|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
21.2.2012 12:26:41   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: čebela1

Samo na hitro; ob 5 zjutraj po 6 urah popadkov na 1-2min se je rodil sincekuser posted image 3570g in 53cm..user posted image Vsi presrecni blazeni..kaj vec pa kasnejeuser posted image

Čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
21.2.2012 12:35:15   
zmajcy_

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image   user posted image   user posted image

1.3

user posted image  tosja , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

user posted image  anckka, 1user posted image   user posted image user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

user posted image   ursonok, 31 let, 2user posted image  1user posted image ,user posted image   user posted image  

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

10.3.

user posted image alna, 3 user posted imageokolica LJ user posted image user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image  

user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image
user posted image
kendicka, 35, 1user posted imageuser posted image user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image , Gorenjska user posted image user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image     user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

user posted image   lešnica, 1user posted image user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image

user posted image   marec 2012, 1user posted image    user posted image

24.3.

user posted image    populis, 2user posted image  1user posted image    

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

user posted image   rajska

user posted image  zmajcy, 24 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

user posted image   Hov hov

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

user posted image   Matejka80 user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 65
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA 

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
21.2.2012 12:36:24   
zmajcy_

user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

čebela1, 21. 2. 2012, user posted image (3570 g, 53 cm) user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
21.2.2012 12:42:52   
caelia
čebela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam!!! vse lepo in dobro ti želim! pa veliko zdravja, certanja in ljubezni.. itakuser posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
21.2.2012 12:43:08   
cokolino
Čebela čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
21.2.2012 12:44:05   
kendicka
čestitke, draga čebela, malemu pa ena velika dobrodošlica v svet user posted image user posted image user posted image

kmalu bomo vse na vrsti, postajam kar malo nestrpna. čeprav mi je G rekla, da ta teden itak še ne bo nič in tudi jaz imam občutek, da bomo na rok, me sem in tja malo obide misel, kaj pa če ... sploh glede na to, da imam rahle menstrualne krče, da me zvečer vse dol tišči in me bolijo vse kosti, ki jih premorem v spodnjem delu ... ampak to verjetno še ni tisti pravi znak.

jaz sem danes kar ok, čeprav spala nisem kaj dosti. zdaj probavam razne variante, da grem zelo pozno v posteljo ali pa zelo zgodaj in je vse skupaj ena in ista figa. zbudim se ponoči ne glede na to, kdaj grem spat in koliko sem utrujena. tako, da bom poskusila čez dan uvesti več počitka. kar se pa tiče gležnjev, tudi moji so lepo obloženi, zelo pa pomaga, če veliko pijem in če čez dan počivam oz. dam vsaj noge v luft za nekaj časa.

opažam, da imam zadnje čase več belega toka, tako da uporabljam dnevne vložke na redni bazi. ene ste pisale glede vaginalnih vnetij, jaz sem jih imela eno par in mi je G vedno predpisala, ne vem, točno ali Daktarin in še nekaj ... zadeva je na recept, deluje pa 100%. meni npr. canesten ne pomaga čisto nič, vaginalC so sicer fajn, ampak kadar je že vnetje, mi tudi ne zaležejo. pred nosečnostjo sem prakticirala strogo dieto (nič sladkorja, par dni tudi brez sadja, nič bele moke, ...), ogromno probiotičnega jogurta (popila in namočila tampon), umivala sem se s sodo bikarbono in povečala dozo homeopatskih proti vnetjem in sem se lepo pocajtala v enem tednu. ampak tega ne morem v nosečnosti, ker ne prenesem tampona plus, da ne bi mogla zdržat brez sladkega cel teden user posted image

mislim, da je cmokica spraševala glede tiščanja na wc ... zgleda, da dete pritiska na mehur, preden se je moj mali obrnil sem lepo čutila, ko je dobesedno skakal po njem in sem šla na wc pa je čisto malo priteklo. tudi zdaj mi sem in tja pritisne na mehur, vendar je še kar znosno. če nimaš kakšnih pekočih bolečin pri lulanju (znak vnetja mehurja), verjetno ni panike.

aleda: ja, meni se vse skupaj zdi na momente, da je čisto preveč v pozitivnem smislu, seveda ... nov dom, mali na poti, ... ena velika življenjska prelomnica user posted image

šibam na akupunkturo, potem pa po ene hlače. sem mislila, da sem zaključila z nakupovanjem nosečniških oblačil, pa so se mi dvoje hlače strgale prejšnji teden user posted image in ne niso mi bile preozke user posted image samo zgleda je tako slaba kvaliteta blaga, ker niso šle po šivih, ampak kar po sredi ... jih bom dala zašit, nekaj pa še vseeno rabim in dokler so razprodaje grem hitro pogledat, ker ne bi rada preveč zapravila.

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
21.2.2012 12:45:43   
kendicka
ha, vidim, da so user posted image in user posted image po številu trenutno izenačeni user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
21.2.2012 12:54:32   
sirenetta
Čebela čestitke ob rojstvu sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kendicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
21.2.2012 12:57:43   
poldy
user posted image čebela1 čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   :)

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
21.2.2012 12:58:46   
zuza
Drage moje!

samo toliko, da vam javim, da sem od prejšnje srede že doma z mojim malim princem, ki je naravnost čudovit (odpustna teža: 2170g, velikost:47,5 cm).

vsem tistim, ki ste že in še boste na mojem mestu ISKRENE ČESTITKE in VELIKOOOOO LUBČKANJA IN CARTKANJA, predvsem pa to, da bi bilo z vašimi sončki vse v najlepšem reduuser posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
21.2.2012 13:00:59   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: čebela1

Samo na hitro; ob 5 zjutraj po 6 urah popadkov na 1-2min se je rodil sincekuser posted image 3570g in 53cm..user posted image Vsi presrecni blazeni..kaj vec pa kasnejeuser posted image

O, čebela1, iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo! Lepo se crkljajte in vse naj naj želim!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
21.2.2012 13:05:51   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: zuza

Drage moje!

samo toliko, da vam javim, da sem od prejšnje srede že doma z mojim malim princem, ki je naravnost čudovit (odpustna teža: 2170g, velikost:47,5 cm).

vsem tistim, ki ste že in še boste na mojem mestu ISKRENE ČESTITKE in VELIKOOOOO LUBČKANJA IN CARTKANJA, predvsem pa to, da bi bilo z vašimi sončki vse v najlepšem reduuser posted image

O zuza, to je krasno slišat!!! Lepo, samo da je vse ok, da ste doma in da boste sedaj končno normalno zaživeli!!! Ti se kar še javi, veš, da nas zanima, kako ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
21.2.2012 13:06:49   
Hov hov
Čebela čestititke! Krasen rojstni datum - 21.2.12.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam Veliko lepih trenutkov, kar jih brez dvoma tudi bo!!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
21.2.2012 13:08:03   
zmajcy_

Drage moje!

Še ena dobra novica user posted image  čestitke user posted image

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
21.2.2012 13:12:49   
Hov hov
Za hemeroide mi je ful pomagalo, ko sem na vsako uro malo olivnega olja nakapljala na WC papir in se z njim obrisala. Kakor sem bila včer čist boga, je danes že pomagalo. user posted image

Porod - ali katera razmišlja o povsem naravnem porodu, brez kakršnih koli protibolečinskih sredstev?

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
21.2.2012 13:13:50   
Hov hov

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Drage moje!

Še ena dobra novica user posted image  čestitke user posted image

Superca! user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
21.2.2012 13:36:47   
cokolino
Hov hov ja jst razmišljam o naravnem porodu, sicer sem bila na predavanju za EA, ampak ker je to prvi porod, si sploh ne predstavljam kaj in kako...tako da če bo zlooo hudo, bom mogoče vzela EA, drugega pa ne bi. No bomo videli. Jst se tolažim, da če so včasih ženske rodile naravno, da bom zmogla pa tudi jst.

Zuza tebi pa čestitke, bravo, me veseli, da ste že doma, lepo se cartajte in pridno rastite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
21.2.2012 14:14:04   
Hov hov
Jaz sem bila tudi na predavanju za EA in druge metode blaženja bolečin.
Nekako je anesteziologinja povedala, da je porod stopnja bolečine 9 od 10, EA jo oblaži na mislim da 3, Ultiva pa na 6-7.

Ampak problem, ki ga jaz vidim je, če se bog ne daj kaj zaplete in rabim jaz ali otrok kirurški poseg - 2 ekipi v stalni pripravljenosti pa ima recimo (da je meni blizu) Ljubljana, Kranj in Postojna pa ne.Po drugi strani pa v Ljubljani res po nevem kakšni sreči dobiš kaj za lajšanje bolečin, torej mi preostane bolj ali manj naravni porod. Tisti TENS, hipnoza in akumpuktura pa se mi zdijo... user posted image .

In se res ne znam odložit, ker ne vem, koliko bolečine prenesem. Bi pa rada imela lep spomin na porod, ne da bom bila traumatizirana še 5 let...

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
21.2.2012 14:28:54   
cokolino
Hja meni je najbližje Postojna, pa res upam, da bo vse ok, brez zapletov. Če bi mi bila bližje Lj, bi šla v Lj. Sem se pa pogovarjala z eno babico, ki je sestrična od moje kolegice in je rekla, da kar se tiče lajšanja bolečin, je pač najboljša EA, Ultiva je kar je, ravno tako ostali narkotiki, predvsem te samo zadanejo, bolečino pa vseeno čutiš, smotano je edino to, ker vplivajo na dojenčka in je potem dete zelo zaspano. Kar pa se tiče Tens-a in ostalega, je pa kot si ti napisala...pač pomaga pri sproščanju, dokler imaš popadke švoh, pa te vbistvu ne boli dosti...no jst mam Tens doma, ga večkrat uporabljam za noge, ko me bolijo, ubistvo te samo masira oz. zbada, pri popadkih pa dvomim da tisto kej pomaga, oz. dvomim da sploh kaj čutiš.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
21.2.2012 14:32:57   
kaminek

Drage moje!

čestitke, lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
21.2.2012 14:34:19   
kaminek
zgleda, da se je že počasi začela odpirat "sezona" rojevanja marčevk 2012user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
21.2.2012 14:34:25   
cokolino
Pa še to, moja prijateljica je imela prvi porod res dolg in zelo naporen, popadke je imela celo noč, mali ni nikakor hotel ven, odprta je bla zelo malo, ful je bla raztrgana, dobila hemoroide, skratka fuuul se je namučila. No in je rekla, nikoli več, prvi in zadnji. No po enem letu je začela že delat na novem dojenčku, zdj pa pridno pestva malo štručko, in tokrat je blo vse tko kot mora bit...brez EA, rodila je v 2h, nič šivana, edino ni imela svojih popadkov-samo umetne, pa je bil tokrat dojenček kar večji (čez 4kg)

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
21.2.2012 16:18:29   
ursonok
O madona, ste naklofale! user posted image

Najprej čestitke cebeli in zuzi!!! user posted image user posted image
Cakamo na relacijo (cebela) - podrobno o porodu user posted image . Da se bomo lahko še malo napsihirale ... Aja, pa kako ste malčka poimenovali, če ni skrivnost? user posted image

Jada
tole s padcem je res ena smola. A dobro, da ni hujšega. Čeprav kakor imam v spominu, zna potolčeno koleno tudi fuuuul bolet user posted image

Glede nespanja otrok ponoči - se pridružujem tarnanju. Naša ima že tri leta, pa se zadnje čase kar pogosto ponoči zbuja in sitnari, tj. zmišljuje si, da bi pila napitek, da gre lulat (par kapljic) ali pa bi se igrala. Ob 3h zjutraj user posted image Ne vem, kaj jo meče. Pa prav danes, ko sem enkrat za spremembo dobro spala.Eh

Nosečniške težave a la hemorodidi, zatekanje, krčne žile, strije, beli tok ...
Nimam ničesar. user posted image Tudi beli tok se je umiril. Moje telo je fizično v precej dobrem stanju, moram rečt, da je tako kot pred nosečnostjo - z izjemo trebuha, valda user posted image . Vse ostalo štima. Edino, kar je za zjokat, je želodec in spanje ter posledična utrujenost. Pa seveda psiha. Psihično nisem čisto normalna - prav zaradi tega tudi komaj čakam porod. Da se vrne dobri stari ursonok user posted image
Drugače je pa z vnetji (glivice) tako, kot je napisala kendicka - nič cukra, bele moke, malo OH in sladkega sadja. Jaz od homeopatije uporabljam granulke Monilia albicans (Boiron) - deluje že po dveh dneh user posted image

Danes sem kar produktivna, naredila že vse, kar sem si zadala, šla tudi peš v mesto - več kot uro hitre hoje! Zaenkrat seveda nobenega učinka - razen en majhen žulj na desni peti user posted image .
Pa nasploh sem malo bolj pomirjena - ne pričakujem, da se bo danes kaj začelo, nekako sem resignirana in čakam, kaj bo pač lajf prinesel. Sicer se pa zavedam, da je ta "mirnost" le današnji dar - jutri bom morda spet čisto napsihirana.
Nič, zdaj pa letimo po 2kg mletega maka, zvečer pa pečemo kolače user posted image

PS
Kje pa je populis????? user posted image user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
21.2.2012 16:18:51   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Jaz sem bila tudi na predavanju za EA in druge metode blaženja bolečin.
Nekako je anesteziologinja povedala, da je porod stopnja bolečine 9 od 10, EA jo oblaži na mislim da 3, Ultiva pa na 6-7.
Ampak problem, ki ga jaz vidim je, če se bog ne daj kaj zaplete in rabim jaz ali otrok kirurški poseg - 2 ekipi v stalni pripravljenosti pa ima recimo (da je meni blizu) Ljubljana, Kranj in Postojna pa ne.Po drugi strani pa v Ljubljani res po nevem kakšni sreči dobiš kaj za lajšanje bolečin, torej mi preostane bolj ali manj naravni porod. Tisti TENS, hipnoza in akumpuktura pa se mi zdijo... user posted image .

ne vem kakšen kirurški poseg si mislila, verjetno kakšne res bolj zapletene situacije... samo, v KR imajo stalno na voljo dve ekipi in enega porodničarja in babico v stalnem dežurstvu v dometu 20 minut do porodnišnice. Pa še EA lahko dobiš 24/7, ker imajo stalno anestezista zaposlenega, tudi v dežurstvu.
Tko so nam povedali prejšnji teden na tem predavanju za EA in Ultivo.

jaz še vedno ostajam optimist in upam, da bo šlo vse hitro in gladkouser posted image  kar želim tudi vsem ostalim in upam, da nas ne bojo preveč namučili.

sem bla pa od začetka full ne-pristaš EA... zdaj pa razmišljam, da bo jo vzela, če bo prehudo..

ker tisti stavki "sej so še vse rodile in preživele, pa bom tud jaz" se mi zdijo že tok staromodni, pa kar malo "prisilni".. zakaj bi ženske morale trpet, če ni treba..
otroka ne bom mela nič manj rada, če vzamem EA..

sej stoletja nazaj so tud na roke prale, pa pomivale pa pometale... pa mamo danes pomivalne, pralne stroje, sesalce... pa se nobena ne pritožuje, da bi raje na roko to vse delala, da bi bla bolj utrujena zato in imela filing, da je naredila nekaj večuser posted image

no, ne vem.. jaz pri zobozdravniku vzamem injekcijo proti bolečinam.. ne vem zakaj je nebi na porodu, je stokrat večja bolečina.. si mislim...

no, je pa to samo moje mnenje, spet filozofiram..user posted image

grem pomivat.. mam vodni sesalec (da naredim dve stvari naenkrat)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
21.2.2012 18:36:20   
Aleda
Čestitke Čebelauser posted image user posted image user posted image

Zuza tudi vam čestitke, da ste končno doma. Uživajte še naprejuser posted image

Glede poroda pa nič ne vem kako bo kaj. Ne bi rada da mi dajo kaj da bom potem čist munjena še ene dva dni in ne bom nič mogla. Tako je blo pri sestri prvič, nekaj so ji dali v žilo in je rekla da je bla prav zadeta, čudna, bolelo jo pa ni nič manj. Drugič je vzela pa epiduralno in je blo baje super, rojevala je v postojni in ravno takrat je bil en žur tam- avgusta. Ona je rojevala tam na postelji pri odprtem oknu in poslušala muzikouser posted image
Nisem pa niti šla na predavanje za EA, mah meni se zdi da je vse to predrago. Bomo vidli kako bom pa po porodu razmišljalauser posted image Drugače maš pa prav Caelia, zakaj ne bi, če se da...jaz  pa pri zobozdravniku nisem še nikoli vzela injekcije, do zdaj ko mi je plombirala sem vedno potrpela.

No še jutri, v četrtek pa šibava z user posted image v toplice za čez vikend, komaj čakamuser posted image Pa še k frizerju moram, ker sem že kot ena mamca.

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?