Polynesia
|
Hojla. Evo mene spet Saj sem vas v globalu prebirala, ampak nikakor kaj napisala, ja vem, ti ti ti . Bolezni - ja, sedaj jih je resnično ogroooomno. Naš sine je imel prejšnji teden 7 dni vročino, prvi dan je tudi bruhal in driskal, pa lajal, tako da smo imeli inhalacije. Potem je začel lepo mehko in mokro kašljat, in vročina, po 5 dneh smo dali še kri in je bla kako gripa. Nato je zbolel še mož in zdej sem prehlajena še jaz aaaaa in neee smem zbolet ker imam v petek en poseg. Ampak bo. Men je važno, da je tamauček zdrav, mene zvije ko on dobi vročino, še vedno je prisoten strah zaradi 4-ih epizod vročinskih krčev. Zara - vidva že potujeta a ne, no kmalu. Upam, da se naužijeta čimveč znanja Naj še povem eno novičko ... namreč sem že slabe 3 mesece na bolniški, zaradi krvavitev in sedaj sem v 16.tednu nosečnosti . Drugače pa imam v petek amniocentezo, ker NS je bila v redu, potem pa mi je po krvi dvojni hormonski test poslabšal rezultate toliko, da mi pripada AC. Seveda grem, ker če je karkoli narobe z otročkom in da imam možnost vedeti prej, sem absolutno za to, da se kaj prej ukrene. Sem pa pozitivna, da bo vse vse v redu, na NS mi je dr. povedala 3x da vidi spol , ampak ostanem tiho do izvidov AC, kjer piše spol. Izvidi pa pridejo 3-4 tedne po posegu, če je pa kaj narobe te pa pokličejo čez 14 dni. Včeraj sem bila tudi na genetskem posvetu v P. Nič posebnega, malo razlaga o kromosomih in tako. Ampak je pa res kot zakleto, tudi ena nosečnost ne more biti "normalna" ali brez splavov in operacij in krvavitev. Ampak se ne damo . Joj imam še moža doma, so mu danes operirali prst na nogi, hvala bogu imam tamalega pri moji mami na počitnicah, v petek pa še ne vem kam naj ga dan, ker moram jaz 3 dni res počivat, da ne pride do kakpne infekcije, odtekanja vode ali krvavitev. Pust - Jaz sem krofe delala že v nedeljo in so bili spet oooodlični, mnjam, sem za en teden prehitela, ker ta vikend jih zaradi AC ne bom mogla delat. Naš fantolin bo pa spet Nodi, ker mu je še od lani prav. Andromeda - Čakam tvoj plusek Zdej pa grem malo počivat, kako paše ko je otroček na počitnicah. . V torek pa gre spet v vrtec kot maškarca, ker imamo v ponedeljek še zobarja. Se opravičujem ,ker nisem vse odgovarjala, se bom popravila, obljubim .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 15.2.2012 15:02:27 >
|