|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
24.1.2012 11:00:29   
Vivaldi
Lilith82 - naj user posted image hitro user posted image , da boš potem lahko nalulala user posted image user posted image
user posted image user posted image

Čebelica81 - jaz te čisto razumem, si predstavljam, da moraš biti noro vesela in bi najraje že cel dan visela na netu, pila čajčka in gledala stvari za user posted image . user posted image user posted image Zdrži še malo! V bistvu je super, da te služba zamoti user posted image

Helenčica, hvala za uvrstitev na seznam user posted image

Mi se gremo jutri malo namakat user posted image , da si malo mišice pretegnemo in se pocrkljamo.

Punce, uživajte maksimalno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
24.1.2012 11:48:35   
HeLenčica
Lillith82, saj bo! user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
24.1.2012 11:56:48   
lillith82
Hvala punce user posted image
Ma ni vrag da bo. Sej se tolažim da v prvo itak rata redkim. Drug mesec bomo bolj pridni user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
24.1.2012 14:41:53   
*viva*
user posted image user posted image da roza barva še napada user posted image

Držim pesti za vse tiste, ki še čakate da se pokažeta user posted image ali tako kot jaz, da se ulije user posted image .

Sem danes test ponivila in je bil spet velik -. Tako, da komaj čakam, da priteče, da gremo v kacijo in da naslednji mesec pridelamo user posted image . Sem se odločila, da bo to zagotovo do aprila, ko imava termin v ambulanti za neplodnost, tako da nama ne bi bilo potrebno it , hehehehe user posted image

Par dni je še do konca meseca tako da punce gremoooo :)

Lp

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
24.1.2012 17:04:55   
cebelica81
lillith82 user posted image user posted image user posted image tudi od mene.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
24.1.2012 18:06:36   
skrivnost
Čer princeske! no se opravičujem, ker nič nisem pisala. Ampak brala sem vas skos!!!!
tarinca - objemček, pogumno v nove boje!!
MaisHa, marantz, čebelica81 - BRAVO!!! user posted image user posted image
Izabela - tudi če sta samo enkrat je zadosti. Sj veš. Še Maisha je živi dokaz ;)
Dokler ne pride, ne obupakj!
chungalunga-ne obupaj, verjamem da je včasih težko. sploh v poplavi tega hitenja in vpetosti v ta boj za preživetje. verjemi, ni za obupati. tudi za nas bo enkrat posijal sonček in nam poslal tisto zvezdico tam gor! user posted image
Kliki, gregUr- pestke, da vama uspe še v januarju!!!
lillith82-dobrodošla. in objemček. pozitivno v februar!!
 vivaldi- dobrodošla in upam, da nas čimprej zapustiš!-novinke najprej pobegnejo! pestke za soboto!
*viva*- prestke, dokler je ne bo ne obupaj!
shushu-cestitke še enkrat in mirno nosečnost! pusti se razvajati!user posted image
sonček85- pridna. držim pestke!
štručka2503-objemček in pogumno v februar!!
pinaColada-objemčke in tudi ti pogumno naprej! držimo pestke za še enga oktobrčka !!
Helenčica - hvala za vzpodbudne besede. vedno pridejo prav!ja vse bomo mame!

Pri nas sicer nič novega, za naprej mi je predpisala Femaro. Testa še nisem delala, še vedno upamo da bo januarja plusek! Pozdravček vsem!

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
24.1.2012 18:41:35   
sonček85
skrivnost:hvala user posted image user posted image
čebelica:čestitke ,črtica je črtica user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
24.1.2012 19:07:55   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost

Kliki, gregUr- pestke, da vama uspe še v januarju!!!

Upam da res in bova obe zagledale user posted image .
Hvala za navijanje.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
24.1.2012 21:05:32   
Kim80
Na kratko: Danes ni bil moj dan. Spet je prišla M. Tako, da sem spet tečna user posted image  Selim se v februar.

Pa čestitke vsem novim user posted image .
Se še drugič kaj pišemo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
24.1.2012 22:21:33   
chungalunga
Ma punce moje, kaj bi jaz brez vas! user posted image  Danes sem precej boljše volje kot zadnjič, čeprav me špika že cel dan tam po trebuščku in mi daje vedeti, da se coprnica pripravlja na prihod... enostavno ne verjamem, da bi lahko bilo kaj drugega... ma kar bo, pa bo. Vidim, da imam 28. "konkurenco tanovih", hehe. user posted image  Navijam močno za vse nas, ki čakamo, da se nam zgodi tisto najlepše. V vaši družbi je resnično vse lažje. Hvala vam.

Objemček za tiste, ki vas je ta mesec prišla nadlegovat coprnica Zofka user posted image . Naslednji mesec jim bomo že pokazale pesti! Z nami ni heca! user posted image
Čebelica81 in shushu vama pa čestitke! user posted image  In srečno!

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.1.2012 7:04:37   
Katte
Kim80 - user posted image user posted image user posted image .

chungalunga, upam, da se motiš in da namesto user posted image  zagledaš user posted image .

Kje so še pluski? Veliko jih je že v januarju, ampak še ne dovolj.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.1.2012 7:50:01   
skrivnost
Jutro princeske. kako ste kaj? ste se naspale? eto jest sm se in zdj s polnimi energijami v nov dan. že v službi user posted image
Sicer pa sem se včeraj tako na hitro javila user posted image
me nekaj zanima.. ali katera jemlje oz. je jemala Femaro? Meni jo je predpisala zaradi nerednih ciklusov in sprožitve ovulacij.
Mah sem brala priložena navodila in me je kr malo stisnilo! kakšna je uspešnost jemanja tega? V čem je razlika med Femaro i
n Klimofenom? aja pa še to, če do junija ne bo nič gremo v postopek user posted image pa še to...me prej ni nič naročila jajcevode pregledat.
A Mislite da bi me mogla dat, al se to vidi tudi na UZ?

Kakorkoli, znaki so kot da bo ta mesec prišla grdobica user posted image . pa vednar dokler je ni, upam na najboljše!
Navijam tudi za ostale, ki je ta mesece še ne pričakujete!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.1.2012 7:52:07   
skrivnost
kim80-objemčekuser posted image user posted image user posted image
chungalunga- držim pestke tudi za tebe. vidim, da je ne pričakuješ isti dan kot jaz. sicer imam zelo neredne. ampak neko povprečje pa pride 28.1. No ja, upam da je ne bo! sicer pa, kateri krog tečeš pa ti?

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.1.2012 8:23:28   
oreh
Skrivnost, mislim, da imata zdravili enak učinek, le da klomifena ne moreš kupiti v SLO, femaro pa lahko.
stranski učinki pri klomifenu znajo biti kar opasni ja, določene ženske, pa jih skoraj ne občutijo. imaš ogromno izkušenj punc po forumih.
uspešnsot pri teh zdravilih je kar velika. no jaz upam, da mi zdaj po tretjem krogu klomifena končno uspe ugledatiuser posted image .

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.1.2012 8:38:18   
HeLenčica
Kim80 user posted image user posted image user posted image

Oreh&skrivnost...upam, da bodo zdravila pomagala do user posted image in to čimprej!

viva, ni nujno da je res -, dokler user posted image ni, upanje ostaja!

chungalunga, upam da boš ti naslednja user posted image !

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 25.1.2012 8:42:33 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.1.2012 8:42:03   
HeLenčica

user posted image  

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy user posted image
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear user posted image
Anonimna user posted image (1.krog)user posted image

11.1.
Roxy (5.krog) user posted image
Mažiga user posted image

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog) user posted image

13.1.
marantz user posted image
mladikauser posted image
SILVA user posted image
Zewa user posted image
lizz (1. krog)user posted image

14.1.
šaciuser posted image

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej user posted image

17.1.
Tarincauser posted image
marmotuser posted image

18.1.
Maishauser posted image

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada user posted image
lillith82 user posted image

22.1.
štručka2503 user posted image

24.1.
cebelica81 user posted image

25.1.
zvezdica5
darchy82 (1. krog)
shushu user posted image

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)user posted image
Anonimna user posted image

28.1.
skrivnost (3. krog)
chungalunga
Vivaldi (2. krog)

29.1.
oreh
Izabelina

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki
GregUr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 59
NOSEČK user posted image :13

PROCENTNO : 22 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura, cebelica81 user posted image , shushuuser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.1.2012 8:42:56   
rozi55
Na pomooooč, za skloftat sem user posted image A sem že delala test? Seveda. In je bila taka belina, da bi človek potreboval sončna očala, jao user posted image Po zadnjem splavu še nimam čisto točnih ciklusov, če bo tako kot prejšnji mesec bi naj ne prišla ju3, za test sem si pa dala še par dni, ker mi je nazadnje pokazalo + šele 4 dan zamude, ampak ne, jaz ga grem delat še prej. No comment. Pa sej me razumete, a ne user posted image Sem bila pa včeraj ful žalostna, ker sem spet zvedela za novo nosečko. Ni fer. In pol sem bila še na lubija jezna, ker mi je to novico serviral.Sem mu že zadnjič rekla, naj mi sploh ne govori. Med vrsticami je to, da pove ob primernem času. In to včeraj po 27-urni odsotnosti od doma in nori utrujenosti res ni bil. Včasih je tak hlod ... Se mi pa zdi, da se moram malo zjokat, pa bo bolje, samo včeraj ni bilo prilike, do večera sem se pa že skulirala. Ampak zdaj vidim, da sem ful žalostna. Malo sem morala pojamrat.
user posted image user posted image user posted image za nezaželjene obiskovalke in čestitke novi nosečki.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.1.2012 8:59:17   
oreh
ROZI, mislim, da je tvoj post eden izmed najbolj razumljivejših v zadnjem času. še kako te razumemo, ampak nič se ne sekiraj, jaz ga bom delala jutri, čeprav bi ga morala šele v soboto, sej vem, da je trapasto, ampak tko mal za tolažbo se polulam na par evrov.

glede novice o nosečkah, jaz sem tudi bila cel vikend čist preč, še zdaj mi je vsako jutro prva misel, misel na to novo nosečko. ampak to je moj problem, ne njen.

moj mi pa nič ne pove več, kdo je noseč, kdo je rodil... ker pozna reakcijo, pa sem kar vesela, da me s tem ne obremenjujem, sej pa pol zvem za kakim vogalomuser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.1.2012 9:00:41   
sonček85
skrivnost:enak učinek ,ker je to nadomestek klomifena v SLO ,saj ga pri nas ni več mogoče dobitio ,no razen v neki Ptujski lekarni baje.Bolj kot boš brala več boš o tem razmišljala ,kar pa spet  ni dobro.Klomifen še deluje 2-3 mesece po  tem ko prenehaš z jemanjem tako da pogumno.Jaz sem npr.jemala klomifen v prvo 3 mesece ,potem en mesec nič in ekola videla plusek.Sem pa tui takrat že pila krvomočnico ,bolj resno kot sedaj.Bomo videli ,lahko pomaga lahko pa da tudi nič ne bo od klomifena.Bomo lepo jemal ini slončkali in čakali kaj bo ,če bo .user posted image
rozi55:daj iz sebe ,pojdi ven zvečer na sprehod nekam daleč ,se zderi in teči .No jaz tega ne delma ,si pa včasih v mislih zaderem kaj je to da je svet tako nepravičen in nepošten.Bo čas ko boš zagledala plus in takrat bo to res nekaj posebnega.Drži se

Sem pa tudi jaz zvedela da je ena kolegica nosečka ,delala je test v ponedeljek in je bil plus.Sem zelo srečna zanjo ,čeprav še pri nas ni .No pa še sodelavka je noseča 7tednov ,ji tudi privosščim saj je že imela 1 ss-imn in še zdaj je bila kar dolgo prazna vrečka ,no pejšnji teden pa je le videla in slišala srček.Vem da bom jaz tudi kmalu in to me pomirja.Ne rečem da jim ne želim ,sem malo favš sam jim pa tudi privoščim ,ker vem da bodo tudi one meni in še katera ,ki se že dalj časa trudi .Bodimo vesele zanje

JOJ zdaj sem pa zamutila in zatežila.Se opravičujem sam je res .

lp

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.1.2012 9:03:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.1.2012 9:05:31   
sonček85
Ringaraja.net

Bambino.si

Kofetek.com
Ringaraja.net

Malo za izračuneuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.1.2012 9:06:18 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.1.2012 9:26:32   
cebelica81
rozi55, popolnoma te razumem glede predčasnega delanja testa. tudi jaz sem imela borbe in ga vedno naredila prehitro in potem delala 2-3 teste, ker sem jih seveda delala prehitro. držim pesti, da vama tokrat uspe in nalulaš user posted image .

Vivaldi, stvari za user posted image me niti ne vleče gledati - mamo že vse doma od naše 1,5 letnice, ampak čakanje pa ubija. pa saj to vse veste in marsikatere občutite še bolj kot jaz. tako da vam pošiljam goro user posted image in user posted image user posted image user posted image za srečo. Danes pa veliko užitkov pri namakanju.

Kim80 user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vam sporočam, da je sem danes ponovno nalulala user posted image , tako da se selim k oktoberkam oziroma sem verjetno prva. Punce, ki je ta mesec še ne pričakujete, nalulajte user posted image in se mi v čim večjem številu pridružite. user posted image user posted image user posted image Si še pišemo - ostajam vaša navijačica.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.1.2012 9:43:34   
rozi55
user posted image user posted image user posted image čebelica, zdaj pa veselo in zdravo do konca. Upam, da se ti še katera od nas pridruži. Mogoče že kar Oreh ju3 user posted image Punce, hvala za razumevanje, zlate ste. Skrivnost, en lauf bi mi res razbistril glavo, samo kaj, ko še dolgo ne bom mogla tečt ali kaj bolj športati user posted image Pogledam kako nadaljevanko, pa se malo stulim, zdaj sem že bolje.
Jaz sem za bližnje ful vesela, mene iz tira spravijo novice o kakih znankah, ki so mi po možnosti še smotane user posted image Saj se razumsko zavedam, da sem jaz tista smotana, samo bolje, da si pustim čutit, kar pač čutim, kot pa da se zatiram, a ne user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.1.2012 13:40:57   
alysa
Punce, januarja ste pa zelo pridneuser posted image user posted image user posted image , čestitke vsem user posted image

Za ostale pa držim pesti naprejuser posted image .

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.1.2012 17:39:59   
Kim80
Hvala vsem za objeme.

Meni se tud zdi, da kar naprej slišim, da je katera na novo user posted image . Pa ne me narobe razumet - vsem user posted image  res privoščim, samo mene srce zaboli, ker še nam ne rata user posted image . Saj vem, da verjetno enkrat bo, samo je pa hudo, če si želiš, pa ni.
Najhujše pa je čakanje, pa namišljeni znaki, ki so itak ful podobni tistim pred M, pa izcedki ipd. Zdaj sem mela 2 dni rjav izcedek, pol se je pa vlila. Sovražim to.
No, lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.1.2012 17:40:06   
Anonimen
dan žabe! user posted image

js sm bla pri G in me je čist potolažla!!! prvo, da sploh še ne poskušava tako zelo dolgo (8. krogov), drugo, da če je ratalo prvič bo verjetno ratalo tut drugič, tretje da sem še dosti mlada (26) in da je časa dovolj za vse...

rekla je, da naj se sprostim, odmislim ovulacije, računanje, plodne dneve... da naj user posted image ko, če nama paše in da če po 6 mesecih take taktike ne bo nič naj pridem nazaj... tko, da sm se dejansko pomirila, ker vem, da mam neko "varnostno mrežo" (teh 6 mesecev)...

user posted image sproščeno se poslavljam od januarja, M se napoveduje in se prijavljam v februar...

user posted image

(odgovor članu alysa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?