|
RE: Za tiste, ki še... 23.2.2012 10:46:01
|
|
|
|
Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123 Poka, hvala! Konkretno-jogurt s krispijem(tista reč od Žita v zeleni škatli) je ok ali ne? Pa še nekaj-zakaj pa sadje ni v redu? Če šele začenjaš hujšat, prej si pa jedel npr. same pice in hamburgerje, je to vseeno boljša zamenjava. Za začetek, po mojem mnenju, ni treba pretiravat v nulo. Greš postopoma, pa tudi če poješ sadje zvečer. Če pa že zdaj ješ zdravo, pa se ti npr. hujšanje ustavi, sam še par kilc, potem pa naj ne bi jedel OH zvečer, sadje je itak OH, pa še sladkor vsebuje. Fruktozo - to je sladkor. Čist v zadnji fazi, sam to, če mene vprašaš - vsak bo že prej zadovoljen z rezultatom, se ne je niti sadja, ampak to lahko samo eno krajše obdobje, ker sadje pač vsebuje vitamine in če mene vprašaš, ni zdravo it v take skrajnosti (razen če te čaka slikanje za revijo ) Potem se odrečeš še mlečnim izdelkom - sploh mleko, skuta še ni tak. Mleko pa itak menda ni OK za odrasle, pa OK jaz ga itak sam v kavi... Sicer pa - ko sem jaz imela ful manj kil in sem šla na koncu na res zelo tako dieto v zadnji fazi, sem izgubila ves celulit, ampak sem pa zbolela, malo manjkalo da nisem dobila pljučnice, sem mislila da ne bom prišla k sebi. Trajalo je mesec in pol. Od takrat sem šla nekaj kil gor (nekaj, se lepše sliši, mal več kot nekaj), to je v šestih letih nisem bila potem niti enkrat bolana in imela vročine. Moja sodelavka - idealna postava, res - je med tistimi, ki se ne morejo zredit, stalno bolana, utrujena, imela nesrečo zaradi preutrujenosti, komaj preživela. Jaz sem danes ful OK - za zajtrk skuta, jogurt in eni ostanki kompota, noter je cuker, who cares Eno kavo, potem sem si pa narezala ananas na koščke (imam dopust) in sem pojedla en kozarček in me je minilo do sladkarij, fajn sem se najedla. Sem v bistvu ananas addicted... Če mi daš na izbiro - Milka ali ananas, absulutno ananas. Zdaj kuham mineštro - stebelna zelena, korenček, navadna zelena, malo graha, peteršilj, mleta govedina (malo mastno so mi prodali - v pakungi), pa malo makarončkov (belih sicer...). Pa mislim, da bo OK za začetek. Mi je OK, ker me juhe ful nasitijo, v resnici pa poješ manj. Na hujšanju je tako - sam jest, jest, jest, čim več jest - resno. Sam žal ne točno stvari, ki so nam najljubše, drugače pa stradat ni treba. Pri meni je tako, mogoče pa enim vseeno uspeva - da če kdaj stradam, ne nujno namerno (služba, stres,...) se fuuuuul zredim. Kak dan je videt, kot da bi precej shujšala, pol se sam enkrat najem, pa sem ko balon.
|
|
|