cokolino
|
Ursonok želim ti, da se ti čim prej prične kej dogajat, pa da bi šlo vse tko, kot si želiš, torej po naravni pot. A si misliš, v svetu pa se po večini ženske odločajo za CR, no vsaj te znane ženske, kar sploh ne razumem. Čebela srečno tudi tebi, mogoče pa je bila ponoči akcija Pa mene tudi zanima, kake probleme si imela, firbec sem Pa srečno tudi vsem ostalim, ki se jim bliža pdp, oz tistim, ki že dogaja. Hemoroidi: jst uporabljam neko mazilo, ki se ga iztisne noter, ma ubistvu mene (še) nič ne boli, jih pa imam...me pa mučijo zdj, ko pijem to železo in je valda blato ful trdo...strah me je sam po porodu, ker prijateljica je rekla, da so njo boleli bolj kot sam porod, je imela velike kot oreh...si ne predstavljam, pa ubistvu nočem niti vedet kako to zgleda... Drugače pa mislim, da se lahko maslo oblikuje kot v neko vrsto tampona, se pol to zamrzne in nato vstavi v anus-nisem probala, tko da ne vem, če kej pomaga Benkice: nam je v šoli za starše babica rekla, da se jih zaveže odzadej-na hrbtu, čeprav jih lahko tudi odspredaj...odzadaj je rekla, da naj bi blo boljše, ker je potem majčka zaprta skoraj do vratu, drugače pa pride tisti V izrez (če zavežeš odspredi) Jada joj boga, sej koleno bo kmal ko novo, važno da ni kej hujšega, in ja še dobro da nisi na trebuh padla...jst tudi hodim kot po jajcih, ker me je strah, da se kje zapletem. Pa petk že celo nosečnost ne nosim, drugače pa sem sam u petah... Polzi tudi jst sem opazila, da so mi pričeli gležnji zatekat, sicer ne hudo, ma ko se recimo sezujem nogavičke, imam kožo kar fanj noter udrto od elastike... No jst pa grem zdj do zdravnice, grem po tablete za ščitnico, ker ponavadi jih grem zmeraj iskat, ko mi jih že skoraj zmanjka, pol pa moram mami sitnarit, naj mi posodi par njenih. Pa pust je dns, tle pri nas je navada, da dns pridejo šeme po hišah, kar gre meni mal na živce, smo na sredi vasi in dokler pridejo do nas, so že vsi pijani ko konji...moj gre menda tudi, pa upam,da ga ne bo kje zamelo... lepo se mejte, sončen pa mrzel podzravček
|