|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
6.2.2012 18:04:59   
Žabica86
Hej punce !

moji preduser posted image krči so se začeli ! Samo ulije še se user posted image user posted image user posted image

Ta mesec spet nič ! user posted image user posted image user posted image

Kot zgleda se bom res morala seliti  v marec ! user posted image user posted image

Kako pa kaj ve? Kaj boljše novice?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.2.2012 18:08:11   
Kliki
Žabica86 dokler se ne vlije je še upanje. Navijam za tebe,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.2.2012 18:13:41   
Kim80
Pa se spet malo oglašam. Saj veste, berem redno, sam včasih nimaš časa ali pa volje, da bi še kaj natipkal.
Vivaldi - zanimive predloge daješ user posted image  Škoda, da ne znam skozi življenje tako kot ti - vedno polna pozitivizma in humorja. Se pa strinjam s tabo, da nikoli ne smemo odnehati upati in poskušati.
Žabica86 - držim pesti, da je to to. Kdaj delaš test?
Čestitke novim user posted image ! In komaj čakam na naslednje roza noviceuser posted image user posted image .
Jaz pa sem zadnje čase kar zaposlena v službi, tako da ne uspem toliko razmišljati o user posted image . Verjetno je še najboljše tako, da mi ta februar čimprej mine.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.2.2012 18:16:18   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Kim80

Jaz pa sem zadnje čase kar zaposlena v službi, tako da ne uspem toliko razmišljati o user posted image . Verjetno je še najboljše tako, da mi ta februar čimprej mine.
Tole ti pa lahko prinese  user posted image ,ker si bolj sproščena.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.2.2012 18:27:21   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

upam ,da bom jaz tudi zagledala plusek ,saj nisva pričakovali na isti dan 

Navijam za jutri!!! user posted image user posted image user posted image

danes je še ni ,bomo videl kaj bo jutrišnji dan pokazal .Upam da je ne bo in da v sredo nalulamo en velik debel plusek ,čeprav upati si ne upam veliko .

gretej;hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.2.2012 18:29:26   
Kliki
sonček85 upam da je ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image A se prav spomnim da imaš že enegauser posted image doma?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 606
6.2.2012 18:36:40   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Moja M se počasi poslavlja. Jutri pa začnem s klomifenom spet. Čeprav je za mano grozen vikend, uapm, da bo teden boljši.

potem pa veselo v akcijo in čakaamo lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

oreh:ja upam ,da bo iz te velike moke kaj in da res vse nalulamo user posted image user posted image user posted image user posted image
žabica:ti imaš enake znake kot jaz user posted image user posted image user posted image

anonimna :se pravi če se miga je otorček če je pri miru nisi noseč
kliki:Ja en škrat je že in bo star 3 leta ,bi bil opa lepo darilo za rd od dragega,sam potem moram biti še tiho do 18.2 user posted image upam ,da bom zdržala če bo ;)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.2.2012 18:38:46   
sonček85
http://www.roditeljportal.com/kalendar-trudnoce.aspx

če sem je potem moj bejbi tako velik ni lepo raste ;)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 608
6.2.2012 18:52:53   
Anonimen
Sonček 85 tako je.Jaz sem delala pred menstruacijo in je bingljalo danes sem poskusila pa ni več.Tako da sedaj me skrbi ker menstruacija je bila samo 3 dni in čese jeslučajno sčistilo ne vem čese je prav.Mislim,da bom jutri poklicala ginekologa,da bom bol mirna.Kaj pravite vi.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
6.2.2012 18:56:51   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sonček 85 tako je.Jaz sem delala pred menstruacijo in je bingljalo danes sem poskusila pa ni več.Tako da sedaj me skrbi ker menstruacija je bila samo 3 dni in čese jeslučajno sčistilo ne vem čese je prav.Mislim,da bom jutri poklicala ginekologa,da bom bol mirna.Kaj pravite vi.

Ah ok ,hvala .Sam kaj ko nimam svoje verižice ,razen če vzamem od sinčka.JAZ nosim samo srebro ,no prstan pa imam zlat .Ja bolje da poklišeč in se najaviš pa boš videla kaj ti bo rekla -el.Srečno .APa le javi kako bo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.2.2012 19:04:23   
LittleSun
Dober večer...tako pa imam še doma računalnik in vas lahko v miru prečitam in pridem navijat za same pluske.

Tole z verižico je meni ena naredila ko sem bila prvič noseča če bo punčka ali fantek in je rekla da je fantek in je res bil user posted image user posted image drugače sem jaz bolj skeptična za te stvari in jih ne jemljem preveč resno.

Anonimna v takšni zgodnji fazi se baje vedno samo dobro ščisti, ČE slučajno pride do ss, pa me sploh ne vemo.

Danes me niso klicali iz bolnice, upam da me še ta mesec pokličejo...če me ne bodo, sem se odločila, da bova vseeno ta mesec spet poskusila, saj mi je pasal en mesec, pa vendar....user posted image user posted image Ne vem no....si tako mislim, da če je to vzrok, tako ali tako ne bo uspelo...sicer pa mi tako sama ni vedela prav povedat kaj je z menoj.

pošiljam pike poke za vse ki jutri in v sredo lulate...upam da bodo same user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.2.2012 19:15:40   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

evo sem šla probat ,samo če to delam z levo roko gre levo in desno ,če držim z desno gre levo in desno a se potem umiri,a ne čisto -glih tolk da malo binglja .Se pravi sem lahko ali pa tudi ne oz .je kaj narobe .Hm bom rekla da ne verjamem oz ,da vem da bo jutri prišla;(

little sun:držim pesti in upam da te kmalu pokličejo pa da bo še letos bejbi z vami user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.2.2012 20:33:54   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: witch

kliki:Ja en škrat je že in bo star 3 leta ,bi bil opa lepo darilo za rd od dragega,sam potem moram biti še tiho do 18.2 user posted image upam ,da bom zdržala če bo ;)

Mu pa rečeš da imaš predčasno darilo za njega. aže toliko je minilo da je tvoj sinček star tri leta.
Bi se mu družba že prilegla. user posted image user posted image

LittleSun upam da te pokličejo čim prej da bo to za teboj. Pa seveda veliko sreče in da čim prej zagledaš user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Kliki -- 6.2.2012 20:35:40 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 613
6.2.2012 20:47:05   
Vivaldi
Vas berem in navijam in držim pesti in sploh vse... Little Sun, naj te hitro pokličejo!

Zdaj bi se pa spet prilegla kakšna nova nosečka, ne? user posted image

Kim80, brez skrbi, imam tudi jaz depresivne ure/dneve, ampak se res poskušam držat tega, da imaš v življenju vedno dve možnosti; lahklo se ODLOČIŠ, da nisi žrtev, ali pa, da si... Sem se naučila že v zgodnjem otroštvu, na svojih plečih (nasilje...), zato se mi tudi zdi, da si počasi končno upam imeti tudi otroka - dokler ne razčistiš sam s sabo, se mi ne zdi preveč pametno, res ne bi rada vlekla teh zgodb na otroke...
Tako da upam, da nama je namenjeno imet polno hišo vsega user posted image
Aja, ta pozitvnost in optimizem ima slabe stranske učinke - ljdje okrog tebe se razvadijo in potem nikoli ne smeš bit slabe volje...user posted image

Držite se, bejbe moje, vse smo BOGINJE! user posted image

< Sporočilo je popravil Vivaldi -- 6.2.2012 20:48:06 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.2.2012 21:34:36   
čiba
Punce jaz močno držim pesti za vse.user posted image user posted image user posted image

Moram pa povedati, da sem jaz s to verižico delala pri 1user posted image za spol in je takrat pokazalo, da bo fantek, moji kolegici isto, pa sta oba fantkauser posted image Za nosečnost pa nisem vedela, da pokažeuser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.2.2012 8:44:42   
LittleSun
Dobro jutro punce...smo bili zakopani v snegu in sem šele sedaj prišla v službo, samo uro in pol kasnejeuser posted image user posted image kakšna sreča, da imamo tako razumljivo vodstvouser posted image user posted image

kako ste punce? Že kakšni znaki na vidiku?

Moja M se je iztekla, sedaj pa res samo še čakam na klic, upam da bo ta mesec,ker res nebi rada da se to vleče.

vivaldi tako je pri meni, vsi so navajeni da sem skoz nasmejana in širim pozitivno energijo, sedaj ko pa sem imela veliko skrbi in premalo energije, so pa vsi začudeno gledali in spraševali kaj je narobe. Moram rečt, da se počasi vrača ta moja energija in je že boljeuser posted image user posted image

sploh pa obužujemo sneg, vsi trije, tako da smo čist srečni da je vse belooooouser posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.2.2012 8:55:03   
anckica
Dobro jutro user posted image
kako ste pupe, je že katera kaj nalulala??
sonček85, princess13,mladika, katte-
držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za en lep user posted image
Žabica86- kako kaže, upam da ni pritekla user posted image ....mene tudi krči dajejo tako da imaš še veliko možnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kim80- odklop baje res najbolše rezultate daje, predvsem najmanj pričakovane in najlepše user posted image
LittleSun- držim pestke da te čimhitreje pokličejo, če pa ne pa vidva kar user posted image in če/ko se prikaže user posted image , pa samo tja pokličeš in rečeš hvala ker niste poklicali se je že samo uredilo user posted image user posted image user posted image user posted image
Vivaldi- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hrabrost, pogum, moč in pozitivo! Nihče ne bi smel čez nasilje, sploh pa ne otroci. S takim vedenjem in pogledom na svet si lahko le vzor mnogim, ki mogoče ne vejo s kako miselnostjo prekiniti začarani krog... In hvala ti ker me s tvojimi sporočili pomirjaš, razveseljuješ in spravljaš v odlično voljo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.2.2012 9:30:36   
Žabica86
Hej punce!

Kliki in  čiba :  hvala obema za pesti !!! user posted image user posted image

Kim80 : test sem delala včeraj zvečer a je bil negativen  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Sonček85 : Midve imama enake znake ! user posted image user posted image Kako kaj kaže pri tebi? Kakšna novost?

anckica : Moje user posted image še vedno ni ! user posted image

Drugače pa če povzamem ! user posted image user posted image še ni, krčev več nimam - na vsake toliko me malo "zaščemi" drugače pa nič kaj dosti ! Malo me boli krič in pa še vedno bradavice - prsi ne ( imam bolj polne, ampak to imam vedno pred user posted image )

Delala sem test ki je bil negativen ! user posted image

Ker imam neredne user posted image sem že prepričana, da je pač en dolg ciklus ! Najkrajši je bil 27 - najdaljši 34 ! Trenutno je moj 32 dan !!!!! Tako, da sploh ne vem kaj si naj mislim !!! Puskušam odklopit, a se vedno znova zalotim, ko premišljujem in spremljam spremembe !!! Doma imam še 1 test ! In če user posted image še vedno ne bo, delam test na 10.2., tako kot sem se dala vpisat na seznam !

Vsem ostalim puncam pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............. !!!!

Fajne ste - moram to vedno znova ponavljat, ker komaj čakam, da pridem v službo in da lahko preverim katera je srečka nosečka in katera me tako lepo tolaži !!! Hvala vam !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.2.2012 9:35:53   
Žabica86
Joj pozabila sem še to !

Edina stvar, kaj sem še opazila, da sem veliko, veliko, veliko in to non stop žejna !!! Jaz sem načeloma človek ki skoraj nič ne pije ( vem - ni dobro za telo, ampak ne morem s svoje kože ) - zadnje 3 dni, pa se non stop nacejam !

In še ena stvar, že 2 dni se zbujam  vsa prepotena - ne sanjam nimam nočnih mor, a zbujam se vsa mokra !!! user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj bi to lahko bilo - vsekakor ne želim pripisovat to kot nek znak nosečnosti ! user posted image (Potem pa me cel dan zebe kot cucka ! Čudno !!! user posted image user posted image user posted image )

Čeprav - nikoli ne veš !!! user posted image user posted image user posted image

Ima katera podobne izkušnje ?????

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.2.2012 9:37:37   
čiba
Žabica, jaz sem noseča in me srbijo bradaviceuser posted image Ne bolijo me prsi. Držim pesti, da nalulaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.2.2012 9:45:14   
princess13
Žabica86, kaj nisva rekli, da delava test skupaj jutri? Ti ti porednica user posted image Upam, da pomeni - samo premalo hormona in se bo v petek narisal en debeli + user posted image
Moji znaki so isti kot že teden dni...boleče in trde prsi, večkrat na dan me špikne v trebuhu, včeraj se je začela še slabost. To vem potem, ker ponavadi, ko sem se zjutraj vstala, sem si lahko takoj šla naredi zajtrk in skuhat kapučino, zdaj pa že 2 dni ne morem nič jest zjutraj user posted image Ampak jaz si teh ''znakov'' ne razlagam kot nosečniških - NE SMEM SI,da ne bom potem jutri preveč razočarana.
Glede žeje, pa sem jaz tud pogosto žejna, ker se počutim kot da bi bla dehidrirana. Še dragi mi je včeraj rekel, da imam tak suhe ustnice, kot da ne bi več dni nič pila.
A katera lula danes mogoče? user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.2.2012 9:45:36   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: anckica
LittleSun- držim pestke da te čimhitreje pokličejo, če pa ne pa vidva kar user posted image in če/ko se prikaže user posted image , pa samo tja pokličeš in rečeš hvala ker niste poklicali se je že samo uredilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem če bi, je rekla moja G naj raje pazima in dava na stran delanje na user posted image , da se stvari uredijo...po eni strani si mislim, da bi mogoč če ta mesec ne pridem na vrsto vseeno poskušala, po drugi pa si mislim, če slučajno zanosim in pride do ss zaradi tega, si bom nakopala na glavo še to, da nisem poslušala in delala po svoje...čeprav ne vem če lahko zaradi izrastkov tudi pride do splava...nisem dovolj ginekologauser posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.2.2012 9:46:42   
LittleSun
še eno vprašanje imam če slučajno katera ve....to M sem imela zadnji dan zelo rjav izcedek...še nikoli prej in ne vem če je to normalno????

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.2.2012 10:26:57   
anckica
Žabica86- mene tudi zebe ko cucka, potem mi je na trenutke ful vroče, ampak zebe me konstantno, imam klimo in radiatorje v stanovanju tako da je vsaj 26 stopinj... mogoče pa je user posted image , delaj testek res šele 10.2., če boš zdržala, držim pesti!!user posted image user posted image user posted image user posted image

princess13- jst pa vem da si nosečka!!!! Jutri hočem testek in rezultat tuki gor user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LitlleSun- imaš prav, mogoče je res bolje da ubogaš da ne bo prišlo do kakšnih komplikacij... Glede rjavega izcedka sem ga imela jst zdej pri zadnji user posted image zadnja dva dni ogromno in se je izšlo z user posted image tako da mislim da to ni nič narobe, se ti je pač bolj počasi sčistilo...drugače imam jst vedno zadnji dan rjave izcedke, nikoli se mi user posted image ne konča kar tako da bi prejšnji dan bilo še malo krvi, potem pa naslednji dan nič...imam prvo rahlo, pa zelo močno rdečo in potem rjavkato sluz na koncu...

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.2.2012 10:28:51   
Žabica86

princess13 - tako me je premamlo, kot sveže pečeno pecivo !!! user posted image   user posted image Bom pa seveda lulala še 1x !!! Ampak če je danes ne bo, bom raje 10.2, ker imam samo še 1 test in sem se odločila, da ne grem v lekarno ali dm, ker tam pustim preveč denarja za teste !!!! Pač ne znam kupit enega !!! user posted image user posted image user posted image
Ti pa seveda držim pesti, da nalulaš plusek !!!! user posted image user posted image user posted image

Bom vidla kako se bo izteklo !!! POČASI BOM : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......