|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
10.1.2012 13:24:58   
Andromeda
Hello!
IZVIRNO SPOROČILO: watershine

sem si pa privoščila prenosnika ker ga res rabim za to presneto diplomsko ki se že vleče v nedogled.

Zagotovo se ti ne vleče tako dolgo, kot se meni, absolventa sem vpisala leta 2007, tako da user posted image In vedno najdem sto in 1 izgovor - od nosečnosti, poroda, porodniške, pa do 2. leta sem bila s tamalim doma (vmes sem vsaj večino izpitov spucala, mi je še 1 ostal), poleg tega mam zaradi dvopredmentega študija 2 diplomi. Poleg tega so prfoksi na FF tako "super", ko si najdeš mentorja, moraš sam predlagati temo, napisati tezo in takrat se šele začne oz,. se zgodi tudi to, da je tema že zasedena, ampak na filofaxu so profesorji taki sadisti, da ti tega niti ne povedo, šele ko jim oddaš tezo, se primejo za glavo in rečejo: "Kolegica, tale tema je že zasedena, kaj novega se spomnite." in bog ne daj, da bi ti to prej povedal. Sem šla že 1 leto nazaj do profesorja s konkretnimi temami, pa mi je le rekel, da naj napišem tezo in se potem pogovarjamo, sploh mi ni hotel povdat ali je tema še prosta, kater bastard user posted image
No, sem se morala malo glede tega spihat.

Pa glede ideje za kosilo - mi bomo danes jedli piščančji paprikaš s testeninami, pa motovilec, njami. Drugače pa msilim, da nas je veliko, ki nimamo pojma, kaj sploh kuhati, ker se nam jedilnik ponavlja.

Danes imam v vrtcu govorilne ure, upam, da ne bom preveč zardevala, ker vem, da je Dario med bolj živahnimi v skupini user posted image

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
10.1.2012 13:26:45   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: zara13

Bethany - še tukaj čestitke ob rojstvu Lie! user posted image Bravo! user posted image

Hvala Andromeda, ja sem se pozanimala za ESTO ja, jih kar podrobno zanima kaj boš delal, kje boš spal, koliko časa, itd... bomo izpolnili. Ne smem pozabiti še na zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Danes sem prejela še letalski karti tako, da prevoz imava. Kam pa leti tvoj mož, na Z obalo a ne?

Ja, moj mož gre v Kalifornijo, natančneje v Silicijevo dolino.
Kam pa greste vi, NY?

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 10.1.2012 13:27:16 >

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
10.1.2012 21:35:13   
zara13
watershine - super, ker si se nam javila ;)

Andromeda - ja letiva na NYC, ena noč v big applu pol pa na bus in do Sheffielda v Massachusettsu, kjer bova en teden na tečaju, povratek nazaj v NYC, 2 noči še v NY in povratek domov. Kako je bilo na govorilnih? Ma mislim, da je Dario prav fajn fantek, tudi če je živahen, sej je prav tako ;)

kuhanje - uffff vsak dan nekaj novega kuhat gre meni že tudi na živce, čez teden Tianu bolj malo kuham, ker prinese celo kosilo iz vrtca domov tako, da ga poje doma, v vrtcu ga pa ne prepričajo user posted image mož dela različno tako, da si včasih tud samo zase naredim, sva se pa zdej navadila jesti tudi določene stvari kar po Tianovi dieti sploh, če se v enem loncu kuha in midva tudi kosiva zraven. Je bolj na easy.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
11.1.2012 11:37:39   
watershine
živjo!

andromeda-uf to pa je shit da te tkole zaj**... pri meni je pa tko da me profesor zasipa z materialom! opravljene imam že vse izpite samo še prakso čakam... ah bo že...

vidim da kar veliko putujete čez lužo-KAPO DOL!
jst sm bol sisi za te stvari meni je naša prelepa slovenija z malo juge povsem dovolj-me sploh nikamor ne vleče, pomoje bova midva na stara leta namesto potovanj izbrala ogled celotne slovenije-ker je bolj mala se verjetno splača pogledat vsako vasico-ampak to je še daleč-če se bomo še takrat tukaj srečevale se pri vsaki izmed vas oglasim na kavi-HAHAHA

KOSILO-danes bodo čufti in pireeeee-njam njam!!!!

ja zdaj se je pa mala zbudila tko da gremo se mal igrat!

lep dan vam želim-KAŽE NA SONČNO VREME!

Neposredna povezava do sporočila: 3729
12.1.2012 10:11:11   
onur
Ekola, bila pri zobarju, možek dela, Petja v vrtcu, Vid se bo počasi zbudil. Ga še nahranim in greva ven. Drugače pa nič posebnega. S Petjo sva bile včeraj ponovno na plavanju, v soboto grevi (če nama uspe) na gledališko predstavo, z možekom pa zvečer ven, če nama bo naklonjeno. Ena varuška se je že ponudila.
Kuhanje, hvala bogu, da ima to tašča čez, sem ji zelo hvaležna.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3730
12.1.2012 11:11:16   
watershine
onur-kam pa greta z možekom?
jaz in moj že dolgo nisva šla nikamor, pa sva se odločila da greva na eno predstavo, izbrala sva aktero in datum skoraj sem kupila karte pa so me moje dobre prijateljice presenetile da se ravno na tisti datum dobimo in nazdravimo še zadnji izmed nas ki še nima otrok in je v pričakovanju-neki tazga k v ameriki baby shover....
kosilo-paprikaš-moram pohitet je dragi prej prišel iz službe...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
12.1.2012 11:28:31   
poli*
Andromeda- upam, da ti kmalu uspe še zadnji izpit in 2x diploma (si si zadala kakšen datum, do kdaj želiš, da bo narjeno?). Moja sestra tudi že nekaj časa paca diplomo- njej profesor sploh ni hotu povedat, na kaj naj se osredotoči, poleg tega je večino časa odsoten... zdej ima pol narejeno in se bo v kratkem dobila z njim.... pa bomo videli, če mu bo napisano všeč, sicer ji bo vse padlo dol.. ahh.

Neposredna povezava do sporočila: 3732
12.1.2012 19:47:19   
onur
Watershine, če rata, greva najprej pojest nekaj v Izolo v Gušta (še za moj rojstni dan), nato pa v kino v Planet Tuš, ker nisva bila že celih 100 let v kinu.

Diploma: meni pa ni nič komplicirala. Temo sem si izbrala sama, nato jo je samo potrdila, če je ok. Potlej pa sem začela pisati in ji vmes pošiljati in mi je dopolnjevala, kar je falilo. Kompliciral mi je pri raziskavi (drugi prfoks, ne mentorica), vendar sem ga na hitro menjala in je bilo nato vse ok.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
13.1.2012 10:00:49   
Andromeda
Hello!

Evo še mene po nekaj dnevih zatišja, sem imela veliko dela, včeraj oddala še zadnji prevod agenciji, tako, da imam sedaj očitno nekaj dni miru, razen, če me spet ne zasujejo z delom.

Pri nas nič posebnega, mene je v sredo neka 1 -dnevna viroza zvila, sem imela malo vročine, pa še bruhala sem, amapk sem bila do večrea ok, včeraj pa tudi. Je pa včeraj zvečer še Dario tožil, da ga trebušček boli, sem mu skuhala otroški čaj, noč je bila mirna, zjutraj pa je bil OK in je šel v vrtec.
Uf, še 2 dni in gre možek na pot. Hvala bogu za skype user posted image

Kaj pravite na tale sončen januar, meni je zakon, da je tako vreme, čeprav malo snega tudi ne bi škodilo, pa kakšen fajn minus bi tudi moral biti, da malce zemlja zamrzne in insekti pocrkajo. Zadnjič sem po kuhinji muho lovila user posted image

Na govorilnih je bilo vse OK in nisem prav nič zardevala, ali pa ima tale vzgojiteljica malce višji prag tolerance user posted image V glavnem vse OK, je bolj med živahnimi, pa ne upošteva navodil in mu je treba večkrat kaj povedat.

Pa da povem še eno smešno v zvezi z Dariem. Sedaj, ko razsajo v našem vrtcu norice, vsako jutro in zvečer pogledam, če je morda kak izpuščaj dobil, njemu pa rečem, da samo gledam, če je kako pikico dobil, pa mu očitno to preseda in mi je zjutraj rekel:"Mami, dej nehi, sej vidiš, da nimam nobene ****" user posted image

Današnje kosilo
- rižota s teranom, radičem in pršutom, je treba pršut od Novega leta počasi porabit. Jutri pa bomo imeli zelje, matevža in pečenice, Dario je čisto nor na njih.

zara13
- si morda videla v torkovem Delu prispevek o zdravilcu Tasiću, ki med drugim zdravi tudi otroke z avtizmom?

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 13.1.2012 10:02:41 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
13.1.2012 10:56:26   
watershine
onur-ja kino...kje so ti časi... bi pasal mal it... midva bova še malo počakala vsaj toliko da malo manj dojim tamaro da jo bo varuška lažje uspavala...
andromeda- ja anže je tut zanč vrgu vn eno močno.... moja sestra mu je za božička kupila dirkalno stezo-PRAVI HIT- in anže vsem ponosno razlaga da ma ful dobro drkališče.
pa še to: od mojega nečak je enkrat svoji teti rekel ko so se peljali mimo enih kur: teta ko bom velik ti bom kupil take mejhne ****e da ne boš več sama...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srčki so!

ja mi mamo tudi še pršut od novega leta-sam se ne ubadam kaj dossti z njim ker suhomesnatih izdelkov tako ali tako ne maram in jih ne jem!
tako da bodo danes pohani kremenatlci in ponfri!

ja sonček paše ne vem iz kje ste ve ampak od tu kjer sem jaz je 4 pod nulo! tako da je kar fajn mrzlo-je pa res da je 2 dni nazaj moj dragi na svoji rami našel pazite to... PIKAPOLONICOuser posted image zvečer sva gledala tv in pikčasta gospodična mu ja marširala po rami... za crknt!

ja tele diplomske so kr en trn v peti vsem študentom-ma pa bo že, ko bom delala bom pomoje pogrešala tele čase =)

ja zdaj pa malo v pospravljanje... mala spi, mali je zuni tko da če pohitim lahko presneto veliko naredim da bo jutri več časa za druge stvari!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3735
13.1.2012 22:09:09   
onur
Petja je malo smrkava, upam, da samo pri tem ostane. Videk zaenkrat ok, ne vem pa ali imam prisluhe, ko kaj počne in se zadiha, se mi zdi, kot da bi malo piskal. Sem že prav paranoična. Sem šla pa danes po literaturo k sodelavki za Zup, ne vem pa kdaj se ga bom lotila. Me kar malo mori, čeprav ga zaenkrat še ne potrebujem.
Drugač pa miza za jutri rezervirana in večer za naju z možekom tudi. Upam, da nas kaj ne preseneti.

Neposredna povezava do sporočila: 3736
15.1.2012 21:50:06   
onur
Takole. Včerajšnji večer z možekom uspel. Najprej Gguštirala v Guštu v Izoli. Hrana, postrežba in dekoracija fenomenalna. Se splača it. Potlej sva šla do Tuš Planet in si ogledala še film, ki je bil tudi super, nato pa jo ucvrla domov. Otroci bili pridni, varuške pa tudi. Danes smo mamo peljali domov in se še malo oglasili pri moji sestri na obisku. Drugač pa Petja prehlajena, študiram, da jo jutri pustim domov. Danes zvečer imela napad trme in se zihtala, nato pa rekla, mami ali greš malo k meni počivat, pa smo se stisnile in je nato zaspala.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
16.1.2012 10:48:37   
Andromeda
Hello!

onur
- super, da sta večerja v dvoje in kino le uspela! Btw - kateri film sta pa gledala? Midva tudi že sto let nisva bila v kinu, ko je priložnost, da bi šla, ni nobenega pametnega filma, ko pa je končno kaj, pa kot zakleto ni časa ali varuške user posted image

Možek je včeraj dopoldne odletel v ZDA, danes ob sedmih zjutraj smo se že preko skypa videli in slišali, vask s svoje strani luže user posted image

Dario je nekaj šmrkal zjutraj, ampak zaradi tega sem ga vseeno v vrtec odpeljala, sicer je bil malce otožen videti, ampak najbrž zato, ker ni očija. Upam, da nama bo teh 14 oz 13 dni čim prej minilo, pa da se ne bo kaj zakmopliciralo in bo mogel mož še kak teden ostati v Ameriki...

Nič, šibam po opravkih.

LP

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
16.1.2012 23:10:25   
onur
Andromeda, gledala sva Dekle z zmajevim tatojem. Pa naj tatko čim prej pride domov, vidva z Dariem pa ta cajt uživajta.

Danes je bila Petja doma, je prehlajena, pa sem jo pustila, da se malo pocarta. Jutri pa gre v vrtec. Smo pa šli popoldan gledat za sesalec (nam je crknil po lastni krivdi, ker filtra nisva pucala in je prekurilo motor). Kakšne sesalce imate ve? Pa s tavečjo smo šli gledat za avtosedež. Verjetno bova Romerjevega Kid plus naročila preko neta. Vid pa je bil ta cajt v varstvu pri tašči.

Neposredna povezava do sporočila: 3739
17.1.2012 14:25:46   
watershine
onur- mi mamo kirbija (najbrž ni prov napisan) to so te k jih na domu prodajajo...
fajn da si omenla avtosedež.... mi smomislili anžeta dat čez kake pol leta že kar na jahača ker je precej visok (105 cm)... al je to prekmalju?

jpj ne morem več tiokaqt mam v eni roki inhalator-smo se zbudili ful preglajeni.

ps spry za slovnične napake

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
17.1.2012 16:07:45   
Andromeda
Hello!

Včeraj popoldne je Dario dobil vročino, pa nos ima zamašen, tako, da ostaja do konca tedna doma. Tudi mene nekaj potresava, pa še herpes se mi je naredil na ustnici. Škoda, tako sva priklenjena doma in se nama dnevi brez očka le še bolj vlečejo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: onur
Smo pa šli popoldan gledat za sesalec (nam je crknil po lastni krivdi, ker filtra nisva pucala in je prekurilo motor). Kakšne sesalce imate ve? Pa s tavečjo smo šli gledat za avtosedež. Verjetno bova Romerjevega Kid plus naročila preko neta.

Mi imamo philips expresion sesalec, sem "srednje zadovoljna" z njim, ker se cev oz. tista krtača hitro zamaši in moramo kar naprej potem ven vlečt smeti. Naš je imel vrečko za trajno uporabo, ampak kljub umivanju se je v enem mesecu tako usmradila, da smo potem vstavili klasično vrečko za sesalec. Hm, da bi motor pregorel zaradi neoščiščenega filtra... Koliko pa je bil star ta sesalec?

Glede avtosedeža - mi imamo tudi romerjevega, že od 5. meseca (model 0-18 kg), glede jahča pa mislim, da ga priporočajo po 4. letu, sicer pa nimam pojma ali je predpisana določena višina za uporabo jahača user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 17.1.2012 16:09:04 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
17.1.2012 22:10:26   
zara13
Helou!

Andromeda - hvala za opomnik za Tasića, zanj sva že slišala, je pa baje kar gužva in se čaka. Bi bilo pa vseeno za probat. Sicer imamo pa Domančiča na Bledu tako, da še razmišljamo o tem. Ne vem edino, koliko so te terapije kaj drage user posted image se bom pozanimala na Bledu.
Me veseli, da je možek srečno prispel, je le dolga pot pa HB imaš skype, da bosta na zvezi in, da bo srček pošiljal lupčke atiju user posted image

onur - super, da vama je večer uspel. Pa film, je bil dober?

Tian je tudi malo zbolel na oddihu v Ankaranu. Ker smo imeli app bolj v spodnjem delu-klet, je bilo čeprav zakurjeno, na trenutke mrzlo, sploh po tleh. Začel je kašljati, včeraj zjutraj pa dobil malo vročine tako, da je ostal kar doma. No tudi danes. Vročine nima več, le kašlja še kar fejst.

Upam, da se vaši sončki tudi vsi pozdravijo.

sesalec - mi smo enega dobili za darilo še par let nazaj, ko sva prvo stanovanje kupila in je sigurno star že 7 let pa še vedno dela. Je tak bolj no name firma Bomann in na navadne vrečke. Ma kolikor bo zdržal, bo...sem pa že mislila, da bo treba novega kupit, ker se je cev odtrgala in je pol moj ati to mojstrsko uštimal tako, da ga še zmeraj uporabljamo.

sedež - mi imamo Tobija od Maxi Cosi pa je od 9 do 18kg tako, da bo še služil nekaj časa. Drugače pa mislim, da so jahači predvsem za večje otroke, je le bolje kar se varnosti tiče, da je tisti avtosedež od 15 do 36 kg. Kaj pa vem...user posted image naš čmrlj je še drobcen, 92 cm in 13,5 kg tako, da bo kar še v avtosedežu nekaj časa.

komore - ma super je bilo, zanimiv občutek, ko ti nabije pritisk. Mene HB ušesa niso bolela, moža pa je kar. Je tak občutek, kot da bi se potapljal, na trenutke tudi kot da si na letalu. Smo pa dobivali 95% kisik tako, da je to kar veliko glede na to, da ga imamo v prostorih cca 21%.
Tian je tudi večkrat spal notri in se igral, predvsem pa se razvajal z DVD-jem, ker ima doma bolj prepovedane risanke, dobi pred spanjem samo za pol ure in je to TO. Ga je treba spodbujat na druge načine, ma je fajn, ker se sam zaigra pa četudi s postavljanjem stvari v vrsto, recimo malo prej je postavljal Milkine praline user posted image da o trgovinskih reklamah ne govorim hehe. Drugače pa opažamo, da se veliko več oglaša, mislim skoz nekaj govori odkar smo prišli domov, več nas gleda pa bolj je umirjen. Čakava dr., da nama pošlje predračun, koliko dinerosov bi prišla ena taka komora za domačo uporabo.

Ciaosss

Neposredna povezava do sporočila: 3742
19.1.2012 9:32:42   
onur
Midve s Petjo sva bile včeraj ponovno na plavanju. Sprva ko sem jo prišla iskat v vrtec, da ona ne gre. O, sem ji rekla, tečaj sem plačala in imaš da hodiš. Potlej pa je bila itak navdušena ko smo plavali. Dobila po pošti včeraj tudi nov avtosedež in je v redu, edinole na ovinkih ga malo suka, moramo še kaj pogledat.

Jahač: jaz bi čim dlje uporabljala avtosedež. Pa se mi zdi, da so jahači za starejše otroke.

Zara13, sem videla slikice tebe in Tiana v komori. Vidim, da sta se imela super.

Andromeda, pikapoke za Daria.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
19.1.2012 12:17:16   
watershine
ciao!

avtosedež-saj mimamo tudi od 15 do 36kg pa naš že komaj notri sedi... pa ni tako majhen saj smo gledali tudi večje pa ne vem se mi ne zdijo dosti večji... bomo vidli... mal moram pogledat če je kaj zakonsko tudi določeno ampak naš je tako dolg da komaj not paše.

mi smo na polno bolani zgleda da nas je kaka gripa ujela... upam da čim prej mine, zdaj grem pa počivat dokler tamala spi...

LP

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
19.1.2012 15:17:28   
Andromeda
watershine - ojoj, kako zoprno, čim prej se pozdravite! user posted image Zdej je tak čas, da so same viroze na pohodu.

Dario je pa očitno dobil norice. Včeraj zvečer se mu je na bradi naredila ena rdeča pika, sem pač mislila, da je to od viroze, ker se mu je podoben izpuščaj že naredil kdaj...No, pa vidim danes dopoldne še več takih pik, nekatere so že mehurčki prekrili, tista, ki se mu je pa prva naredila pa je že z rjavo krastico prekrita in mislim, da je to to. Evo, rpilagam fotko, kaj ve menite??

user posted image

In ker je naš otroški dispanzer po telefonu dosegljiv samo ob določeni uri, sem jih potem hotela priklicat med 11. in 12. uro, ko naj bi dvigovali telefon, vendar se mi v tem času ni nihče javil user posted image Sicer zaenkrat ni prehudo, tako, da bom potem jutri zjutraj spet klicala, da ga naročim na pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 3745
19.1.2012 20:37:33   
onur
Andromeda, po mojem so koze, če nastajajo mehurčki in se nato posuši. Pazi pa na to na bradi, ki je bila prva kot si omenila. Petja jo je prvo (mamo kozo) dobila pri lasišču in ji je ostala mala brazgotina.

Neposredna povezava do sporočila: 3746
20.1.2012 10:19:18   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker takole vdiram v temo, a moj dragi bi spet potreboval vašo pomoč pri iskanju otrok za reklamo.

Tokrat se išče otroke, stare od 15-20 mesecev, snemanje bo potekalo med 30.1. in 4.2. (en snemalni dan). Zainteresirani naj pošljejo čim novejše fotografije na naslov blaz.taljan@gmail.com, zraven ne pozabit pripisat kontaktnih podatkov (ime, priimek, telefon). V kolikor bi otrok prišel v poštev, bodo kandidate poklicali do torka, 24.1. Gre pa za oglas za blagovno znamko IKEA, za francoski trg, honorar je 200 EUR/bruto. Torej, če poznate koga, ki ustreza, mu prosim posredujte sporočilo...tenk ju.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
20.1.2012 13:13:47   
watershine
andromeda-se strinjam z onur-pomoje so tudi koze-čeprav nismo še nič od tega imeli =)
naša viroza gre na bolje, otroka sta že ful fajna... jst sm pa dobila obisk po 18mesecih je prišla predraga teta z krvavca in me zvija huje kot pred porodom.... no saj sem prej rekla bolje da je use skupaj pa me ornk matra kot da bi ravno viroza minila pa potem tale obisk bi bla minimalno 14dni čist fertik...
grem na palačinke z nutelo

ciao

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
20.1.2012 13:52:29   
onur
Ekola, pa sem se odločla. Tegale http://www.nakupovanje.net/hoover-tav-1610-xarion-sesalnik-pr-1227877 sem rezervirala v Mercatorju v Gorici. Polna cena 179, znižan na 90.

Vreme, da po... user posted image . Videk trenutno komira, kosilo ga že čaka skuhano. Danes bo imel malo župce, pa kuskus, ribico in bučko ter sirček. Tavečja pride ob 16 iz vrtca, ker ima danes še telovadbo. Drug teden gremo z vrtcem na nočni pohod.
Pripravljam se, da bomo zamesila za pizzo, ma moram mojga počakat, če se Videk zbudi, ker testo nato ostane v kosih.

Watershine, jaz pa še čakam na M. Sem nehala dojit, pa je še kar ni.

Neposredna povezava do sporočila: 3749
20.1.2012 14:46:06   
Andromeda
Hello!

Evo, mi2 sva zjutraj šibala k dohtarju, P je rekla, da gre verjetno res za začetek noric in da naj pričakujemo novi val čez 2-3 dni, predpisala nama je sirup claritine in neko antibiotično mazilo, ker se je Dariu tista tavečja koza začela gnojit, ker si jo je spraskal. Naslednji teden smo tako še doma. Je bil pa Dario hecen, ker so naju v ZD dali v izolacijsko sobo in je zdravnica prišla do naju, potem pa me je Dario pred zdr. domom spraševal: "A ne bomo šli k zdravnici? Rad bi jo vidu?" In bolj ko m razlagam, da greva, ker ga je zdravnica že pogledala, bolj je tulil, da bi šel nazaj k pravi zdravnici user posted image Je pa tudi sestra v zdr. domu, ko je videla Daria, vprašala, če je ravnokar prebolel norice, ker je videti, kot da se mu že vse suši user posted image

onur - super sesalec za super ceno!

današnje kosilo - rižota z zelenjavo in ocvrti lignji v testu (iz lidla user posted image ) Ma zdej, ko za 2 kuham, se mi sploh ne da preveč pacat po kuhinji. Pa še Dario bolj malo je, jaz pa tudi nimam preveč apetita zadnje dneve.

Pa še nekaj o moji M - mi je zamujala 4 dni in ravno danes kupim clearblue, da bom jutri testirala, nakar se mi je 2 uri nazaj vlila user posted image No, mogoče bo drug mesec test bolj prav prišel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?