Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 11:17:20
|
|
|
|
pink angel
|
Mary2011 žal mi je
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 11:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala lale:-)...jest žal nimam več eskimčkov in moram v nov 2. postopek. Čakam pa, da pride ...že 2 dni ne jem več estrofema...pa ni nič vidit kakšnih izcedkov. Kdaj si jo pa ti dobila? Drugače mi je pa Reš odgovoril, da grem lahko v nov postopek šele čez 4 mesece...mal mi je dolga to čakat...jest bi kr prec:-) Punce v postopku, vso srečo in veliko in .
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 13:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mary 2011 . To je pa res en . Upam da ti uspe čimbolje prebroditi razočaranje. Sem štiri dni za teboj, tako da zdaj je pa še mene res strah , saj ti je tako dobro kazalo ves čas. Verjamem da ti je zdaj forum malo odveč amapak bi te vseeno prosila če boš kaj izvedela od Reša, kdaj predvidoma bi lahko šla v nov postopek. Me zanima, ker si ne upam upati in se bojim da ti bom sledila, pa da ne bom potem preveč šokirana... A.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 13:07:54
|
|
|
|
Avonija
|
Ja, zares škoda Mary2011 . Tako kot je napisala anonimna, želim, da čimprej prebrodiš to in potem dalje... Meni je Reš povedal, da na leto pripadajo tam nekje 3 postopki, se pravi na 4 mesece. Prej ni dobro it, da se telo spuca cist in teh zadev. Na spontane lahko hodiš pa vsak mesec. Jaz sem šla že na dva , ampak smo vedno zamudili ovulacijo. In zato Reš ni preveč navdušen nad spontanci. Ker je težko kontrolirat, folikli v spontanem zrastejo veliko prej kot pri stimuliranem in zato tud prej nepričakovano počijo. Mene je tudi že strah.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 14:23:35
|
|
|
|
MIHIKA1
|
joj mary...neeeeee.....! upam, da boš lahko čimprej šla v nov postopek in naslednjič zagledala plusek...!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 15:59:15
|
|
|
|
lenci
|
mary posiljam ti
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 16:13:37
|
|
|
|
Mary2011
|
punce, hvala vam za vse tolažilne besede in objemčke! Zlate ste! Tudi jaz sem upala, da bi lahko bilo to to, da se bo vsaj ena obdržala ampak žal nismo imeli sreče, tokrat vsaj no... upam, da bo pri naslednjem postopku bolje. Sem danes klicala v Dravlje in je rekla sestra, da morajo miniti vsaj 3 vključno s to, tako da moram v aprilu poklicati in upam, da bomo lahko v maju že v postopku! Bomo videli! Trenutno nimam niti volje razmišljati o tem, sem še vedno hudo prizadeta in razočarana, oba sva! Avonija kako bi pa lahko šla na spontanega? To se moram verjetno tudi z Rešom dogovoriti ali kako...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 17:48:34
|
|
|
|
Avonija
|
Ja. Za spontanca se je tudi treba dogovorit. In ce pride do punkcije, s tem zapravis postopek. Pa fajn je, ce imas redne cikluse, ker potem priblizno ves kdaj imas O. Kot sm napisala, ni navdusen nad njimi :)
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 18:10:28
|
|
|
|
lenci
|
mary te cist razumem kako vama je mene je ze vcer vrglo iz tira pa je samo izcedek da ne govorim o mojmu sva imela uro molka ob kavici in vsakic ko sem ga pogledala je bil zamisljen in s solzami v oceh.tako da sem se tudi jaz komaj zadrzevala da nisem jokala(zaenkrat-ko se ulije sigurno ne bom) moramo pa pozitvino gledat da enkrat bo sreca na nasi strani zato vsem nam posiljam kup za sreco.sicer jaz sedaj se cakam kako in kaj danes je izcedka ze malo vec in malo prej sem opazila da je tudi ze bolj rdece barve(ker prej je bil rjave)tako,da tud jaz pocasi ze obupujem nad vsem tem in se moram pripravit da gremo pac na zamrznjencke-bo potem manj bolece.no toliko od mene za danes grem naprej pocivat!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 21.2.2012 19:31:00
|
|
|
|
capka
|
Punce pozdravljene.Naj vam jaz predstavim svojo zgodbo,ki se je odvijala na gin.kliniki vLj.Pred 3 leti sem začela z vsemi procedurami v Leonišču pri dr.Drobnič nato v stari porod.Trikrat sem imela dolgi protokol z menopurjem,puregonom in suprefakt vsi ti postopki so bili neuspešni sicer so celice vedno bile po 2 samo ni mi uspelo zanositi.Pri zadnjim postpkom,ki je bil kratek z puregonom in suprefaktom naredili so ICSISR smo ,pa imeli več sreče ,kajti prišla sem do treh zamrznjenčkov sicer mi tudi v tem postopku ni uspelo,ampak zdaj smo uspeli z zamrznjenčKI vstavili so mi dva ker še čakam na uz vam ne morem povedati,če sta pri meni oba .Upam,da vam bo moja zgodba vlila več upanja,kajti vidim ,da je statistika zadnjih dveh mesecev slaba. Spremljam vas vsak dan ter za vsako posebej držim pesti,da ugleda .Postopek z zamrznjenčki je pa bil spontan brez kakršne koli terapije sem pa pred postopkom jedla MACA kapsule mogoče so pa pripomogle ,da sem danes srečka .SREČNO VSEM
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 6:10:03
|
|
|
|
josephine83
|
Mary2011 jaz sem pa čisto na trnih... ob 8h grem dat kri.. držite pesti
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 8:28:04
|
|
|
|
SILVA
|
Mary2011 žal mi je, da ni uspelo josephine83 držim pesti, da nam sporočiš lepo novico in da odperš sezono pluskov lenci kako si, so izcedki ponehali, držim pesti
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 9:43:41
|
|
|
|
lenci
|
ne silva izcedki so se vedno in to me ful mori res ne vem kaj naj si mislim sedaj so pa ze prisotni 5 dan.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 9:55:03
|
|
|
|
Mary2011
|
avonija hvala za informacijo lenci popolnoma te razumem in tudi midva sva v ponedeljek ko se je vlila bila bolj tiho. Sicer me je razvajal in vse to, ampak sva bila oba tako žalostna da nisva imela besed eden za drugega kako si drugače, izcedki so se umirili? josephine močno stiskam pesti na rokah in nogah, da boš naša srečka javi takoj ko izveš kaj in kako! pošiljam ti še za srečo! capka hvala, ker si z nami delila svojo zgodbo in nam tako vlila veliko upanja za naprej! Držim pesti, da bo vse vredu na uz in da sta obe še pri tebi in tako ostane še naslednjih 8 mesecev
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 10:13:19
|
|
|
|
lale
|
Mary2011 zelo mi je žal. Vem, da nam nihče ne more pomagat , nič punce jaz sem dala žalost na stran in se veselim že drugega transferja. Jaz sem se odločila, da bom pri naslednjem transferju samo 3 dni doma, potem pa grem v službo za 4 urni delavnik, ker delam v trgovini. Ker če sem doma, samo premišljujem o znakih in se psihiram, čisto negativno. Vem, da bo tudi za nas enkrat posijalo sonce in bomo srečke Mislim, da si Josephine ti naša srečka nosečka..... Anonimna jaz sem v sredo popoldan prenehala s estrofemom, v petek pa je že prišla tečka . Želim vam lep in prijeten sončen dan....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 10:23:04
|
|
|
|
lenci
|
mary izcedke se imam in mislim da dokler bom jemala utrogestan da moje nebo vsaj tak filing imam.sam pol tud nebi bilo izcedkov ma sploh vec ne vem kaj naj si mislim uglavnem ce je nebo v ponedeljek moram na krvnega ob 8 ampak mislim da bom sla kar zastonj,ce mi ze doma ni pokazal ampak ja pustimo casu cas
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 13:47:01
|
|
|
|
cukica
|
josephina upam,da si dočakala magični ,...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 13:49:39
|
|
|
|
FoxyLady
|
Tudi jaz čakam na raport Josephine in stiskam pesti
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 13:59:42
|
|
|
|
ane_ane
|
Pozdravček, nestrpno pričakujem M, danes, jutri..enkrat te dni naj bi se ulilo. Sedaj imam samo nek rjavkast izcedek. In potem sledi moj 1 IVF pri dr. Rešu. vsem, ki ni uspelo. Tudi jaz se prav bojim kako bo, glede na to da sem imela že 2 ss in da že 2 leti od zadnjega nisem zanosila..... lp
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 14:51:36
|
|
|
|
Drejcy
|
Josephine še vedno stiskamo pesti in čakamo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 16:05:27
|
|
|
|
EmaS.
|
Pozdravljene, evo za mano je punkcija, pridelala samo 4 celice, upam da so vsaj kvalitetne :S ET imam 27.2. upam da me bodo dočakale vse 4 oplojene, ostalim puncam ki pričakujete in želim srečo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 16:42:31
|
|
|
|
Avonija
|
Meni ni uspelo. Sla sem na krvnega, pa je rezultat spet manj kot 0.1. Drzim pesti za ostale, se vas bom spremljala. V nov postopek grem pa cez 4 mesece. In sploh nisem tako razocarana kot v prvem postopku. Vse kar te ne ubije, te naredi mocnejsega in to zgleda res drzi :))
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 17:46:51
|
|
|
|
EmaS.
|
Avonija pošiljam ti glavo gor, enkrat nam mora uspeti
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 18:31:55
|
|
|
|
lenci
|
emas ce si v LJ se potem samo na hitr vidiva ker jaz imam krvnega v ponedeljek(ce seveda ne pritece ornk) ali je katera imela rjavkasto-rdec izcedek ze od 7 dne po ET in do krvnega pa je blo vse ok? mene sicer prov matra vse tole ker me navija kot pred izcedka imam glih tolk da morm met dnevni vlozek gor ampak to mam ze tud zarad utrogestana.mal vec ga pritece ko vstanem in hodim,ce lezim niti ne pritece ven ne vem vec men se bo zmesal pol pa da mi se v ponedeljek vzame kri in rece da ni nic
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 22.2.2012 19:00:44
|
|
|
|
EmaS.
|
lenci - želim ti veliko sreče in potrpežljivosti in da v ponedeljek slišiš besede ˇnoseča siˇ še to- v Ljubljani sem, tudi jaz začnem jutri s utrogestanom 3×2 na dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?