|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
16.2.2012 9:55:47   
genovefa
Akin - sem iz Most.
kar se tiče Fb pa tudi jaz ne vemuser posted image
Lep dan želim vsem souser posted image !

(odgovor članu Akin_)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
16.2.2012 11:23:42   
genovefa
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Genovefa tudi jaz sem zanosila v postopku ICSI in sem na bolniški. Sicer ne zaradi postopka, ampak zaradi visokega pritiska. Jaz se vsak dan sprehajam. Ni važno kaj piše v odločbi ampak kaj piše v tvoji kartoteki. Najbolje, da pokličeš osebnega zdravnika, da ti napiše v kartoteko, da priporoča sprehode in imaš mir pred kontrolo.
Mi imamo pa jutri morfologijo in upamo, da bomo videli kaj nosimo. Jaz menim, da je fan, mož pa, da je deklica. Me prav zanima kdo ima prav.

V bistvu sem tudi jaz zanosila po ICSI ampak gin. vseeno uporablja izraz IVF, je tudi pri tebi tako?

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
16.2.2012 11:25:54   
genovefa
IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

Dobro jutro vsem user posted image ...js sm mel ata teden take bolečine v predelu sramne kosti, da sem prej poklicala v ginekološko ambulanto in moram jutri tja, da pogledajo. Upam, da bo vse ok. Včasih je bila bolečina tako huda, da sem komaj vstala, hodila pa sem čisto sključena. Drugače pa naša mala punčka živahno brca, vsak dan bolj...Čutimo jo pa že kar nekaj časa. Sem pa tudi jaz brala, da je to res ja...če je otrok obrnjen proti hrbtu, se ne čuti brcik, tako da nobene panike.

Pri nas tako veter piha, pa tako je lep dan...upam, da bo malo nehalo pihat, da grem ven.

KajaNagaja - držim pesti, da bo na pregledu vse uredu in da bolečine čimprej minejo!

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.2.2012 12:02:17   
kale
Kak lep dan je zunaj user posted image .  To sonce ti res da energije!

Glede dude bi jaz rekla tako, kot Googica, da se bomo o tem pogovarjale, ko bodo user posted image  na svetu...
Lahko pa povem, da sem bila pri 1. user posted image  zelo hvaležna za dudo, saj nam je olajšala veliko stvari (krče, izraščanje zob,..). Čeprav sva se polno dojile, nisem želela, da bi se tolažila z mojo joško in se mi tud ne zdi prav, ko kdo reče, da ti otroci pa res na potrebujejo dude in se takrat, ko jim je hudo pač pristavijo na prsa... Kaj pa, ko začno tiščati prste v usta ?! Veliko lažje jih je odvadit dude, kot prsta (ki navsezadnje povzroča zobovju tud znatno več škode).
Kakorkoli že, tud pri 2. user posted image  bom ravnala, kot se mi bo zdelo najbolje zanj in zame in vem, da bom delala prav...

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.2.2012 12:30:08   
nives28
pozdravljene genovefa in ninocka26.

naj povem, da sem tudi jaz zanosila s postopkom ICSI. ginekolog ravno tako pise IVF. kot PDP pa mi ne upoševa dejanski datum oploditve, ki je tu znan ampak od datuma zadnje menstruacije. čudni so ti ginekologi. sem pa tudi jaz v bolniški. nizka lega.
danes imam pregled, upam na UZ in na to da bom končno zvedla spol našega otročička user posted image upam, da ga ne bo tudi danes skrival.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
   [Brisano sporočilo]
16.2.2012 12:56:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nives28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.2.2012 14:02:59   
pikalonca
No pa da še jaz rečem nekaj na temo dude.
Naš taprvi otrok je imel dudo...in to celo do 3,5 leta, ko so me že vsi napsihiral, da to ni dobro za zobke itd. tako da smo potem kar agresivno v kratkem času dudo odvzeli. Je bilo zaradi tega nekaj prejokcanih noči, a potem je minilo kot da dude nikoli ne bi bilo.
In takrat sem si rekla, da naš drugi otrok pa ne bo imel dude. In glej ga zlomka, naš tadrugi je imel ogromni sesalni refleks in še preden je men kapnilo je že veselo cuzal palček. In potem spet naval komentarjev, da to je pa še slabše in naj probam raje z dudo. Ok, smo probali, ampak je vsako zavračal...prstek pa cuzal do skoraj tretjega leta. In ko me danes kdo vpraša za dudo ali proti-sem definitivno za. Koliko škode naredi eno ali drugo bi težko govorila, čeprav znanstvena dognanja imajo svoje ugotovitve.Je pa dejstvo, da nad dudo imamo starši večji upliv kot pa nad prstkom.
neolina upam, da je štrudel uspel in da je bil rezultat dober user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.2.2012 16:24:30   
KajaNagaja
Ravno sem prebrala knjigo Moj porodni načrt od dr. Marsden Wegner in me zanima kakšna je praksa glede porodnega načrta pri nas? Ali je v navadi, da prineseš na listu papirja napisane svoje želje, zahteve...?

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.2.2012 17:33:36   
ninocka26
Pri meni uporablja izraz IVF/ICSI - pa saj se v bistvu te dva postopka razlikujeta samo na koncu (ali pustijo celice, da se naravno oplodijo, ali pa vstavijo en spermij v celico).

Mene pa zanima glede nizke lege. Ko sem imela morfologijo mi je G sicer rekel, da je nizko, ni mi dal pa nobenih posebnih navodil in tudi potem ni več tega omenjal. Bi morala na kaj posebej paziti? Krčev nimem nobenih, tudi nič mi ne tišči dol.

Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.2.2012 20:23:15   
pika001
Pozdravljene,
Duda - najprej da povem, jaz sem govorila o dudi (ki služi tolaženju) in ne o flaški (ki služi hranjenju otroka). Sina sem dojila skoraj 1 leto in nisem (hvala bogu) imela problemov z mlekom. Razumem pa, da ga nekateri na žalost imajo. Se pa tudi zavedam, da je dojenje najbolj zdravo (mislim zaradi strukture samega mleka) in naravno za dojenčka. Ne obsojam pa nobenega, verjamem, da si vse mame želimo dojiti in vem da je tisti ki to ne more hudo.
Strinjam se tudi, da ne smemo preveč komplicirati, pa tudi s tem, da se vsak odloča po svojih najboljših zmožnostih, kokr sam najbolje ve in zmore...
Danes je pri nas bil super lep dan, bili smo na 2 urnem sprehodu in počutim se odlično! user posted image user posted image
Upam, da tako tudi ostane, da se lahko nadiham zaraka in razgibam, tudi moje otekline potem kar plahnijo.

Vsem skupaj en lep večer. user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.2.2012 21:26:22   
googica
pika a niste meli nič vetra? pri nas je bil cel dan tak veter, da nam je ves sneg pobralo, medlo je cel dan.. elektrike nam je zmanjkalo vsaj petkrat, pa mislim da je blo kr večkrat. tko da smo bli kr noter in sestavljal z legokockami hiše pa se igral z dinozavri. 
no, sej pravim, glede teh debat je mal BV zdej tolk govorit o tem, ker nobena ne ve, kaj točno jo čaka. in vsekakor je vsaka od nas za svojega otroka naredila največ kar je lahko, še malo več verjetno, tko da se ni za bat da bi bil kateri na slabšem :). 
moj bohi pa že tolk pošteno brca, da morm bit ves čas blizu stranišča, ker je že zdej postal moj mehur njegova boksarska vreča. je tolk hudo, da morm ves čas nosit dnevne vložke, ker kr uide :). ma še kera kako tako težavo? :)

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.2.2012 8:52:49   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: googica

pika a niste meli nič vetra? pri nas je bil cel dan tak veter, da nam je ves sneg pobralo, medlo je cel dan.. elektrike nam je zmanjkalo vsaj petkrat, pa mislim da je blo kr večkrat. tko da smo bli kr noter in sestavljal z legokockami hiše pa se igral z dinozavri. 
no, sej pravim, glede teh debat je mal BV zdej tolk govorit o tem, ker nobena ne ve, kaj točno jo čaka. in vsekakor je vsaka od nas za svojega otroka naredila največ kar je lahko, še malo več verjetno, tko da se ni za bat da bi bil kateri na slabšem :). 
moj bohi pa že tolk pošteno brca, da morm bit ves čas blizu stranišča, ker je že zdej postal moj mehur njegova boksarska vreča. je tolk hudo, da morm ves čas nosit dnevne vložke, ker kr uide :). ma še kera kako tako težavo? :)

Men se to zgodi včasih, ko kihnem.
Evo že delam keglove vaje user posted image . Čist pozabim na njih, dokler se ne zgodi kaj takega ali pa steče kakšna debata o tem ...

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
17.2.2012 10:42:09   
nives28
ninocka26- glede nizke lege imam jaz predpisano  mirovanje, lahko grem samo na kakšen krajši sprehod pa še to raje ne je rekel ginekolog. tudi, če včasih preveč pospravljam me začne tako boleti v spodnjem delu trebuha.

drugače sem imela pa včeraj UZ in naše dete spet ni hotelo razkriti katerega spola je.rekel je, da je verjetno punčka ampak ni 100% user posted image tako, da počakajmo do naslednjič.

lep dan še naprej.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
17.2.2012 11:07:40   
genovefa
IZVIRNO SPOROČILO: nives28

ninocka26- glede nizke lege imam jaz predpisano  mirovanje, lahko grem samo na kakšen krajši sprehod pa še to raje ne je rekel ginekolog. tudi, če včasih preveč pospravljam me začne tako boleti v spodnjem delu trebuha.

drugače sem imela pa včeraj UZ in naše dete spet ni hotelo razkriti katerega spola je.rekel je, da je verjetno punčka ampak ni 100% user posted image tako, da počakajmo do naslednjič.

lep dan še naprej.

Ojla, pri meni baje ne gre za nizko lego, me pa trebuh hitro opozori če kaj preveč pospravljam. Imam pa težave s križem, nogami in rokami, ki mi precej mrtvijo, najbrž dete pritiska na kak živec. Ima še katera tako težavo?
Zaenkrat sem še na bolniški vendar ravno čakam, če mi bodo podaljšali
Vsem, ki želite izvedeti spol pa želim, da se vam želja hitro izpolniuser posted image !

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.2.2012 11:50:29   
tigrica78
Pozdravljene souser posted image

KajaNagaja: Malo pozno se javljam in še enkrat hvala da si mi dala odgovor glede bolečin.Ja tudi moja gin. je rekla da je to zaradi raztezanja in sem se lahko hvala bogu malce umirla.sedaj sem se pač sprijaznila s tem, da to pač sodi zraven pa čeprav tega pri prvem otroku sploh nisem občutila.
Kg: Ja tudi jaz sem se kar pošteno zredila +9 ampak se ne bom sedaj s tem obremenjevala,kasneje pridejo takšne in drugačne skrbi pa med drugim dojenje in pa seveda veliko veliko telesne aktivnosti in tako se bo potem vse spravilo na svoje mesto.Tako da punce ne se sekirat jejte tisto kar vam paše seveda v zmernih količinah.
Nakup: Ja bo kar treba počasi se spravit nakupovat tako da, komaj čakam.

Včeraj sem tudi jaz opravila ta "cuker test" joj kako zopri pregled.Komaj sem čakala da se zaključi saj 3 ure sedenja je res prava groza tako da si res celi zakrneli.Upam, da bo izvid o.k. Sedaj pa sem tudi jaz v bolniški zaradi rahlih bolečin v spodnjem delu trebuha.Naslednji pregled imam 28.2.
Se javim takrat in povem kakšni bodo izvidi!
Do takrat imejte se lepo in veliko brcik vam želim!!!user posted image

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.2.2012 12:06:42   
KajaNagaja
No...danes sem bila na pregledu zaradi bolečin. Imam kratek maternični vrat, tako da moram pazit, ne smem pretiravat z aktivnostjo, veliko počivat...ah ja... user posted image

Ko bi vsaj bila take sorte, da bi mi pasalo ležat, men je pa to tako dolgočasnooo, ne znam bit pr mir...ne vem kako bo tole. Ampak se bo treba mal umirit, da ne bo otroček prekmalu zunaj.

Je pa bilo fino vidt spet tist trebušček, obrazek, rokice, nogice...user posted image

(odgovor članu tigrica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.2.2012 12:18:49   
kale

Nives28- jaz bom na seznam dodala user posted image , če se pa tu kaj spremeni, pa javi...

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , 24.2., KP/Izola

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/
MiaMia22- 1user posted image ,

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/
bimbasi- 1 user posted image , 21.2., Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image ,1.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , 28.2., MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ
top secret- 26 let, 1 user posted image , 3.2. morfo., MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image ,13.3., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , , Kamnik/
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo, 27.2 3D,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
ananaska87- 24 let, ? user posted image , , NM/LJ
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.2., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 21.2. morfo., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 8.3., /

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image , 18.2.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , 28.2. morfo.,     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , ., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,
mamica_bom- 1user posted image

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo.,
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/

SKUPAJ NAS JE : 68

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:     11   user posted image
                              14   user posted image
                              4  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.2.2012 12:21:05   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

No...danes sem bila na pregledu zaradi bolečin. Imam kratek maternični vrat, tako da moram pazit, ne smem pretiravat z aktivnostjo, veliko počivat...ah ja... user posted image

A ti je povedala kolk je kratek (dolžina)?

Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.2.2012 12:24:49   
kale
Enkrat je že tekla debata o tem, da vas je kar nekaj, ki imate junijčke (oz. tu nekje blizu user posted image ). Zanima me, kakšna oblačila takrat v glavnem pridejo v poštev in kaj ste jim oblekle za iz porodnišnice?
Saj vem, da je še čas, samo jaz tako težko čakam, brez da bi vmes kaj kupila za našga user posted image  in ne bi rada preveč mimo vdarla oz. kupila stvari, ki mi potem ne bodo prišle prav...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.2.2012 12:44:07   
KajaNagaja
kale - ne vem čisto točno, je zapisal v kartoteko. Moram naslednjič spet vprašat.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.2.2012 12:56:59   
waiting
Meni so tudi na morfologiji ugotovili, da nosim nizko posteljico,
ne vem ali je to isti problem kot tiste, ki so vam rekli da nosite nizko otroka.
Skratka zaradi tega je svetovala bolj pogoste UZ (na 5 tednov).
Me je pa odsvetovala spolne odnose, ker pri takem primeru nosecnice rade zakrvavijo.
Mi pa ni nic rekla glede aktivnosti, jaz kar precej prehodim na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1421
   RE: Junijke 2012 oz
17.2.2012 16:25:16   
nives28
meni zaradi nizke lege spolnih odnosov ni prepovedov, rekel ja pač da naj to sedaj delamo bolj nežno. drugače glede sprehodov, če ne čutiš nobenih bolečnin po tem in kaj takega mislim, da ni panike. mene ob prevelikem naporu takoj začne tiščati v spodnjem delu trebuha oz. čutim nekakšno špikanje. glede na to, da sem zanosila z umetno oploditvijo tudi bolj pazim, saj si želim, da bi bilo res vse uredu.

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.2.2012 16:31:04   
nives28
kajanagaja-sedaj ko boš morala bolj počivati bodo tudi kilogramčki bolj leteli gor tako kot pri meni. glavno, da bo vse uredu, hujšale bomo pa drugič user posted image

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.2.2012 17:58:01   
vrtnica00
pri meni je tk, da mi je rekla, da lahko se sprehajam. samo ko vidim, da mi je dovolj pa obvezno počivta in se pazit. kr mam trenutke, ko zdržim sm po 10min čist počasnega sprehoda, pol me pa začne fuuul trgat po trebuhu in me fuuul boli spodaj. zdj po ful dolgem času, sem bla celo sposobna se počasi počasi prehajat pol ure, ampak potem itak počivta. tako da greš kuk pač zmoreš ven in počasi hodiš. meni se je blo na začetku kr težko navadit na počasno hojo, če sem začela normalno hodit kar je drugač hitra hoja, me takoj začelo bolet...mormo se pazit, da bojo bebe ok! user posted image

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
17.2.2012 21:27:46   
pika001
Ojla user posted image ,

No, ta je pa res dobra... ve, ki vas tišči/boli spodaj ne morete (ne smte hodti), jaz pa sem danes tako zatekla, da sem poklicala in vprašala, če je to OK, sem se tudi morala priti pokazat, pa me je takoj dal na bolniško (zdržati moram-o še kar nekaj kilometrov). Rekel je, da naj čim več hodim ali pa ležim z dvignjenimi nogami. Ne smem sedeti ali pa stati.
Do naslednjega pregleda čez 2 tedna moram otekline omiliti, če ne me pošlje na nadaljne preiskave (lahko je tudi srce - mi ena zaklopka že od prej nagaja) user posted image . No, jaz upam, da bo kmalu bolje. Bom kar 2-3 sprehode naredila, pa če ne bom v službi itak ne bom sedela na računalniku.
Mehur - tudi mene je kar en čas tiščalo dol, je takrat gin. tudi na UZ videl, da je naš fant sedel v moji medenici po turško in lepo brcal v moj mehur. Sedaj pa trenutno izgleda leži po diagonali in je bolje... saj me ne moti čez dan, ampak ponoči mi je bilo pa muka vstajat po 4x in hodit na WCuser posted image . Delam pa redno keglove, saj se tudi meni zgodi, če mi je že sila in slučajno kihnem...user posted image user posted image

Punce, pazite se, pa lepo delajte svoje user posted image še naprej, pravijo da to vse spada zraven...user posted image

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......