ursonok
|
Dobro jutro! Pri nas naletava sneg ... ampak v meni čist gori!!! Ja, Jada, se strinjam, da je bil včeraj nor dan! Sem vam že omenjala, da bi se radi preselili, spokali s Poljske, nekam v južne kraje, najbolje v Andaluzijo? Sicer smo mislili počakati pol leta ali leto, da jaz pridem k sebi in da mali malo zraste ... A nas je življenje brcnilo v rit in bodo naslednji štirje meseci NORIŠNICA! No, včeraj dopoldne me je poklical pravni zastopnik lastnika našega stanovanja (ki je nek Anglež). Baje je lastnik bankrotiral, ne more odplačevati kreditov, za vratom ima banko, ki stanovanje baje že prodaja. No, pogodba nam poteče 24. maja in takrat nas mečejo ven!!! Meni se čisto meša. Sicer je tip nekaj jamral, da se bo morda dalo za kak mesec ali dva podaljšati, a vseeno. Zdaj moram najprej rodit, potem priti k sebi, najhuje pa je to, da nam aprila potečejo pasporti in ne vemo, kako naj to zrihtamo na daljavo!!! Ne moremo si jih zrihtati že zdaj, ker je treba počakat, da se tamali rodi - on ga bo namreč tudi rabil. No, če takoj zrihtamo pasporte, gre tamala aprila-maja na počitnice k dedkom, mi trije (s komaj dvomesečnim dojenčkom!) pa v Španijo iskat neko hiško za najet. In seveda upamo, da nam to uspe, priletimo nazaj, pospravimo, spokamo - in gremo! Kako, s čim - nimam pojma. Pohištvo je tukaj vse naše, a večinoma poceni (ikea itd.), tako da tudi, če ga zavržemo. Edino dva kauča sta super - ta bomo vzeli. Pa orbitrek, cunje, potrebščine in TONE knjig! In še avto bo treba peljat tja. Fak, nimam pojma, kako bomo mi vse to uredili v štirih mesecih. Vmes pa treba še rodit! In vse z dvema otrokoma! In finance! Da ne omenjam dela, prevoda, do septembra moram oddati debelo knjigo + spremno besedo. Aaaaaaaa Včeraj enostavno nisem mogla zaspat. Zaradi adrenalina, strahu, "rajzefibra". Sem morala pogoltnit dva persena, pa še to je šlo verjetno bolj za placebo kot kaj drugega. Najpomembneje je, da se mi ne zmeša. To pa lahko preprečim tako, da se lotim stvari, ki je zdaj prva na vrsti in enostavno ne mislim na druge zadeve. Torej, zdaj je najpomembneje, da pospešeno delam in poskušam čim več narediti pred porodom. Potem grem rodit. Hm. Potem skušam čim prej začeti bivati v sožitju z malim in priti k sebi. Nato pa ostalo ... Šit, meni se bo zmešalo. No, drugače smo ok. Smo bili včeraj pri homeopatinji . Za tamalo smo dobili nekaj proti kašlju in za kožo, meni je pa dala nekaj za porod (odpiranje MV, lastni popadki, sproščenost telesa itd.) in nekaj za spanje. Sicer je rekla, da glede porodov ni nekih relevantnih raziskav, a do so to substanco uporabljale že stare Indijanke in razna taka plemena, pa nekaj njenih pacientk je reklo, da so je zadeva zelo učinkovita. Po zajtrku laufam v lekarno! Disere super, da ste doma in da ste zdravi!!! Brcanje Mene mali tudi non stop brca - sploh ne razumem, kako ga nekdo lahko "skoraj cel dan ne čuti". Res je, da so zdaj daljša obdobja, ko spi, recimo par ur skupaj, ampak so pa tudi zelo dolga obdobja, ko se skoz nekaj razteguje, brca, praska ... In ponavadi je to zvečer, ko sem že tako čisto adijo. Driskica mala! Pa plavala sem včeraj! Super je bilo. Upam, da se bom dobro počutila vsaj še naslednji teden, da malo pomigam. Ah, punce, mislite name, molite (tiste, ki znate), da se mi v prihajajočih mesecih ne zmeša ... Jaz vam pa v zameno kaj dobrega skuham in prilepim na forum
|