|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
24.1.2012 13:35:50   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse, ki vas že dajejo krčki...ni še časuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
24.1.2012 13:53:56   
disere
in danes zjutraj smo se objeli, v solzah polupčkali naši dve mali srčiki tio in elin. obe zdrave, le v topli posteljci morata malo bit. mami pa lepo okreva. pozdravček vsem.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
24.1.2012 14:07:06   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: disere

in danes zjutraj smo se objeli, v solzah polupčkali naši dve mali srčiki tio in elin. obe zdrave, le v topli posteljci morata malo bit. mami pa lepo okreva. pozdravček vsem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, najlepša novica tega dne!!!!

user posted image tia in user posted image elin pridno rastitauser posted image user posted image
Obilo zdravja in pridno pridobivanje kilc, da boste čimprej doma!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
24.1.2012 14:09:56   
tosja

user posted image user posted image MARČEVSKI ZAKLADKIuser posted image user posted image

zuza, december 2011, user posted image user posted image Patrik

Pattyka, januar 2012, user posted image user posted image

desire, 24.1.2012 user posted image Tia user posted image in user posted image Elin user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
24.1.2012 14:12:21   
tosja
...pa lepo prosim za pomoč pri seznamu, ker ne morem popravljati barve, oblike...

Na seznamu manjka še en naš marčevski zakladek, ki je prehitevaluser posted image

Hvala

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
24.1.2012 14:44:29   
poldy
mrežaste spodnje hlačke- jaz si ne predstavljam bit brez njih. Ne tiščijo, pa raztegnejo se kolikor hočeš in držijo tam, kjer je treba. Pa res je, da so zakon, ker jih ni treba pratuser posted image

Vložki- jaz sem imela s sabo vir natur, pa so mi ble odlične. V jeseniški porodnišnici so sicer imeli vir 80, ampak jih ni blo za dobit, ker so si jih nekatere prilastile pred drugimi še preden je prišel voz do konca hodnika(po moje še malo za domovuser posted image ), tko da jih prav velikokratnismo vsi dobiliuser posted image

Torba za porodnišnico- no comment, jaz še nimam nič pripravljeno, nič, niti ene malenkosti.....še tistega pajaca k sem kupla niti z vrečke nisem vzelauser posted image . Sploh nimam neke voljeuser posted image
Še svojih cunj nisem pospavila po omarah, pa jih imam v škatlah odkar smo streho menjali(septembra al oktobra). Itak tiste ki so mi še prav sproti perem in peglam, ampak ni lih fajn pomislit da so vse oamre še prazne, pa smo tudi že od sredine decembra v zgornjem štukuuser posted image . Lahko samo še upam, da me ne bo kaj prehitelo, ker mož niti ne ve, kje imam kaj spravljeno(še sama ne vem za vse.....)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
24.1.2012 14:45:40   
poldy
desiree, ČESTITE ZA MALI PRINCESKI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
24.1.2012 14:46:16   
poldy
desiree, ČESTITE ZA MALI PRINCESKI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
24.1.2012 16:47:04   
katka*
desiree - ČESTITKE ZA MALI DVE user posted image !!!! user posted image

Pišete pa tak, da vas komaj folgam spremljat user posted image .
CSD - jaz sem prišla z izpolnjenimi obrazci, pogledala je materinsko knjižico in to je bilo to. Nič drugega ni potrebovala, tak da se res očitno razlikuje. Sem pa bila v petek, porodniško pa začnem 6.2., pa ni nič prepozno, tako da brez panike.
Mrežaste spodnje hlače - jaz sem jih uporabljala, ko sem imela vnetja, meni so super, tako da si jih bom nabavla tudi za porodnišnico, nič ne tišči in sploh ne opaziš da jih imaš gor. Nisem pa vedla, da se jih lahko pereuser posted image . Sem jih sproti metala v koš.
Torba za v porodnišnico - nimam nič pripravljeno, še torbe nimam user posted image , tak da prvo torbo, potem vse ostalo.
Stvari za user posted image - hvala za sezname, bodo prišli še kako prav, meni se še sanja ne kaj je treba vzet s sabo. Hvala user posted image .
Striženje nohtov - ni mi jasno kako to zgleda oz. kako se tega sploh lotiš pri tako malem user posted image , mi je že zdaj panika stričt take male nohteke user posted image .
Trdo milo - nam so v šoli za starše rekli, da bi se naj uporabljalo trdo milo.
Drugače pa imam kri čist ok, edino levkociti so zvišani, ampak baje je to normalno pri nosečnicah. Zdravnica je sicer rekla, da naj še naprej jemljem železo, ampak bom poskusla vzdrževat s sadjem in zelenjavo. Sem tak srečna, da sem se končno rešla črnega blata, ga ne bi rada nazaj user posted image .

Kakor misliš, tako živiš.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
24.1.2012 17:01:34   
sirenetta

user posted image

Pattyka, januar 2012, user posted image user posted image   Neja

desire, 24.1.2012 user posted image Tia user posted image in user posted image Elin user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
24.1.2012 17:06:12   
sirenetta
Seznamček...to mi je uspelo spacat skupaj...če katera bolj obvlada, ji z veseljem odstopim,user posted image .

Disere iskrene čestitke ob rojstvu dvojčic! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte in da bi se pupike in mamica čimprej cartale tudi doma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
24.1.2012 17:48:18   
pokalona1
desire čestitke!!!!!Kakšne lepe novičke!Pa res ste dolgo zdržale skupaj-bravo punceuser posted image In čestitke tudi očiju-seveda!

katka jaz sem si hlačke kupila v Tosami in piše na paketu, da se perejo.In sem jih res,na 95, in jim ni nič falilo

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
24.1.2012 18:45:57   
ovnica8

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

pa še imam spray za šive, k mi je fuuuul pomagal. za vsakič, ko sm se stuširala, sm se našpricala in me je tko lepo hladil in so se mi šivi lepo zacelili.

O saj res, to sem pa čisto pozabila. user posted image user posted image user posted image   da si nas spomnila. Samo še to napiši, eč se ti da, kako se že imenjuje ta spray, sem že pozabila, brskat se mi pa ne da zdej nekej extra. Lepo prosim user posted image

to je Cicatridina Spray od dr.Gorkič-a.

jst ga imam še tud od prve user posted image , ker ima rok trajanja daljši. je pravi blagoslov, verjemi, ker sm imela 7 šivov in vse se mi je lepo zacelilo.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
24.1.2012 18:46:58   
ovnica8

IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

pa še imam spray za šive, k mi je fuuuul pomagal. za vsakič, ko sm se stuširala, sm se našpricala in me je tko lepo hladil in so se mi šivi lepo zacelili.

O saj res, to sem pa čisto pozabila. user posted image user posted image user posted image   da si nas spomnila. Samo še to napiši, eč se ti da, kako se že imenjuje ta spray, sem že pozabila, brskat se mi pa ne da zdej nekej extra. Lepo prosim user posted image

to je Cicatridina Spray od dr.Gorkič-a.

jst ga imam še tud od prve user posted image , ker ima rok trajanja daljši. je pravi blagoslov, verjemi, ker sm imela 7 šivov in vse se mi je lepo zacelilo.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
24.1.2012 18:48:44   
ovnica8
Kje pa lahko kupin ta sprej?
Desire in mozek iskrene cestitke za javina soncka :-)

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
24.1.2012 20:02:46   
Hov hov
Desire! Čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sirenetta - ful si lepo naredila tabelco!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
24.1.2012 20:09:16   
tosja

user posted image

Pattyka, januar 2012, user posted image user posted image   Neja

user posted image user posted image user posted image prava mojstricauser posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2867
24.1.2012 20:12:26   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: katka*

Drugače pa imam kri čist ok, edino levkociti so zvišani, ampak baje je to normalno pri nosečnicah. Zdravnica je sicer rekla, da naj še naprej jemljem železo, ampak bom poskusla vzdrževat s sadjem in zelenjavo. Sem tak srečna, da sem se končno rešla črnega blata, ga ne bi rada nazaj user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede nohtkov nič batuser posted image Prvič postriže patronažna, pri prvem kopanju, do takrat pa rokavičkeuser posted image -naša izkušnjauser posted image

(odgovor članu katka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
24.1.2012 20:51:42   
Polzi
desire iskrene čestitke ob rojstvu princesk. Lepo se cartajteuser posted image user posted image

zavitki - je mogoče katera vzela kateri paket, ki ga dobiš ob rojstvu otroka? Mislim,d a so v paketih tudi neke brošure? Je možno, če jih katera ima, da jih skenira in objavi tu gor? Jaz sem se namreč odločila za denar, ker stvari, ki so v paketih pobečini že imam oz. jih nekaj še dobim.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
24.1.2012 21:04:30   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: disere

Čestitke Disere, srečni očka in princeski Tia in Elin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse dobro družinici, pa da boste čim prej doma v objemu!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
24.1.2012 21:17:21   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vedela, da te bom zbezala na plano...user posted image

Te ementalerske luknje so hudič, ja user posted image user posted image

Me veseli, da ste zdravi in v mirnem čakanju user posted image Kako bibon? A hodi v vrtec??? Jaz sem zdaj kar malo zapaničarila glede tega vrtca, je po laringitisu tako prehlajen, da imava cel dan dela z nosomuser posted image user posted image user posted image pa še neke viroze so začele razhajatuser posted image
Hvala za nasvet glede dojenjauser posted image user posted image user posted image
Tokrat se bom tako vrnila po nasvet k dr. Golobovi, če bo potrebno. Ne mislim več poslušat patronažne. Glede tega sem bolj umirjena, ker sem se prvič bala, da ja ne smem kaj rečt patronažni, ubogat....
Ja pa ja, tokrat se ne bom šla tako. Sploh če mi misli hodit v popoldanskem času, jo bom kr skenslalauser posted image
Prvič sem mislila, da brez nje ne zmorem...tokrat je drugače!!!user posted image

...uživajuser posted image

He he...ja nosečniški ementaler ali kako se že temu reče...user posted image user posted image user posted image

Ej, ampak vse poste prebrat...ne vem če so še kje take čvekice kot tu pri marčevkah user posted image user posted image user posted image

Eh moj bibonček je spet doma z malo vročine...pa danes kašlja ko zmešan...prej popoldan sploh ni uspel zaspat, ker je non stop ampak res non stop kašljal...sicer sem ga pustila da vsaj počiva cca eno slabo urico, potem sem ga pa dvignila gor...se mi je tako smilil s tem kašljem...nisem vedela več kaj naredit...nosek smo spucali, dali Olinth, mu nesla v sobo lonec z vrelo vodo s kamilicami...ma vse skupaj ni pomagalo absolutno ničuser posted image . Zdaj ga glih moj pedena za spanje in nimam pojma kaj naj naredim, če bo spet tako kašljal.

Uf vi pa z laringitisom, ta je menda tudi cel user posted image . Je bila pred kratkim ena kolegica s sinom v bolnici glih zaradi tega...Jao te bolezni in virusi user posted image user posted image user posted image .

Mah te patronažne...meni se zdi, da jaz od moje nisem imela neke hude koristi glede dojenja...no razen da mi je svetovala nastavek, ker na eno dojko se nikakor ni mogel prisesat...Sicer pa je bil mali zlatenični zaspanček pa je samo komentirala, da "elegantno sesa", nič pa nobenih nasvetov o tem, da ga poskušam nekako predramit pred sesanjem itd.
Res edino, s čemer sem si pomagala je bil med.over.net.
Kdo pa je to dr. Golobova?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
24.1.2012 22:14:19   
cokolino
Desire čestitke za vajini princeski!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2872
24.1.2012 23:56:01   
ursonok
Zdravo zdravo,

najprej - Disere in tečna polovica, čestitke!!! user posted image Upam, da ste vsi zdravi, vse ostalo bo že!

Jaz sem danes kar ok, prevedla, kar moram prevesti do jutri, celo potelovadila user posted image . No, in z mojim sva spekla kolače user posted image . Zdaj se peče drugi pladenj, mljask! (Ne, jedla ga bom šele jutri, ne bojte se user posted image .)

Kašelj
Naša tamala tudi kašlja, a zdaj že veliko manj, skoraj nič, pa še prej je kašljala večinoma le, ko je ležala, tj. v horizontalni poziciji. Okoli 22h je imela fazo, ko je kašljala kakih 10 minut, potem se je pa umirilo. Mi ji dajemo neke homeopatske granulke in homeopatski sirup (Stodal). Zgleda, da pomaga user posted image .
Baje pomaga tudi domač "sirupček": v kozarec narežemo čebulo, damo nanjo med in limonin sok, spet plast čebule, med, limonin sok. Tako nekaj plasti in počakamo, da čebula spusti sok. Potem precedimo in pijemo parkrat na dan po eno žličko. Okus je baje kar ok. Jutri probam. To so metode poljskih babic (s poljskega foruma user posted image ).

A so vaši lokatorji tudi precej aktivni? Moj se skoz obrača in me ful brca pod rebra. Res močno, sploh v primerjavi s prvi hčerkico, ki je bila nežna ... Nežna zaspanka user posted image .

Nič, grem počasi v posteljo. Pridne bodite!

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
25.1.2012 8:13:58   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Uff sva do zdaj pospravljala sobo za bebija, sem zadihana ko kak maratonec...Uglavnem popoldne greva v nabavo, jutr pa operem in vse speglam. A mehčalca se ne uporablja pri otroških oblačilih?? user posted image

Ma ne vem, jaz sem ga kar uporabljala ... ni bilo nobenih posledic ...

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
25.1.2012 8:16:23   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Mi lahko katera pove, v čem je smisel mražastih hlačk in zakaj navadne niso dobre.
In zakaj vložki vir 80, ali recimo allways night niso ok?

hvala!

V P  so nam dali mrežaste, zato da jih potem kar odvržeš, ker se umažejo ..... da ni treba prat. Pa tudi dihajo fajn. Druga stvar, za kar pa sem jih uporabljala, pa je bilo za modrc user posted image Tisti del, ki pride vmes med noge enostavno odrežeš in imaš tak priročen modrc ... kaj veliko na začetku nisem gor trpela na prsih, to je bilo pa fajn, pa da daš potem tiste blazinice za dojenje zadaj  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.