|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
2.3.2012 12:02:41   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

user posted image user posted image user posted image HELENČICA KAKO SI ME LAHKO POZABILA PRI PITJU PIVA NA SONČKU Z VAMIuser posted image user posted image user posted image NJAMI!

SE ISKRENO OPRAVIČUJEM! user posted image Brez tebe sploh ne bi šla! user posted image

pa jaz??? user posted image user posted image sicer ne pijem piva, na sončku z vami bi pa vseeno sedela user posted image user posted image

No no, zdaj se pa pomirite! user posted image Itak ste vse poleg! Samo pol bo pa dež....

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.3.2012 12:04:19   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dans pa veje ogromno bolečine in žalosti iz vaših postov... pa ni besed, ki bi to lahko omilile...

Mogoče vam samo namignem za kaj se borite (upam samo, da ne bo zaradi mojih besed katera še bolj žalostna):

borite se za nepopisen občutek sreče, ko dobiš dete na trebuh. najlepše se ti zdi pa čeprou potem čez par mesecev ko gledaš slike vidiš, da je blo tako kot vsi ostali: zatečeno, zabuhlo, čudne barve... ampak ko ga prvič vidiš se ti zdi tako zelo lepo... gledaš prstke, tako so majhni, da te je strah prehitro dihat da se otročku ne bi kaj zgodilo... pa dragi zraven ko se mu tut mal orosijo oči (čeprou mogoče hoče prikrit)...

borite se tut za nenehen občutek odgovornosti in strahu, vsaj prve tedne te non stop skrbi, preverjaš a dete še diha, sediš ob posteljici in samo vohaš, poslušaš, gledaš... kr ne moreš vrjet, da je res... dojenčki dejansko tako lepo dišijo, ne moreš z besedami opisat tega vonja...

skoz maš občutek, da je tvoj otrok nekaj posebnega (pa čeprav je verjetno tako kot vsi ostali), moja je bla tisto noč največja in najtežja, prekosila je vse fante... pa plazit je začela z dobrimi 5 meseci, hodit z dobrimi 9... in tako, vedno se ti zdi, da vsaj v nečem je pa tvoj otrok pravi biser, potencialni genij... ne moreš si pomagat pri teh občutkih...

skratka ne morem rečt, da vem kako se počutite tiste, ki si želite otročka že več časa, ne morem rečt, da vem kako se počutite tiste, ki sta kakšno pikico že zgubile... lahko pa vam kot mamica leto in pol stare hčerke zagotovim, da je vredno imeti otroka! Da so vsi občutki strahu, odgovornosti in izčrpanosti dejansko tako nepomembni napram občutkom nepopisne sreče, ponosa in čudenja ko gledaš razvoj tega otroka... ko vidiš da je to pravzaprav mali človek, tak čisto pravi hkrati enak kot ti in hkrati popolnoma različen in ne samo to, da je prišel ven iz tebe... res je vredno!

Zato vas vse spodbujam, da poskusite še enkrat, pa še enkrat pa še enkrat...

lp, Izabelina

Zdaj pa spet jočem. Izabelina user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
2.3.2012 12:09:06   
oreh
LS, če si v naši družbi začela tečt, stavim, da boš tut zmogla začet pivo pit!

izabelina, česa lepšega pa že dolgo nisem prebrala!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 328
2.3.2012 12:11:57   
Matejkaa
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

dans pa veje ogromno bolečine in žalosti iz vaših postov... pa ni besed, ki bi to lahko omilile...

Mogoče vam samo namignem za kaj se borite (upam samo, da ne bo zaradi mojih besed katera še bolj žalostna):

borite se za nepopisen občutek sreče, ko dobiš dete na trebuh. najlepše se ti zdi pa čeprou potem čez par mesecev ko gledaš slike vidiš, da je blo tako kot vsi ostali: zatečeno, zabuhlo, čudne barve... ampak ko ga prvič vidiš se ti zdi tako zelo lepo... gledaš prstke, tako so majhni, da te je strah prehitro dihat da se otročku ne bi kaj zgodilo... pa dragi zraven ko se mu tut mal orosijo oči (čeprou mogoče hoče prikrit)...

borite se tut za nenehen občutek odgovornosti in strahu, vsaj prve tedne te non stop skrbi, preverjaš a dete še diha, sediš ob posteljici in samo vohaš, poslušaš, gledaš... kr ne moreš vrjet, da je res... dojenčki dejansko tako lepo dišijo, ne moreš z besedami opisat tega vonja...

skoz maš občutek, da je tvoj otrok nekaj posebnega (pa čeprav je verjetno tako kot vsi ostali), moja je bla tisto noč največja in najtežja, prekosila je vse fante... pa plazit je začela z dobrimi 5 meseci, hodit z dobrimi 9... in tako, vedno se ti zdi, da vsaj v nečem je pa tvoj otrok pravi biser, potencialni genij... ne moreš si pomagat pri teh občutkih...

skratka ne morem rečt, da vem kako se počutite tiste, ki si želite otročka že več časa, ne morem rečt, da vem kako se počutite tiste, ki sta kakšno pikico že zgubile... lahko pa vam kot mamica leto in pol stare hčerke zagotovim, da je vredno imeti otroka! Da so vsi občutki strahu, odgovornosti in izčrpanosti dejansko tako nepomembni napram občutkom nepopisne sreče, ponosa in čudenja ko gledaš razvoj tega otroka... ko vidiš da je to pravzaprav mali človek, tak čisto pravi hkrati enak kot ti in hkrati popolnoma različen in ne samo to, da je prišel ven iz tebe... res je vredno!

Zato vas vse spodbujam, da poskusite še enkrat, pa še enkrat pa še enkrat...

lp, Izabelina

Zdaj pa spet jočem. Izabelina user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisi edina LittleSun .. Kok se čuti da je prišlo iz srca!!!!user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 329
2.3.2012 12:35:03   
klopek
HeLenčiča jst tut pivo z vami na sončku (čeprav ga ne pijem, bom družbo LittleSun delala) user posted image user posted image

Izabelina tudi mene si spravla v jok...hvala za te besede!

ja punce to je to za kar se borimo in enkrat bo tudi nam uspelo bit mamice! user posted image user posted image user posted image  in bomo najboljše mamice in naši otročki bodo najlepši!

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.3.2012 13:02:29   
barvar
En lep sončen pozdravček vsem!
Pa velik user posted image user posted image user posted image  za tiste, ki ta mesec niste imele sreče.
Jaz se že en teden nisem javila, ker sem bila z malim v bolnici-rotavirususer posted image . Česa tako groznega pa še ne. Tako, da dvomim da bi ta mesec ugledali user posted image , ker sva user posted image  zelo malo. Sicer nimam znakov ne za user posted image  in ne za user posted image , sem samo grozno utrujena od cele kalvarije.
Lep vikend vsem in se javim v ponedeljek ko bom videla kako bo z mano.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 331
2.3.2012 13:12:36   
Sisley
Oooo punce, ste se dobr razgovorile user posted image Sploh to glede naših "srčkov" user posted image
Ah ja, sj moj je pa tut en tak poseben,.. Sploh ne vem, al če imet user posted image al ne. Vem, da si ga želi.. samo mislim da pa potihem navija, da bi prišel po poroki ( je precej veren).. In sem mu že nekako dopovedala, da se že tolk časa matrava, da zdj dokler se ne poročiva da se pa ne mislim pazit.. In potem je vse narobe! On začne s takimi, ja pa kaj je to za počakat pol leta, pa sj zdj je še stanovanje za uredit (bo kmalu končano)., pa da si najdeš kakšno stalno službo.. JAZ PA SLIŠIM SAMO BLA BLA BLA!!!! Aaaaa in se mi trga! če ni v dveh letih ratalo, kako bo pol ko bova mela rinko na prstu kr padlo iz neba al kaj!?!? Spoštujem njegovo vero, samo ne vem no, to se mu ne da nč dopovedat. In potem se morm vsak dan skor skregat z njim še da vzame tablet za boljše plavalec,.. in sem že sama seb tečna. A on pa ne zna pokazat nobenga čustvenega odziva ko dobim user posted image , me ne potolaži ne nič.. In potem se čudi zakaj cvilim! Sj drugače je zlat, sm včasih mu je treba pa kj prav NARISAT!! No pa vsaj kar se tiče user posted image user posted image še nekako gre.. mal pokažem zanimanje pa je, pa če se še tako trudi da bi bil čimbolj vzdržen (do poroke).. A ja... takle mamo pa mi user posted image

Helenčica, tudi jaz sem za pivo.. sonček in par babnic na kupu, to bi blo luštno ja user posted image

Punce, še malo pa se bomo pogovarjale o vozičkih in radostih nosečnosti user posted image , ker jaz vem da bo ta mesec čist user posted image
user posted image user posted image user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 332
2.3.2012 13:33:01   
Zewa
Hejla,

kako ste? Vidim, da je danes en tak dan za jamrat... user posted image Jaz sem tudi prav utrujena danes. Sem šla v trgovino, in kaj vidim? Vsaka druga z vozičkom?! In pol se spomnim, da me joške bolijo, pa da me v jajčnikih špika, pa da mi je salbo že cel dan.. Ja ITAK!user posted image Sem koza...

Izabelina, prav malo so se mi orosile oči, ko si to napisala.. Upam, da bomo vse kmalu to tudi doživele. Vse ste res tako fajn punce.. Ko jamramo, nobena ne uleti s kakšnimi negativnimi mnenji, ampak se vse tako lepo razumemo.. Prov fajn ste! In pivo na sončku bi se res prileglo - pa naj pol dež pada 14 dniuser posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 333
2.3.2012 13:39:52   
LittleSun
Da še jaz malo pojamram....sem že CEL teden na dieti (user posted image user posted image sej vem da en teden ni nič, ampak na takšni kot sem jaz, je zame veliko!) in to res takšni, zelo strogi, pa se na vagi nič ne premakne user posted image (niti dekice) ponavadi prvi dnevi kar leti dol, pa glede na to da sem pridobila več kot 20 kg v manj kot enem letu (pa se trudim ful zdravo prehranevat, tu in tam je padla kaka sladkarija) vedno bolj razmišljam da je z menoj res nekaj narobe. Sem bila na vseh testih, pa je sladkor super, ščitnica tudi, kri še boljša kot je pričakovala...
ah jej user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 2.3.2012 13:40:57 >

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 334
2.3.2012 13:58:24   
oreh
čestitke, je pa vseeno čudno, pa kaj pravi zdravnik, da je še možno?

Čas je da priznam, LS, jaz sem pa ta teden žrla, ampak ŽRLA, vse kar je dišalo po beli moki in belemu cukru, je v službi kar stresno, a kakšen izgovor je to! sem se danes mal v roke vzela in sva s piro in skuto spet frendici! prosim punce, da nehate o pivu, še ena ga omeni, pa si ga odprem!

Neposredna povezava do sporočila: 335
2.3.2012 14:06:16   
Zewa
Joooj pivo na sončku.. user posted image Škoda, da sem v službi...user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 336
2.3.2012 14:08:27   
Žabica86
Hej punce!

Čestitke novim nosečkam !

Upam, da niste pozabile na mene, ker se spretno izmikam RR ! user posted image

Po pravici povedano, so tu nekje moji plodni dnevi, a se še z dragim nič nisva spravla zraven ! user posted image

Rekla, sma da ko nama bo pač bo in ne bom norela okoli teh kalkulacij! user posted image

Drugače pa še vedno ne vem kdaj bi lahko delala naslednji test oz. kdaj mi bo user posted image zamujala ! Zato bom ta mesec kar pozna s temi znaki, simptomi, plusi in črticami !!!

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......... za vse !!!!!

1 + 1 = 3

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 337
2.3.2012 14:27:25   
*anushka*
Joj, babe - zakaj bi čakale na Oktoberfest, če mamo lahko Marecfest!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole pisanje o pivih verjetno zbudi kakšen ljubosumni odziv nosečk na forumu, ki tega ne smejo user posted image - da ne bo zavist vedno potekala samo v obratni smeri... user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 338
2.3.2012 14:40:32   
rozi55
He he, taprave ste s pirckom user posted image Dajmo enega virtualnega, da bodo lahko tudi nase nosecke nazdravile, pa ne bo nobene skode. Jaz vam nazdravljam zuser posted image enim slastnim temnim, cin .
Drugace se vedno belina, jiha. Ce ne bo nic, bom ju3 kar spet malo lulala, na 2 dni se pa ze spodobi, a ne.vivaldi, kar sparaj plac.
Znakov sicer nobenih, bi pasal kak porast josk :-)
Izabelina, zelo lepo si napisala, bravo. Pa cisto res je, mmmmm.
Uzivajte v soncku in vikendu

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
2.3.2012 16:01:55   
Anonimen
Pozdravljene upam,da me sprejmete med sabo.user posted image ne pričakujem tam nekje 23.3.Ker imamuser posted image zadnje 2 meseca samo 3 dni ne vem kdaj točno pride.Me pa nekaj zanima vaše mnenje prejšnji mesec sva bila z dragim zelo pridna auser posted image je prišla 3 dni prej in bila zelo malo bila pa je kot sveža kri pa me zanima a bi vi na mojem mestu vseeno delale test.Ker se mi zdi kot,da ni to bila prava user posted image .Prsa me še vedno špikajo pa delala sem test z verižico na trebuhu in se še vedno premika.Tako sem jaz tudi do sedaj zvedela,ko sem bila noseča.Samo potem ni nikoli prišlauser posted image sedaj pa je neka čudna.Lp.

(odgovor članu rozi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
2.3.2012 16:34:32   
Sisley
Anonimna.. amm.. pusti verižico, uporabi raje pravi test nosečnosti.

LP

Čakamo na naš +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
2.3.2012 16:43:43   
Anonimen
Sisley ja sej mislim,da ga bom naredila,ker kakor sem prebrala je možno,da ima ženska krvavitve in je vse v redu.Pri tej nosečnosti na zadnje sem tudi krvavela pa je bilo vse v redu.Samo sem krvavela po tem ,ko sem delala test.Tako,da danes grem kupit test in bom jutri poskusila naredit pa da vidimo pri čem smo.Če ne gremo v tem mesecu v nove boje naprej.

(odgovor članu Sisley)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
2.3.2012 17:11:54   
Sisley
Anonimna, seveda ja, imaš prav, se zgodi da so včasih kakšne male krvavitve na začetku nosečnosti. Upam da bo user posted image in da bo tvoja nosečnost potekala mirno in lepo.

Čakamo na naš +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
2.3.2012 17:13:00   
witch
Ena hitra od mene. Sem čisto uničena in grem samo počivat. Če bo moj cikel spet kratek potem je moj dan D enkrat ta vikend. Jutri ali v nedeljo bi mogla priti. Za zdaj je še vse ok. Imam pa eno res hudo vnetje tam spodaj. Pa srbi in peče kot user posted image

Za danes je to vse. Več bo jutri user posted image

Sem zasledila... helenčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da si dan preživela v naravi na sočku da ti je dal novih moči in energije za naprej. Sončkov vitamin d je dober za plodnost... user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
2.3.2012 17:34:19   
Niri
hahaha punce jaz tudi ta teden samo jem...včeraj sem se takoooo najedla da sem res kooomaj dihala user posted image pač nekak se morm potolažtuser posted image
Pivo pivo pivo pivo kdaj gremo???user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 345
2.3.2012 17:43:54   
Anonimen
Joj punce sedaj me malo skrbi.Me nstruacijo sem imela do konc meseca in sedaj dva dni nič sedaj pa ko sem šla na wc je bila spet kri to se mi ni še zgodilo.Sedaj pa res ne vem kaj naredit ali pokličem ginekologa ali naredim prej test.Ker me bo verjetno tudi sestra uprašala če sem delala test.Keruser posted image sem imela samo 3 dni in še to malo.

(odgovor članu Niri)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
2.3.2012 18:54:07   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: klopek
Kliki
čakamo user posted image  user posted image user posted image

Ja boma pa še dolgo čakali, ker je pa danes  prišla in se bojujem v marcu.
Hvala za navijanje.

Helenček danes je prišla in to še predno sem šla test kupit mi je evrčke prišparala.user posted image
Na seznam me lahko daste na 31.3.

Jest sem pa bila popoldne na kavi s kolegico tako da sem pivo prešpricala naslednjič pa pridemuser posted image . Blo je ful fajn pa še njen fantek je tok corti. Sem ga ful pestkala pa mi je rekla da mi ful paše bejbi men so se pa skor solze vlile. Ve pa da delava na user posted image pa me nonstop spodbuja da bo kmal ratal. Mi to ful pomeni.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 347
2.3.2012 19:28:24   
Kliki

Joj punce sedaj me malo skrbi.Me nstruacijo sem imela do konc meseca in sedaj dva dni nič sedaj pa ko sem šla na wc je bila spet kri to se mi ni še zgodilo.Sedaj pa res ne vem kaj naredit ali pokličem ginekologa ali naredim prej test.Ker me bo verjetno tudi sestra uprašala če sem delala test.Keruser posted image sem imela samo 3 dni in še to malo.

Če se ti je to prvič zgodil mogoče zaradi sebe naredi test, mislim pa da ni nič narobe. Se tudi to dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
2.3.2012 19:32:48   
klopek
Kliki user posted image user posted image , bo pa v marcu!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 349
2.3.2012 19:38:27   
Kliki
Ja bo pa v marcu. Sploh nisem nič user posted image ker mi je že to fino da se mi je M pošlihtala in me skoraj nič ne boli: Sem zaradi tega ful bolj sproščena, pa nič nisem tečna je mojemuuser posted image ful čudno.
PLAHTICA je zakon če pa sam na mojo psiho vpliva pa tudi OK:

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?