Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:04:59
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce ! moji pred krči so se začeli ! Samo ulije še se Ta mesec spet nič ! Kot zgleda se bom res morala seliti v marec ! Kako pa kaj ve? Kaj boljše novice?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:08:11
|
|
|
|
Kliki
|
Žabica86 dokler se ne vlije je še upanje. Navijam za tebe,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:13:41
|
|
|
|
Kim80
|
Pa se spet malo oglašam. Saj veste, berem redno, sam včasih nimaš časa ali pa volje, da bi še kaj natipkal. Vivaldi - zanimive predloge daješ Škoda, da ne znam skozi življenje tako kot ti - vedno polna pozitivizma in humorja. Se pa strinjam s tabo, da nikoli ne smemo odnehati upati in poskušati. Žabica86 - držim pesti, da je to to. Kdaj delaš test? Čestitke novim ! In komaj čakam na naslednje roza novice . Jaz pa sem zadnje čase kar zaposlena v službi, tako da ne uspem toliko razmišljati o . Verjetno je še najboljše tako, da mi ta februar čimprej mine.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:16:18
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kim80 Jaz pa sem zadnje čase kar zaposlena v službi, tako da ne uspem toliko razmišljati o . Verjetno je še najboljše tako, da mi ta februar čimprej mine. Tole ti pa lahko prinese ,ker si bolj sproščena.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:27:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmojka IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 upam ,da bom jaz tudi zagledala plusek ,saj nisva pričakovali na isti dan Navijam za jutri!!! danes je še ni ,bomo videl kaj bo jutrišnji dan pokazal .Upam da je ne bo in da v sredo nalulamo en velik debel plusek ,čeprav upati si ne upam veliko . gretej;hvala
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:29:26
|
|
|
|
Kliki
|
sonček85 upam da je ne bo. A se prav spomnim da imaš že enega doma?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:36:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Moja M se počasi poslavlja. Jutri pa začnem s klomifenom spet. Čeprav je za mano grozen vikend, uapm, da bo teden boljši. potem pa veselo v akcijo in čakaamo lepe novičke oreh:ja upam ,da bo iz te velike moke kaj in da res vse nalulamo žabica:ti imaš enake znake kot jaz anonimna :se pravi če se miga je otorček če je pri miru nisi noseč kliki:Ja en škrat je že in bo star 3 leta ,bi bil opa lepo darilo za rd od dragega,sam potem moram biti še tiho do 18.2 upam ,da bom zdržala če bo ;)
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček 85 tako je.Jaz sem delala pred menstruacijo in je bingljalo danes sem poskusila pa ni več.Tako da sedaj me skrbi ker menstruacija je bila samo 3 dni in čese jeslučajno sčistilo ne vem čese je prav.Mislim,da bom jutri poklicala ginekologa,da bom bol mirna.Kaj pravite vi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 18:56:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sonček 85 tako je.Jaz sem delala pred menstruacijo in je bingljalo danes sem poskusila pa ni več.Tako da sedaj me skrbi ker menstruacija je bila samo 3 dni in čese jeslučajno sčistilo ne vem čese je prav.Mislim,da bom jutri poklicala ginekologa,da bom bol mirna.Kaj pravite vi. Ah ok ,hvala .Sam kaj ko nimam svoje verižice ,razen če vzamem od sinčka.JAZ nosim samo srebro ,no prstan pa imam zlat .Ja bolje da poklišeč in se najaviš pa boš videla kaj ti bo rekla -el.Srečno .APa le javi kako bo
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 19:04:23
|
|
|
|
LittleSun
|
Dober večer...tako pa imam še doma računalnik in vas lahko v miru prečitam in pridem navijat za same pluske. Tole z verižico je meni ena naredila ko sem bila prvič noseča če bo punčka ali fantek in je rekla da je fantek in je res bil drugače sem jaz bolj skeptična za te stvari in jih ne jemljem preveč resno. Anonimna v takšni zgodnji fazi se baje vedno samo dobro ščisti, ČE slučajno pride do ss, pa me sploh ne vemo. Danes me niso klicali iz bolnice, upam da me še ta mesec pokličejo...če me ne bodo, sem se odločila, da bova vseeno ta mesec spet poskusila, saj mi je pasal en mesec, pa vendar.... Ne vem no....si tako mislim, da če je to vzrok, tako ali tako ne bo uspelo...sicer pa mi tako sama ni vedela prav povedat kaj je z menoj. pošiljam pike poke za vse ki jutri in v sredo lulate...upam da bodo same
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 19:15:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sonček 85 tako je.Jaz sem delala pred menstruacijo in je bingljalo danes sem poskusila pa ni več.Tako da sedaj me skrbi ker menstruacija je bila samo 3 dni in čese jeslučajno sčistilo ne vem čese je prav.Mislim,da bom jutri poklicala ginekologa,da bom bol mirna.Kaj pravite vi. evo sem šla probat ,samo če to delam z levo roko gre levo in desno ,če držim z desno gre levo in desno a se potem umiri,a ne čisto -glih tolk da malo binglja .Se pravi sem lahko ali pa tudi ne oz .je kaj narobe .Hm bom rekla da ne verjamem oz ,da vem da bo jutri prišla;( little sun:držim pesti in upam da te kmalu pokličejo pa da bo še letos bejbi z vami
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 20:33:54
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: witch kliki:Ja en škrat je že in bo star 3 leta ,bi bil opa lepo darilo za rd od dragega,sam potem moram biti še tiho do 18.2 upam ,da bom zdržala če bo ;) Mu pa rečeš da imaš predčasno darilo za njega. aže toliko je minilo da je tvoj sinček star tri leta. Bi se mu družba že prilegla. LittleSun upam da te pokličejo čim prej da bo to za teboj. Pa seveda veliko sreče in da čim prej zagledaš .
< Sporočilo je popravil Kliki -- 6.2.2012 20:35:40 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 20:47:05
|
|
|
|
Vivaldi
|
Vas berem in navijam in držim pesti in sploh vse... Little Sun, naj te hitro pokličejo! Zdaj bi se pa spet prilegla kakšna nova nosečka, ne? Kim80, brez skrbi, imam tudi jaz depresivne ure/dneve, ampak se res poskušam držat tega, da imaš v življenju vedno dve možnosti; lahklo se ODLOČIŠ, da nisi žrtev, ali pa, da si... Sem se naučila že v zgodnjem otroštvu, na svojih plečih (nasilje...), zato se mi tudi zdi, da si počasi končno upam imeti tudi otroka - dokler ne razčistiš sam s sabo, se mi ne zdi preveč pametno, res ne bi rada vlekla teh zgodb na otroke... Tako da upam, da nama je namenjeno imet polno hišo vsega Aja, ta pozitvnost in optimizem ima slabe stranske učinke - ljdje okrog tebe se razvadijo in potem nikoli ne smeš bit slabe volje... Držite se, bejbe moje, vse smo BOGINJE!
< Sporočilo je popravil Vivaldi -- 6.2.2012 20:48:06 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 6.2.2012 21:34:36
|
|
|
|
čiba
|
Punce jaz močno držim pesti za vse. Moram pa povedati, da sem jaz s to verižico delala pri 1 za spol in je takrat pokazalo, da bo fantek, moji kolegici isto, pa sta oba fantka Za nosečnost pa nisem vedela, da pokaže
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 8:44:42
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro punce...smo bili zakopani v snegu in sem šele sedaj prišla v službo, samo uro in pol kasneje kakšna sreča, da imamo tako razumljivo vodstvo kako ste punce? Že kakšni znaki na vidiku? Moja M se je iztekla, sedaj pa res samo še čakam na klic, upam da bo ta mesec,ker res nebi rada da se to vleče. vivaldi tako je pri meni, vsi so navajeni da sem skoz nasmejana in širim pozitivno energijo, sedaj ko pa sem imela veliko skrbi in premalo energije, so pa vsi začudeno gledali in spraševali kaj je narobe. Moram rečt, da se počasi vrača ta moja energija in je že bolje sploh pa obužujemo sneg, vsi trije, tako da smo čist srečni da je vse belooooo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 8:55:03
|
|
|
|
anckica
|
Dobro jutro kako ste pupe, je že katera kaj nalulala?? sonček85, princess13,mladika, katte- držim pesti za en lep Žabica86- kako kaže, upam da ni pritekla ....mene tudi krči dajejo tako da imaš še veliko možnosti Kim80- odklop baje res najbolše rezultate daje, predvsem najmanj pričakovane in najlepše LittleSun- držim pestke da te čimhitreje pokličejo, če pa ne pa vidva kar in če/ko se prikaže , pa samo tja pokličeš in rečeš hvala ker niste poklicali se je že samo uredilo Vivaldi- za hrabrost, pogum, moč in pozitivo! Nihče ne bi smel čez nasilje, sploh pa ne otroci. S takim vedenjem in pogledom na svet si lahko le vzor mnogim, ki mogoče ne vejo s kako miselnostjo prekiniti začarani krog... In hvala ti ker me s tvojimi sporočili pomirjaš, razveseljuješ in spravljaš v odlično voljo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 9:30:36
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce! Kliki in čiba : hvala obema za pesti !!! Kim80 : test sem delala včeraj zvečer a je bil negativen !!! Sonček85 : Midve imama enake znake ! Kako kaj kaže pri tebi? Kakšna novost? anckica : Moje še vedno ni ! Drugače pa če povzamem ! še ni, krčev več nimam - na vsake toliko me malo "zaščemi" drugače pa nič kaj dosti ! Malo me boli krič in pa še vedno bradavice - prsi ne ( imam bolj polne, ampak to imam vedno pred ) Delala sem test ki je bil negativen ! Ker imam neredne sem že prepričana, da je pač en dolg ciklus ! Najkrajši je bil 27 - najdaljši 34 ! Trenutno je moj 32 dan !!!!! Tako, da sploh ne vem kaj si naj mislim !!! Puskušam odklopit, a se vedno znova zalotim, ko premišljujem in spremljam spremembe !!! Doma imam še 1 test ! In če še vedno ne bo, delam test na 10.2., tako kot sem se dala vpisat na seznam ! Vsem ostalim puncam pa veliko .............. !!!! Fajne ste - moram to vedno znova ponavljat, ker komaj čakam, da pridem v službo in da lahko preverim katera je srečka nosečka in katera me tako lepo tolaži !!! Hvala vam !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 9:35:53
|
|
|
|
Žabica86
|
Joj pozabila sem še to ! Edina stvar, kaj sem še opazila, da sem veliko, veliko, veliko in to non stop žejna !!! Jaz sem načeloma človek ki skoraj nič ne pije ( vem - ni dobro za telo, ampak ne morem s svoje kože ) - zadnje 3 dni, pa se non stop nacejam ! In še ena stvar, že 2 dni se zbujam vsa prepotena - ne sanjam nimam nočnih mor, a zbujam se vsa mokra !!! Ne vem kaj bi to lahko bilo - vsekakor ne želim pripisovat to kot nek znak nosečnosti ! (Potem pa me cel dan zebe kot cucka ! Čudno !!! ) Čeprav - nikoli ne veš !!! Ima katera podobne izkušnje ?????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 9:37:37
|
|
|
|
čiba
|
Žabica, jaz sem noseča in me srbijo bradavice Ne bolijo me prsi. Držim pesti, da nalulaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 9:45:14
|
|
|
|
princess13
|
Žabica86, kaj nisva rekli, da delava test skupaj jutri? Ti ti porednica Upam, da pomeni - samo premalo hormona in se bo v petek narisal en debeli + Moji znaki so isti kot že teden dni...boleče in trde prsi, večkrat na dan me špikne v trebuhu, včeraj se je začela še slabost. To vem potem, ker ponavadi, ko sem se zjutraj vstala, sem si lahko takoj šla naredi zajtrk in skuhat kapučino, zdaj pa že 2 dni ne morem nič jest zjutraj Ampak jaz si teh ''znakov'' ne razlagam kot nosečniških - NE SMEM SI,da ne bom potem jutri preveč razočarana. Glede žeje, pa sem jaz tud pogosto žejna, ker se počutim kot da bi bla dehidrirana. Še dragi mi je včeraj rekel, da imam tak suhe ustnice, kot da ne bi več dni nič pila. A katera lula danes mogoče?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 9:45:36
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckica LittleSun- držim pestke da te čimhitreje pokličejo, če pa ne pa vidva kar in če/ko se prikaže , pa samo tja pokličeš in rečeš hvala ker niste poklicali se je že samo uredilo Ne vem če bi, je rekla moja G naj raje pazima in dava na stran delanje na , da se stvari uredijo...po eni strani si mislim, da bi mogoč če ta mesec ne pridem na vrsto vseeno poskušala, po drugi pa si mislim, če slučajno zanosim in pride do ss zaradi tega, si bom nakopala na glavo še to, da nisem poslušala in delala po svoje...čeprav ne vem če lahko zaradi izrastkov tudi pride do splava...nisem dovolj ginekologa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 9:46:42
|
|
|
|
LittleSun
|
še eno vprašanje imam če slučajno katera ve....to M sem imela zadnji dan zelo rjav izcedek...še nikoli prej in ne vem če je to normalno????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 10:26:57
|
|
|
|
anckica
|
Žabica86- mene tudi zebe ko cucka, potem mi je na trenutke ful vroče, ampak zebe me konstantno, imam klimo in radiatorje v stanovanju tako da je vsaj 26 stopinj... mogoče pa je , delaj testek res šele 10.2., če boš zdržala, držim pesti!! princess13- jst pa vem da si nosečka!!!! Jutri hočem testek in rezultat tuki gor ! LitlleSun- imaš prav, mogoče je res bolje da ubogaš da ne bo prišlo do kakšnih komplikacij... Glede rjavega izcedka sem ga imela jst zdej pri zadnji zadnja dva dni ogromno in se je izšlo z tako da mislim da to ni nič narobe, se ti je pač bolj počasi sčistilo...drugače imam jst vedno zadnji dan rjave izcedke, nikoli se mi ne konča kar tako da bi prejšnji dan bilo še malo krvi, potem pa naslednji dan nič...imam prvo rahlo, pa zelo močno rdečo in potem rjavkato sluz na koncu...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 7.2.2012 10:28:51
|
|
|
|
Žabica86
|
princess13 - tako me je premamlo, kot sveže pečeno pecivo !!! Bom pa seveda lulala še 1x !!! Ampak če je danes ne bo, bom raje 10.2, ker imam samo še 1 test in sem se odločila, da ne grem v lekarno ali dm, ker tam pustim preveč denarja za teste !!!! Pač ne znam kupit enega !!! Ti pa seveda držim pesti, da nalulaš plusek !!!! Bom vidla kako se bo izteklo !!! POČASI BOM :
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......