|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
7.2.2012 22:04:21   
Urša
Moj fantiček je pa danes zadnji dan dojenček in mi je kar hudo. user posted image Je Nika rekla, da bi raje videla, da bi prestavili rojstni dan, da bi bil še naprej dojenček. Potem pa naju je ati potolažil, da dokler doji, bo še dojenček, če ne bomo pa še enega dobili. user posted image user posted image user posted image Mirena je še na svojem mestu! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.2.2012 22:07:55   
Urša
Petarda, si imeli ti tudi podobne občutke? Mi je zanimivo, ker pri Niki in Jaku tega ni bilo.

< Sporočilo je popravil Urša -- 7.2.2012 22:11:36 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.2.2012 22:14:15   
Urša

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mini je ko roža, nič mu ni user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Je mamici malo privoščil! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.2.2012 22:45:41   
NinaŠ
Hokej z metlami (in čevlji) s sodelavci user posted image user posted image user posted image user posted image neprecenljivo user posted image

....samo jutri bom imela taaaak musklfiber user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 804
8.2.2012 8:15:10   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hokej z metlami (in čevlji) s sodelavci user posted image user posted image user posted image user posted image neprecenljivo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.2.2012 8:16:05   
*bubi*
Hm, zgleda, da jaz danes kavico kuham user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
8.2.2012 10:58:20   
petarda
Bubi hvala za kavico, meni kar v tole nalij user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
8.2.2012 11:02:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, si imeli ti tudi podobne občutke? Mi je zanimivo, ker pri Niki in Jaku tega ni bilo.

Tudi jaz, ja...v bistvu sem ga že skoz od samega začetka čisto drugače čutila, ker sem vedela, da ne bom nikoli več imela dojenčka in ker sem vsak dan videla kako petardito in junior hitro rasteta. Tudi v varstvu pri babicah sem ga težje in kasneje puščala, kot prva dva user posted image

Vse najboljše Izak - upam, da za rojstni dan dobiš posteljo user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 808
8.2.2012 11:05:03   
petarda

Mini je ko roža, nič mu ni user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Je mamici malo privoščil! user posted image

Včeraj čisto dober, danes ko smo se odpravljali na izlet, pa mu izmerim vročino 37.4°C user posted image ....eh...upam, da bo vsaj do jutri dober in ga ne bom rabila k mamici vozit user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 809
8.2.2012 11:05:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole pa res user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
8.2.2012 11:42:46   
petarda
Danes se bomo pa nakofetkale user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem pa šla prej samo do sosede po kislo zelje, pa je zunaj tak mrazzzzzzz in piha....ni nič prijetno. Mi je pa zdaj vsaj lažje notri bit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 811
8.2.2012 12:02:59   
Paštetka
Uf, pri nas je pa sonček. Prav prijetno je, se gremo sankat. user posted image

Vse najboljše, Izak. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 812
8.2.2012 16:03:53   
NinaŠ
Danes Anže 12. user posted image user posted image user posted image Ga je trenerka pohvalila, da glede na zakrčenost/tremo (zaradi katere je celo bruhal user posted image ), odličen rezultat user posted image .
Na Soriški planini - mrazzzzzz in VETER aaaaaaaaaaaaaa premraženi do kosti, še Anže je vozil v iberhozah, čeprav mu je vedno vroče user posted image

Zvečer pa še družinska nočna smuka, sem obljubila Tini, ker da bi tam gor smučala - a-a tak fan pa tud jaz nisem user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
8.2.2012 16:04:23   
NinaŠ
JJa seveda Izak vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 814
8.2.2012 16:14:58   
petarda
Čestitke Anžetu za rezultat in premagano tremo user posted image user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.2.2012 18:24:20   
*bubi*
user posted image  Izak!

user posted image  Anže.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 816
8.2.2012 19:28:28   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeer user posted image

Ste se nasmučale, nasankale, nakepale?

Mi smo bili cel dan doma - muka...

Je pa mini zdaj OK, upam, da bo jutri enako stanje. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.2.2012 23:20:41   
Urša
Hvala za čestitke!
Bilo je... neprecenljivo. Sem že malo pozabila kako izgleda praznovati prvi rojstni dan. user posted image
Za darilo pa ni dobil postelje, smo mu jo že prej kupili! user posted image Samo je zaenkrat še za okras. user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 818
8.2.2012 23:23:18   
Urša

Tudi jaz, ja...v bistvu sem ga že skoz od samega začetka čisto drugače čutila, ker sem vedela, da ne bom nikoli več imela dojenčka in ker sem vsak dan videla kako petardito in junior hitro rasteta. Tudi v varstvu pri babicah sem ga težje in kasneje puščala, kot prva dva user posted image

Se lahko pod vse podpišem. Petarda, meni se zdi, da bi morale midve imet še enega! Kako bi šele potem 'čutile'! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 819
9.2.2012 7:56:49   
Paštetka
jao, URša kak ste lepi. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.2.2012 8:07:40   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jao, URša kak ste lepi. user posted image user posted image user posted image

user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.2.2012 9:14:04   
NinaŠ
Drugače pa - ja nasmučali smo se user posted image , čeprav smo kar hitro pobegnili s smučišča - v uri in pol se je shladilo za 7° user posted image . Mene je po kaki uri začelo zebsti (mislila sem, pač sem premražena še od dopoldne, musklfiber itak da še od hokeja user posted image ), ampak potem se z aktivnim smučanjem nikakor nisem ogrela nazaj user posted image .... No pa se spravimo v avto - ja itak -12° user posted image (začeli smo pri -5°). Huh, domov sem prišla totalno izmučena, najprej sem pojedla Lekadol, ker sem bila prepričana, da sem zbolela... na srečo ima noč svojo moč user posted image in sem se zjutraj zbudila kot prerojena user posted image (no prehladila sem se, ampak ni krize). 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 822
9.2.2012 10:11:37   
ada2
 mi smo se včeraj tudi sankali in uživali na snegu, proti večeru smo šli še vrnit otroško posteljico in zdaj mi je kar malo hudo, ko vem, da dolgo ne bo kakega dojenčka pri hiši.... no, bomo lepo počakali na vnuke, ker res se ne mislim več vračat na začetek.... ne hvalauser posted image

urša krasni so tvoji otroci.... sicer pa itak sama to vešuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.2.2012 10:12:44   
ada2
aja, od jungle manije mi manjkata 25 in 131.... če katera še ima ti dve bi lepo lepo prosila, da bo album popolnuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.2.2012 11:54:34   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, od jungle manije mi manjkata 25 in 131.... če katera še ima ti dve bi lepo lepo prosila, da bo album popolnuser posted image

žal nimam user posted image

ja pa rabim: 21, 22, 27, 38, 39, 70, 76, 106, 114, 118, 121, 122, 132, 142, 149, 177 user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.