zara13
|
Helou! Andromeda - hvala za opomnik za Tasića, zanj sva že slišala, je pa baje kar gužva in se čaka. Bi bilo pa vseeno za probat. Sicer imamo pa Domančiča na Bledu tako, da še razmišljamo o tem. Ne vem edino, koliko so te terapije kaj drage se bom pozanimala na Bledu. Me veseli, da je možek srečno prispel, je le dolga pot pa HB imaš skype, da bosta na zvezi in, da bo srček pošiljal lupčke atiju onur - super, da vama je večer uspel. Pa film, je bil dober? Tian je tudi malo zbolel na oddihu v Ankaranu. Ker smo imeli app bolj v spodnjem delu-klet, je bilo čeprav zakurjeno, na trenutke mrzlo, sploh po tleh. Začel je kašljati, včeraj zjutraj pa dobil malo vročine tako, da je ostal kar doma. No tudi danes. Vročine nima več, le kašlja še kar fejst. Upam, da se vaši sončki tudi vsi pozdravijo. sesalec - mi smo enega dobili za darilo še par let nazaj, ko sva prvo stanovanje kupila in je sigurno star že 7 let pa še vedno dela. Je tak bolj no name firma Bomann in na navadne vrečke. Ma kolikor bo zdržal, bo...sem pa že mislila, da bo treba novega kupit, ker se je cev odtrgala in je pol moj ati to mojstrsko uštimal tako, da ga še zmeraj uporabljamo. sedež - mi imamo Tobija od Maxi Cosi pa je od 9 do 18kg tako, da bo še služil nekaj časa. Drugače pa mislim, da so jahači predvsem za večje otroke, je le bolje kar se varnosti tiče, da je tisti avtosedež od 15 do 36 kg. Kaj pa vem... naš čmrlj je še drobcen, 92 cm in 13,5 kg tako, da bo kar še v avtosedežu nekaj časa. komore - ma super je bilo, zanimiv občutek, ko ti nabije pritisk. Mene HB ušesa niso bolela, moža pa je kar. Je tak občutek, kot da bi se potapljal, na trenutke tudi kot da si na letalu. Smo pa dobivali 95% kisik tako, da je to kar veliko glede na to, da ga imamo v prostorih cca 21%. Tian je tudi večkrat spal notri in se igral, predvsem pa se razvajal z DVD-jem, ker ima doma bolj prepovedane risanke, dobi pred spanjem samo za pol ure in je to TO. Ga je treba spodbujat na druge načine, ma je fajn, ker se sam zaigra pa četudi s postavljanjem stvari v vrsto, recimo malo prej je postavljal Milkine praline da o trgovinskih reklamah ne govorim hehe. Drugače pa opažamo, da se veliko več oglaša, mislim skoz nekaj govori odkar smo prišli domov, več nas gleda pa bolj je umirjen. Čakava dr., da nama pošlje predračun, koliko dinerosov bi prišla ena taka komora za domačo uporabo. Ciaosss
|