amyZ
|
spelap1 - a tvoj G je ostal samo pri tem, da se posteljica ni dobro razvila in ni nič razložil/a kako naprej, kakšne so možnosti da bo vse ok, če se to lahko popravi sčasoma, ali kaj podobnega? Da bi k diagnozi dodala še razlago. Sama še nisem slišala za ta problem, mogoče če povprašaš na več mestih bi se znala katera najdit, ki je imela podobno težavo. Ali pa iti po drugo mnenje k drugemu G. Kar seveda lahko izkoristiš. Kakšen podrobnejši pregled, recimo kot imajo mašine za nuhalno, ki ful približa, da lahko kaj več vidijo. Kaj pa vem. Upam samo, da bo kljub vsemu vse ok in da ti bo že počivanje in to da boš pazila nase pomagalo, da zdržiš vsaj do takrat, ko bo tvoj že dovolj močan, da živi sam (v primeru, da se stanje ne bo popravilo). Sicer pa se mi ne zdi, da bi se posteljica ne razvila zato, ker preveč delaš ali pa kaj takega. Če je nosečnost normalna lahko ženska dela vse po starem, saj nimaš ravno krampa in lopate v roki, stres je ja, to verjamem, vendar se mi zdi, da je moralo biti tudi kaj drugega. Sicer bi več žensk imelo enako težavo, ker jih ima večino stresne službe in razmere. Tako da jaz na tvojem mestu ne bi zdaj razmišljala o tem, če pa se ne bi tako gnala bi pa bilo vse ok ali pa kaj v tem smislu. Usmeri se na to, da zdaj narediš največ kar lahko. caarmen - to da bi mala že bila v puberteti? Ali je mogoče malce močnejša? Ker potem je čisto normalno če že ima malo zizik, tud moja sestrica jih je imela, pa ni bila ne vem kok debela ampak malo bolj pa kot drugi. Pa da bi zato dobila izpuščaje? Hm... upam, da dobite izvide in da se stvari razjasnijo, saj je tukaj očitno veliko različnih mnenj in možnih diagnoz. Pa upam, da je samo kakšna navadna alergija na kaj, bolje kot pa puberteta. Jaz sem si pa danes kupila nosečniške kavbojke v H&M, take precej elastične, ampak vseeno imajo nekaj placa, sploh ker moram gledati na to, da sedaj še nisem pridobila kilaže, da pa jo sigurno bom, pa da ne bodo zdaj hlače samo za 2 meseca ampak čim dlje. Tako da sem vzela eno cifro večje kot imam drugače. Pa še vedno dobro pašejo, niso pa še pritisnjene. Bo pa fajn nosit nekaj tako udobnega, res pravi luksuz ko se spraviš v take hlače.
|