|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
20.2.2012 9:15:50   
mami 3m
Glede nuhalne:
namen pregleda ni ugotavljanje spola, posnetki otroka in snemanje na CD, pač pa merjenje tekočine in ugotavljanje velikosti nuhalne svetline. Pač statistična verjetnost za Downov sindrom, kjer je največ odvisno od starosti mame. In še druge kromosomske napake... Ja, tja gremo po tisti papirček.

Pušenjak je že pisal o tem, da pregled strokovnjaki opravijo v 10-12 minutah in pregledajo vse bistvene stvari. In mislim, da je to to. Pregled tudi ni obvezen, zato je samoplačniški in tudi znesek pregleda ni nič posebnega. 60 € da lahko potem "mirno" spimo naprej se mi ne zdi veliko. Glede spola pa se v tako zgodnji nosečnosti še ne upajo opredeljevati, ker gre bolj kot ne za ugibanje. Spol se lažje določi na morfologiji. In sama sem šele na morfologiji dobila občutek, da sva s partnerjem šele takrat res videla otroka. Sicer pa imate kasneje možnost it na 3D/4D UZ, kjer pa otroka res gledate. NS pa je žal le rutinski pregled.

A je še katera tako zmatrana? Jaz bi ta vikend samo spala, pa žal ni bilo mogoče.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.2.2012 9:28:31   
crtek
dan!

me ni blo že neki časa mimo...sm pršla pogledat v petek zjutraj in ko sm vidla kaj je napisala srečki sploh nism hotla posodobit seznama, kr mi je blo tako hudo user posted image

srečki, če nas še spremljaš, ti pošiljam en ogromen virtualen user posted image Verjetno ti to ne pomaga, ampak z mislimi sm s tabo, upam, da bo kmalu za tabo, da tokrat res ugotovijo zakaj se je to zgodilo in, da greš potem pogumno v nov boj in dobiš za nagrado svojo težko prisluženo štručko user posted image

Gorskarožica se mi zdi, da si ti pisala glede prezgodnjih porodov...kolkor js vem, je tako, da otročka tudi v primiru bolezni, ki prizadene otročka (preeklampsija, eeklampsija, sladkorna, večplodne nosečnosti...), pustijo otročka v tebi kolkor dolgo se le da, ker je z vsakim dnem bolj razvit in tudi, če se rodi v 8.mescu je to doooooosti bolše, kot v 7. in ni res, da če se rodi med razvojem pljučk je to slabše, kot če se prej. Kolkor koli so pljučka razvita, je bolše kot, da sploh niso in vsak razvoj se bo potem v inkubatorju nadaljeval. Tudi ni res, da ti pred 35. tednom v vsakem primeru nardijo CR. Moji prijatelci so 2x sprožli prezgodaj porod (1x zaradi preeklampsije - 32.teden, drugič zaradi eeklampsije - 34.teden) pa je obakrat rodila vaginalno, še tolko lažje, ker sta ble punčke manjše. V inkubator dajo otročke glede na težo in stanje ob rojstvu, če je premajhen, prelahek, nerazvit...gre v vsakem primeru v inkubator. Otročka, ki je v inkubatorju hodiš ti dojit in crtat, ne more pa bit s tabo v sobi, ker je on na oddelku za nedonošenčke, kjir jih spremljajo 24/7. Lahko se ga dotakneš, crkljanje zeeeeeloooo spodbujajo in priporočajo, ker pozitivno vpliva na otročke. Tako, da ne se preveč sekirat. Upam, da ti tega ne bo treba dat skozi (kot tudi nobeni drugi), ampak tudi, če boš mogla, boš vidla, da bo zate in tvojega dojenčka lepo poskrbljeno user posted image

glede nosečniških oblek...js sm si že decembra v C&A nabaula 3hlače, in sicer ene kavbojke, ene fine črne in ene take beige za preoblečt...so take napol fensi, samo so malo tanke za zdej user posted image Čene sm pa ugotovila, da bom lahko večino svoje garderobe kr lepo ponosila, predvsem kar se tiče majčk, tunik in oblekc, kr mam kr dosti takih, ki so rezane pod prsmi in to pride super. Čene pa se meni trebušček kr nič dosti še ne pozna user posted image zvečir bol ko zjutraj, ko je še skoraj tašen kot prej, čeprav po slikah se pa kr vidi, da je večji, hlač izpred user posted image pa že kšn mesec ne zapnem več user posted image sej se ne pritožujem, glede na to, da komaj čakam, da se bo KOOOOONČNOOOO poznalo user posted image

Sicer pa sm bla v četrtek na pregledu in so mi rekli, da mam 130 hemoglobina, kar naj bi blo super, ampak zame se mi ne zdi, kr sm ga mela vedno okoli 145, to pa vem, kr sm krvodajalka in so bli vedno fuuuul navdušeni nad mojo krvjo user posted image čene pa (kot sm že vedla) mam kri A+, kar pomeni, da ne bom rabla nobenih antiglobulinskih injekcij user posted image , vsi ostali izvidi so bli tudi super in ginekologinja pravi, da nosečnost super napreduje in naj kr tko dalje, da nas je zadnje čase res malo takih, ki nimamo nobenih problemov, tko da sm presrečna user posted image naslednji pregled mam 15.3. in takrat je rekla, da se bova zmenle za morfologijo user posted image koooooomaaaaaj čakam user posted image in moj user posted image tudi, ki pravi, da je tako lepo gledat mini bibo kako miga in kolca user posted image tko mi je zlat...
Sm si pa zadala, da končam diplomo preden grem spet karkoli nabavit al štimat za bibo, tko da bom mogoče malo bol poredko tuki, kr mam s tem kr dela, pa še motivacija je, da se čimprej rešim, da lahko pol oblekce in sobico začnem štimat user posted image

ala punce uživajte, pa se beremo

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.2.2012 9:52:25   
skarabej_79
Čau.

Glede trebuščka: meni se je v zadnjih 2 tednih začel bolj konkretno kazat. Zdaj tudi že vsi drugi opazijo, da je. Trenutno sem v 17. tednu.

Zdaj nestrpno čakam, kdaj bom začutila prve brcike. Pravijo, da se lahko začnejo že okrog 16. tedna, pri prvi nosečnosti pa lahko šele okrog 20. tedna. Bomo videli, baje je to res fin občutek :)

Glede oblekic: glede kavbojk mi je H&M kar všeč, bom šla pa tudi v C&A še enkrat pogledat, se mi zdi, da imajo tam celo malo več izbire. Bom pa tudi jaz še probala nekaj časa svoje cunje nosit, vsaj nekatere, pri določenih pa že zdaj opažam, da so mi kar na tesno. Bo vseeno treba še kaj nabavit. Kakšne imate pa kaj izkušnje z naročanjem oblačil prek spleta?

Komaj čakam petek, ko imam pregled, upam da bova tudi določili datum za morfologijo.

Lep ponedeljek!

< Sporočilo je popravil skarabej_79 -- 20.2.2012 9:54:05 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.2.2012 10:03:58   
naia
skarabej_79, sem ravno na fb pisala, da sem včeraj prvič začutila otročička v trebuščku, najprej smo z angelsoundom poslušali srčka, nato sem zvečer imela cca. 10 min roko na tem delu trebuščka, baby se mi je pa približal in se kot drgnil ob steno, niso bile brcike, ampak nežno drgnjenje ob trebuh, sem pa oz. jutri bom polnih 16. tednov, sem pa tudi v prvi nosečnosti začutila v 16.tednu...v glavnem fuuuul lepo user posted image

(odgovor članu skarabej_79)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.2.2012 10:16:37   
printemps
ojla user posted image tudi jaz se nisem že dolgo javila. Hvala za vse inf. o teh vitaminskih dodatkih, trenutno jemljem samo femobion 2, ampak sem tudi jaz bolj mnenja, da je bolje čim manj tega jest, pa rajši več sadja in zelenjave. Vidim, da se pogovarjate o nosečniških oblekah. Tudi jaz zadnje 2 tedna na polno buhtim, no sej čas je ravno temu primeren, da tako buhtimo user posted image , tako da sem stare kavbojke dala kar za en lep čas nekam zadaj v omaro. Mi je pa ena prijateljica prinesla veliko njenih nosečniških hlač. tako da mi je s tem prihranila kar nekaj evrčkov. Sem pa vseeno šla bolj iz ferbca pogledat v trgovino popek, kjer sem si potem na hitro kupila dve lušni oblekici user posted image . Še dobro, da se mi ne da po trgovinah hodit, ker vidim, da tudi če grem samo firbcat, hitro kaj najdem in to potem ni v redu za mojo denarnico.
user posted image naia superca, da si že začutila prve gibe tvojega sončka, verjamem, da je to res nekaj čarobnega user posted image . Jaz sem ravno med vikendom razmišljala ali sem že začutila neko dogajanje v trebuščku ali ne. Nisem bila čisto prepričana, ampak pomoje to še ni bilo to.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.2.2012 10:56:19   
princeska Tia
Še enkrat glede nuhalne, sem iz zdravstvene stroke tako da poznam namen pregleda, cene servisiranja aparatov,itd. Kar se tudi cene tiče, za naše male pike poke ni nič drago, bi dala tudi več, motilo me je samo kako je vse zelo neosebno in da vsako vprašanje, ki ga zastaviš dobiš odgovor "to je v nosečnosti" normalno. Sama poznam vse zakaj se karkoli v telesu med nosečnostjo zgodi in kako se dogaja, marsikdo pa teh stvari ne pozna in se lahko zelo prestraši že kakega izraza, ki ga ne razume.
Vem, da ni obvezen ampak tud ni 100%, kolko jih je takih ko nuhalna ni bla v redu pa so na koncu rodile popolnoma zdrave otroke.

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.2.2012 13:29:24   
srečki
Hey srečke nosečke moje,

hvala vsem za tako podporo...mi je v veliko pomoč. Seveda vas bom z veseljem spremljala. No v glavnem pri meni je bilo v soboto vsega konec, je pa tako, da sem morala na žalost danes spet na dermatološko. vglavnem sedaj so se vsaj malo bolj potrudili in mi dali kri pregledat. Kontrolo pri svoji G imam 05.03. do takrat bom pa počivala. V KC smo prišli še do zaključka, da si G zamenjam tako, da se naredijo še dodatne preiskave in da probajo ugotoviti vzrok, kasneje bi me tudi kar oni spremljali. To pa bo dr. Tomaževič ali pa Pušenjak. No skratka vam pošiljam vsem en topel user posted image in pozdravček.
Uživajte, božajte bušije....papa

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.2.2012 14:26:15   
Mojci1984
Pozdravljene nosečkeuser posted image

Že dolgo se nisem oglasila... veliko lažje in bolj pregledno mi je čvekati na FB.
Jaz sem samo še ta teden na bolniški, slabosti niso več tako hude, je pa res da morm vsako uro neki jest, drugače mi je takoj spet slabouser posted image Upam le, da se ne bom do konca nosečnosti zredila za 30 kiluser posted image Za zdej se še nisem nič. Kdaj se pa začne ponavadi višati telesna teža? To mi ni čist jasno... nekje sem zasledila, da vsak mesec ena kilauser posted image ...
Se pa že veselim službe oz. predvsem tega, da grem po dveh mesecih spet malce med ljudi. Pa mal po trgovinahuser posted image
Nosečniških cunj nisem še nič nabavljala, dokler sem na bolniški ne upam nikamor ven. Me je pa že malce skrbelo, kaj bom oblekla za v službo, saj mi buši kar pridno raste... kako je to zanimivo, pred nosečnostjo neb bla lih vesela velikega bušijauser posted image Sem včeraj probala eno kitlo, ki mi je bla prej mal prevelika , no zdaj mi je čez trebuh ravno prav, čez boke je sicer preširoka, ampak za silo bo, dokler ne kupim kaj novegauser posted image

srečki še tukaj... res mi je žal zate in za tvojo pikico. Držim pesti, da kmalu ugledaš plusek in da se v tretje vse srečko iztečeuser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.2.2012 14:48:03   
ninka80
Hoh tudi od mene po dolgem času.
Smo imeli v petek NS in je vse ok, samo rok mi je prestavila na 18.
Drugače sem dobro, občasno so prisotne še slabosti, pa nimam nekega apetita.
Nosečniške hlače si bom pa kar sama naredila iz starih hlač.
Sem bila pri prvih dveh noseča, pa sem imela same tanjše hlače, ki pa zdaj ne pridejo v poštev.
Za zdaj smo povedali novico staršem, ostali pa naj sami ugibajouser posted image .
Otroka se pa zelo veselita dojenčka, starejši že izbira imena.

Lepo se imejte.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.2.2012 15:09:55   
Mojci1984
ninika 80 sem ti kar fouš, da nimaš apetita, jaz mojga user posted image vsake dva dni pošljem v trgovino, ker spraznim cel hladilnikuser posted image
Bosta pustila otroku, da izbere ime za novega člana/članico? No meni se zdi to res cute, čeprav jaz ne bi pustila. Izbira imena se mi zdi neki full lepega in res želim, da ma bebika ime, ki je všeč meni in seveda mojmu dragiju. Jaz imam sicer že vse določeno, samo še čakam, da moj potrdiuser posted image On za zdaj še nima nobenga svojga predloga, pravi, da mora otročka videt, če mu ime paše, tako da bo najbrž ostalo kar pri mojih predlogihuser posted image

Je pa res, da je kar težko izbrati neko ime, ko so vsa imena otrok tok neki "posebna". Pa je le treba gledat, da ko bojo naši otroci v šoli in najstniki, bojo ta "posebna" imena za njih normalna in ne bi rada, da se moj otrok počuti slabo zaradi imena. Skrbi me, da bodo takrat imena, ki so nam zdej čist normalna - npr. moje ime - Mojca, bo njim mogoče starinsko... tako kot je moji generaciji npr. Slavica al pa Cilkauser posted image Hja... ni tko enostavno....

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.2.2012 17:30:43   
Doria
Pozdravljene punce, čisto na hitro vas pozdravimuser posted image

srečki ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni besed.
Upam, da božate trebuške, moj raste kot kvašen kruhuser posted image vse me tišči.

ultrazvočne preiskave.... včasih sem bila malo jezna, ker je bila moja nuhalna 10 min in nič več, no zdaj gledam na to precej drugače
http://www.bambino.si/ultrazvok_in_razvoj_avtizma

Lepo se imejte in pazite nase!

Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.2.2012 19:05:12   
ninka80
Mojci1984, glede imen.... se strinjam. Ampak sta tamaladva še dost majhna (2 in 4), tko da sta kar vosljiva glede imenuser posted image user posted image . Ampak tavečji ima kar všečen izbor imen, tko da bomo skupaj nekaj izbrali.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
21.2.2012 7:47:12   
princeska Tia
Dobro jutro nosečke,
jst sm tud že globoko v imenih. Trenutno sem mnenja da more bit ime tako, da ga bodo povsod po svetu znali normalno izgovorit - nočem, da izpade čist neki druzga, če bo moj user posted image kdaj živel na drugem koncu sveta.
Bi blo pa zanimivo vidt kaj bi prišlo kot najbolj ustrezno ime po numerologiji, sej ne da bi se tega potem držala ( razen če bi blo nekja kar bi mi blo super všeč že takoj k bi slišala ).

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
21.2.2012 9:23:36   
mami 3m
Punce, jaz sem se pa spet čist slaba zbudila. Trenutno sem še v službi, grem pa k zdravniku. Upam, da ne spet po antibiotik.user posted image
Otroka sta tudi bolana, tko da... Se že prav veselim počitka, postelje, ker sem prekurjena.

Uživajte v sončku in krofih! user posted image

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
21.2.2012 10:59:12   
Maja T.
RedSonja jutri imaš AC. Držim pesti, da bo preiskava uspešna (pa itak da bo) in ko boš lahko javi kako je bilo user posted image user posted image user posted image .

Mami 3m, čim prej ozdravi user posted image user posted image user posted image

Gorskarožica glede inkubatorja sem ti na FB odgovorila, ko si me spraševala (žal sem ti malo pozno, smo bili na počitnicah in tam ni interneta user posted image ), ti je pa tako Crtek super odgovorila - RES VSEM NAM ŽELIM, DA BI DOKONCA DONOSILE user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse uspešne NS

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
21.2.2012 12:04:12   
Mojci1984
Danes pa pri nas tako lepo sonček sije, pa vse je belo, da je pogled skozi okno fantastičenuser posted image
Punce, nekaj ste se že pogovarjale o telovadbi v nosečnosti... mene pa zanima a bo mogoče hodila katera plavat? Full iščem po spletu, pa se glede na najdeno kar ne morem odločituser posted image Plavanje se v nosečnosti full priporoča, se pa odsvetuje bazene. Sem pa zasledila, da imajo v Atlantisu prav vadbo v vodi za nosečnice. Jaz imam zelo blizu Dolenjske toplice in me res mika, da bi šla vsaj 1x ali 2x na teden tja za kakšno urco. Če ima katera kakšne izkušnje z bazeni v nosečnosti, prosim naj kaj napišeuser posted image Imam pa v petek pregled pri ginekologu in bom še njega malce zaslišala.
Aja pa še nekaj... kaj pa letalski poleti? Čezoceanski, več kot 10 ur, bi ve šle al raje ne?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
21.2.2012 12:59:18   
*pupika*
Js mislim, da če nimaš težav v nosečnosti, pojdi na letalo. Moja prijateljica je šla na Kitajsko. IN je čisto vse ok. Tako, da pomoje ni strahu ... Vem pa ne ...

Za telovadbo sem tudi jaz že razmišljala. Ampak imam enak pomislek glede bazenov. Prosim poročaj kaj ti bo rekel tvoj ginekolog. Vem, da pretopla voda ne sme biti. Kako pa je z bakterijami pa hmmm ... pojma nimam!

Neposredna povezava do sporočila: 1342
21.2.2012 13:46:22   
Evita12
Pozdravljene punce v tem lepem dnevu!

Jaz imam dopust in sem se odločila, da je čas, da se malo javim. Sem že imela enkrat namen, pa sem vmes prebrala, kaj se je zgodilo srečki, pa sem kar malo voljo zgubila. Kakorkoli, srečki, želim ti, da ti v tretje res uspe, če še le imaš voljo in energijo, da ponovno poskusiš! Pošiljam ti velik user posted image , čeprav vem, da te to nič ne potolaži, ker mene po pravici povedano tudi ne bi!

Glede imen še midva nisva odločena. Izbrala bova tisto, kar nama je všeč in ima kak globji pomen. Če bodo ime znali izgovarjati Kitajci, me pa čisto nič ne briga.

Glede plavanja, to je najbolj priporočljiva oblika aktivnosti za nosečnice (poleg seveda kakšne aerobike, sprehodov ipd.). Jaz sem se pred kratkim ravno pogovarjala z mojim bivšim trenerjem in mi je povedal, da ni boljšega od plavanja, samo paziti je treba na temperaturo vode, ta naj bi bila menda od 28 - 32 stopinj, če je pa 26, pa tudi ni problem (večina športnih plavalih bazenov ima ravno 26 stopinj). Če je katera bolj občutljiva (to verjetno veste že od prej, če ste v kakšnih termah kje kaj "pobrale") naj izbira manj obljudene bazene, torej športne bazene in manjša zdravilišča. To je bil njegov odgovor in jaz mu zaupam. Ne vem, če je to reklama, ampak za mene so ene boljših term Topolšica, sicer mini terme, ampak brez gneče s plavalnim bazenom. Žal mi je malo daleč, da bi šla bolj pogosto, tako da mi ostane Pristan v Mariboru, ker sem pač od tu. Če bi še katera Mariborčanka šla plavat v Pristan, bi bila zelo vesela, ker sedaj hodim sama! Mi je pa ful smešno to, da se priporoča plavanje, ampak ne v bazenih user posted image Ja kje pa naj Slovenci plavamo februarja, a naj se vse nosečnice preselimo v tropske kraje???!!!

Ja, pa še glede letala. Jaz nimam nobenih pomislekov glede letala, če se nosečnica dobro počuti, jih pa imajo letalske družbe, ki imajo omejitve za nosečnice na letih, ki so daljši od 4-ih ur. Tako da če bo katera šla, naj si prebere pravila letalskega prevoznika, s katerim bo letela (omejitve se razlikujejo glede letalskih prevoznikov, če vam dovolijo let, pa imate prednosti, boljši sedezi in prve se lahko vkrcate). To je moje mnenje. Jaz bi z veseljem šla, pa trenutno v najini denarnici ni najbolj veselo in se bojim, da bi rezervirala karto in bi bilo potem z bebo kaj narobe in ne bi mogla iti in potem seveda šenkaš karto, ki pa ni poceni, kamorkoli že letiš. Zato sva se odločila, da bova letos za prvi maj pač izbrala Dalmacijo, kjer že res dolgo tudi nisva bila, poleti pa čez vikend na slovensko obalo. Bomo raje potem šli vsi trije!

Ojoj, sem se pa razpisala! Tako je to, če imaš dopust in si doma! Sicer mi pa kar paše user posted image , se nič ne pritožujem.
Lepo bodite, božajte bušije in uživajte na sončkuuser posted image

Aja, komu že moram poslati ZS, da se pridružim FB skupini? Hvala, ne da se mi gledati za nazaj!!!

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
21.2.2012 15:38:39   
zalenka
hejla punce.

danes sem se končno uspela tudi osebno dobit s šefom in mu povedat. Ni bilo nekega veselja, ki ga nitinisem pričakovala, je pa vsaj zaželel vse lepo.

za plavanje - sem napisala na fb. sicer pa evita saj plavanje je tudi sicer priporočljiva aktivnost ker res aktivira večino mišic telesa. v nosečnosti pa imajo ginekologi precej različna mnenja. zelo podobno kot za letenje. Večina jih sicer odsvetuje letenje do 4 meseca inpo 8 mesecu, vmes pa so mnenja zelo deljena. do 4 in po 8 pa predvsem zaradi vzgona, ki lahko sproži splav oz prezgodnji porod.

jaz osebno se vzdržim letal komot ker itak ni ne financ niti nekega strašnega interesa po potovanjih z letali. mi je dalmacija čudovita in edini dopust, ki si ga privoščimo je nekaj morja na leto in to si ga bomo, ko bo novi član z nami. do tja pa ne rabimo letala.
Glede bazenov pa se čimbolj ne ap čisto ker je sedaj, ko sta že dva željna po plavanju, tolicah ... pač prilagajaš.

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
21.2.2012 19:25:17   
kattk
http://www.mama.si/bo-puncka-ali-fantek

verjamete???user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   [Brisano sporočilo]
21.2.2012 21:12:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kattk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
22.2.2012 8:57:37   
špica84
Kattk ne verjamem,ker pol bi moj prvi otrok moral biti fantek,je pa punčka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
22.2.2012 9:26:49   
RedSonja
MAjaT. AC so mi prestavili na ponedeljek. danes imam genetski posvet.
Me je kar malo strah tele AC :S. Do sedaj sem bla pogumna, zdej pa bl ko s e bliža bl me stistka ;)). Samo da bo čimprejm mimo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
22.2.2012 9:27:38   
*pupika*
Kaj pa tole?
Men po temle koledarju drugače izračuna spol ... user posted image

http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

< Sporočilo je popravil *pupika* -- 22.2.2012 9:30:41 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
22.2.2012 10:20:54   
gorskarozica
Pozdravljene, še en pregled je za mano in vse je OK, sem res vesela in lepo je videti malo detece, zmerili so obsege in je težko 100g, baje se zdaj dolžine v celoti ne more več zmerit, le po delih. Naslednji pregled 21.3, mogoče že morfologija, mogoče še ne.
Maja T in Crtek, hvala za razlago :)
Glede spola, bom zares 100%, ko se rodi. Meni na obeh linkih pokaže enako, ker gre tu za isti koledar le v drugačni obliki zapisa. Sem že včeraj vprašala za spol pa niso nič hoteli reči tako da mogoče bodo pa čez 1 mesec bolj zgovorni.

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?