pikica6
|
hopag27 punce spremenila sem vzdevek iz hopag 27 na pikica 6, ker so mi prvega dodelili avtomastko že 2 leti nazaj... samo za informacijo, da boste vedele, da gre za eno osebo, tako da lahko hopag27 izbrišete na seznamu... roka poroda mi še niso določili, ne vem zakaj...sama predvidevam, da bo 12.9., verjetno jim pri dvojčkih ni tako pomembno, ker se itak prej rodijo, no skoraj vsi... ja vem, da sem smešno napisala, ker ste nekatere zvedele, da nosite dvojčke kasneje, ampak nekako sem mislila, da se to vidi res hitro...ampak zgleda odvisno...kakorkoli, enkrat izvemo:) zaključila sem prvo tromesečje oz. začel se je 13 teden, včeraj sem bila na nuhalni z odličnimi rezultati...moja dva sta velika že 55mm...sem pa bila malo razočarana, ker mi ni mogel določiti a sta enojajčna ali dvojajčna...ni videl ne črke T in ne črke lambda...je rekel, da kar bi rekel, bi ugibal, ker nobena ni izrazita...brala sem, da se to vidi na začetku nosečnosti, kasneje ne več, a mi zna katera povedati do katerega tedna se to še da določiti, ker imam v 14 tednu pregled in me zanima, če lahko še prosim mojega gin. da mi poskusi določiti...sej dejansko mi je vseeno, gre samo za potek nosečnosti, saj pri enojajčnih je več obiskov v Ljubljani, če se ne motim... glavno pa je, da je videl pregrado!!! ni pa mogel definirati a je ena postelca ali dve....joj saj vem, da sem zahtevna, ampak nekako sem pričakovala, da se bo to vse na nuhalni jasno videlo...ker moj gin. konec 10 tedna tudi nič od tega ni videl... upamo na najboljše.. drugače sma pa veselo naznanila novico vsem, tudi v službi...je blo res težko zdržat do nuhalne:)
|