  35 tednu je imel kao 3 kg, sam jst ne vem kolk točno lih zmerjo z uz-jem.

Neposredna povezava do sporočila: 4044
1.3.2012 19:33:21   
Aleda
Cepljenje- vidim da ste ravno  o tem pisale. Jaz bi mogla imet konec marca tretje cepljenje za klope sam zdaj ne vem a se sploh lahko cepim al ne če bom dojilauser posted image A mogoče katera ve kako je s tem? Pa še ne vem koliko časa po porodu bom sploh.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
1.3.2012 19:53:48   
caelia
oj!

čist na hitro..

Caitlin: nism huda user posted image

ja, jst sm kr v porodnišnici, v kranju.. čakamo..danes sem mela UZ in ctg spet.. naš mali/a ma 2400g in 33 obseg glavice v 34t4d, glede na merjenja UZ bo v nedeljo donošen je rekel Dr, no pljuča bojo razvita do konca.. tko da.. je lahko akcija.user posted image

mam pa vsako jutro popadke, potem mi jih pa ustavijo...

danes sem mela skoz vrednosti nad 30-40, vmes nekaj nad 60, trikrat pa je skočilo celo nad 80, enkrat pa 95... pa jaz to skor nič ne čutim, malo špikne..user posted image

v torek, ko so me zaradi krvavega izcedka sprejeli sem bla odprta 2 cm... če jutri dop ne bom odprta kaj več, me pustijo domov, drugače dobim še vikend paket v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image  in najbrž do poroda.. upam, da bo res kaj prej, ker do velike noči pa res nebi rada bla tukaj-.. me bo Caitlin prehitela :) no, pa ne zaradi tega..

zdej pa morm še kšno drugo spustit zraven računalnika...user posted image  je samo eden za tri štukeuser posted image

v sobo pa sem danes dobla dve cimri, do zdaj sm bla sama.. ena je muslimanka, ne razume čist nič slovensko, se mi prav smili, revca.. še sestre ji komaj kaj razložijo...

nič, držite pesti, jaz jih pa za vas.. zdaj mam časa na pretekuser posted image user posted image

no, pa pri vas?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
1.3.2012 20:04:58   
Jada82
Mah, tole merjenje z UZ ni čisto točno, no ... meni so pri prvi 2 dni pred porodom zmerili 3200 g, no, na koncu je bila težka 2930 g. .... Sej je tam tam, sam vseeno ... dostikrat pravijo, kako bo user posted image težek, pa pol ni take krize ...

Joj sem se najedla smetanovega jogurta user posted image user posted image user posted image Preveč!

Danes tamala ni zaspala .... posledično je bila izredno tečna ... sem jo kar parkrat nadrla .. mulc mali! Pa še v sobo je šla za kazen ..... eh ja .... sej ne da se je pretirano sekirala .... Potem prejle, ko sem jo dala spat, je pa samo dol padla ....

Mene pa še kar mal šraufa .... ampak še vedno nič v rednih intervalih ... hehe, zdaj že razmišljam, da naj čez vikend še počaka, ker ima moj še 2 nočni ... Bo lažja logistika, če bo doma user posted image user posted image user posted image Take smo, nikol nam ni prav, al pa enkrat bi tako, potem že mal drugače .... skratka, še dobro, da ne moremo vplivati na to ... to bi bilo zmišljevanja ...

Nič, grem pred tv user posted image Lep večer!!!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
1.3.2012 20:08:09   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: caelia

oj!

čist na hitro..

Caitlin: nism huda user posted image

ja, jst sm kr v porodnišnici, v kranju.. čakamo..danes sem mela UZ in ctg spet.. naš mali/a ma 2400g in 33 obseg glavice v 34t4d, glede na merjenja UZ bo v nedeljo donošen je rekel Dr, no pljuča bojo razvita do konca.. tko da.. je lahko akcija.user posted image

mam pa vsako jutro popadke, potem mi jih pa ustavijo...

danes sem mela skoz vrednosti nad 30-40, vmes nekaj nad 60, trikrat pa je skočilo celo nad 80, enkrat pa 95... pa jaz to skor nič ne čutim, malo špikne..user posted image

v torek, ko so me zaradi krvavega izcedka sprejeli sem bla odprta 2 cm... če jutri dop ne bom odprta kaj več, me pustijo domov, drugače dobim še vikend paket v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image  in najbrž do poroda.. upam, da bo res kaj prej, ker do velike noči pa res nebi rada bla tukaj-.. me bo Caitlin prehitela :) no, pa ne zaradi tega..

zdej pa morm še kšno drugo spustit zraven računalnika...user posted image  je samo eden za tri štukeuser posted image

v sobo pa sem danes dobla dve cimri, do zdaj sm bla sama.. ena je muslimanka, ne razume čist nič slovensko, se mi prav smili, revca.. še sestre ji komaj kaj razložijo...

nič, držite pesti, jaz jih pa za vas.. zdaj mam časa na pretekuser posted image user posted image

no, pa pri vas?

O, a ti si pa kar v P? Ojej .... no, sej, glavno da bo kmalu user posted image donošen in sigurno bo vse ok!!! Pa tudi če zdaj rodiš, pomoje kakšne hude krize ne bo! Želim ti, da greš čim prej domov, če še ne boš rodila, ker vem, da je v bolnicah pa res zoprno!!! Drži se, mislimo nate in želimo vse dobro!!!

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
1.3.2012 20:09:37   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: anckaa

Zdravo! Sam toliko da vam hitro sporočim,..danes sem imela Ctg + pregled in Ctg je bil "normalen" pri pregledu mi je pa rekla da sem že odprta za 4 cm..user posted image Ni mi bilo nič jasno,ker nisem nobenga "špikanja" še začutila do zdej in sem bila kar panična (rok poroda imam drugače danes), ker sem imela občutek da mali skoz spi in nič ne brcauser posted image ..tako da je rekla da naj v soboto grem v porodnišnico LJ na pregled,če pa še ne bo nič,moram pa nujno v sredo dopoldne iti v LJ in da mi sprožijo porod..Sem kar malo wesela in šokirana in predvsem me dajejo hormoni in pol ne vem, a naj se jokam ali smejimuser posted image .. lepo se imejte in uživajte na tem sončku! user posted image

Wiiii, se pravi, če ne prej, pa v sredo!!! Super, navijamo, da bo čim prej mimo, tako ali drugače in boš v rokah držala svojo štručko!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa javi nam, ko bo!!!

(odgovor članu anckaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
1.3.2012 20:10:45   
Jada82
O šit! Drugač sem pa opazila, da zgleda jaz največ visim na netu user posted image user posted image user posted image Se javljam že skor 3krat na dan .... kriza .... nujno moram na odvajanje! Mogoče me pa ta drugi user posted image odvadi, ker najbrž ne bo časa, heheheh.
Ma, mi je kar malo bed ...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Katero ime izbrati ?
kija

,

Kristan (20%)

Timon (22%)

Tristan (40%)

Ruben (18%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!