|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
6.2.2012 8:58:58   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Drugače me pa nekaj zanima: meni pri malo daljši vožnji kakor malo otrdi trebušček! Pa velikokrat se ponoči zbudim na hrbtu in imam tudi full otrden trebušček, s tem da me trebuh pol full boli ko popusti!
Ima mogoče še katera podobne izkušnje?

to se je meni dogajalo prvič, pa me je dala na bolniško in pila sem magnezijeve tablete .. samo se mi je to začelo v 6 ali 7 mesecu ..
in zgleda tako kot so opisale predhodnice ..
amyZ če bi bila prebava, ponavad pri prebavi je potem bolje ko prdeš ..tukaj pa niti ne moreš, ker samo popusti čez par sekunda..

Kako sem vesela, da sneži .. še večje veselje pa bo za malega ,ko se bova popoldne kepala ...jupi...

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.2.2012 9:03:30   
vali88
Jooooj punce hvala za svetovanje. Sem prav vesela da obstaja ta forum...kai bi brez vasuser posted image user posted image

Bom čimprei šla, danes pa sploh nemorem, ker imamo v službi obisk (ameriški ambasador)user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
6.2.2012 9:04:54   
bankc
Vali88 se strinjam z 2bambinos in afnico malo: čim prej moraš k osebnemu zdravniku! Vnetje mehurja gre zelo hitro naprej (vsaj pri meni). Sem nazadnje lulala vse krvavo! Tako da nič ne odlašaj! Bolečina bo pa čedalje hujša!

Joj afnica mala bom držala pesti user posted image user posted image user posted image
Prav tako pa za me ni in maat user posted image user posted image user posted image za čim boljše rezultate jutri!!!!!!!

Joj bobika jaz sem pa tako vesela od kar sem na primorskem, sam da ne vidim snega user posted image user posted image user posted image ! Malega pa za njegov veselje peljem k babici na obisk in ima dovolj snega za vse užitke user posted image ! Letos gre pa marca na tečaj smučanja (če bo le dovolj snega na Pokljuki)!

Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.2.2012 9:10:04   
bankc
Aja sem pa pisala mojemu ginekologu glede otrdevanje trebuha in je napisal, da če je manj kot 10krat na dan in mine s počitkom je ok, če je pa kakor koli drugače moram pa takoj v ambulanto pridt! bo treba kar spremljat in veliko počivat!!!!!!! Sam ko je to tako težko ko imaš še 4letnika doma bolanega user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.2.2012 9:13:47   
Katka86

Aja sem pa pisala mojemu ginekologu glede otrdevanje trebuha in je napisal, da če je manj kot 10krat na dan in mine s počitkom je ok, če je pa kakor koli drugače moram pa takoj v ambulanto pridt! bo treba kar spremljat in veliko počivat!!!!!!! Sam ko je to tako težko ko imaš še 4letnika doma bolanega user posted image

Moja pa dela popoldan...čeprav men se zdi da men kr tam nekje okol 10x na dan otrdi...pa ponoč ne spim, kr mam za vsako trd trebuh... Bomo vidli kaj bo rekla user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.2.2012 9:16:09   
polho3006
Ponce pozdravljene!

No pa smo ga dočakali - SNEG!!!! Pri nas tako lepo mirno sneži da...kar boža dušo ko pogledam skozi okno. Moj malček bo čisto navdušen na tem. Samo upam da ne bo zbolel, ker...že dva dni kiha in iz noska mu teče voden izcedek, pa nima apetita, pa tečen je ko user posted image . Možno pa je, da za sitnobo kriv zobek, ki se napoveduje. Upam da ostane zdrav!

No jaz sem o.k. Dete čutim sedaj ko sem v službi, oz. je bolj dejavno dopoldan, popoldan pa sem jaz bolj v gibanju in...zvečer pa samo padem v posteljo in tudi če brca ga jaz ne čutim. No med vikendom ga nisem čutila nič, ker nisem imela nič časa da bi počivala in čakala na njegove gibe.

Sedaj pa moram na delo!

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.2.2012 9:20:00   
*bobika*
Joj bobika jaz sem pa tako vesela od kar sem na primorskem, sam da ne vidim snega user posted image user posted image user posted image ! Malega pa za njegov veselje peljem k babici na obisk in ima dovolj snega za vse užitke user posted image ! Letos gre pa marca na tečaj smučanja (če bo le dovolj snega na Pokljuki)!

more bit dost snega, ker gremo mi 25.2. v Bohinj za en teden ..user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.2.2012 9:47:00   
amyZ
Aha. Hvala za razjasnitev. Če razmislim sem imela jaz tak primer enkrat prejšnji teden zvečer, ko sem imela čist trd trebuh, se mi je zdelo da mi ga bo razgnalo, po nekaj minutah pa je popustilo in je bilo nato normalno. Sem pa hodila po stanovanju z odkritim trebuščkom in moj reče kaj ga tako ponosno razkazujem, jaz pa njemu, da moram taka bit, ker imam vsaj boljši občutek, ko je trebuh na fraj. Mislim da je to bilo to, sicer pa da je prebava, ker je ponavadi če se najem, tako da se zvečer ne najem več preveč, ker mi ne paše potem v trebuhu.

Sicer pa sem včeraj vstopila v 16 teden...wiii...nekako sem imela v glavi, da imam pregled v torek, ampak ko sem videla datum pa vidim, da je v četrtek. Ker prej sem vedno hodila ob torkih k njemu. Bo treba pač še malo počakati. Sicer pa mi tehtnica le kaže malček več, tako da pol kilce sem pa pridobila v 9 tednih. Glede na to, da trebušček raste in to se mi zdi kar smiselno, da bi počasi začela kaj pridobivati.

Drugače sem pa imela včeraj tako leno nedeljo, nič kaj veliko postorila, razen oprala cote in pripravila kosilo. Pa za vsako stvar se mi je jokalo, sem se komaj zadržala. Danes je pa malo bolje.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
6.2.2012 10:50:55   
mala06
Živijo nosečke!

Meni pa se dogaja, da imam proti večeru dosti bolj trd trebuh kot zjutraj. A je to normalno? Zdi se mi, kot da bi bila napihnjena.
Pri nas tudi lepo sneži in končno je zima v pravem pomenu user posted image . Danes sem dopolnila 19. tednov in še malo pa bom na polovici. Saj ne morem verjet, kako hitro tečejo tedni in ne bo dolgo, ko bom držala user posted image v naročju. Komaj čakam!!

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
6.2.2012 13:12:36   
TinKkara
Afnica mala
Zelim ti VSO s reco, sam obvezno vsaj 3dni pocivaj in lezi, nic ne delat, sam na vc in diva n ali postelja!

Ja res je.sem prav vesela,da je AC za mano. Danes ze cetrti dan bolj ali manj lezi m.Doma boom kar do cetrtka,raje en dan vec.Danes popoldan me pA ze poklicejo za izvide in spol.Komaj cakam.Vam javim. Sem namrec placala FISH test, tako,da dam cimprej vse iz glave, ker sem se 1mesec ubadala samo s to' AC in da zacnem cimprej uzivat in kupovat stvari za dojencka.user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
6.2.2012 13:32:06   
amyZ
TinKkara - držim pesti za dobre rezultate! Verjamem da bodo!!!

Afnica mala - zate pa tudi user posted image da bo jutri preiskava uspela in da bodo tudi tvoji rezultati super!

Vali88 - takoj k zdravniku! K mehurju pa blagodejno vplivajo bučna semena. Res je, da potem hodiš večkrat na wc, ampak ob vnetjih in težavah z mehurjem jih priporočajo, poleg čaja koprive ali kamilice. Sem brala knjigo o domačih zdravilih in je omenjeno. Ampak vseeno najprej k zdravniku!

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
6.2.2012 13:35:56   
afnica mala
Tinkkara- dej, sem vidla tvoje ime gor, sem mislila, da so te že klicali za rezultate....mene je ful strah, kr slabo mi je....skoz mi ene slabe misli v glavo hodij- šuc,šuc user posted image  kje pa pol ješ, to pa menda greš kosilo pojest za mizo?

jaz mislim kavč v igralnici, pa kavč v dnevni sobi obiskovat....ne bom v spalnici spala zaradi stopnic...sem si že naredila spisek, kaj moram danes prinesti v spodnjo kopalnico, pa zraven kavča....vse na dosegu....

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
6.2.2012 13:37:16   
afnica mala
hvala amy in Tinkkara...

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
6.2.2012 13:49:06   
nina166
TinKkara stiskam pesti za dobre rezultate...upam da te čimprej pokličejo

Afnica mala tudi tebi veliko sreče in naj ti čakanje na rezultate čimprej mine

Neposredna povezava do sporočila: 1964
6.2.2012 15:45:36   
TinKkara
Afnica mala

Ja,jem kar na kavcu.user posted image Kosilo mi pripravi moj in me postreze ali mi pA princesse tata,kar je skuhala m ama in pool moj zrihta do konca.user posted image s amo na wc hodim in to' je to'.nic ne delam.do jutri.
Zakaj pA grès na AC,zaradi starosti?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
6.2.2012 15:52:09   
TinKkara
Nina166 hvala.Niso se klicali. uffa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
6.2.2012 15:58:47   
nina166
TinKkara jaz hodim vsake pol ure gledat, če si že kaj sporočila....zgleda da sem jaz bolj neučakana kot ti...pa saj bo vse ok...mora bit

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
6.2.2012 16:49:20   
TinKkara
...sicer so rekli, da Po vsej verjetnosti danes pop.,ce pA ne,pA sigurno jutri dop.user posted image ...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
6.2.2012 19:37:23   
sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

...sicer so rekli, da Po vsej verjetnosti danes pop.,ce pA ne,pA sigurno jutri dop.user posted image ...

a boga, ki te tak pustijo čakat...vrjamem, da si neučakana, me pa s tabo vreduser posted image sporoči čim izveš, držimo pesti na vseh 4 okončinahuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
6.2.2012 20:37:10   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  
3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.

user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
6.7.
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / 24 let / MS / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / 31 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image     
11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image
17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 / user posted image
18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / ?let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image blondi20 / 20 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted image / user posted image   
20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1 / 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  user posted image   
user posted image  karin412 / 34 let / Gorenjska / 3user posted image / 2user posted image / user posted image    
21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image

user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Sitnoba / 29 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Tadeja23 / 23 let / Lenart / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
26.7.
user posted image  
capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
27.7.
user posted image latila / 36 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image
user posted image sanyy / ? let / Ljutomer / ?user posted image / ?user posted image
user posted image
29.7.
user posted image  bavsi / 20 let / Dravograd / 1user posted image / 0user posted image
/ user posted image  
30.7.
user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image

1.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image  
2.8.
user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
x.7.
user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   
user posted image julji / 23 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
7.2.
iwa
9.2.
amyZ, Katka86
10.2.
fabula
14.2.
afnica mala, polho3006, 2bambinos, bavsi
15.2.
alysa
16.2.
rola, xdmx
20.2.
SamoTi
21.2.
vali88
22.2.
Arya, nina166
23.2.
*bobika*
1.3.
bincha
2.3.
Soncek17
5.3.
julieb
12.3.
polho3006 (sladkor)
11.4.
2bambinos (kontrola rasti)
Morfologija:
14.2.
polho3006, afnica mala
21.2.
beti82
23.2.
sunny21
27.2.
mala06 (sladkor), mala_roo, bincha
2.3.
bankc, Soncek17, TinKkara
5.3.
iwa
7.3.
2bambinos, Vegi
9.3.
afnica mala
13.3.
julieb
AC:
7.2.
afnica mala

me ni
Maat

3D:

SKUPAJ NAS JE : 70
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 8
  user posted image : 6 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil julieb -- 6.2.2012 20:43:21 >

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
6.2.2012 20:41:58   
julieb
Danes sem imela pregled, slišala srčka, izvid od brisa zadnjič je negativen, torej sem brez bakterijuser posted image user posted image user posted image

Juhu to je bila novica 1a.

Imela pa sem malo panike pri tamalem, ima nek izpuščaj po telesu, rdeče pikice po trebuhu in hrbtu pa izgleda kot peta bolezen, ki je nevarna v nosečnosti za plod. user posted image
Upam, da se motim in je samo neka alergija, čisto nič posebnega.

Ostajam na bolniški, vsaj še do morfologije, potem pa bomo videli kako se razvija in se zmeniva naprej..

Nič grem počivat in odklopit slabe misli.

Božajte bušije.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
6.2.2012 21:29:22   
mala06
TinKkara in afnica mala držim pesti, da bodo super rezultati user posted image

< Sporočilo je popravil mala06 -- 6.2.2012 21:30:28 >

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
6.2.2012 21:59:13   
bincha
tudi jaz držim pesti za dobre rezulate!!!!!

Mala06 tudi jaz imam zvečer bolj napihnjen trebuh in tudi precej večji user posted image zjutraj pa je lepo mehak in manjši - ampak samo do takrat dokler se dobro ne najem user posted image , zvečer pa doseže vrhunec

drugače sem prebrala, da proti napihnjenosti pomaga janežev čaj, ga pijem občasno in mislim da je res potem bolje.

malček pa spet fino brca user posted image

je bilo zadnje čase malo zatišja - no kdaj pa kdaj sem čutila kaj, ampak je bilo samo enkrat in nisem vedela ali je to prebava ali je bila brcika, no sedaj pa spet brca-tako večkrat zapored user posted image

sem pa v nedeljo dopolnila 19. teden user posted image sedaj tečemo proti 20. tednu (u madonca - 5 mesecev!!)

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
7.2.2012 8:37:54   
nina166
Jutro!

TinKkara kako si spala? Držim pesti, da te čimprej pokličejo in da ti sporočijo dobre rezultate.

julieb user posted image  user posted image  user posted image  za pregled. Pa naj se tvoj sonček čimprej pozdravi.

Vse, ki imate danes AC ali kakšne druge preglede, držim pesti da bo vse kot more bit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
7.2.2012 8:53:44   
bankc
Jutro!

Upam da ste dobro spali! Jaz sem full slabo! Včeraj sem po user posted image fasala full močne krče, ki so sicer po 10 min minili, vendar me full skrbi! Sem že pisala G če je to kaj hudo narobe in če naj se pridem pokazat! user posted image hvala bogu veselo brca! Me to malo pomirja!
A je imela še katera te težave?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkkara
držim pesti za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image !

Julieb
user posted image user posted image user posted image ! Malega pa le pelji na pregled pa tudi če je le alergija! Ziher je ziher!

Držim pesti za vse ki imate danes AC! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......