|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
12.2.2012 9:36:19   
just_me_
Punce bi vas lahko lepo prosila da mi date link od FB strani, ker vas nikakor ne najdem? Prosiiiiiim :) hvalaaaa :)

(odgovor članu just_me_)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.2.2012 10:18:54   
Maja T.
Ma_mi žal ti ne znam pomagati, ker naša še tega ni prebolela, samo če je mala vredu in nima vročine, je tudi jaz danes ne bi nikamor peljala, pri nas je pravi snežni metež user posted image

just_me_, v skupino te lahko doda *bobika*, na ZS ji pošlji tvoje ime in priimek, da te doda kot prijatelja in te potem lahko povabi v skupino in že lahko klepetaš user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu just_me_)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.2.2012 10:58:18   
kattk
am...ve, k ste ze mamice? Katera kremica proti strijam je najboljsa in financno dostopna? Jaz kar hajam, sploh v prsa, tako da mislim, da moram kr pohitet s kremico.. :)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
12.2.2012 11:14:23   
just_me_
Kattk men so priporočale vse punce mandeljevo kremo, jz se mažem s to od Afrodite. Sicer pa s temi strijami je menda tko, da če si podvržena temu jih dobiš ne glede na to kok se mažeš. Jz se sicer mažem, pa mi mami prav da jih una ni mela in jih tut jz ne bom ampak ajde ne zihr je zihr. Tko da jz mislm da je važn, da je krema oz. olje dost mastno, da je koža prožna jz nebi velik zapravljala za te drage kreme.. Moje mnenje :)

Lep zasneženi dan :)

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
12.2.2012 11:20:05   
ma_mi
Maja T. , ja sej to je tisto, da na otroku ni vidt, da bi bilo karkoli, obenem pa nisem ravno tip človeka, ki bi "zdravega" otroka vlačil po čakalnicah, kjer lahko marsikatero bolezen odneseve - seveda tudi jaz in ogrozim malo pikico v meni.

kattk - tako ti bom rekla, vsako olje, vsaka krema prav pride - meni je še najboljše kako olje.
Zedeva je pa taka - če se bo otrok hitro razvijal oz. rastel, in če bo bolj spredaj, ti nobena krema in olje ne bo pomagalo.Jaz sem v 3 nosečnostih dobila strije samo v drugi, ko je bil otrok res velik (porodna 4.350) in bolj spredaj - pa še mazala sem se. pri prvi in drugi pa tudi pikice oz.črtice nisem dobila, s tem da se tudi mazala nisem.
Jaz ti svetujem uporabo kakega olja, ker če ti je namenjeno, da bodo strije, potem res ni kreme, da bi to preprečila.

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
12.2.2012 12:39:54   
RedSonja
Ojej babežabe ste se napiasle ;). Pridne.
jaz bom sam glede poroke odgovorila. Sploh ni treba pretiravat in zapravljat astronomske vsote denarja.
Midva sva se lani poročila kar lepo na Lj gradu. Kosilo smo imeli tudi kar na gradu za ožjo familijo.
Potem sva pa za prjatle naredila piknik na vikendu, kjer sva portegla z odojkom in razimi prilogami. Ker svatje itak dajo darila (kljub temu, da jim zagorziš, da ne smejo dat nič ;)) - ponavadi je to denar - dva midva prišla na čisto nulo. Vse skupaj naju je stalo nekje 5000€:
- prstani, ki niso bli ravno najcenejši od ZC,
- profi fotograf in kosilo v Gostilni na gradu,
- potem so tu še poročni šopek, mi ga ej naredila ena punca, ki drugače dela v cvetliačarni.
- obleka 300E - sem jo kar kupila, ker se je ni dalo najet,
- torte so ble mislim ad okoli 50 E. Sva jih vzela kar v Zvezdi, ker meni so tiste poročen bile čisto predrage in ker ne podpiram poročnega nategovanja ;)
- nekaj okraskov,
- make up in frzura.
vse je blo samo pač treba je pogledat in najt kaj ceneje.

Drugače pa meni so najboljše take DYI poroke. Tole je meni ena ful lepa http://www.crtast.si/2011/09/09/diy-naredisam-poroka/.

Za kaj več vam lahko na ZS napišem.

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
12.2.2012 13:01:32   
Evita12
Pozdravljene user posted image !

Se še jaz oglašam po dolgem času! Ena lepa dobrodošlica vsem novim, kar veliko se nas je že zbralo!

Meni je pa ful všeč, da sneži. Sicer ne maram zime, ampak če sneži, je stvar popolnoma drugačna! Komaj čakam, da mož pride iz službe in greva potem na en sprehod po snegu!

Glede tem, ki ste jih začele, tudi jaz ne bom nič komentirala in se strinjam z Majo T. Delajte tako kot se vam zdi prav in to je to!
Aja, glede folne, jaz sem včeraj vzela zadnjo tableto in jih ne bom več jemala!

Glede poroke se strinjam z Redsonjo. Ni nujno, da pretiravaš! Vendar nobena poroka ni zastonj. Najcenejša te pride recimo ok. 50 EUR, če računaš,da se moraš pripeljati na upravno enoto (razen, če lahko greš peš) in potem recimo menjaš samo osebno in vozniško, če potnega lista ne potrebuješ, ostali dokumenti so zastonj, npr. zdravstvene ti ni treba plačati. Eto, to je najcenejša poroka. Tudi prstanov ne potrebuješ, to ni več obvezno, ker naju so vprašali, če jih bova imela in sva bila kar malo presenečena. Je pa res, da prstani za 2000 EUR, kot je ena napisala, je pa res toooooo much!!!
Jaz pravim tako, pomembno je, kaj si vidva želita! Midva sva naredila tako, da je vsak izbral nekaj, kar si želi in od tega nisva odstopala. In nihče nama ni plačal poroke, vse do zadnejga centa sva financirala sama, kjub temu da sva se v istem letu še selila v novo stanovanje. Pač nimava bogatih staršev user posted image ! Najina poroka je prišla kupaj 7000 EUR, z denarjem, ki sva ga dobila za darila, pa sva šla na poročno potovanje (vsi so prinesli denar, čeprav nikomur tega nisva rekla, mislim, da so tu vseeno starši malo namignili, čeprav ni nihče priznal). Poročila pa sva se iz razloga, ker je to za naju vrednota! In življenje po poroki se nič ne spremeni. Tisti, ki se ločijo po poroki, bi se verjetno razšli tudi, če se ne bi poročili!

Tako, lepo bodite, božajte bušije! Meni se že kar pozna, tako da ne spravim več na sebe hlač in že nosim nosečniške user posted image !

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
12.2.2012 15:17:56   
Mojarožica
Oj!

Ma_mi - Škrlatinka se ponavlja. V bistvu je to angina z izpuščajem, tako, da tudi če še en dan počakaš sploh ni panike, posebej če ni vročine. Tudi če se na mandljih ne vidi nič, pa ni nobenih izpuščajev je lahko bris še vedno pozitiven. Je pa tako, da imamo zdaj polno streptokoknih angin, ki so full trdovratne in po 10 dneh ospena, dobijo otroci še Amoksiklav čez. Malinast jezik sam po sebi je lahko prvi znak, lahko da še pridejo izpuščaji in vročina.
Jutri je čisto dovolj hitro, ker ne boš nič zamudila. Škrlatinka je nevarna takrat, ko se ne zdravi in se hitro pojavi 3x zaporedoma:( Takrat naša P pošlje na UZ srčka.
Težko, da se ni do konca pozdravila, ker bi 3 dni po zadnji dozi Ospena mala spet dobila vročino.

Upam, da ne bo nič hujšega.

So pa se začele gripe, samo v opozorilo, da ne bo mala v čakalnici vsega šlatala in "polizala";))))

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
12.2.2012 19:55:11   
Doria
Ojej punce, komaj vas dohajam..user posted image

RedSonja....tole je bila pa ultra poceni poroka. Smem vprašat, koliko ljudi je bilo na njej - rekla si ožja družina? In hvala za link, sem že posredovala naprej. Tiste svečke ponoči ...zelo lepouser posted image

kattk....jaz sem si za strije (po zgledu prvega poroda, ko mi je ostala ena cela) nabavila od Welede olje za mazanje presredka. Pa z njim ne mažem presredka, me pa moj večkrat na teden z njim zmasirauser posted image

Lp

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
12.2.2012 20:02:33   
zalenka
o kak ste ble pa danes pridne s klepetom user posted image

mi smo bili zunaj 2 uri dopoldne in dobri 2 uri popoldne - sta se maladva nasankala in nakepala in navaljala. prav čarobno je ko je končno sneg kot se zagre.

ste spraševale glede prooke - je lepo napisala evita.
seveda pa odvisno kaj si vidva želita in čemu sta se pripravljena odreči, če vaju mika filmska poroka user posted image

prstani niso obvezni, če pa jih želita, ni nujno iz v zlatarno celje, ki je napram večine drugih vsaj 4x dražja. da ne bom delal reklame, midva sva dala ravno četrtino cene kot bi za podobne dala pri zlatarni celje. nisva se šla ohceti, ker nobenemu ne sede. privoščila sva si poroko v bistri, ker nama je ambient ful všečen, tam so bili gosti (ki jih ej bilo tam okoli 50) postreženi s kanapejčki in sadjem ter pecivom - sadje smo kupili na tržnici in ga jim dostavili, pecivo smo napekli sami. Po cerkveni poroki smo šli na večerjo na turistično kmetijo in to samo ožji družinski člani (starši ter bratje in sestre). Ob polnoči smo zaključili in se šli lepo domov spočit. Muzike nisva imela, nama niti en paše in nisva plesalca. Ambient je bil prijeten, domač, hrana pravtako. O kakih pregirnjalih za stole, cateringu in tem nisem nikoli razmišljala, ker je toomuch denarja in enostavno nisva človeka za neke take fensi zadeve. Obleko sem si sposodila, možek jo je imel od svoje diplome. Šopek in naprsne šopke sva dala delat eni gospe, s katero sva se vse zmenila na lj tržnici. Priskrbela nama je tudi ful ugodno cvetje za cerkev, okrasitev avta. Avta nismo najemali, ampak smo se vozili z domačim.
edino kar s eni dalo zmenit je bil šampanjec v bistri, ostalo so nam dovolili da sami prinesemo. celo sok.
Make up mi je delala ena gospa ki se s tem ukvarja in je bil ful poceni, frizuro mi je tam kamor se hodim strič naredila po enaki ceni kot striženje moja frizerka.

Tako - res je odvisno kaj si želiš. Lahko pa si v sredo zrihtata dve priči in gresta na magistrat pa je.
Ohcet s 100 ljudmi pa žal ne bo poceni, pa če najdeš še tako ugodno rešitev. A kot so že predhodnice napisale, navadn dobiš vsaj toliko ali več nazaj v darilih. Nama je še kar nekaj ostalo in sva šla na skromno poročno potovanje v čisto navaden apartma v dalmacijo za 10 dni. Pa če bi danes še enkrat izbirala, ne bi izbrala nič drugače. Ostalo sva vložila v hišo.

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
12.2.2012 20:06:54   
zalenka
aja pozabila na fotografa - naju je fotkal sošolec od moža, ki se je s tem ukvarjal za hobi. on je imel opremo in naju fotkal, fotke sem obdelala sama, naredila prezentacijo, albumčke sem tudi sama naredila - sva dala razvit fotke in sem jih potem naredila.

tudi vabila sem delal sama, enako zahvale. imam celo nekje fotke, če bi slučajno kero kdaj zanimalo.

torto pa raje ne komentiram -s va si jo privoščila v slaščiočarni ula ki je veleznana po krasnih poročnih tortah in smo dobili zmrznjene rože - sem želelaimet kale iste kot sem imela v šopku pa so jo dali an preveč hladno in smo dobili zmrznjene in posedeno torto, okrasila bi jo pa jaz lepše brez heca. od kje imajo fotke v albumih ko izbiraš torto ap me ne vprašat. skratka to jebil največji nateg in če ne bi ravno bila poroka bi jim jo v tistem trenutku nesla strest nazaj.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 12.2.2012 20:08:06 >

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.2.2012 7:55:47   
zalenka
ne vem katera je spraševala po bodijih z napisi. morda samo predlog - kupiš enobarvne bodije in tekstilno barvo ali barve v želenih barvnih odtenkih pa en čopič in sama napišeš/narišeš na bodije. To je tudi lepo darilo. Če boš napisala v slovenščini in dodala še ime otroka/očka/mamice ... bo pa še unikaten.

Tekstilne barve se zalikajo na tkanino in so obstojne za pranje do 60 stopinj.

2. možnost je da kupiš papir za tisk, ki se prenese na tkanino. Imaš ga za svetle in za temne podlage. Naprintaš z inkjetom na papir in nalikaš na oblačilo. Pri tem moraš pazit, da v primeru teksta seveda narediš zrcalno sliko user posted image

in tretja možnost so folije za tekstil - menda jih imajo v prometeju na kersnikovi. te pa izrežeš in spet nalikaš.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.2.2012 8:43:18   
srečki
Jutro nosečke,

no pa da še jaz napišem malo o poroki ker sva se mesec nazaj pozanimala kaj in kako, vendar nisva dobila datuma. Julija mi pa ne odgovarja. Namreč midva imava toliko sorodnikov da bi vse povabila kar čez 100, zato sva se odločila, da bova imela prvo samo za ožje družinske člane se pravi starše, bratje, sestre - nas znaša kar 30 vse skupi....kraj sva si izbrala na morju na slovesnki obali, da je pogled na morje. Sva se z vilo dogovorila in se dobili pri njih bo pa vse skupaj potekalo tako, najem prostora brezplačno, meni za kosilo za eno osebo prib. 50 E, okrasitev urejaš sam, lahko pa tudi oni po želji (cena odvisna od želja), oni imajo tudi muzkontarje če jih želiš, lahko pa tudi sam pripelješ (spet po želji), pijačo plačaš pač toliko kolikor je spiješ, torto prineseš sam, smo se odločili, da bomo tam tudi prespali...oni dajo še celo popust do 30% če se odločiš za spanje + tega v sobi za 2 odrasli osebi eno ležišče za otroka brezplačno (kar tudi ne znese ne vem koliko). Celoten obred se bo odvijal tm...no oni še predlagajo, da se z fotografom odpelješ še na zelo lepa mesta ob morju in se še tm slikaš. Obleka...cena je spet po želji kaj si želiš, no tu jaz ne bom šprala važno je, da bom imela tako kakršno si pač umislim, piškotke oz. pecivo lahko nekaj prineseš, na terasi imajo še otroško igrišče, oder postavijo, tla so trdna, da se da lepo plesat, no v ceni je tudi šampanjec, delajo še neko posebno pijačo k se iz nje kadi, sem že pozabila kako se reče, pa po obredu pred kosilom dobijo še kanapejče, med tistim časom se bova midva šla slikati. Sobo dobimo takoj, da se lahko še pred poroko urediš, čeprav frizerja bom imela kar na domu, tm bodo samo še popravki. Prstana midva ne bova naročila v ZC ampak bova šla v karata v NM, ker ti naredijo kar si želiš, tm mi je moj tudi dal delati zaročenega, sem si želela pravi diamant in ne cirkonij, no sva tudi mnenja, da bova za prstane dala več, ker jih pač nosiš celo življenje. Vabila bova naredila sama, pa kakšna darilca za domov tudi, da jim ostane v lepem spominu.
No čez en teden pa bova najela še piknik prostor, kupila meso za pečt, pijačo in bova še vse ostale povabila, da se poveselimo.
Po vsem tem, si bova pa umislila še med zimo odpotovati nekam v tople kraje na poročno potovanje. Ker sva prejšnje leto čisto na novo obnovila stanovanje, ga popolnoma na novo opremila nama je vseeno koliko bova dobila za darilo (bova pa izrazila željo, naj ne kupujejo nič, ker nič ne rabiva) Kar dobiva bo šlo za potovanje in na kupček za nakup novega avtomobila.

No tko upam, da bo kateri kaj koristilo. Lep dan še naprej.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.2.2012 9:35:35   
Bubalu
Pozdravljene punce,

po dolgem času se spet malce javljam. Vidim, da ste bile zelo pridne in ste precej napisale sem si mogla kar precej časa vzet, da sem si vse prebrala user posted image No, jaz imam danes popoldne NS in upaaaam, da bo vse vredu, me je kar malce strah, zato vas prosim, da držite pestiuser posted image Drgače pa je moje počutje končno malce boljše, ni sicer olimpijsko, ampak vsaj ne izbruham več vsega kar dam vaseuser posted image So me pa napadli mozolji in se počutim kot pubertetnica user posted image Ali ima še katera težave s tem?

Ja, pa vzhajam tudi, kot da sem kvas pojedla user posted image , e prsi pošteno bolijo, trebušček je pa tud precej napet, tako da me skrbi kaj še bo user posted image Nobenih hlač ne morem več zapeti, tako, da sedaj hodim z odpetimi po svetu, bo zgleda treba kmalu po kake nosečniške hlače user posted image Vidim, da za mazanje predlagate mandljevo kremo, jo bom šla iskat.....zaenkrat uporabljam navadno mleko za telo od Nivee, ki je precej mastno....

No, to bi bilo zaenkrat to iz moje strani, se pa javim po NS.....še 1x prosim, da držite pesti. Hvala user posted image user posted image

Aja, pa poslala sam ZS za prijavo na FB, tako, da se vam pridružim tudi tam.

Lep pozdravček in en velik objemček za vse nosečkeuser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.2.2012 9:52:25   
*bobika*
bubalu komu si pa poslala?

(odgovor članu Bubalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.2.2012 10:08:30   
Bubalu
Oj, ZS sm poslala uporabnici z imenom NAIA.....sem šele kasneje potem videla, da imaš to ti čez. Pošljem ZS še tebi?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.2.2012 11:05:41   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 2.2., Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tiauser posted image , 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
just_meuser posted image , 24, 1 , 0 , 14.2., ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2.,
?, ?
Toopsyuser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.2. , Lj, ?,

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2., Mb, Mb, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2.,
?, ?, user posted image
gorskarozicauser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image ,  21.2., ?, ?

9.8.

Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Pt, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., Lj, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

11.8.
*pupika*user posted image , 25, 3 , 0 , 31.1., ?, Sg

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 5.3.,
?, ?

13.8.
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb,

14.8.

Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 29.2.,
?, Pt
, user posted image
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 1.3., ?, ?, user posted image
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?
Anita_suser posted image , 22, 3user posted image , 2user posted image , 13.2., Cerknica, Po

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 13.3., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?
ma_miuser posted image , ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

21.8.
Anonimnauser posted image , ?, 5user posted image , 4user posted image , ?, ?, ?
kattkuser posted image , 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Nm, ?

22.8.

Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?
Bubaluuser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2.,
?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 2.3.,
Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 27.1.,
?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?
LINDIuser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?

31.8.

Mojarožicauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , 9.3.,
?, ?
MADMAXuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.
82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?

NUHALNA SVETLINA:
februar:

activia               1.2. user posted image
Tinca***           1.2. user posted image
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2. user posted image
pikaa27             7.2. user posted image
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2. user posted image
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2. user posted image
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
Bubalu              13.2.
Mojarožica        13.2.
ma_mi              14.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2.
ninka80          17.2.

marec:

LINDI                  5.3.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

AMNIOCENTEZA:

RedSonja               22.2.
Maja T.                  28.2.
*pika*poka*         29.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

73 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.2.2012 11:15:34   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Bubalu

Oj, ZS sm poslala uporabnici z imenom NAIA.....sem šele kasneje potem videla, da imaš to ti čez. Pošljem ZS še tebi?

če te bo dodala , ni potrebno..
Drugače pa lahko ..

(odgovor članu Bubalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.2.2012 11:31:23   
ma_mi
Punce, vidim da bo danes velika gneča na nuhalni user posted image , jaz bom pa jutri samevala user posted image ...... bo mogoče toliko bolj romantično user posted image .

No vsem želim čimbolje opravljene nuhalne.

Mojarožica - nekako nisem imela miru,pa smo vseeno včeraj peljali tamalo dežurnemu. Tudi zdravnici ni bila popolnoma jasna zadeva, zato je vzela bris in kri, ki pa ni pokazal nič glede Streptokok A -piše negativno. No predlagala, je da se da voda in da gremo k našemu, je pa omenila, da Ospen dejansko naredi le toliko, da bolezen postavi v mirovanje in ko se preneha z antibiotiki, se to začne zdraviti in se lahko ponovno pokaže. No to sem sicer prvič slišala, vendar glede na to, da pri tamali razen malinastega jezika ni drugih simptomov in glede na tvoj post mi je nekako logično.
Si mi pa dala misliti, kajti za tamalo je zbolel tudi sin in on je prenehal z ospenom 4.2, čez 2 dni pa temperatura in bel jezik. Kot si omenila, se verjetno on ni pozdravil do konca, sam nismo hodili k zdravniku (sem predvidevala, da je kak prehoden prehlad), bili smo pač cel teden doma in se je nekako izboljšalo.

Hvala za informacije, so zelo koristile, kajti tako vsaj jaz in ostali vemo, kako ta zadeva poteka. Mogoče sem malo bolj panična zaradi nosečnosti, kot sicer, kajti če je le mogoče, se na veliko izogibam in dežurnih in osebnih zdravnikov.
Bom sporočila še, kaj nam bo povedala osebna zdravnica danes, - me zanima kaj bo pokazala voda in razlaga jezika.

< Sporočilo je popravil ma_mi -- 13.2.2012 11:37:29 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.2.2012 11:37:58   
crtek
dan!

pa mi je uspelo najdet čas za posodobit seznamček user posted image še enkrat punce: lepo vas prosim, če lahko podatke, ki so za seznamček napišete z poudarjeno in/ali drugo barvo. Je res težko sledit kira je mela kšn podatek, če je v teku tako intenzivna debata user posted image

glede poroke: konec aprila se poroči moja sestra in vam povem, da bojo za vse skupi (obleko in zlato za prstane je sicer dala moja mama, make-up ji nardim js in torto tudi za poročno darilo, lih ki sm priča) dali cca 30.000€. Sicer bo vse blazno fensi šmensi, v hotelu Bernardin, cca 100povabljenih...se pravi, da ne govorim, ampak to je njuna želja in sama si bosta tudi plačala. Z dragim pa se bova poročil začetek junija in to bo zgledalo tako, da bova šla v sredo na UE s pričami, starši, brati in sestrami, po obredu pa na kosilo. V soboto bova pa organizirala piknik za kolege, žlahto, se pravi vse, ki jih hočeva met in računava, da bova pršla skozi s cca 2.000€ (zlato za prstane je dala mama, obleko mi bo sešila prijatelca, make-up, frizuro, vabila, torto in pecivo si bom nardila sama, narezke bomo meli domače, za muziko bojo poskrbeli kolegi). Cerkveno poroko pa bova nardila pol, ko bomo krstili bibo, tko da bo 2 v 1 user posted image Midva nisva za neke fensi obrede in cel dan bit u nulo uštiman, se na neki ful preplačani večirji smehljat in vsem razkazovat kolko lahko zapraviva...nama to ni pomembno. Midva se hočeva poročit, zaradi naju, ker sva mela to itak v planu, zdej bova pač malo pospešila (glede na okoliščine user posted image ) in oba sva mnenja, da bova denar, ki bi ga sicer porabla za ohcet, rajši porabla za kej pametnejšega. Ampak je pa vedno odvisno od tega kaj ti pomeni in kaj si želiš. Mojo sestro in predvsem njenega dragega bi zeloooooo težko prepričal, da ne rabista vseh ceremonij, ki stasi jih umisnla, čeprav se meni zdi večin nepotrebna...pač taka sta. Če hočeš filmsko ohcet, težko prideš skozi tako poceni, če pa se ti ne da delat nekih ceremonij, lahko prideš skozi tudi precej poceni.

Glede denarnih nadomestil, tega kar ti pripada, kako se splača kšno stvar prijavit, da prideš ceneje skozi...to je vedno odvisno od tega kolko se znajdeš in če prašaš za nasvet kiregakoli pravnika, ti bojo rekli isto. Zakoni so napisani tako, ker je več specifik kot generičnih primerov, kdor se bol znajde, več dobi. In meni je čisto isto, al to izkoriščajo romi, bosanci, slovenci, romuni, madžari, italjani...ni pomembno. Če lahko oni, lahko tudi js. In če lahko določen status oz. položaj dokažem, mi je čisto vseeno s kolkimi papirji je to treba urejat. Dokažeš in dobiš tisto, kar lahko iz tistega naslova iztržiš. In naj vas ne bo sram dajat vloge za otroške dodatke, znižane prehrane, mleko na recept, bilokašne doklade in pomoči...vloga ne stane nič, če vam pripadajo al ne, bojo odločali pristojni. In če ti pripada je čisto vseeno kaj bo kdo reku in si mislu. Vsak prišpara na tašen način ko zna in zmore, s tem ni nič narobe.

čene pa dobrodošle vse nove user posted image avgusta bo zgleda gužva v porodnišnicah user posted image

< Sporočilo je popravil crtek -- 13.2.2012 11:46:18 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.2.2012 12:39:06   
RedSonja
Midva sva na kosilu imela 22 ljudi. Na pikniku pa tudi nekaj takega. Datum sva imela 9.7. tako , da je bilo večina ljudi na počitnicah.

Prstani tudi ne pridejo toliko.  Midva sav si pri ZC izbrala in so prišli 700E. lahko si jih pa kje na štajerskem/...izven Ljubljane daš naredit h kakemu zlatarju pa te lahko pridejo še manj.
Jaz 30000 za poroko ne dam nikoli, ker mi več pomeni kaj drugega. Žur pa fajn smo se imeli tudi za malo denarja.
Sicer pa okraševanje. >To lahko tok ugodno same naredite. obstaja v LJ Promak, kjer dobiš vse za poroko. Potem je pa na Dolgem mostu še ena trgovina - veletrgovina za cvetličarne in majo vse od mašen do tila. Ni da ni.

Če katera rabi kako idejo al pa pomoč naj se javi - meni je tok fajn načrtvat poroko ;).

-Imam pa eno vprašnje. Kako je z nadurami med nosečnostjo? nam neki grozijo, da bomo morali delati petek in svetek, pa jaz res nisem zmožna delat cele dneve. Kako uro več še...potem sem pa preveč utrujena.

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 13.2.2012 12:42:51 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.2.2012 12:47:03   
Bubalu
O jaaaa, načrtovanje poroke, res lušna stvaruser posted image Midva sva se lani poročila in je blo res super, vse kar se je dalo (vabila, konfete, pecivo, zahvale....) sva naredila sama. Promak trgovina ma en kup stvari, ki pridejo zelo prav....za vabila sem pa jaz šla v Prometeja in sem tam nabavila mal bolši papir in kuverte...

Čim manj živciranja pri načrtovanju in čim več dobre volje, pa bo šlo ;)

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.2.2012 13:07:14   
Bubalu

IZVIRNO SPOROČILO: Bubalu

O jaaaa, načrtovanje poroke, res lušna stvaruser posted image Midva sva se lani poročila in je blo res super, vse kar se je dalo (vabila, konfete, pecivo, zahvale....) sva naredila sama. Promak trgovina ma en kup stvari, ki pridejo zelo prav....za vabila sem pa jaz šla v Prometeja in sem tam nabavila mal bolši papir in kuverte...

Čim manj živciranja pri načrtovanju in čim več dobre volje, pa bo šlo ;)

Aja, drugače pa je fajn it na kak poročni sejem. Ravno ta vikend bo v Mariboru v hotelu Habakuk, tako, da če imate čas, pojdite ;)

(odgovor članu Bubalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
13.2.2012 14:23:44   
crtek
Bubalu in RedSonja kje v Lj pa je ta Promak? Bi si šla tudi js kej pogledat. In na poročni sejem bi tudi šla z veseljem, pa nimam časa lih ta vikend user posted image čene pa se popolnoma strinjam z vama. Se da nardit zelo lepo in prijetno tudi brez astronomskih stroškov. Važno, da se maš fajn, ostalo itak ni tako pomembno. Meni je še bol všeč tako v stilu piknika, kjir si vsak vzame za jest tolko kot hoče kadar hoče, ne pa tko ko pride po gostilnah, ko ti nosijo in nosijo te porcije, ti pa že po drugi predjedi ne moreš več gledat user posted image in prstane ti nardijo tudi dooooosti ceneje kot 1000€ na prstan. Sej tudi ZC ma prstane po 250-450€ na prstan. Sej ni treba, da so zdej polni diamantov in iz platine in nevemtikašni...se dobi kar se če, samo pogledat si je treba user posted image

< Sporočilo je popravil crtek -- 13.2.2012 14:28:17 >

(odgovor članu Bubalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
13.2.2012 14:32:16   
RedSonja
Promak je na koncu Tržaške. Če prideš iz obvoznice n greš proti mestu lahko zaviješ notri. Mislim, da je prvi uvoz. http://www.promak.si/

Drgač pa je na dolgemmostu Agrokor http://www.agrokor.si/slo/main.asp

prstane pa imava midva iz ZC kolekcijo Love (tretji proti desni, ki imajo poševno črto in ženski ima par diamantkov). Men je res super. http://www.porocni-prstani.si/collections.asp?col=1032&lang=si

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 13.2.2012 14:39:05 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?