|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
6.2.2012 10:51:27   
tosja

user posted image

zuza, december 2011, user posted image user posted image Patrik

Pattyka, januar 2012, user posted image user posted image   Neja

desire, 24.1.2012 user posted image Tia user posted image in user posted image Elin user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
6.2.2012 10:53:34   
tosja

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image   user posted image   user posted image

1.3

user posted image  tosja , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

user posted image  anckka, 1user posted image   user posted image user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

user posted image   ursonok, 31 let, 2user posted image  1user posted image ,user posted image   user posted image  

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

10.3.

user posted image alna, 3 user posted imageokolica LJ user posted image user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image  

user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image , Gorenjska user posted image user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image     user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

user posted image   lešnica, 1user posted image user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image

24.3.

user posted image    populis, 2user posted image  1user posted image    

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

user posted image   rajska

user posted image  zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

user posted image   Hov hov

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

user posted image   Matejka80 user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 65
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
6.2.2012 10:54:15   
Hov hov
Imam še eno vprašanje - kakšne barve je voda, ki ti oddteče? Prozorna ali motna? koliko jo je?

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
6.2.2012 10:54:40   
tosja
Pogrešam klepetuljo Jassiko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
6.2.2012 11:03:47   
Caitlin

user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
6.2.2012 11:07:51   
Caitlin
Tosja, daj prosim ko kopiraš tale seznamček, kopiraj tega, kjer so vsi podatki.

Zdaj pa moram na en zasnežen sprehod s user posted image , potem pa kaj več napišem. Upam le, da ne zmrznem, saj imamo -10.5 °C pa še sneg rahlo naletavauser posted image Saj pogled skozi okno je super, ko pa je treba psa ven pelat pa v trgovino it pa take zadeve, mi pa ni všeč.user posted image

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
6.2.2012 11:12:50   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Caitlin

Zdaj pa moram na en zasnežen sprehod s user posted image , potem pa kaj več napišem. Upam le, da ne zmrznem, saj imamo -10.5 °C pa še sneg rahlo naletavauser posted image Saj pogled skozi okno je super, ko pa je treba psa ven pelat pa v trgovino it pa take zadeve, mi pa ni všeč.user posted image

Oprosti, ampak pettisočkart sem že prosila, da kopirate sezname, ker jih NE morem urejat. Zdaj sem jih potegnila iz 115 strani...več pa ne bomuser posted image
okuser posted image

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
6.2.2012 11:14:38   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Imam še eno vprašanje - kakšne barve je voda, ki ti oddteče? Prozorna ali motna? koliko jo je?

Plodovnica je brez barve in vonja. Če ti odteča vsa je je veliko, lahko pa teče malo po malo. Če nisi sigurna se oglasi v P!!!

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
6.2.2012 11:31:00   
zwezdica82

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Oprosti, ampak pettisočkart sem že prosila, da kopirate sezname, ker jih NE morem urejat. Zdaj sem jih potegnila iz 115 strani...več pa ne bomuser posted image
okuser posted image

mene ni na seznamuuser posted image nisem nič huda..Pojma nimam kdaj seem se dodala..

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
6.2.2012 11:42:38   
Caitlin

okuser posted image

Tosja, ni panike. Sj seznam vseh nosečk je tudi pri meni ena cela zmeda tako da tam se popolnoma nič ne znajdem.user posted image Lahko pa jaz zdaj skrbim za seznam tistih, ki so že rodile, je toliko pregleden, da se da z njim delat. Pa upam, da nisi kaj huda, ker sem to omenila.user posted image

(odgovor članu zwezdica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
6.2.2012 11:49:31   
tosja

Tosja, ni panike. Sj seznam vseh nosečk je tudi pri meni ena cela zmeda tako da tam se popolnoma nič ne znajdem.user posted image Lahko pa jaz zdaj skrbim za seznam tistih, ki so že rodile, je toliko pregleden, da se da z njim delat. Pa upam, da nisi kaj huda, ker sem to omenila.user posted image

user posted image jezna user posted image user posted image user posted image
Jaz samo vedno znova in znova ponavljam, da lahko samo kopiram, ne morem popravljat in dodajatuser posted image

Kakšna jezauser posted image user posted image se ne smemo jezit user posted image user posted image

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
6.2.2012 12:44:10   
listek
Uf, stepa zgovorne user posted image user posted image .

Danes imam prvi dan dopusta, pa sem bolj utrujena kot po službi. Zjureaj sortiranje malih oblekic, pa frizer, slikanje za pasuš, ki mi je potekel, pa spet zlaganje, zdaj kuham kosilo. Po kosilu pa obiski, pol pa nov pasuš delat,...

Ne vem zakaj sem si dala vse to na prvi dan?

Vam pa prav zavidam, ko pišete o kilah, jaz sem že na +15, pa sem bolj majhna in ne ravno drobna. Se mi pozna, ker drugače ogromno športam, zdaj pa ne gre toliko. Ma, bo že šlo dol, bom pa potem pridno km z vozičkom nabirala.

Nič, štedilnik in pralni stroj piskata, grem naprej delat user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
6.2.2012 12:55:56   
mmmv
Šola za starše: mene pa zanima kje potekajo danes in na sploh predavanja v Ljubljani? Nekje sem zasledila, da je to za porodnišnico v eni leseni hiški-babiška šola. ampak da nalepke dobiš pa v sprejmni v porodnišnici. Ali to pomeni, da se najprej oglasiš v porodnišnici potem greš čez v leseno hiško??
zelo bom na knap s časom. direkt iz službe in še na bus vezana pa da ne bom iskala in po npotrebnem minut izgubljala.

hvala vam!!!

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
6.2.2012 12:59:37   
ursonok
Hojla,
razvajene in razgrete slovenske ritkice! user posted image Nehajte jamrat, tukaj je bilo zjutraj -20, zdaj, ko je višek dneva, pa imamo -16. Pa še piha in sneg pada user posted image

Jaz sem pa že s pregleda!
Vse ok, izvidi, super, plodovnice dovolj, pretoki v možganih in popkovini lepi user posted image . Mu je pa na hitro zmerila obseg glavice - 36,6cm!!! Tamala je imela ob rojstvu skoraj 4kg, glavo pa "samo" 35cm!
No, čez deset dni, 17., imam še en pregled, vmes moram pa poklicat do P in se zmenit za CTG - najbolje takoj 20. 2., ker bomo že zdavnaj donošeni.
MV je valda še vedno dolg kot ponedeljek, je pa "vhod" morda malo mehkejši - je lahko že "stlačila" notr zgornji del prsta user posted image
Skratka, vsi upamo, da se čim prej po 20. začne samo od sebe!!! user posted image (Kar se mene tiče, lahko počaka tam do 22. ali 23., da bo za zihr ribica user posted image )
Aja, v 36. tednu sem in imam +10kg. Sicer sem ves čas govorila, da več kot 10kg fore si ne dam, a sem danes kar dobre volje, pa na splošno sem si kar všeč, tako da si "podarim" še kak kg do konca user posted image

Populis
ja itak, ta naš blok je novogradnja (mislim, da 2008 ali 2009), totaln jajc, slišiš vsak gib zgornjih, spodnjih in stranskih sosedov, celo pogovarjanje, okna so zanič, ful mrzlo piha, radiatorji sicer kao na ful, ampak ne pridemo niti do +20 (razen kadar ful kuhamo), za povrh je pa eden včeraj začel se spuščat - ko ga zvečer ugasnemo, je zjutraj poplava user posted image . Par dni počakamo v upanju, da je to zgolj prehodna "slabost", če ne, bo treba spet nekam klicat in nekaj urejat ... Aaa, kako mi gre to na jetra.
Dobro, da najemamo, ne predstavljam si, da bi se zapufala za tale jajc do konca lajfa. Upam tudi, da se nam uspe odselit, preden se vse skupaj podre user posted image user posted image

JJ - Gragamel
Zakon! Sama se ne bi mogla spomniti bolj prisrčne primerjave. user posted image Nasploh je cela vlada ena velika katastrofa! Ko sem slišala, da bo Erjavec zunanji minister, sem se že skoraj odločila, da vrnem pasprot. A ker je edina alternativa poljski pasport, bom pač še malo potrpela user posted image .
Problem pri tej gargamelovski primerjavi je ta, da je tisto risanka, kjer dobri zmagajo, Gargamel pa nasrka, tole naše je pa žal neka resničnostna farsa, kjer ... dobrih pač ni, slabi se pa med sabo koljejo ... Mi pa gledamo in se smejimo skozi solze user posted image

Krofi
zgledajo res lepi, a meni nikoli niso bili preveč okusni (kar seveda ne pomeni, da se z njimi nisem basala).Tu na Poljskem so mi všeč, ker imajo krofe z advokatovo kremo (jajčni liker, ali nekaj takega - vanilija plus rum, al kako). Mmmmm. Tega sem lahko pojedla na tone. No, taka hrana je zdaj zame preteklost, a ni panike - nimam nič domotožja user posted image

Popoldne moramo pa v izposojevalnico kostimov. Imajo jutri pri tamali v vrtcu pustni ples (ali nekaj takega). Upam, da bomo dobili kakšno "strašno, grozno" žival user posted image (sem se prejle spomnila, da sem ji včeraj po kopanju pozabila postriči nohte, ampak si pravim, da je to ok - bo jutri vsaj v stilu: grozna žival s kremplji user posted image )

Nič, zdaj pa delat!
papa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
6.2.2012 13:10:38   
Jassika
Dan še od mene
najprej gerrrrrrrrrr k sem napsiala že roman in me je spet vrglo ven user posted image
tosja evo mene, lepo da si me pogrešala user posted image
žuža super, da boste kmalu skupaj user posted image Še naprej tako napredujte user posted image . Isto želim paatyki in disere in vajinim. Da boste čim rpej vsi doma v objemu user posted image
No, mi smo se vrnili iz spa tretmana user posted image (beri ala carte tašča in tast). Zato sem vas tudi na hitrco brala, pisala pa ne. Namreč, moj user posted image je zbolel, ko se je nalezel od naju s tamalim. Midva sva mela eno mini virozico že pred prejšnji teden in začetek tega (oz. prejšnjega), moj pa potem. Tako smo odpeketali v njegov hometown, kjer ima še zmerej svojega zdravnika (kljub temu da je stalni rezident tukaj že 4 leta). Ampak pri nas je izbira dr. user posted image on pa ma dol eno res tako fajno, smo rajši popokali šila in kopita in se uvalili njegovim user posted image Če povem po pravici je prav pasalo, ker je bil mali tečen kot driska. Pa še tako vreme je bilo, da ni blo nikamor za it. In doma, v stanovanju bi se mi cufal, tako pa je laufal po bajti in moril staro mamo in ata user posted image Mati pa seveda že visoko user posted image je morala počivat user posted image Res luksuz, naspala sem se do 8.30 user posted image to se ni zgodilo že...... uf kaj pa vem, ko zmeri jaz zjutrej vstajam. Tako da jaz sem res spočita in naspana, pa še tak lep sonček na teh 34 mm snega je user posted image Danes pade spet en sprehod da mal prevetrim svoje stare krake.
patella super za dipolomo. Čestitke user posted image user posted image user posted image Upam, da bom kmalu šla po tvojih stopinjah. Ne vem, kaj se oira zdaj moj mentor. Že skorej pred 1 mesecem sem mu poslala dispozicijo. Ah, upam,d a je samo tako natančen in bere vsako vejico posebej user posted image Moj cilj je, da oddam vsaj osnutek do poroda, zagovarjala bom že potem - vsaj upam.
duda to sem se zdej edino še spomnila. Ker pri nas mineva zdaj 3 tedne odkar smo jo skinili (mali bo čez 14 dni star 2 leti). In ne morem verjet, da je šlo tako brez pretresov. Enostavno, na sprehodu jo je pregriznil in od takrat je nima več. Vsak dan še obnoviva da jo je skoraj "pojedel" in da je zdaj ni več. In kar pelje. Super user posted image   No, sicer pa je bil naš tudi "čudak", ker jo je sprejel šele pri 8 mesecih. Sej res bz, da če je bil do takrat brez, da jo je potem sploh imel. Ampak meni je tudi takrat že presedlo nočno vstajanaje (ker je mali spal vso noč 1-5 meseca, potem pa do 12 nič - se zbujal tudi do 20 x na noč in zato je padla duda. No, hb zdaj smo prebrodili najhujše. Za malo je pa sploh nisem kupila. Bomo najprej videli, če bo sploh potreba. Nekako upam, da bova smao dojeni in niti ne bo potrebe po dudi. Ampak nikoli ne vš.
Sicer pa smo mi skoraj sve izdelki imeli od MAM. Meni je tut ena super firma, naš se je lepo navadil na vse. Recimo aventa in tomyja sploh ni maral - potem se pa tudi nismo več trudili kaj drugega kupovat. Pa še dokaj ugodno je user posted image
Katera je pisala zgodbico o kužku in dudi? Posrečeno user posted image In mogoče ideja za kakšno, za vnaprej user posted image
No, zdej pa dost čvekanja, sem natipkala več kot sem mislila. Uživejte v teh lepih sončnih in mrzlih dneh (P.S. jaz mam pač res rada snegija user posted image )

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.2.2012 13:55:15   
Jada82

obseg trebuha - 119 cm, taščin komentar: "Kako mali trebušček imaš!"user posted image

Jaz imam obseg trebuha 100 cm. Mi je ena rekla ravno danes, da je majhen .... no, saj res ni prav velik user posted image user posted image user posted image Je pa 2 cm večji, kot v 1. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.2.2012 14:19:24   
sirenetta

Da še hitro pokomentiram...dokler še ni ozonske luknjeuser posted image

Heheh...zdaj so pa že kar ozonske user posted image user posted image user posted image

SIRENETTA: glede datumov ste začele računat...user posted image Saj user posted image si tako izbere svojega. Prvič sem si zelo želela...
1. naj počaka po veliki noči, da se še konkretno najemuser posted image Počakal!user posted image
2. samo NE 1.aprila user posted image Počakal!user posted image
3. potem pa sem si želela, da bi bil 7.4. user posted image Ni počakal!user posted image Ampak si je pa izbral lep datum, pa še EMŠO je user posted image 4.4.2008 user posted image

Ja, ja, jaz sem se tudi bala 1. aprila....če ne drugo, ker bi celo premoženje zapravili, za vsem dopovedat po telefonu pa z smsi, da je res, da ni hec...si kar mislim, kako bi dobivali nazaj smse da jap jap japede in potem piši in kliči, da je pa čisto res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tokrat sem si želela....
1. samo NE janurjauser posted image Počakala! user posted image
2. in 3. pa še čakamo user posted image user posted image user posted image

Tokrat mi tudi grozi vsaj v teoriji 1. april, samo mislim, da je bolj malo možnosti, da pridemo do tja...PDP 30.3. po moje je tokrat bolj verjetno da bi bil 1.marec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obseg trebuha - 119 cm, taščin komentar: "Kako mali trebušček imaš!"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, zdaj si grem tudi jaz izmerit...eh tašče pa so itak klasa zase
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.2.2012 14:20:18   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Vse ok, izvidi, super, plodovnice dovolj, pretoki v možganih in popkovini lepi user posted image . Mu je pa na hitro zmerila obseg glavice - 36,6cm!!! Tamala je imela ob rojstvu skoraj 4kg, glavo pa "samo" 35cm!

(Kar se mene tiče, lahko počaka tam do 22. ali 23., da bo za zihr ribica user posted image )

Erjavec zunanji minister

krofe z advokatovo kremo (jajčni liker, ali nekaj takega - vanilija plus rum, al kako). Mmmmm. Tega sem lahko pojedla na tone.

grozna žival s kremplji user posted image )

user posted image user posted image user posted image za obseg pa se ne sekiraj preveč. Meni je 3 dni pred porodom na samoplačniškem nameril 38 ali celo 39 cm user posted image Sem tud skor s stola padla. Pa je imel naš dečko čist lepo miceno glavo - 33cm user posted image

Če hočeš user posted image lahko že 19.2 priplava user posted image user posted image

Erjavec - moj mož vedno komentira...Ta tip je kot Plutuser posted image če poznaš zgodbo o Silvu Plutu...user posted image

Jaz pa bi en poljski krofuser posted image user posted image

zverjasec....user posted image user posted image user posted image on ima sicer kremplje postrani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.2.2012 14:26:38   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Tokrat mi tudi grozi vsaj v teoriji 1. april, samo mislim, da je bolj malo možnosti, da pridemo do tja...PDP 30.3. po moje je tokrat bolj verjetno da bi bil 1.marec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi rada ribico-za boljše ravnovesje z ovčko, potem do 20.3.2012 user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.2.2012 14:28:50   
sirenetta

Aja še kile... v 33 tedno sem na + 11

user posted image

Heheh enako! 33. teden in + 11 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He, he... nama pa se enako dogaja! In glede spola otroka, roka poroda in kil - koliko pa imaš obseg trebuha? Jaz 105!

Ali nameravaš roditi v Izoli ali Postojni?

Hvala še za odgovor glede plodovnice in slikc.

Evo...obseg trebuha imam okroglih 110...samo po moje je nekaj rezerve že od prej user posted image ...tako da drugače pa bi bila najbrž glih nekje na 105 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila bom v Izoli...mi dosti bolj paše, ker je blizu, izkušnja s prvim porodom je bila ok, pa ker je običajna praksa, da imaš otročka pri sebi tudi ponoči (si niti pod razno ne predstavljam, da bi otroček takoj prvo noč spal kajerkoli drugje kot pri mamici) in ker sem zelo zadovoljna z ginekologi, ki delajo tam, pa moja G je tudi gor...tako da Izola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi, kako bo glede tistih slikic...in ne pozabi: zakaj bi se trpinčila po nepotrebnem, če ti ne paše, greš komot ven!

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.2.2012 14:35:42   
sirenetta

Če bi rada ribico-za boljše ravnovesje z ovčko, potem do 20.3.2012 user posted image user posted image

Se bolj nagibam k ribici, ja,...take srčne globoke pa tudi iskrive in igrive so, a ne?
Sinko je sicer 20.04. ampak je že bikec...he he...tako kot mamica...tata pa tehtnica...tako da mislim, da ena ribica paše v kontekst? No, teh zodiakalnih kombinacij glih ne obvladam, kaj praviš ribica bi pasala?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.2.2012 14:37:13   
tosja
Jaz že delam plane kako bosta bibon in ati preživljala čas, ko bom v P user posted image
...pač, da bo zanimivo in da se bo nekaj dogajalo, da ne bosta samo čakala na tisto uro obiskov...

-knjižnica - bosta šla en dan po novo zalogo knjig
-pa vsaj dvakrat user posted image na ogled razstavo Planet dinozavrov user posted image user posted image user posted image

Ker imamo dinozaver manijo, poleg ostalih.....user posted image

Planet dinozavrov po Slo

27.1. - 6.2.2012 Kranj, ta se danes žal konča
8.2. - 19.2.2012 Mb in Ce
21.2. - 4.3.2012 Kp

Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.2.2012 14:43:45   
tosja

Se bolj nagibam k ribici, ja,...take srčne globoke pa tudi iskrive in igrive so, a ne?
Sinko je sicer 20.04. ampak je že bikec...he he...tako kot mamica...tata pa tehtnica...tako da mislim, da ena ribica paše v kontekst? No, teh zodiakalnih kombinacij glih ne obvladam, kaj praviš ribica bi pasala?

Ste pa dobra kombinacijauser posted image user posted image user posted image

...čaki, da karte vržem user posted image user posted image user posted image , pa kufe skuham...user posted image user posted image

user posted image Vedeževalka Karin iz Maribora, šloga iz občinskega stanovanja, ki ga je dobila od velikodušnega pavliha... user posted image ups...user posted image župana Francotauser posted image

Dve rogata mladička sta veliko tveganje user posted image user posted image user posted image
Ker živite ob vodi...naj bo vsaj en pri hiši iz vode user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

...se mi mudi, grem na UE...spet me nekaj po cajtengih vlačijouser posted image grem Francotu šlogat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.2.2012 14:54:05   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Hojla,
razvajene in razgrete slovenske ritkice!
user posted image Nehajte jamrat, tukaj je bilo zjutraj -20, zdaj, ko je višek dneva, pa imamo -16. Pa še piha in sneg pada user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, čez deset dni, 17., imam še en pregled, vmes moram pa poklicat do P in se zmenit za CTG - najbolje takoj 20. 2., ker bomo že zdavnaj donošeni.
MV je valda še vedno dolg kot ponedeljek, je pa "vhod" morda malo mehkejši - je lahko že "stlačila" notr zgornji del prsta user posted image

Glede izmerjenega obsega glavice brez panike! To so res zelo okvirne meritve, so tudi eni moji prijateljici pred kratkim namerili eno tako podobno cifro, pa je potem rodila user posted image s čisto normalnim obsegom malo pod 35 cm!

JJ - Gragamel
Zakon! Sama se ne bi mogla spomniti bolj prisrčne primerjave. user posted image Nasploh je cela vlada ena velika katastrofa! Ko sem slišala, da bo Erjavec zunanji minister, sem se že skoraj odločila, da vrnem pasprot. A ker je edina alternativa poljski pasport, bom pač še malo potrpela user posted image .
Problem pri tej gargamelovski primerjavi je ta, da je tisto risanka, kjer dobri zmagajo, Gargamel pa nasrka, tole naše je pa žal neka resničnostna farsa, kjer ... dobrih pač ni, slabi se pa med sabo koljejo ... Mi pa gledamo in se smejimo skozi solze user posted image

Žalostno ampak res....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.2.2012 15:00:48   
sirenetta

Planet dinozavrov po Slo

27.1. - 6.2.2012 Kranj, ta se danes žal konča
8.2. - 19.2.2012 Mb in Ce
21.2. - 4.3.2012 Kp

Torej imam zdaj že ožji izbor med 20.2. in 4.3. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.