trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: for3ver slikce sicer imam, pa nimam skenerja... bom ob priliki poskenirala zgleda pa tko kot znak od mercedeza :) vsaj tko je reku ginekolog na nuhalni, hehe... trije so, vsak v svoji vrečki, vsak svojo posteljico... dva zgoraj - levo in desno, ter eden spodaj ja, po prvem pregledu v 7. tednu so tudi meni rekli, da se lahko zgodi, da kakšen propade... pa sem čakala do drugega pregleda, ampak so bili še kar odločno trije :) in se lepo držijo, zdaj so pa že itak vsak okrog 15cm (no, ta teden verjetno že več), tako da se jih ni več videlo vseh treh naenkrat na UZ... se veselim vsakega pregleda, da jih spet malo vidim! a pa jih imate v družini? pa soseda četverčke? kje pa potem živite, madoniš? joj, midva z možem sva bila pa čist šokirana, sva kar travmirala ob misli na tri. vsem pa želim, da srečno donosite do konca. in počivat, počivat, počivat. resno. aja, pa naj vas ne zavedejo laži, da je prve tri mesece najhujše. nope. vsak dan je nekaj, hihi. ma je odvisno od tega, kako vzameš vse skupaj. jaz skušam vse vzet bolj na hec, tko da mi tudi nočne žurke ne pridejo prevečkrat do živega. no, včasih tudi. takrat je pa mož bolj bogi...