|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
31.1.2012 12:58:18   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

sirenetta - user posted image user posted image user posted image navijamooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

...luknjauser posted image

Hvala!!! user posted image Dejte fejst navijat...ker do zdaj res ni bilo sreče, vedno full dolgo čakala potem pa nič pametnega zvedela. Upajmo da bo tokrat obratno!!!

...He he nosečniški ementaler user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi tut navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
31.1.2012 13:07:53   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Hvala za pojasnila glede CTG.

Ali te za ta streptokok testirajo v ZD, ali se to reče ginekologinji, ali se gre kam drugam?

Za streptokok po moje vprašaš svojo ginekologinjo, lahko tudi po telefonu pokličeš in vprašaš, če ti ona odvzame in pošlje na analizo in se dogovoriš.

Včeraj sem šla malo v baby šoping - sem vzela en lušten kompletek v H&M, na kateru piše: hello, I"m new here... user posted image in pa še ene copatke/rokavičke; Born 2012, Iuser posted image dad, Iuser posted image mum. user posted image user posted image user posted image
Tako malo za pocrklat... Potem pa sem vzela še zase potrebne stvari za porodnišnico, tako da samo še spakiram.

Sem pa v nedeljo 3 ure likala oblekce za dete... Nevem, ali je to likanje še potrebno (kao zaradi sterilizacije) ali ne. Aja, pa kateri pralni prašek uporabljati? Jaz sem dala brez prat na 60 stopinj.

Evo to tudi mene zanima, za sina sem vse likala do kakšnega tretjega mesece...
Potem smo pa nabavili sušilec...pa ne likamo več nič, ker itak pride iz sušilca vse mehko in če takoj zložiš je vse lepo ravno.

Pa na takih visokih temperaturah suši sušilec, da po moje itak vse kar ima za pocrkat pocrka, tako da ne vem, a je treba vseeno pri novorojenčku iz higienskih razlogov peglat ali ne?????

Odkar imam sušilec sem totalno lena glede peglanja, pa bi tudi pri novorojenčku najraje kar izpustila...

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
31.1.2012 13:18:10   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Ali te za ta streptokok testirajo v ZD, ali se to reče ginekologinji, ali se gre kam drugam?

Za streptokok po moje vprašaš svojo ginekologinjo, lahko tudi po telefonu pokličeš in vprašaš, če ti ona odvzame in pošlje na analizo in se dogovoriš.

Včeraj sem šla malo v baby šoping - sem vzela en lušten kompletek v H&M, na kateru piše: hello, I"m new here... user posted image in pa še ene copatke/rokavičke; Born 2012, Iuser posted image dad, Iuser posted image mum. user posted image user posted image user posted image
Tako malo za pocrklat... Potem pa sem vzela še zase potrebne stvari za porodnišnico, tako da samo še spakiram.

Sem pa v nedeljo 3 ure likala oblekce za dete... Nevem, ali je to likanje še potrebno (kao zaradi sterilizacije) ali ne. Aja, pa kateri pralni prašek uporabljati? Jaz sem dala brez prat na 60 stopinj.

Evo to tudi mene zanima, za sina sem vse likala do kakšnega tretjega mesece...
Potem smo pa nabavili sušilec...pa ne likamo več nič, ker itak pride iz sušilca vse mehko in če takoj zložiš je vse lepo ravno.

Pa na takih visokih temperaturah suši sušilec, da po moje itak vse kar ima za pocrkat pocrka, tako da ne vem, a je treba vseeno pri novorojenčku iz higienskih razlogov peglat ali ne?????

Odkar imam sušilec sem totalno lena glede peglanja, pa bi tudi pri novorojenčku najraje kar izpustila...

Jaz ne likam odkar imam sušilca. pri tamali sem samo prvič zlikala potem pa ko sva bile doma pa nikoli več. tut časa nisem imela user posted image

Prašek uporabljam Frosch, ki naj bi bil naraven.. mehčalca pa pri nas sploh nimamo...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
31.1.2012 13:20:45   
zwezdica82

Včeraj sem šla malo v baby šoping - sem vzela en lušten kompletek v H&M, na kateru piše: hello, I"m new here... user posted image in pa še ene copatke/rokavičke; Born 2012, Iuser posted image dad, Iuser posted image mum. Tako malo za pocrklat... Potem pa sem vzela še zase potrebne stvari za porodnišnico, tako da samo še spakiram.

Za streptokok lahko omeniš ginekologinji, samo je povsod plačljivo. Jaz sem prvič šla v Dravlje v diagnostični center, sedaj ko imam pa v LItiji svojo ginekologinjo pa to ona dela. SAmo mislim, da testirat pa pošljejo v lj.

Jaz sem prvič prala oblekice tako kot je na etiketi pisalo po stoponjah. Sem pa kar uporabila mislim da Ariel tekoči prašek pa mehčalec. Od vsega začetka. Sem pač raskirala. Če bi se pa alergija pojavila bi pa kaj drugega uporabila. Do sedaj naša tavelika ni imela nobene reakcije. Pa smo vmes menjali prašek in mehčalec.

Imam pa tudi jaz že vse pripravljeno. Nekaj sem dobila spet na izposojo od kolegic, nekaj pa je še od naše tavelike.

nakup malenkosti pa tud še mene čaka plus torba za porodnišnico

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
31.1.2012 14:05:10   
zmajcy_
Jaz pa še kr čakam z vsem user posted image  pripravljeno mam edin košaro za na voziček in pa spal bo pa v pojstli od tavečje, glede na to da ona že kr neki časa ne spi več notr user posted image  morm si pa prov napisat en seznam kaj sploh rabm še user posted image

Se pa odločam, da od začetka verjetno ne bom uporabljala lupince, ampak se bo mali vozil kar v košari.. se mi zdi, da mu bo veliko bolj udobno...pa še na testih AMZS ma košara dobre rezultate, tko da je varna..user posted image

(odgovor članu zwezdica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
31.1.2012 14:10:01   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Jaz pa še kr čakam z vsem user posted image  pripravljeno mam edin košaro za na voziček in pa spal bo pa v pojstli od tavečje, glede na to da ona že kr neki časa ne spi več notr user posted image  morm si pa prov napisat en seznam kaj sploh rabm še user posted image

Se pa odločam, da od začetka verjetno ne bom uporabljala lupince, ampak se bo mali vozil kar v košari.. se mi zdi, da mu bo veliko bolj udobno...pa še na testih AMZS ma košara dobre rezultate, tko da je varna..user posted image

kako to misliš v košari? a ti si malo v vozičku v lupinci vozila?

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
31.1.2012 14:13:34   
Hov hov
Izposoja lupinice  - sem se slučajno spomnila, da si lahko člani AMZS za par evrov na mesec izposodijo Recarovo lupinico.

Sušilec - pri nas ga nimamo. Me pa zanima (bjonda sem user posted image ), ali iz njega stvari dejansko pridejo suhe in nezmečkane - tako da ni treba likat majic?

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
31.1.2012 14:17:37   
zwezdica82

Izposoja lupinice  - sem se slučajno spomnila, da si lahko člani AMZS za par evrov na mesec izposodijo Recarovo lupinico.

Sušilec - pri nas ga nimamo. Me pa zanima (bjonda sem user posted image ), ali iz njega stvari dejansko pridejo suhe in nezmečkane - tako da ni treba likat majic?

Mi smo zdj nabavli sušilca, ker na bo več .In se mi zdi že zdaj da saamo skoz perem. Do sedaj nisem dala še v sušilca otroške stvari, pa tudi kakšne lepe majice za službo ne. Ker se mi zdi da se malo skrčijo. Jaz dam kar na program za v omaro. In ja dejansko pridejo čisto suhe stvari, samo jaz ga na pol napolnim pa potem takoj ko posuši jih zložim. Včasih pa tud še kakšno stvar zlikam.

Se pa tega likanja res nabere. Svoje stvari za doma ne likam pa tudi od mojga ne. Samo za službo. Od male pa vse..Nekak se ne morem navadit da bi kar tako zložila. Še plenice likam. Jao..

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
31.1.2012 14:34:29   
Jada82
Ma jaz tudi vse likam .... že skoz. Tudi plenice ... ker mi je lepo, da so zlikane. Ampak pri nas precejkrat tudi mož lika, tako da ni problem. Če pa sama, pa v sobi od tamale, pa se ona igra, jaz likam, pa pogovarjava se .... mah ne vem, sej kar gre ... če lepo sproti, ni tak problem.

Glede pranja - jaz perem tudi za novorojenčka z običnim praškom - trenutno imam Persil. Sej, če bo kakšna alergija, bom prenehala, samo itak ne morš drugače ugotovit, da je alergija, kot pa če probaš ... glede tega ne kompliciram.

Grem še malo po podolgem ..... brat knjige .... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
31.1.2012 17:46:32   
poldy
a bo katera uporabljala olje za masažo presredka? Jaz sem ga ravno danes kupla, imam dobre izkušnje od taprvega poroda :)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
   [Brisano sporočilo]
31.1.2012 17:53:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
31.1.2012 19:30:43   
Aleda
Jst sm včeri začela z masažo presredka, sam sem se kumi uštimala tako da sem imela dovolj dolgo roko user posted image ni lako to ne.
Pranje- jst sm tut nehala uporabljat mehčalec in dodam kis notr. Sam v trgovini nikakor ne dobim alkoholnega brez dodanih arom. Enkrar sem dala kar domačega jabolčnega pa je blo prav tako vredu. Sem pa tudi sama probala nardit prašek. Razmišljam pa da bi kupila sušilca, za pozimi bi ga res rabila, poleti ni problema.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
31.1.2012 20:05:29   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

kako to misliš v košari? a ti si malo v vozičku v lupinci vozila?

košara, ki je avtosedež... bebe confort windoo plus..

Neposredna povezava do sporočila: 3088
31.1.2012 21:12:20   
Anonimen
Aleda - na daljši rok ti lahko jabolčni (sploh pa vinski) kis začne obarvat perilo (belo in svetlo perilo postane čudno flekasto in teh madežev se zlepa ne znebiš), zato je boljši alkoholni. Poglej v kakšni večji trgovini. Mi imamo domača jabolka in neomejene količine zastonj jabolčnega kisa, ampak sem raje začela kupovat alkoholnega. Nisem pa še sprobala z aromatiziranim. Mogoče se pa enako dobro spere in ne pusti nobenega vonja.

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
31.1.2012 21:22:21   
Anonimen
Likanje - v šoli za starše so nam rekli, da se lika do 6. meseca otrokove starosti tista oblačila, ki pridejo v stik s kožo. Se pravi, da npr. jopic ni treba. Je pa likalnik vseeno bolj vroč kot sušilec in bolj razkuži oblačila.
Midva nimava sušilca v stanovanju in ga tudi nič nisem pogrešala, ker se je perilo lepo posušilo v enem dnevu kar na stojalu. Še fajn je, da suh zrak malo navlaži (centralna). Poleti pa sušim na balkonu, je pa tudi takoj suho. Pa če lepo obesim, mi tudi ni treba vsega likat.
Tukaj pri tašči se pa takoj nabere plesen na mrzlih stenah, tako da uporabljam sušilec, ampak sem opazila, da se mi ful hitreje uničujejo oblačila. user posted image Pa še kakšno stvar več je treba polikat, ker se nekatere stvari kar fajn zmečkajo (tašča ima en tak star sušilec, ki nima veliko možnosti za različne programe sušenja). Komaj čakam, da se preseliva!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
31.1.2012 21:35:16   
cokolino
Samo da javim, sem bila prej v Baby centru, za tiste bone, pa mi ne pripadajo, tko da je mela Tosja prav.

Kar se tiče likanja, jst sem vse zlikala (za user posted image ). Drugače pa imamo tudi mi sušilni, moj mož in tast sta bila navajena zmeraj sušit robo noter (tudi poleti), od kar pa sem jst pri hiši, pa robo, če je le lepo vreme, sušimo odzunaj, drugače pa na tistem sušilnem stojalu...no rjuhe, spodnje perilo,...pa damo kar v sušilca. Je pa zelo pomembno to, da daš najprej na malo, pa raje trikrat zalaufat, ker se tako roba nič ne skrči. Je pa super to, ker roba res ni preveč zmečkana in nekaterih stvari skoraj res ni potrebno likat. Moti me edino to, ker meni noro lepo diši sveže oprana roba, v sušilcu pa nekako izgubi tisti vonj.

No pri nas je že prava zima, -8 je zaenkrat, pa tudi piha, ma vseeno ne tako, kot baje v Vipavi (oz. je napovedano)...bomo videli, če bo kej snega

Zdj pa bova gledala film, Dekle z zmajevskim tatujem, al tko nekako, jst sem prebrala knjige, pa upam, da bo film vsaj pol tako dober...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
1.2.2012 6:17:03   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Samo da javim, sem bila prej v Baby centru, za tiste bone, pa mi ne pripadajo, tko da je mela Tosja prav.

Kar se tiče likanja, jst sem vse zlikala (za user posted image ). Drugače pa imamo tudi mi sušilni, moj mož in tast sta bila navajena zmeraj sušit robo noter (tudi poleti), od kar pa sem jst pri hiši, pa robo, če je le lepo vreme, sušimo odzunaj, drugače pa na tistem sušilnem stojalu...no rjuhe, spodnje perilo,...pa damo kar v sušilca. Je pa zelo pomembno to, da daš najprej na malo, pa raje trikrat zalaufat, ker se tako roba nič ne skrči. Je pa super to, ker roba res ni preveč zmečkana in nekaterih stvari skoraj res ni potrebno likat. Moti me edino to, ker meni noro lepo diši sveže oprana roba, v sušilcu pa nekako izgubi tisti vonj.

No pri nas je že prava zima, -8 je zaenkrat, pa tudi piha, ma vseeno ne tako, kot baje v Vipavi (oz. je napovedano)...bomo videli, če bo kej snega

Zdj pa bova gledala film, Dekle z zmajevskim tatujem, al tko nekako, jst sem prebrala knjige, pa upam, da bo film vsaj pol tako dober...

Tole, da izgubi vonj v sušilcu se pa ne strinjam user posted image  men full dišijo cunje iz sušilca pa ne uporabljam mehčalca.. če pa na zraku sušim so pa brez vonjauser posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
1.2.2012 7:04:41   
zwezdica82

[/quote]

Tole, da izgubi vonj v sušilcu se pa ne strinjam user posted image  men full dišijo cunje iz sušilca pa ne uporabljam mehčalca.. če pa na zraku sušim so pa brez vonjauser posted image
[/quote]

zmajcy_ a ti si že doma na dopustu ali še delaš ko si tako zgodna ? user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
1.2.2012 8:13:12   
zmajcy_

zmajcy_ a ti si že doma na dopustu ali še delaš ko si tako zgodna ? user posted image

Kaj je to šiht? user posted image  sem doma od lani novembra user posted image  grem na šiht drug let marca user posted image  
Sem se zbudila in šla na comp pogledat kok je ura, sem spala v dnevni na kavču ( se tok dober spi user posted image  ) in sm počakala da je moj vstal, pol sm šla pa spat v spalnico user posted image  sm mogla it mal pogledat če je katera kej napisalauser posted image  ponavadi vstajam ob 9-10h, ampak zdej tamala že 2 dni vstaja pred osmo in morm jst tut user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3094
1.2.2012 8:20:11   
zwezdica82

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Kaj je to šiht? user posted image  sem doma od lani novembra user posted image  grem na šiht drug let marca user posted image  
Sem se zbudila in šla na comp pogledat kok je ura, sem spala v dnevni na kavču ( se tok dober spi user posted image  ) in sm počakala da je moj vstal, pol sm šla pa spat v spalnico user posted image  sm mogla it mal pogledat če je katera kej napisalauser posted image  ponavadi vstajam ob 9-10h, ampak zdej tamala že 2 dni vstaja pred osmo in morm jst tut user posted image
[/quote]

heh..se mi je zdelo da si doma. Jaz sm pa konec novembra začela delat..No vmes je bil pa dopust.
A tak dolgo spite..Mene mala ponoči zbudi. Pa jst tud spat ne norem in večkrat v dnevni spim na sedežni. Al pa tv gledam..Pol proti jutru zaspim, mala dobi flaško ob 6h, pol pa v službo :)

Pri nas ni šans da spi tolk dolgo..Najkasneje ob pol osmih. Včasih se moramo sredi noči igrat, ker noče spat...

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
   [Brisano sporočilo]
1.2.2012 8:25:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
1.2.2012 8:28:43   
zmajcy_

heh..se mi je zdelo da si doma. Jaz sm pa konec novembra začela delat..No vmes je bil pa dopust.
A tak dolgo spite..Mene mala ponoči zbudi. Pa jst tud spat ne norem in večkrat v dnevni spim na sedežni. Al pa tv gledam..Pol proti jutru zaspim, mala dobi flaško ob 6h, pol pa v službo :)

Pri nas ni šans da spi tolk dolgo..Najkasneje ob pol osmih. Včasih se moramo sredi noči igrat, ker noče spat...

Naša je mala zaspanka user posted image  je do pred dveh dneh spala od 20h do vsaj 9.00 ponavadi še dlje.. in to vse od rojstva user posted image  če sem jo pa prej zbudila je bila pol urce pokonc in šla nazaj spatuser posted image  danes se spet po dolgem času ni nič zbudila ponoč user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3097
   [Brisano sporočilo]
1.2.2012 8:38:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
1.2.2012 8:50:34   
zwezdica82
populis - ah naša zdj k je 13m stara neki protestira..včasih je lačna..raste ko konoplja user posted image user posted image user posted image , včasih ji je vroče al pa kaj jst vem..kr zbudi se..sedi v posteljici in čeblja al pa joka..pol pa noče zaspat..
mogoče jo je pa strah - spi že od 6ga meseca v svoji sobi..sam so vedno odprta vrata tak mislim da ne bi smelo biti panike.

zmajcy_ - pri nas še čez dan nočče spat več kot dve ure in to samo od 12 do 2h..pol gre pa zvečer mal čez 7 spat..to je to..če celo noč prespi je zadnje čase res že luksus..

vmes mi je neki časa spala pa jaz nisem mogla..pa sem likala ponoči pa gledala tv..itd..

zdj se pa samo premetavam..saj komaj čakam da sem naslednji teden doma..pol pa uživancijauser posted image user posted image user posted image user posted image

služba - hm pojma nimam če me bo še čakala drugo leto. mi vsako leto podaljšuje in mi ravno junija poteče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3099
1.2.2012 8:53:52   
mmmv
populis ja jaz tudi začnem naslednji teden v Ljubljani na materinsko šolo. Ampak bom hodila ali bova hodila izmenično. Partner dela v turnusu. Tako, da naslednji teden greva popoldne. v ponedeljek začneva ob 16h potem bomo pa videli urnik.

Kako kmalu pa partner opravi tista predavanja, ki so zanj obvezna? Sicer je rekel, da bo probal na vsa iti. Ampak če ne bo mogel, da malo vem:)

Ali katera uporablja tekoči prašek Dash? Mami uporablja sicer ta prašek, samo navadnega in tako dišijo cunje. res fulll... pa razmišljam, da bi zdaj tekočega kupila, zarai prostorske stiske, ker Dash je samo v škatli in ga v kopalnici nimam kam dati:) Skratka čisto infomativno.

jaz pa še naslednji teden delam in potem dopust in porodniška. Komaj čakam. Sicer me čakata takoj še dva izpita ampak vseeno.

Vidim da pridno telovadite. jaz pa čisto nič. Kam pa hodite plavat? za koliko časa? Kolikokrat na teden? Jaz ta teden zaključim s šolo pa bi začela malo migati. naslednji teden začnem tudi s telovadbo za nosečnice in doma imam celo steper. ampak mi časovno enostavno ni zneslo do sedaj. Prej tudi nikoli nisem plavala ampak zdaj imam pa kar eno nenavadno željo po tem. Samo so me teli bazeni odvrnili ravno zaradi mrzle vode.....Saj mogoče imam tudi sedaj samo željo pa ko bom nekrat tam me bo vse minilo:)

Aja me pa zanima še nekaj, kako je s spanjem na hrbtu? a to naj ne bi smela spati ali samo če mi ni udobno ali samo čisto stegnjena ne smem biti? ker se ponoči zbudim na hrbtu (zaspim vedno na boku) ampak ker imam tisto klobaso (blazino) za spat imam nogice lepo naslonjene, pokrčene gor.

Me pa zdaj že 3 dni nekaj peče koža na desni strnai nad trebuhom ali pod prsmi. Tako čudno je. Ne boli ampak peče. pa nekaj me je hrbet bolel. ampak mislim, da sem samo za vikend malo preveč spala. ali pa se počasi začenja. Danes imam ravno 2 meseca do poroda.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.