Jada82
|
Dan! Mi imamo spet en krasen sončen dan ... sva bili s tamalo že zunaj Ma jaz sem tudi včer brala po forumu tisti dan, preden sem šla rodit ... sem ugotovila, da se je nekaj že začelo dogajat na PDP, pa se je potem dva dni vse umirilo, no, potem na dan D pa se ni umirilo .... Kakor sem pisala, mi je trebuh otrdel in bolelo ... pa kao ful sem hodila - sprehod + po stanovanju zvečer, da se ja ne bi ustavilo Ne moreš predvidet, tako da je brezveze iskat informacije .... to je pač naravni proces in se zgodi, ko se zgodi. Saj tudi pri meni bo pomoje v roku 14 dni konec ... mah, sem se odločila, da bom do takrat pač še uživala lepe dneve, ker glih so .... 2 leti nazaj takle čas je bil pa skoz en dež in prav zoprno, tako da niti na sprehode nisem mogla baš hodit .... no, danes sem se pa sončala na klopi pred hišo Tako da se ne morem glih pritoževat, heheh. Tamalo bom počasi dala spat, jaz pa sem bom lotila kosila. Ob 14h imam pa G, pa ctg ... brezveze, itak ne bom nič novega zvedela Počutje po porodu - ja, ene so ful zanič. Jaz sem bila fizično kar kmalu ok, nič me ni posebej bolelo ali tako, samo sem bila pa psihično na podnu, pa neprespana Jaz sem dobila tud 3 šive prvič, pa me ni čisto nič bolelo, res. Samo na wc nisem upala. Drugač sem pa že takoj normalno sedela .... upam, da bo sedaj tudi tako Čebela1 - ja, to je bil pa res maraton, madona ... te sproženi porodi so res katastrofalni!!!! Sem včer napisala porodni načrt in navedla, da če se porod vmes ustavi, ne želim umetnih popadkov - da bi najprej poskusili s hojo ali čem bolj naravnim ... Kolegica je imela prvič tudi sprožen porod .... je bil tud maraton, trpela kot žival, pa 1 mesec je bila fizično čisto na psu ..... Zdaj v drugo je bilo čisto drugače .... Patronažna - ja, pri nas smo nesli takoj direkt iz P v ZD en tak listek in potem je patronažna že takoj drug dan prišla .... kopa pa šele ko je popek fajn zaceljen - ja, nekje po 14 dneh do 3h tednih ... Nič, a sem še kaj hotla? Aja, danes sem zelo slabo spala, res! Kar ves čas sem se zbujala, vroče, prešvicana, enkrat sem imela hude bolečine v križu, spet drugič zgaga - sem si mogla vzglavje povišat ... no, enkrat se pa zbudim, pa slabo za pop , sem mislila, da bom mogla bruhat .... Še zjutraj mi je bilo slabo ... zdaj je bolje ... Bljak, zvečer sem vzela eno multivitaminsko šumečko in potem se mi je kar od tega nagravžnega okusa sanjalo .... bljak, nikol več jih ne bom, se mi je zagabilo ... No, samo da sem zdaj ok! Se tipkamo!
|