ina11
|
No, pa da se še jaz malo vključim v debato po dolgem času... Enostavno mi zmanjkuje časa, glede na to, da sem še vedno v službi (še ta teden), doma pa me čaka 1,5 letnica... Saj razumete. Vidim, da še nobena ni rodila . Še malo, pa se bo začelo... Ena je spraševala glede Angel Care... Mi ga imamo in smo super zadovoljni. Kupila sem ga predvsem zato, ker sem vedela, da bom jaz trdneje spala, ker tista stvar pazi nanjo. In moram rečt, da je bilo res tako. Ko sem spala, sem namreč spala kot ubita, kar pa verjetno ne bi, če AC-ja ne bi imeli. Je pa hkrati varuška in res dobro dela. Preizkušeno! Midva sva ga kupila preko ebaya. Bil je v akciji za 80 ali 100 EUR in glede na to, da so cene malo boljših varušk tudi tu nekje, sva se odločila za nakup. Ga bom pa itak prodala, ko ga ne bomo več rabili. Dela še vedno brezhibno. Kaj pa ve? Ste že doma ali še v službi? Mene so zaradi nenehnih težav skoz tiščali v bolniško, pa nisem hotela, ker sem potem doma preveč razmišljala o vseh možnih zapletih in problemih. Še po AC namreč nisem imela miru. Naj bi bilo nekaj z možgani itd, ampak zdaj bi naj bilo vredu... Veš itak ne, ampak fajn mi je, da grem v službo in se malo sprostim... PA še mesec pred nastopom porodniške so mi podaljšali pogodbo na nedoločen čas, tako da . Imena že imate izbrana? Midva še kar ne. Kak predlog za punčko? Prva je Gaja, tako da rabiva nekaj, kar gre z njenim imenom... Ali pa tudi ne. Saj ni tako važno. Malo me že stiska, ker se bliža dan d. Upam, da bo tokrat šlo brez sprožanja... Ne vem,nekak si želim, da bi me tokrat peljal dragi v porodnišnico... Se mi zdi, da ima to nek čar. Sigurno bolj kot to, da ti rečejo, da ti bodo v ponedeljek sprožili porod Že imate doma vse pripravljeno za novega člana? Mi še nič. Zdaj, ko bom doma, imam namen oprat cotke, pleničke itd. No, posteljica jo že čaka... Sestrici smo namreč kupili veliko posteljo, tamala bo pa v njenem kinderpetu. Ne vem, ali je kriva večja postelja, ampak odkar jo ima, super spi. Sicer se zbudi ob 6.30, ampak vsaj spi do takrat. Prej se je skoz zbujala, ko se je zaletavala v gitre. Očitno je rabila več prostora... Lep dan vsem... Če pa je katera že na poti v porodnišnico, ji želim lep, hiter in čim lažji porod! Saj je hudo, ampak po drugi strani pa nekaj najlepšega in najintenzivnega glede čustev, ki se ti lahko zgodi v življenju! Lp, K.
|