|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
20.1.2012 14:48:06   
Andromeda
Še tole da pokomentiram:

IZVIRNO SPOROČILO: onur
Watershine, jaz pa še čakam na M. Sem nehala dojit, pa je še kar ni.

Kupi si rmanov čaj ali pa od ašiča ženski čaj (imajo ga v Tuševih drogerijah), da se ti jajčniki spet prebudijo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
21.1.2012 10:37:47   
watershine

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Še tole da pokomentiram:

Kupi si rmanov čaj ali pa od ašiča ženski čaj (imajo ga v Tuševih drogerijah), da se ti jajčniki spet prebudijo.

a pomaga tut bri blažitvi, ker se meni že par dni tooooook vn uliva da bom znorela (najbrž zato ker je blo tolk časa not-al kaj)....
ja nič grem cunje prat pa kej poiskat za kosilo, prehlad še traja, glasu še vedno ni nazaj... jutri bo že bolje, naslednjič vass bolj prečitam danes nimam časa.

papa

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
21.1.2012 10:42:10   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: watershine

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Še tole da pokomentiram:

a pomaga tut bri blažitvi, ker se meni že par dni tooooook vn uliva da bom znorela (najbrž zato ker je blo tolk časa not-al kaj)....
ja nič grem cunje prat pa kej poiskat za kosilo, prehlad še traja, glasu še vedno ni nazaj... jutri bo že bolje, naslednjič vass bolj prečitam danes nimam časa.

papa

Sluznica se mora pošteno sčistiti po dolgem času. Omiliti se je ne da, ker kar pač mora ven, mora ven user posted image Za zmanjšanje bolečih krčev pa pomaga tud navaden kamilični čaj, pa kak lekadol, da ne bo preveč bolelo user posted image

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
21.1.2012 20:39:12   
onur
Ko jaz dobim M, moram obvezno ruknit kakšen Nalgesin. Zdaj jo pa še čakam.

Ne vem ali mi ni usojen tale sesalc (saj se še spomnite, da sem ga na link od Mateja Zajc rezervirala). Pridem v trgovino Mercator center (pohištvo) in rečem, da sem rezervirala sesalec. Pregledajo vse, sesalca ni rezerviranega. Kliče tudi spodaj v Hipermarket, tudi tam ni nič. Na koncu ugotovimo, da sem klicala v Mercator tehnika, ki se nahaja na drugem koncu Gorice in je že zaprta. Možek mi je dal številko prejšnji dan in sem mislila, da kličem v Mercator center, on pa tudi ni šel za tem. Upam, da ga bodo v ponedeljek še imeli.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.1.2012 14:06:45   
watershine

Ne vem ali mi ni usojen tale sesalc (saj se še spomnite, da sem ga na link od Mateja Zajc rezervirala). Pridem v trgovino Mercator center (pohištvo) in rečem, da sem rezervirala sesalec. Pregledajo vse, sesalca ni rezerviranega. Kliče tudi spodaj v Hipermarket, tudi tam ni nič. Na koncu ugotovimo, da sem klicala v Mercator tehnika, ki se nahaja na drugem koncu Gorice in je že zaprta. Možek mi je dal številko prejšnji dan in sem mislila, da kličem v Mercator center, on pa tudi ni šel za tem. Upam, da ga bodo v ponedeljek še imeli.

nekaj minagaja rr... ne morem odgovoriti drugače kot da citiram....

onur-ja očitno ti sesalec ni vsojen-si boš spočila os sesanja in nabrala dosti prahu da ga boš lahko prvič res orenk sprobala =)
ja jaz tabletov nočem kaj dosti jemat ker se še vedno dojimo =) saj planiram nehat, ker me že pošteno grize, pa še 9m je že stara tako da je bila dovolj dolgo dojena...
tale današnja nedelja je bolj kisla, kosilo smo že pospravili, mala spi, fanta sta zunaj meni pa je dolgčas, družbo mi delajo še vedno robci in čajčki...
lep prihajajoč teden...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.1.2012 19:29:40   
šema

Hojla!
Upam, da nisem prepozna. Mi smo ga kupili v Merkurju v ponedeljek. Ravno tako od Hooverja ampak ima sesalne moči 420W, cena pa 159,99. Spodaj pripenjam link
http://www.merkur.si/aparati/sesanje/suhi-sesalniki/suhi-sesalnik-hoover-tpp-2321.html
Smo se odločali dolgo časa. Tašča ima Vorverka z globinsko krtačo (ta mi je bil preeeeedrag), sodelavka ima kirbija (ne vem kako se točno napiše) ampak ga preklinja, ker ga mora po sesanju še pucat. Tko da smo iskali sesalec na vrečke (ker smo imeli sedaj takega brez in se je filter zabasal po enkratnem sesanju stanovanja) z ooooogrooomno sesalno močjo. Ta ustreza našim kriterijem in je izpolnil naša pričakovanja. Zraven smo dobili gratis še veliko turbo krtačo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.1.2012 22:20:11   
zara13
sesalec - no včeraj sem sesala ravno 2-3 min in se mi je naenkrat ugasnil in se od takrat naprej več ne prižge...sem se prav nasmejala, ker sem se spomnila na tole našo temo o sesalcih user posted image torej bom tudi jaz morala v nabavo novega, verjetno bom vzela kar na vrečke, tašča ima Gorenjevga brez vrečke in se filter tok zabaše po par sesanjih, pa sploh ni bil poceni sesalec user posted image bom malo spremljala akcije, ne rabim nekaj full dragega, ker preprog tudi nimamo, samo v dnevni pod mizico, pa ravno toliko da se posesa prah, potem še vedno Ajax pride na vrsto user posted image

moja M - je smešna, pride takrat, ko je res ne rabim, morala bi jo decembra prej dobit in pride en dan pred pregledom pri ginek., seveda sem prestavila na drug termin in me naroči sestra čez 40 dni, in se mi zgodi istooo..prav res Murphy...ampak sem vseeno šla, ni me pregledala, sem se pa pogovorila o zaščiti, ker mi tabletke ne odgovarjajo (migrene z bruhanjem), bova probali z mireno, je rekla, da glede na to, da sem imela carskega, da lahko, da bo šlo težje not user posted image ajejj še to.

Vsi bolni sončki, naj se hitro pozdravijo, naš gre tudi jutri v vrtec po tednu počitnic doma zaradi kašljanja in rahle vročine, ki jo je imel v pon-tor, je pa sedaj ok.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
23.1.2012 12:39:45   
onur
No, sesalce le dobila. Mi ga niso prodali. Šema, hvala za link, ma imam rajši takega s posodo, da gre noter prah, pa še hepa filter ima ta. Videt je v redu, zdaj bomo videli pa še kako sesa.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
23.1.2012 19:15:01   
šema

No, sesalce le dobila. Mi ga niso prodali. Šema, hvala za link, ma imam rajši takega s posodo, da gre noter prah, pa še hepa filter ima ta. Videt je v redu, zdaj bomo videli pa še kako sesa.

Naš bivši in sedanji imata oba HEPA filtracijo, vendar pa sem se pri bivšem "nasrala", ker sem hotela takega brez vrečk. Tam je bil HEPA filter brez zaščite in se je na njem prah takoj nabral, tako da smo ga čistili z razpihavanjem v delavnici. Tudi, če zbirna posoda še ni bila polna, se je čutilo, da sesalec ne vleče tako močno, kot bi moral.

Pri novem pa imamo še mini turbo krtačo s srebrnimi ioni (ne vem natanko, čemu to služi ampak je bilo rečeno, da zaradi alergij), gratis pa smo zraven dobili še veliko turbo krtačo. Pretehtala pa je moč sesanja. Odločali smo se med pokončnimi, ki so imeli moč sesanja nekje do 250W, kar pa se mi je zdelo v primerjavi s 420W, ki jo ima ta, premalo. Je pa res, da štiri vrečke stanejo skoraj 10€user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
24.1.2012 8:21:58   
sončnica24
Dobro jutro, da se še jaz po dolgem času malo oglasim, saj berem vas redno samo nikoli ni časa kaj napisat, v službi gužva, doma sma z Nikom sama in tako zvečer še samo padem v posteljo.
Imela sva prejšnji teden psihologa - vse ok priden lepo se je pogovarjal vse naredil pa še na srečo sma bila druga na vrsti in nisma rabla nič kaj čakat ker drugače se baje pri nas dolgo čaka.

Glede M, imam mireno zadovoljna sicer pride vsak mesec za par dni na obisk ampak brez večjih problemov tako da sem zadovoljna, ker pred nosečnosto so bile moje M groza od groze.

Tako toliko za danes lepo se mejte in uživajte.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
24.1.2012 11:06:21   
watershine
dobro jutro ali pa dober dan =)

tale moja M se že velče 14 dni in bom popi.... pa še tako močna je....
zaščita-midva sva kar na kondomih, tabletke mi nikoli niso preveč odgovarjale, za mireno se pa ne spomnim zakaj se nisem odločila... hm... res se ne spomnim...
naša viroza gre proti koncu, mali gre že malo ven na zrak, zdaj je šel z mamo in atom na rojstni dan k "pramami" ji bo nesel eno rožico =)
tamicena spi jaz pa kuham pasulj... no kuha se sam tako da mi je kar malo dolgčas =)
ampak tut ti kdaj paše =)

no tale tema z sesalci se je pa kar dobro razvila... hahaha... a ma kera robota? moja tašča ga ma, je kar zadovoljna, ga prižge z tastom greta na sprehod, vse posesa, ko pride nazaj ga samo spuca... razmišljam o taki naložbi...
evo moja sončica se je zbudila tako da šibam

LP

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
24.1.2012 14:19:46   
Andromeda
Hello!

Da se še jst malo javim po nekaj dnevih. Sicer pri nas vse po starem, pri Dariu so se norice umirile oz. se sploh niso razpasle, le še par drobnih pikic je dobil po obrazu, pa ene 2 na roki in eno na nogi. Se včasih vprašam, če so to sploh "prave" norice. user posted image Kontrolo imava pa v petek.
Prejle sva šla malo na sprehod in k sosedom na kavico.
V nedeljo naj bi očka prišel nazaj, vendar se nekaj govori, da bodo za kak teden še podaljšali user posted image No, bomo videli.

Mi gre pa malo na živce, ker se mi tašča sedaj kar naprej nekaj vsiljuje s telefonskimi klici in podobno, prej me 2 leti skupaj ni toliko klicarila, kot me sedaj, pa skoz neke bedarije sprašuje, kot da ne znam živet brez njenega sina, jao user posted image Še moja mama mi toliko ne teži user posted image Še dobro, da je 30 km stran, če ne bi najrž vsak dan tle visela, ker očitno misli, da nimam nič pametnejšega za početi kot da čakam njo, da pride na obisk. No, sem se morala malo spihat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3762
26.1.2012 12:27:32   
onur
Ekola. Midva z Videkom sva bila včeraj pri zdravnici, ker je bil revček čisto brez glasu in sem klicala, pa je rekla, da se prideva pokazat. Danes je malenkost boljši. Grlo, ušesa in pljučka so ok. Danes dobim mamo na obisk. Včeraj pa smo bile s Petjo na pohodu z vrtcem, nočni pohod. Bilo je super.

Watershine: kako pa je s koti in robotom za sesat, pa ovire (miza, stoli).

Andromeda, ko je naša Petja imela koze, tudi jih ni pretirano imela, predvsem po hrbtu in nogah.

Neposredna povezava do sporočila: 3763
26.1.2012 13:01:19   
watershine
robot-presenetjivo dobro posesa po kotih in tudi okoli mize se znejde, ma tako malo metlico da še pod kavčem malo pobere, tut na tepih gre lepo in ga kar dobro posesa-sem bla tut sama presenečena kako dobro res posesa...

onur-jaz sem tudi bila brez glasu, pa še par ljudi tle v našem komcu, nevem od koga sem slišala dda je baje ena taka viroza... sm bla skor 4 dni čist piskajoča...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
26.1.2012 22:12:39   
Andromeda
Andromeda, ko je naša Petja imela koze, tudi jih ni pretirano imela, predvsem po hrbtu in nogah.

No, Dario jih je imel zaenkrat predvsem po obrazu in 1 na vratu, danes zjutraj pa sem opazila, da se mu delajo tudi po trebuščku in na nogah. So pa čisto drobne in mehurčki počijo v nekaj urah. Je pa ponoči zakuhal na 37,8, čez dan je bil OK, prejle pa je spet čisto vroč postal in ima 38,3 sem mu kar calpol dala, ker je bil videti kar prizadet. Jutri imamo kontrolo, pa da vidimo kaj bo.

Sem pa žalostna, ker so možu kar za 2 tedna podaljšali tole Ameriko, pa tako sem bila že vesela, da bomo v nedeljo končno skupaj. user posted image Naslednjič ga več ne spustim tam, razen če še mene in Daria zraven vzame user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 26.1.2012 22:13:20 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
27.1.2012 15:22:57   
watershine
andromeda-maš pa smolo, da je mali koze staknu pa še moža ni tok dle časa... upam da se dario čim prej pozdravi, bota tako malo manj pogrešala očka...

jaz grem pa danes z mojimi kolegicami malo ven-no ubistvu se dobimo v lokalu kjer smo delale preko študenta (leta nazaj), tam smo se ful ujele in postale prave prijateljice. 7 nas je in zdaj je še zadnja izmed nas v pričakovanju-use mamo že otročke, ona pa pričakuje prvega... no stvar je taka da mamo eno lepo tradicijo... kot nekakšen ameriški baby shover: zberemo denar, kupimo kaj kar si želi, če si želi bonov ali denar ji kupimo samo kako malenkost in nekaj za otročka... tokrat sem bila jaz navrsti za šoping kupla sem preleeeeeepe srebrne uhančke, za malega body, zraven še čestitko in kar lep kupček denarja, vse sem lepo zavila (mi kar gre pa še ceneje je) in komaj čakam da jih danes vidim po dolgem času (nazadnje smo bile use skupaj... hm, da malo pomislim...oktobra... ja ja)...

malo me samo skrbi kako bo možek pedenal tamaro, ker zvečer ko zaspi, se zbuja na pol ure al pa na eno uro in jo vedno malo priklopim (malo grda navada, ker skoraj nimam več mleka pa se zvečer še vedno tkole crklamo), ampak pravi da bo že nekako-pa saj je sposoben, ampak mene vedno nekaj skrbi =)

anže je spet zunaj, je gledal kak mesec nazaj kekca in zdaj hodi z 2m veliko palico in poje kekčevo pesem, kakšno besedo požre ampak so že usi sosedje dojel za katero pesem gre... prav veselje ga je gledat. tamari še malo z noska ven teče tako da bomo raje kak dan dlje notri, da se spet kaj ne poslabša, pri nas je kar mrzlo, včasih si res želim na primorsko...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3766
29.1.2012 20:20:19   
onur
Živjo. Za nami naporen teden, upam, da ne pride več tak. V torek Videk postajal hripav. V sredo brez glasu in občasno kašljal, se greva pokazat, vse ok. V četrtek proti jutru ura huronskega joka, po svečki boljše. V petek dopoldan jokav in jokav. Nato se greva po kosilu pokazat in rdeče grlo in bobnič. Dala antibiotik, če bo hudo. Sem mu ga dala, ker je še kar jokal. Popoldan začel šparati levo roko, ki jo je šparal tudi v soboto. Sva šla na urgenco se pokazat. Ždravnica jo pretiplje in pove, da ne opazi ničesar, lahko je nateg. Če bi bilo še slabo, nama da napotnico za kirurga. Ma je nato roko uporabljal in tudi danes je boljše. V glavnem, gre na boljše. Po novem pa nočemo mleka po flaški in tudi soka ne. Ko vidi flaško je histerija. Sva nato pila sok iz štamprla.
Petja prehlajena.
Tako, zadosti mam takega dogajanja in hočem samo zdravjaaaaaaaaaaaaa.

Andromeda, čim prej naj se Dario pocajta.

Watershine, upam, da si uživala?

Neposredna povezava do sporočila: 3767
30.1.2012 10:31:57   
watershine
onur-ojjoj...bogi! upam da se čim prej pozdravite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja me smo se mele super z babami! sej bojo kmal slike na fb.

pri nas je pa snegec! mogoče kak cm ampak dovolj za otroško radost! upam da se bo zdaj zgodilo to kar moja mami vedno govori-DA SNEG PREČITI ZRAK IN POBIJE VIRUSE-UPAM DA JE KAJ NA TEM!!!!

danes bom za mene in dragega skuhala instant kosilo-v hoferju sem kupila tajsko hrano-konzerve pa bom probala-lih ne prakticiram konzerv, morda mi bo pa všeč... bomo vidli!

a že kaj mislite na pusta, anže se je odločil da bo KEKEC in da moram biti jaz PIKANOGAVIČKA. tamara bo pač nekaj kar si bom lahko sposodila od kake kolegice... najbrž kravica...

no zdaj pa gremo malo z vodenkami risat... mi anže že nakaj časa teži...

Neposredna povezava do sporočila: 3768
30.1.2012 11:18:05   
onur
Živjo. Videk boljše. Petja še prehlajena, ma ni panike. Sem jo pa prepričala, da je danes ostala doma, da se še malo pocrklja. Popoldan pa bova šle pogledat do naših, možek bo imel pa Videka in bosta doma. Da ji ni bilo lih dolgčas, smo naredile šparovček, zdaj pa gleda Frančka, pa kmalu bo kosilu pri tašči. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za Videka. Danes je spet pil po flaški.

Jaz sem pa tako utrujena, bi se kar nekam zavalila in spala cel dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pust: s Petjo smo šle kupit v petek kostumček in je hotela biti lev, tako, da bo letos kralj živali. Za Videka pa imam še od Petje čebelcio (je slinček in čepica). Jaz pa ne vem, če bi se kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3769
30.1.2012 11:40:09   
Andromeda
Hello!

onur
- upam, da bo Videk kmalu zdrav, super, da gre na bolje.

Dariu so se potem kozice pojavile v pravem razcvetu. V soboto je imel še malo vročine, potem pa je bil v nekaj urah pikast po celem telesu. Sicer ni tako hudo, se pa malo praska. Včeraj mi je soseda dala sprej od A-derme, ki ga je uporabljala pri svojih 3 otrokih, ko so imeli koze pol leta nazaj. Saj vem, da se naj ne bi nič nanašalo, da je najbolje, da se samo posuši, ampak sem vseeno mu danes zjutraj po tuširanju našpricala in je rekel, da mu paše, pa tudi praska se ne nič od takrat. V petek so nam prestavili kontrolo, ker je bla naša P odsotna, tako da imamo danes ob 14. uri kontrolo.

Včeraj sta prišla na obisk tašča in možev brat, jaz sem vmes še v trgovino skočila po nekaj stvari. Zvečer je Dario zaspal, jaz pa sem skočila k sosedom (živijo takoj zraven nas) na eno pivo. je prav pasalo user posted image

sneg - pri nas je ponoči rahlo naletaval, ampak se ni nič prijel. Bo pa menda proti koncu tedna spet snežilo, ampak spet bolj za vzorec.

pust - nismo še nič razmišljali, bo pa treba počasi kaj pogledat, da ne bodo na koncu vsi kostumi razprodani.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 30.1.2012 11:41:44 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
30.1.2012 15:59:49   
Bethany
DAAAN!

evo mene po dooooolgem času! sploh ne vem kdaj sem nazadnje pisala... me je kr malo sram, da sem čisto zanemarila vaše/naše čvekanje. Ko sem nastopila porodniško, so dnevi začeli še bolj divjati, js pa hitela vse poštimat. user posted image user posted image FB še nekak pregledam, zahvaljujoč aplikaciji na telefonu, ostalo je pa kr na stranskem tiru ostalo.

Se javim z daljšim "opravičilom", ko bo tamala kej spala, pa da vam še dan d opišem... drugi teden imamo že enomesečnico, grozno divjajo dnevi in tedni...

Neposredna povezava do sporočila: 3771
1.2.2012 13:59:23   
Andromeda
Hello!

Grrr, sem že vse napisala, pa namesto prekopirala zbrisala, tako da moram jovo na novo pisat user posted image Tudi undo funkcija me ni rešila...

V glavnem:

bethany
- dobrodošla nazaj! Verjamem, da ti ob novorojenčici in nadebudni 3-letnici čas še prehitro mine oz. časa sploh ni za razne forume in socialna omrežja user posted image

Midva sva OK, Dariu se koze lepo sušijo, nove več ne nastajajo, tako da bova lahko šla v petek po najnujnejših opravkih, brezda bi koga okužila user posted image

Je pa končno nastopil mraz, kot se za za čas spodobi, onur, pri vas mora pa prav grozno pihat? A so pri vas tudi zaprti vrtci?
No, je po eni strani Dario v idealnem času dobil norice, da se lahko na toplem cartava, čeprav nama je na trenutke dolgčas, ampak se že nekako zamotiva. Zadnjič sem mu kupila puzzle s 4 raszličnimi motivi in jih sestavljava, pa riševa, bereva slikanice, gledava risanke, se igrava z avtočki in nama nekako mine dan. Vmes še do sosedov, ki imajo 3 otroke malo skočiva, ali pa pridejo oni do nas in se malo znorijo po svoje.

Nč, si grem eno kavo skuhat, da jo v miru spijem, ker Dario trenutno spi po slastnem kosilu. Danes sva imela matevža, zelje, krvavice in "čepenice" , je toliko ostalo, da bo še za eno fajn večerjo user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 1.2.2012 14:07:50 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
1.2.2012 16:25:36   
onur
onur, pri vas mora pa prav grozno pihat? A so pri vas tudi zaprti vrtci?

Ne, ne. Piha ma ne tako. Jaz sem pri Sežani. Zaprli so zavode na Ajdovskem in Vipavskem.

Drugače pa se držimo noter in grejemo. Videk trenutno spi, Petja pa zgoraj pri tašči živce nabija. Jo samo čujem vsake toliko časa. Možek pa počiva, ker gre v nočno. Sem pa bila danes pri frizerju in se pobarvala na blond. Mi je kar všeč. Pa še ena. Pridem po Petjo v vrtec in me vidi v igralnici z novo frizuro in zakriči, nisi lepaaaaaa in švig ven iz igralnice. Si bila lepša rdeča. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bethany, WB. Pa kakšno zgodbico.

Neposredna povezava do sporočila: 3773
1.2.2012 18:16:50   
Bethany
Hojla,

zahvaljujoč babici in dediju v spodnjem štuku sta obe punci dol, js pa na hitro nekaj napišem tule gor, vse proste trenutke namreč porabim za kako brzinsko gospodinjsko opravilo ali skok v trgovino, predvsem pa za črpanje mleka, ker Lia noče zizat, se je gospodična tako razvadila flaše prve dni v bolnici, ko js še nisem mela mleka, da zdaj samo flaško sprejme, na zizi se pa prav jezi in dere, ko ne teče tako kot na flaški... user posted image user posted image Tak da gre ful časa s tem pumpanjem, sploh ko lovim ure, ko tamala spi, da imam mir. Mah, bo že... Par mesecev še probam zdržat oz. dokler bom mela mleko...

Torej, na hitro moj porod. Ker je tamala do 38. tedna nosečnosti lepo sedela, sem imela zmenjen CR in na dan sprejema v bolnico, (po božičnih praznikih) in po popisu vse birokracije, naredi dr. UZ in ugotovi, da se je obrnila. Ker sem se hotla CR-ju izognit, kolikor se je pač dalo, sem jo veselo popihala domov in čakala na naravn začetek. Dete je zamujalo pet dni, vse dogajanje pa je bilo zelo podobno kot pri Elini, začetek popadkov zvečer, predihavanje čez noč, spala nisem nič, ob treh zjutraj so bili že na tri minute, tak da sma se odpravila do bolnice in ob petih sem že bila v porodni, skoz ležala, priklopljena na CTG (kakšna hoja ali vertikala ni prišla v poštev, ker so me imeli pod bolj "strogim" nadzorom zaradi predhodnega CR-ja)... Po dveh urah ležanja v porodni pa je začel CTG kazati slabši srčni utrip med popadkom in so se po hitrem postopku odločili zaključit spet s CR. V tistem trenutku, ko so bili popadki že fuuuul hudi in pogosti, odpirala sem se pa fuuul počasi, sem se kar strinjala in sprijaznila s tem. Tak da je par minut pred osmo Lia že bila zunaj, ob devetih sem jo pa js prvič videla. Tak da, čeprav spet porod s CR mi je kul, da smo počakali in si je sama zbrala RD, pa še "nov letnik" je, hehe... user posted image user posted image Je pa bilo okrevanje v drugo po taki operaciji veliko bolj naporno. Še zdaj, po treh tednih ni ok.... Tak da res ne razumem, da se nekdo zavestno odloči tako rodit, samo zato, da ne bi čutil porodnih bolečin (saj so še druge alternative)...

Ok, na hitro, zdaj pa šibam po drugih domačih opravkih (beri: previjanje in hranjenje, potem pa spet pumpanje...)... kako so si dnevi enaki, pa vseeno brzinsko tečejo mimo. Se še kaj oglasim, ko bo par minut viška.

papa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
1.2.2012 18:21:58   
Bethany
Aja... še nekaj pozabila povedat. Na koncu se je izkazalo, da je bila tamala zavita v popkovnino (okoli glave in rokic) in ne vem, kak bi potekal naravni porod. In še dobro, da se je vse ok končalouser posted image Tak da vsaka stvar je res za nekaj dobra, ane... user posted image Se je očitno pri obračanju (ki ga btw sploh nisem čutila, pa je mogel biti ornk premik trebuha, očitno ponoči med spanjem, ko si ful bolj sproščen) čist zapletla, pomoje.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?