|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
26.1.2012 23:45:32   
lana24
Ce cutis premike ni nic narobe,tud jaz jih vcasih cutim celi dan naslednji dan pa je bolj mir....

(odgovor članu srcek12)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
27.1.2012 8:16:25   
biba_leze*
IZVIRNO SPOROČILO: srcek12

Pozdravljene punce,

dejte mi povedat kako vi kaj čutite svoje sončke. Jst jutri začnem 25 teden in se mi zdi, da je najina punčka dva dni zelo aktivna, skoraj cel dan jo čutim in ker sem nekje prebrala,da je lahko to tut znak premalo plodovnice, vas prosim za vaše izkušnje.

Papa

Zdaj prihajamo v tisto obdobje, ko so naši user posted image že tako veliki, da bodo brce vse močnejše. Boš videla, ko te bo včasih še bolelo ko te bo brcala pod rebra ali v mehur. Sploh pa so ti najbrž na MF pogledali tudi količino plodovnice, če niso nič omenjali v tej smeri potem je količina ok.

(odgovor članu srcek12)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
27.1.2012 10:17:23   
tajčica2
No pa smo tudi mi imeli morfologijo. Očitno v tem zmajevem letu res user posted image  prevladujejo. Tudi mi jo bomo imeli tokrat. Doma že imamo user posted image  user posted image

uživajte te trenutke user posted image , še prehitro bodo minili....LP

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
27.1.2012 19:47:53   
betty.ford
tajčica, kaj bo letos po kitajskem horoskopu zmajevo leto?
hecno, ker sva mi2 tudi "kitajska" zmaja.

drugače pa brce tudi jaz vedno bolj čutim. predvsem takrat, ko se umirim, se vesoljček odloči za gibalne vaje. morda zato da me spodbudi v nadaljni pogon? in pa ponavadi po kakšnem večjem obroku - ga očitno dostava hrane prebudi user posted image

no, upam, da ste okej. pa da se imate fino.

(odgovor članu tajčica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
27.1.2012 21:26:38   
ilanaaa10
o super te bo pa naš lahko med dosti lubicami zbiraluser posted image .hehehe ker je pa zdaj še na MF potrila da ma lulčija...oziroma je rekla: kaj vam morem sloh za spol govorit ker zgleda da kar rad kaže.hehe pa smo rekli da do zdaj je bil skoz fantek tak da smo se prepričali da nič ni odpadlo user posted image
drugač brcike jaz tud čutim ko sedim, pa ko se lepo najem, najbolj pa itak ko se spravim spat..te pa je veselica ;)) res je super občutek. samo da pridno rastemo. Maj bo hitro tu pa bomo že cartale! user posted image

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
29.1.2012 10:12:01   
Chocolat
Ojla sonosečke. Tudi jaz kot večina že močno čutim brcike. Kdaj je prav videti, kako trebuh valovi, ko se fantek premika sem in tja po trebuhu. Zdaj ima kot kaže še prostor. Res lepouser posted image Pridejo dnevi ko je bolj aktiven, in dnevi ko je manj, kar pa se mi zdi normalno.

Sem pa tudi jaz že zadihana po kakšni telesni aktivnosti (sprehod, stopnice), pa trebuh se mi zdi ogromen, glede na to da nas še nekaj mesecev čaka do poroda.

Noči; zaspim kot ubita, potem pa se zbudim in ne morem spati naprej. Grem v kuhinjo, vzamem časopis, kaj preberem, pa toplo mleko in med, ki naj bi menda uspavalno delovala, pa sem še vedno budna. Mogoče vpliv lune, kaj pa vem, ampak postaja pa kar moteče.

Imena: mojih top dve imeni, mojemu niso všeč, meni pa njegovih top dva ne. Tako bomo mi kot kaže dobili nek kompromis. Za prvega fantka pa sva se brez težav zmenila. No, važno da ne bo ostal brez imenauser posted image

Apetit: pojedla bi vse...

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
29.1.2012 10:14:22   
Chocolat
IZVIRNO SPOROČILO: ilanaaa10

ker je pa zdaj še na MF potrila da ma lulčija...oziroma je rekla: kaj vam morem sloh za spol govorit ker zgleda da kar rad kaže.hehe pa smo rekli da do zdaj je bil skoz fantek tak da smo se prepričali da nič ni odpadlo user posted image

Enako tudi pri nas...nobenega dvoma, da bo fant. Bomo oblekice prvega koristno uporabili...

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
30.1.2012 8:32:13   
lona85
Dobro jutro! user posted image

Kako ste kaj user posted image ? Zunaj spet tak mraz.... Brrr.... Komaj čakam poletje, no pa seveda mesec maj user posted image Da se vsaj malo ogrejem, ker me tale mraz prav ubija user posted image

Imena: Midva imava zdaj izbrana imena za vse 3 kombinacije user posted image user posted image Hehe, eno ime za user posted image mojmu najprej ni bilo preveč všeč, zdaj pa mu je že prirastlo k srcu, tako da s tem ne bo težav user posted image In zdaj se že moj malo pogovarja z user posted image user posted image in ju pokliče po imenihuser posted image Se mi res zdi tako prisrčno.

Spanje: Obvezno vsaj en nočni (ponavadi pa kar dva) obisk WCja user posted image Mi gre prav na živce, ko se zbudim in mislim, da imam poln mehur in potem je bolj napol prazen.... Kaj bo šele proti koncu?! Deset obiskov WCja v eni noči? Saj se mi sploh ne bo splačalo it spat user posted image Zaenkrat še lepo zaspim nazaj, samo kakšen dan v tednu pa traja vsaj pol ure, da spet potonem v svet sanj user posted image

Danes greva z mojim gledat dva vozička in upam, da enega kupiva in zaključiva s tem poglavjem, ki je prav mučno, saj si pri izbiri dvojnih vozičkov res preveč omejen... Zamisila sva si, da bo vzporeden, saj sta tako user posted image user posted image v enakovrednem položaju (joj, res mi niso všeč zaporedni vozički user posted image ) in pa da gre tudi v dvigalo.... in sva tako zreducirana samo na dražje variante...

Pralne plenice: jih morda katera že uporablja? Sama sem rekla, da sigurno nabavim pralne plenice, verjetno racman, saj jih najbolj pohvalijo. Ne maram teh za enkratno uporabo, saj je notri še polno kemije ipd sranja user posted image Samo ne vem, koliko naj bi jih imel približno na enega otroka, če pereš nekje na 3 - 4 dni. Je pa res, da je na začetku to kar investicija.

Lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
30.1.2012 9:07:12   
lonypg
Imena: tudi mi2 imava že kar nekaj časa izbrano ime za najino pupo....no v rezervi sva tud ime za fantka zbrala..že preden sva vedla za spol.
Brez večjih težav..

Spanje: ponoči enkrat lulat....drugače pa ker seveda lahko spimo sam na boku...mi to nekak ne ustreza..ne na levem, ne na desnem..po enem času me začne hrbet bolet....in se skoz obračam...tud spati mi nikol ni bil problem do 9, 10h, 11h, zdaj pa se zbudim cela "zdelana" ob 8h in je konc spanja..kaj bi se mučla v postelji, če me hrbet boli?! Torej naslednje 3mes bo še manj spanja..priprave na bedenje:)))zgleda.

Brca pa pa zjutraj ko se zbudim, čez dan tud ko kje sedim...zvečer pa pri Tv tud veselo tišči nogice sem in tja...da je prav zanimiv vsak občutek je mal drugačen...:)

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
30.1.2012 9:54:27   
simonmojca
Zdravo souser posted image

se javljam po dolgem času, popravici povedano kar ni časa user posted image
z malčkom sva  oba bolna že 3tedne pa sva mal bolša pa spet slabša user posted image , gre za 1t v vrtec pa je spet neki in pol še jaz neki fašem user posted image
sej mal sem tudi na ostale straše jezna če vedo da imajo njihovi otroci prehlajene (vnete) učke nevem zakaj jih pripeljejo v vrtec, da še ostali otroci fašejo user posted image (najprej je bil en, pol že dva zdej že pol oddelka)

imena ooooooo živce mi bo pobral user posted image v prvo je bilo 100x lažje, zdej pa zapleti user posted image , če je men všeč ni njemu in če je user posted image ni meni, katastrofa. Poleg tega da morva gledat da paše k prvorojencu ime user posted image

pralne plenice hmmmmmmmm nevem mogoče bi jih imela zdaj za starejšega sina une za odvajanje pleničk, za malčka pa ne, ker bom od 01.07 dalje namorju in tam pa nimam stroja niti sošilca.
navadne plenice pa bom jaz v štartu imela od TOSAME tako kot v prvo ker so najbolše user posted image (bombažne) in jih imajo dojenčki že v porodnišnici

spanje še večje sr.nje kot pri imenih user posted image , jaz moram 1x do 2x na noč lulat no in če bi ostanek noči prespala bi šlo sam je pa malček bolčkan in pol se sredi noči zbodi zaradi kašlanja in začne jokat in ga je treba potolažt user posted image in to se zgodi 1-2x na noč user posted image in sem pol zjutrej kot ena cuna in mi tako manka en pošten user posted image

no to je to na hitro, ker v službi je tudi norišnica

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
30.1.2012 12:11:48   
ovnica7
Ojla,

ime - še nimamo, moj je predlagal, da se imenuje kar po njemu (v ženski varianti), ampak meni je ime presplošno, pa, saj veste kako je, če te ime spominja na nekoga (npr. kakšno sošolko, sosedo..), ki ni ravno tvoj idoluser posted image .

spanje - tudi jaz imam 1x nočno obisk wc-jauser posted image user posted image . K sreči ponavadi hitro zaspim nazaj.

pralne pleničke - nismo še odločeni, ampak dosedaj me še niso prepričale. Kolegica je rodila septembra in novembra je bila še navdušena nad njimi, pred kratkim pa je v DM kupovala plenice za enkratno uporabo in rekla, da je user posted image  po racmankah dobila alergijouser posted image . Berem tudi, da je problem s sušenjem, pozimi gre, jih daš na radiator, v drugih letnih časih pa je skoraj obvezno sušenje v sušilcu, ker če zunaj niso idealni pogoji za sušenje, se lahko sušijo kar 2-3 dni (kar pa pomeni, da moraš količino plenic povečati). Kje je potem finančni in ekološki prihranek, če non-stop laufa pralni stroj, potem pa še sušilecuser posted image . Očitno pa niso izključene niti alergije.. Potem pa ti vse to pranje pobere še tisti čas, ko bi se lahko malo odpočil. Bomo še kaj prebrali oz. še koga vprašali, saj se še ne mudi z nakupi. Menda se pa da pralne tudi sposoditi za nekaj časa, da jih probaš in se ti cena za "najem" potem odbije, če se odločiš za nakup.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
30.1.2012 12:13:01   
tajčica2
lona85, jaz sem podobno razmišljala glede plenic za prvega otroka. pa so mi odsvetovali, ker nimam sušilca. računaj, da previjaš otroka na 3 ure in če boste na morju, hmm, kar veliko dela. na morju ga kdaj lahko pustiš tudi malo brez pleničke.
navadne plenice so se izkazale za čisto OK (če jih seveda redno menjašuser posted image pomeni, takoj ko se pokaka)in naš ni imel rdeče ritke do vrtca (tam pa bolj poredko previjajo), nam so najbolj ustrezale hoferjeve-najmanj plastike.tudi mullerjeve hvalijo.

kar pa se spanja tiče, pa mislim da smo vse na istemuser posted image  to so priprave na kasneje ko jih bomo mele ponoči priklopljene na 2 uriuser posted image

komaj čakam lepe dneve in sončka!
uživajteuser posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
30.1.2012 12:29:55   
srcek12
Žijo vsem skupaj,

mene sm zanima a katera mogoče ve, kaj pomeni nekakšno plapolanje trebuha. Ali to plod spreminja lego, saj ne gre za brcike.

Papa

(odgovor članu tajčica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
30.1.2012 12:36:46   
biba_leze*
Pralne plenice -mi jih imamo, od Bambino mio (so ubistvu debelejše tetra plenice, ki se jih prepogne na 3 dele in položi v prekrivne hlačke, jih imam 24 komadov + 5 prekrivnih) ter Lotties pleničke s prekrivnimi in moram rečt, da so mi bile od Bambino mio ful dobre (uporabljali smo jih do 6 meseca), saj so se hitro sušile tako poleti kot pozimi (pozimi smo jih sušili na sušilu ob radiatorju, v ostalih letnih časih pa zunaj), Lotties (ki so po obliki podobne racmankam pa so se sušile celo večnost (tudi 2 dni). Naša punca skoraj nima več plenic (smo jih začeli ukinjati ko je bila stara 9 mesecev, pred poletjem), zdaj že sama pove da bi šla lulat ali kakat ali pa gre kar sama do kahlice (damo jih samo še za u vrtec in ponoči ter če kam gremo). Tudi pri našemu majčku bomo uporabljali pralne plenice. Kot sem že rekla so mi fajn Bambino mio, samo jih ne prodajajo več se mi zdi, mi smo jih kupili v BC - zadnji kosi in so ble znižane za 70%.

(odgovor članu tajčica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
30.1.2012 15:10:22   
mausikaa
dan Majčice,

evo da se malček oglasim...sem bolj lena za pisanje zadnje čase...hmm, izbira imena, izbira vozička, izbira pralnih plenic - težka odločitev za vse troje user posted image
no pralne planičke bodo definitvno user posted image
spanje ponoči-recimo temu rajši prebujanje, sem pa potolažena ko berem da imaste tudi ostale nočne izlete in ne samo jaz...

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
30.1.2012 16:10:40   
čili
Ojlala po dolgem času user posted image Kaj ste ( smo ) luštne , vse z enakimi ali podobnimi problemi user posted image user posted image

Na seznamčku se je pri meni roza štorkeljca izgubila user posted image in sem iz LJUBLJANE

Pralne plenice nikakor ne bom uporabljala- že tko je dovolj dela user posted image

Srček12, če niso brcike je pa plavanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
30.1.2012 19:27:02   
Majčica82
Hojla, tudi jaz se fočkam po dolgem času user posted image predelujemo stanovanje in enostavno ni nobenega časa.
Sem pa vesela, da ima še katera podobne težave.user posted image  Ponoči težko spim, zjutraj sem ko prežvečena, izleti na wc so 1-2x na noč.....user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
31.1.2012 14:21:25   
Jasmina 85
živijo

Se še jaz malo javim. Spanje??? kaj pa je to user posted image  malo za hec je pa res da do 3x grem na wc, zraven pa še potem k hčerki ko se zbuja, malo smo bili bolani... v glavnem lahko rečem da če spim spim do ure in pol skup pol pa auf na wc pa spat pa hčerki pa spet spat... tak se ponavljauser posted image .
Je pa res da sem na bolniški, drugače ni šlo naprej.

lepo bote pa čim manj nočnih pohodov user posted image

lp

(odgovor članu Majčica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
31.1.2012 15:01:48   
monita
glede imen bom jas šla drug teden v BC in bom kupila knjigico z imeni pa bomo izbirali... trenutno je meni najlepše ime Maša...
če bi mogla za fantka izbirat bi bilo veliko lažje, ker fantka še nimamo in imamo ime še od prvič....

spanje, sem se zadnjič prehitro pohvalila, da spim ponoči vredu... spet je obup, danes sem 5x se vstala... nič ne pomaga...

pust bo kmalu, že kaj veste kaj bodo vaši malčki za pusta?

(odgovor članu Jasmina 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
31.1.2012 19:03:01   
manja91
ojla,da se še js malo oglasim...spim zelo slabo,večkrat grem na WC,mavo mi paše spat na levmo boku,pa spet ne paše,tk da se premetavam v postli+tega mam ž 4 dni glavobol...opazva sm tut močan beli tok?ka bi lahko bvo?pa še neka me zanima,a je kera tu ko ni zaposlena in bo prejemala starševski dodatek??

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.2.2012 11:08:32   
ilanaaa10
manja91 glede izcedka se skrbi. vse nosečnice ga večinoma imajo povečanega. meni se tud kaki dan ful pojavi celo bol gost je, pol pa keri dan spet izgine in itd. je normalno. samo pazi da ni krvi zraven..
glede spanja pa se tud meni že mešaaaaaa po malem user posted image ...ne hodim na wc ampak enostavno ne morem zaspat. evo danes sem še ob 3 v luft gledala. samo se premetavam levo pa desno. groza no..sreča da nekak zjutraj lahko zavlečem ampak pol mi je že pol dneva mimo user posted image  nimam idej kaj naj delam da bi ZASPALA...pa je isto al grem že ob 10ih v posteljo ali pa ob polnoči..ko sova sem...user posted image

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu manja91)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.2.2012 15:50:37   
mausikaa
zgleda da smo glede spanja vse enake, pišuka čez dan bi pa lahko spala, stanje ponoči pa je isto če spim podnevi ali ne, tako da mi počasi ni čisto nič več jasno, in če dodam še obiske WC-ja potem me itak mine...
vas je že kaj odpihnilo? sem gledala poročila in vidim da je na Primorskem in Vipavskem kar pestro...

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
1.2.2012 16:02:28   
strelca
Uhhh dobro da hodim v službo, ker zvečer padem v posteljo in sem v komi do zjutrej. Je pa res da okoli štirih ponoči morem skoraj vsako noč šibat lulat user posted image

Ravno danes sem v 27 tednu in grem zopet na 4D ultrazvok, sem bila že prejšnji teden pa se je lumpa skrivala in smo rekli da ponovimo čez par dni še enkrat.

Sem pa danes malo prej začutila mojo piko poko pod rebri.. okoli želodca.. wow.. prou presenečena sem bila, glede na to, da sem jo do sedaj vedno čutila pod popkom ali pa malo čez popek.. si je gospa prisvojila malo več prostora user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.2.2012 9:23:13   
srcek12
Pozdravček vsem.

Dejte mi povedat koliko imate kaj obsega trebuha. Men pravijo, da imam bolj majhnega....

PAPA

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
2.2.2012 17:21:33   
calypso
ola!

no evo da se se tukaj na kratko javim. vidim da imate kar nekaj nosecniskih tezav. jaz se kar trkam v les, ker razen trebuha ne vidim nobenih znakov user posted image
IME: nisva se izbrala, oba sva tako bizi da preprosto ni casa se za to. enkrat sva imela debato in sva gledala po netu, ampak ni slo tako enostavno, kar je bilo meni vsec je bilo njemu brezveze in obratno. upam da se ze kaj zmeniva, ce ne pa bo tako kot bom jaz rekla hahahahaha
SPANJE: ob kar pestri sluzbi in precej zahtevni soli sem na konc moci konc dneva, pol se temu ko dodam kaksen obisk arihtekta ali mizarja okrog sobe in se nekih delov pohistva za druge sobe, ni sanse da jamram. se mi je pa enkrat zgodilo da me je ponoci zgrabil krc v nogi ki me je zbudil. no to je to. lulam pa disciplinirano ene 100x preden grem spat, pa pol zjutraj ko se zbudim user posted image
PRALNE PLENICE - podpiram idejo, ampak pri meni to ne bo slo. mogoce bolj ob priliki. ze brez tega bo to izziv z vidika upravljanja s casom in energijo sploh na zacetku. manj bo mami tecna in vec casa bo imela, bolj bomo vsi srecni user posted image
OBSEG trebuha - pomoje smo si cisto vse razlicne ze od starta, pa tudi razlicno nosimo in nasi otrocicki bodo razlicni. jaz se ne bi cisto nic sekirala glede tega. jaz sem trenutno v 27.tednu in sem na 94cm.

(odgovor članu srcek12)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?