|
RE: Za tiste, ki še... 23.2.2012 8:04:01
|
|
|
|
Poka
|
Ne, pa ne smeš it spat brez večerje. Samo mora bit bolj beljakovinska pa z veliko vlaknin. Te nasiti in nisi lačenin lahko zaspiš. Tako je v teoriji. V praksi sicer tudi deluje, preverjeno, sam trenutno je pa pri men tud sam v teoriji, ker najraje za večerjo jem kake sendviče... Ob misli na solato mi gre na jok, čeprav jo imem ful rada. Se mi je pa ne da delat, zato bi mogoče palilo, če bi imela v hladilniku že pripravljeno. Zdaj sem v fazi, ko jem zvečer manj OH, mogoče mi uspe prit na solate... Lahko pa ješ kako kremno zelenjavno juho, meni so ful njami. No, jaz se žal moram držat teh priporočil, zajtrk obvezno, večrja brez OH, ker sem že, sprobala razno in ne deluje nič - pri meni. Svakinja pa hujša že deset let in je je vedno več, razen diete, pa je bila prej suha ko prekla. Če sem hotela shujšat, kar mi je sicer uspelo, sem zjutraj eno uro tekla, na koncu je bilo to 10 km dnevno 6 x tedensko, zvečer pa obvezno fitnes, 6 x tedensko. To je bilo v časih neomejenega prostega časa... In niti mi ni jasno, od kje sem imela voljo. Sem si pa sicer uničila kolena, od teka. Kil zdaj raje ne pišem, ker ste ene suhice za mene :) Sem pa v tistem času spoznala partnerja, ko sem bila fit (no, ne vem če zato, sem mu pa sigurno bila bolj všeč), zdaj sem si pa včeraj kupila trojne kavbojke za motivacijo - ene so bile dokaj drage in komaj jih zaprem in moj mi je doma rekel - a si ziher, da ti to gor spraviš? No, zaradi teh kavbojk sem danes že za zajtrk bila pridna. Jedla sadje s skuto in jogurtom. Kavi se pa jaz tudi ne morem upret, sladkam si je pa še iz časov fitnesa ne in mi niti niso dobre presladke stvari. Piva na srečo nikoli nisem pila - sam McDonalds me pa kr hipnotizira. Če še ša jaz naštejem najljubše pregrehe - npr. one Pečjakove pica žepki, ko jih doma spečeš, McDonaldsi, rogljički iz Lidla, obvezno vsako sobot eden, pa sigruno dva sendviča iz kajzerc, špageti z bolonjsko z velik sira, Kinder Pingui, Kinder Bueno, pa tist čips medvedki... Moje razvade, nutelo pa imava doma, sam je jaz ne jem, pivo imava doma, pa ga nihče ne pije, smo imeli enega dve leti v hladilniku, en kolega je generalni uvoznik pa smo imeli včasih ful, sem pa ugotovila koristnost njegove uporabe v masi za palačinke - njami... So pa prišli zdaj eni delavci, pa sva imela pripravljena dva piva za vsakega in so se skoraj zjokali... Sva mogla v trgovino po še - ta hudič je ful drag...
|
|
|