ursonok
|
Dobro jutro! Hvala za lepe želje in popotnice. Sem se včeraj pogovarjala še s pravno zastopnico tega tipa (ma v bistvu sploh ne vem, kaj je bila - toliko je enih ljudi, zastopnikov, agentov, da sem že čisto zmešana) in je glede na dejstvo, da smo noseči in da bomo kmalu rodili, rekla, da nam bodo pogodbo lahko podaljšali do konca avgusta, če bo potrebno. Tako da sem se vsaj malo pomirila. Itak bomo delali vse, da jo čim prej popihamo, a nikoli ne veš ... Rihtanje pasportov, iskanje prebivališča, dojenček ... Mah, danes sem kar mirna in dobre volje - morda imajo te homeopatske granulke res učinek . Sem pa malo posurfala glede tistih granulk, ki mi jih je dala za odpiranje MV in "sprožanje" poroda. No, na nekih forumih piše, da v Angliji med zdravniki kroži tale misel na račun tega zdravila: ko se začnejo popadki, najprej pokliči taksi, šele potem pojej te granulke . Baje naj bi, ko se akcija že začne, res ful pospešile zadevo. Zdaj, ko pa še ni nič, pa naj bi "mehčale" zadeve tam spodaj. No, bomo videli. Včeraj sem liznila prvo dozo Drugače se pa nič ne dogaja. V zvezi z otrdevanjem, popadki itd. Le mali se noro razteguje, brca itd. Sem pa tako jezna - zvečer imam ful časa, tamala je zadnje čase kar sesuta in lepo zaspi okoli 19.30 - tako bi imela še par ur za delo, ki ga je res še kar nekaj. Ampak jaz sem zvečer UMSKO popolnoma nesposobna. Še knjige ne morem brat. Kaj knjige, še forume komaj berem. Edino, kar lahko delam, je - kuhanje. Tako sem včeraj od 20h do 23h pekla kolače Katastrofa. Spala sem samo kakih 6 ur, ampak danes čez dan verjetno ne bo časa za drnjohanje. Je treba plavat . Potem pa spet vikend. Mi imamo namen iti v Ikeo. Pa v Nici kupit kozo za prihajajočega člana. Spomniti se moramo le še to, kaj naj prihajajoči član kupi svoji triletni sestrici ... Da se ji vsaj malo prikupi . Joj, meni se kar smilite tiste, ki imate rok konec marca. Jaz sem že vsega sita. Trebuh imam ogromen. Če ležim na hrbtu, me boli cela hrbtenica in vse, kar je tamali že tako težek. (In valda sem se ponoči dvakrat zaradi tega zbudila.) A tu sem spet v dilemi: po eni strani bi čim prej rodila, takoj, ko bomo po vseh datumih donošeni (tj. že okoli 16. februarja), po drugi strani so pa naslednji tedni še zelo dragocen čas - če rodim šele okoli 1. marca ali par dni pozneje, lahko končam prvo verzijo prevoda, kar bi bilo zelo zelo dobro. No in potem hodim takole razdvojena okoli in ne vem, česa naj si bolj želim. Čimprejšnjega poroda ali vsaj delno dokončanega projekta. Eh, imam probleme, a ne . Zatekam nič, boli me nič (razen želodca, ampak to je standard pri meni), se mi je pa pojavila rahla linea negra . Aja, edino to sem opazila, da v nosečnosti slabo reagiram na zlato - postala sem tako rekoč alergična na poročni prstan . Kar nekaj rdeče imam okoli in sploh bi koža raje videla, da ne bi bilo tam ničesar. Ne vem, kaj naj si mislim Nič, grem jest - zajtrk (+kolač) čaka! papa
|