|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
15.2.2012 9:02:36   
Drejcy
andreja83 hvala za povabilo v skupino user posted image Še 9 dni do prvega testa, močno upam na user posted image ali user posted image . Vsak dan me je bolj strah, a teh 14 dni od IVF do rezultatov se vleče ko megla... Vsem skupaj želim, da bo to leto zelo uspešno in čimveč user posted image user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
15.2.2012 9:09:52   
Drejcy
Aja punce, pa še eno vprašanje za vas, ki ste že IVF dale skozi... Zame je bilo prvič, in ker je pri punkciji prišlo do malega zapleta ( ki ni vplival na nadaljni postopek in sem svojo pikico že dobila ) me zanima, ali je normalno rahlo špikanje v jajčnikih oz. spodnjem delu trebuha? Sicer ni kritično, čutim kot nekakšne rahle krče pri user posted image , vendar me zelo skrbi, da ni kaj drugega narobe... Prosim za vaše odgovore in user posted image za srečo vsem!!! user posted image

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.2.2012 9:14:34   
Drejcy
cukica, lahko me prosim kar dodaš na seznam med trepetalke, 24.2. me čaka test... VSEM ŽELIM VSO SREČO in čimveč user posted image ali user posted image !!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.2.2012 9:24:51   
andreja83
Drejcy dobrodošla user posted image

Ekola moja prva user posted image je že prišla, še eno user posted image dam skozi in upam da bo vse ok, da bova lahko šla v postopek za najine lumpe user posted image

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.2.2012 9:47:14   
lenci
drejcy to spikanje je normalno,mene spika ze od punkcije naprej vsak dan.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.2.2012 10:08:05   
mala06
spelcy v juniju sva imela že drugi razgovor v Mb, maja pa je bil test negativen. Dejansko se je pa začelo v oktobru. Mislim pa, da so lani normalno delali celo poletje in upam za vas, da tudi letos.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.2.2012 10:12:36   
spelcy3
aha...se pravi začetno stanje se je odvijalo zelo hitro...pol se je pa malo ustavilo.

sam mislim da so krivi dopusti in vse ostalo...ker mi je že nekaj deklet reklo da poleti prakticirajo bolj zamrznjenčke.
tak da zaj če bi res imela veliko srečo, pol bi res lahko v jun že prišla v postopek...bomo vidli
mogoče pa ta mesec rata naravno glede na to da sem še polna hormonov user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.2.2012 10:24:24   
Anonimen
Se pridružujem vprašanju Drejcy....sem dva dni po ET (3 dan user posted image  user posted image ) in me zvija v jajčnikih in imam rahle krče kot pred user posted image ...ima katera take izkušnje?? Prsi sem imela že mad špikanjem povečane, trde in boleče,..zdaj ko so se pojavile bolečine v jajčnikih in krči pa prsi niso več tako izrazito trde in boleče user posted image  user posted image
Ne vem kaj naj si mislim...
A.user posted image

(odgovor članu spelcy3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.2.2012 10:35:13   
Anonimen
Anonimna tudi jaz sem imela že med špikanjem povečane in boleče prsi in še 2- 3 dni po et-ju,potem me je še kakšen teden špikalo v jajčnikih in krči podobni kot pred M, potem sem pa tudi dobila user posted image .
Naj bo pri tebi drugače.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.2.2012 11:44:15   
Drejcy
Anonimna, torej upajva skupaj, da so ti krčki le posledica zdravil in špikanja tam doli in da bo na koncu le vse ok user posted image Te micene bolečine niso nevzdržne, če bo + na testu, potem bo tudi to pozabljeno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.2.2012 11:49:07   
MIHIKA1
lale....kje si ....!

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.2.2012 12:04:57   
Anonimen
Drejcy,...sem bila tak optimist danes pa me je čisto povozilo user posted image  user posted image . Potem pa še odgovor druge anonimne user posted image  user posted image  user posted image , ne vem.
Nama res ne preostane drugega kot upati na najboljše, samo kaj ko me do sedaj občutek še nikoli ni varal in tile občutki me ne nadajajo z upanjem.
Vseeno pa vztrajno božam bušija user posted image , mogoče pa vseeno kaj dogaja notri, a ne

A.user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.2.2012 12:31:34   
Drejcy
Anonimna meni so rekli, da moramo v vsakem primeru na krvni test, saj se tudi velikokrat zgodi, da pride do kakšnih lažnih krvavitev in podobih zadev, zato ne obupaj prehitro... Tudi meni se bo zmešalo do naslednjega petka, ampak dokler mi zdravniki ne povejo kako in kaj, ne bom prehitro sklepala. Kdaj imaš test? Držim pesti tudi zate in za tvojo pikicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.2.2012 12:56:17   
Anonimen
Drejcy, test imam daljnega 27.02. user posted image  user posted image
Saj če bi bolečine pomenile kaj dobrega naj kar boli,.. lahko še petkrat bolj, ni problema user posted image .
Mi je pa še prav čudno slabo pa imam Prometrium na sumu,...kaj pa vem.
Tudi jaz držim pesti ... za vse pikice ki zdajle tavajo po naših trebuščkih. Upam da najdejo svoje mesto in lepo rastejo.
Meša se mi pa že dober mesec,..najprej seveda zamuja M, potem porazen prvi UZ, pa čakanje na punkcijo, ET... saj veš,..živčki kopnijo, skrbi pa vse več. Potem me začne pa že drugi dan zvijati,..krasno.

A.user posted image

(odgovor članu Drejcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.2.2012 13:04:23   
lale

Hej punce, žal moram sporočiti, da je bil krvni negativen user posted image user posted image Menstruacije pa nisem dobila zaradi estrofema. Sem vedela, da iz te moke ne bo kruha, ker po resnici nisem imela nobenega občutka, da bi bila user posted image , ker so vsi znaki 6.dan po transferju izginili. Malo sem žalostna, ampak bo, ostali so mi še štirje eskimčki, tako da grem pri naslednji user posted image zopet po dva eskimčka. Bom pa sedaj pila krvomočnico, ker mislim, da imam jaz pretanko sluznico user posted image Idealno je nekje od 10 do 12, jaz pa sem imela 7. Jutri je spet novi delovni dan....

Hvala, ker ste mislile name in mi držale pesti. Vsekakor sem še naprej vaša navijačica in navijam za vsako izmed vas.

Sedaj pa je že res čas za neko novo nosečko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.2.2012 13:10:56   
MIHIKA1
lale...kaj je to...? ne morem verjet...men so karte pokazale...!!!!! stoprocentna sem bila...tisoč ..! objemček...!!!!!!
pa kaj se to dogaja....? res bi že bil čas....!!!!! lale....bilo kaj rečem, bo odveč..vem!!!! ti vsaj veš,da imaš eskimčke...jaz pa bom morala čakat na naslednji postopek...! drži se...vem, da bi bilo boljše.. če bi bile nosečke..pa kljub temu bova navijale ko nore za vse....! dajmo punce....<!!!
lale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.2.2012 13:14:27   
MIHIKA1
silva....kako si...a je nehal izcedek..??? javi se, ko boš lahko...!!!!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.2.2012 13:19:18   
lale

Hvala Mihika, tudi tebi objemček user posted image Tudi za nas bo enkrat posijal sonček.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.2.2012 13:20:08   
MIHIKA1
tak kot praviš lale....! ko boš kaj na fb-ju...bova malo počvekale a ne ???

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.2.2012 13:23:52   
PERSIDA

Pozdravljene borke.Vsake toliko pokukam k vam ,ker sem sama borka izpred par let.
Vsaki posebej želim ,da čimprej ugleda dve črtici ali potrditev na krvnem test.
Vem,da imate vsaka posebej kakšne občutke ampak jaz sem šla na preverjanje krvnega testa popolnoma prepričana ,da nisem noseča a glej ga zlomka zraven vseh menstrualnih znakov,celo rjav izcedek sem imela sem zanosila in oba vstavljenčka sta se prijela.Tako ,da drage borke naj bo tako hudo ne obupat ,ker najlepše vas čaka ob pravem trenutku.Pa srečno na vaši poti.

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 15.2.2012 13:24:21 >

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.2.2012 13:24:14   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

ČETRTEK 16.2

AVONIJA - ET

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

SOBOTA 18.2.

JONA KLARA - ET

NEDELJA,19.1.

BUSKA - UZ
FOXY LADY - ET

PONEDELJEK,20.2.

EMAS -UZ
ANDREJA_P -UZ

ČETRTEK,23.2.

VITA - UZ

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,TATYANCHA,MIHIKA1,
SPELCY3,LALE,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVA user posted image - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
DREJCY - 24.2.
PINK ANGELuser posted image user posted image - 26.2.
ANONIMEM - 27.2.
LENCI - 27.2.
MURI82 user posted image user posted image - 27.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 15.2.2012 13:25:07 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.2.2012 15:17:39   
latka
lale,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!Bosta pa naslednja dva zmagovalna!!user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.2.2012 15:50:24   
SILVA
Pri nas se na žalost končuje, včeraj rjav izcedek, danes ga je že več , vmes tudi malo krvi in pomoje bo to konec, bomo videli kako bo do konca tedna, če se ne vlije grem v pon. na krvni test, če se pa vlije bomo pa še enkrat probali v maju.
Sem žalostna ampak zgleda, da tko pač mora bit.
Hvala za drženje pesti in pozitivne misli.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.2.2012 15:59:20   
sapi
Pozdravček,
če kateri prav pride podarim 2 škatlici Buscopana (celi) rok 12/2015 in 2 škatlici Dupahston (dabroston) kupljeni v Avstriji rok 12/2013 (dve tabletki manjkata) in 10/2013 (cela).
Lp

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.2.2012 16:01:25   
Mary2011
ojla,
tudi jaz se pridružujem drejcy in A.user posted image  glede špikanja... mene joški bolijo, so tudi napete in večje se mi zdi, pa špikanje je prisotno v jajčnikih. Sploh če ležim in se na brzino obrnem na drugo stran, me tako špikne da kar skoraj brez sape ostanem user posted image  drugače pa imam danes tak občutek tam spodaj, kot da se bo ravnokar vlila user posted image , ne znam povedati, tak vlažen občutek... upam, da to ne pomeni kaj slabega!!!

lale user posted image user posted image user posted image  pa kaj se sedaj to punce???!! dajmo kakšen plusek, da nas dvigne gor!! Saj sploh ne najdem besed, ki bi ti jih lahko napisala, da bi ti bilo lažje. Na srečo imaš še zamrznjenčka, ki se bosta sigurno borila ostati pri mamici vseh user posted image  drži se!!!

PERSIDA hvala za lepe besede! Jih več kot potrebujemo v trenutkih kot so teli!

SILVA user posted image  še vedno držim pesti, da se bo tvoja zgodba končala s srečnim koncem!!!

dajmo: pupika, josephine, drejcy, pink angel, Anonimen, lenci in Muri!!!! Pošiljam vam user posted image user posted image  za srečo in uspeh!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?