ronja
|
si ne predstavljam, kam daš vso robo ronja. Haha, nisi edina, nihče si ne predstavlja - vključno z nama . Nimam pojma, kam se selimo, še nisva našla prave zadeve (ne veva še niti ali bo to stanovanje ali hiša/del hiše/... - ker 5-sobna stanovanja so tako svinjsko draga (vedno so to neka luksuzna), da sva ugotovila, da ni ravno izbire (lani so prodali 4 taka, vsa krepko čez najine zmožnosti...), sploh ne za ta denar...) Tako da nimam pojma, upam, da bomo ostali v LJ., čimbližje centru, pa da bo plac za vrt, pa dovolj sob za vse, pa še kakšna za moje ustvarjanje, pa blizu bus postaja, pa zelena soseska, itd... sanja svinja kukuruz, skratka Nimava tolko, ampak pustite nama sanjati;). moj prosti čas - pospravljam v relativni tišini. patetika starševstva pospravita svoje igrače, pobrišeta, če kaj polijeta. premalo. Pa saj to ni tako malo... POspravit vse, kar sami naserjejo, je ogromno . skuštrana, hehe, pri nas moj kreativni nered vsi vidijo, j* ga . čežana, jaz sem delala do 4:30 - no, takrat sem zadnjič pogledala na uro, pa mislim, da je bilo verjetno res nekje tam, ker se enkrat takrat spet budi Svit (se tudi vmes, da ne boste preveč fauš ) Glede plastelina/testa se pa strinjam, itak, važno je, da se zabavaš. Našpičila sem ušesa samo zato, ker sem upala, da imate mogoče kak recept za pravi plastelin - torej nekaj nepokvarljivega, nestrupenega, kar še boljše drži obliko kot testo... vzgoja: pri nas je super, kadar smo same/sami. Čim pa je en kup obiskov, se pa vse podre: mali ne more spat, se mu sesuje ritem, je čisto nesrečen, malidve pa čisto razturjeni in probavata meje... Danes je bil tak dan in sem totalno izmozgana! Preoblačita se pa zjutraj ful pridno odkar sem jima naredila kostume - prideta že preoblečeni do naju . Hehe, sosednja stanovanja imava že ogledana in sva že povedala, da naj povejo, če bojo prodajali. Eni se res selijo, samo ni stanovnje njuno, ampak od njene babice, tako da vprašanje, če bo ona prodajala. kasija, koliko časa bi pa ti prelivala vodico, a? Itak, da se naveličajo, samo moji se nimajo časa, ker navadno glih komi sfolgamo vse, kar se namenimo;). Sem pa Lejli zdaj 2x dala v korito vodo, lončke, govice, ipd... in je uživala 100/h. Je bilo ap vse mokro potem, ja, tudi ona