Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 11:00:29
|
|
|
|
Vivaldi
|
Lilith82 - naj hitro , da boš potem lahko nalulala Čebelica81 - jaz te čisto razumem, si predstavljam, da moraš biti noro vesela in bi najraje že cel dan visela na netu, pila čajčka in gledala stvari za . Zdrži še malo! V bistvu je super, da te služba zamoti Helenčica, hvala za uvrstitev na seznam Mi se gremo jutri malo namakat , da si malo mišice pretegnemo in se pocrkljamo. Punce, uživajte maksimalno!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 11:48:35
|
|
|
|
HeLenčica
|
Lillith82, saj bo!
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 11:56:48
|
|
|
|
lillith82
|
Hvala punce Ma ni vrag da bo. Sej se tolažim da v prvo itak rata redkim. Drug mesec bomo bolj pridni
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 14:41:53
|
|
|
|
*viva*
|
da roza barva še napada Držim pesti za vse tiste, ki še čakate da se pokažeta ali tako kot jaz, da se ulije . Sem danes test ponivila in je bil spet velik -. Tako, da komaj čakam, da priteče, da gremo v kacijo in da naslednji mesec pridelamo . Sem se odločila, da bo to zagotovo do aprila, ko imava termin v ambulanti za neplodnost, tako da nama ne bi bilo potrebno it , hehehehe Par dni je še do konca meseca tako da punce gremoooo :) Lp ž
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 17:04:55
|
|
|
|
cebelica81
|
lillith82 tudi od mene.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 18:06:36
|
|
|
|
skrivnost
|
Čer princeske! no se opravičujem, ker nič nisem pisala. Ampak brala sem vas skos!!!! tarinca - objemček, pogumno v nove boje!! MaisHa, marantz, čebelica81 - BRAVO!!! Izabela - tudi če sta samo enkrat je zadosti. Sj veš. Še Maisha je živi dokaz ;) Dokler ne pride, ne obupakj! chungalunga-ne obupaj, verjamem da je včasih težko. sploh v poplavi tega hitenja in vpetosti v ta boj za preživetje. verjemi, ni za obupati. tudi za nas bo enkrat posijal sonček in nam poslal tisto zvezdico tam gor! Kliki, gregUr- pestke, da vama uspe še v januarju!!! lillith82-dobrodošla. in objemček. pozitivno v februar!! vivaldi- dobrodošla in upam, da nas čimprej zapustiš!-novinke najprej pobegnejo! pestke za soboto! *viva*- prestke, dokler je ne bo ne obupaj! shushu-cestitke še enkrat in mirno nosečnost! pusti se razvajati! sonček85- pridna. držim pestke! štručka2503-objemček in pogumno v februar!! pinaColada-objemčke in tudi ti pogumno naprej! držimo pestke za še enga oktobrčka !! Helenčica - hvala za vzpodbudne besede. vedno pridejo prav!ja vse bomo mame! Pri nas sicer nič novega, za naprej mi je predpisala Femaro. Testa še nisem delala, še vedno upamo da bo januarja plusek! Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 18:41:35
|
|
|
|
sonček85
|
skrivnost:hvala čebelica:čestitke ,črtica je črtica
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 19:07:55
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost Kliki, gregUr- pestke, da vama uspe še v januarju!!! Upam da res in bova obe zagledale . Hvala za navijanje.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 21:05:32
|
|
|
|
Kim80
|
Na kratko: Danes ni bil moj dan. Spet je prišla M. Tako, da sem spet tečna Selim se v februar. Pa čestitke vsem novim . Se še drugič kaj pišemo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 24.1.2012 22:21:33
|
|
|
|
chungalunga
|
Ma punce moje, kaj bi jaz brez vas! Danes sem precej boljše volje kot zadnjič, čeprav me špika že cel dan tam po trebuščku in mi daje vedeti, da se coprnica pripravlja na prihod... enostavno ne verjamem, da bi lahko bilo kaj drugega... ma kar bo, pa bo. Vidim, da imam 28. "konkurenco tanovih", hehe. Navijam močno za vse nas, ki čakamo, da se nam zgodi tisto najlepše. V vaši družbi je resnično vse lažje. Hvala vam. Objemček za tiste, ki vas je ta mesec prišla nadlegovat coprnica Zofka . Naslednji mesec jim bomo že pokazale pesti! Z nami ni heca! Čebelica81 in shushu vama pa čestitke! In srečno!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 7:04:37
|
|
|
|
Katte
|
Kim80 - . chungalunga, upam, da se motiš in da namesto zagledaš . Kje so še pluski? Veliko jih je že v januarju, ampak še ne dovolj.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 7:50:01
|
|
|
|
skrivnost
|
Jutro princeske. kako ste kaj? ste se naspale? eto jest sm se in zdj s polnimi energijami v nov dan. že v službi Sicer pa sem se včeraj tako na hitro javila me nekaj zanima.. ali katera jemlje oz. je jemala Femaro? Meni jo je predpisala zaradi nerednih ciklusov in sprožitve ovulacij. Mah sem brala priložena navodila in me je kr malo stisnilo! kakšna je uspešnost jemanja tega? V čem je razlika med Femaro i n Klimofenom? aja pa še to, če do junija ne bo nič gremo v postopek pa še to...me prej ni nič naročila jajcevode pregledat. A Mislite da bi me mogla dat, al se to vidi tudi na UZ? Kakorkoli, znaki so kot da bo ta mesec prišla grdobica . pa vednar dokler je ni, upam na najboljše! Navijam tudi za ostale, ki je ta mesece še ne pričakujete!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 7:52:07
|
|
|
|
skrivnost
|
kim80-objemček chungalunga- držim pestke tudi za tebe. vidim, da je ne pričakuješ isti dan kot jaz. sicer imam zelo neredne. ampak neko povprečje pa pride 28.1. No ja, upam da je ne bo! sicer pa, kateri krog tečeš pa ti?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 8:23:28
|
|
|
|
oreh
|
Skrivnost, mislim, da imata zdravili enak učinek, le da klomifena ne moreš kupiti v SLO, femaro pa lahko. stranski učinki pri klomifenu znajo biti kar opasni ja, določene ženske, pa jih skoraj ne občutijo. imaš ogromno izkušenj punc po forumih. uspešnsot pri teh zdravilih je kar velika. no jaz upam, da mi zdaj po tretjem krogu klomifena končno uspe ugledati .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 8:38:18
|
|
|
|
HeLenčica
|
Kim80 Oreh&skrivnost...upam, da bodo zdravila pomagala do in to čimprej! viva, ni nujno da je res -, dokler ni, upanje ostaja! chungalunga, upam da boš ti naslednja !
< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 25.1.2012 8:42:33 >
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 8:42:03
|
|
|
|
HeLenčica
|
05.1. Anonimna GregUr (2. krog) 06.1. S*(4. krog) mmojka (3. krog) princess13 (2. krog) 07.1. Lunica85 HeLenčica 8.1. Monsy dspela 9.1. Žabica86 (2. krog) Aksi (1. krog) Romare 10.1. srce77 Mamabear Anonimna (1.krog) 11.1. Roxy (5.krog) Mažiga 12.1. Anonimna Katte (20. krog) 13.1. marantz mladika SILVA Zewa lizz (1. krog) 14.1. šaci 15.1. Niri (1.krog po SS) ninej 17.1. Tarinca marmot 18.1. Maisha 19.1. Sa.je (3.krog po SS) Nitkica11 21.1. PinaColada lillith82 22.1. štručka2503 24.1. cebelica81 25.1. zvezdica5 darchy82 (1. krog) shushu 27.1. Klopek Kim80 (6. krog) Anonimna 28.1. skrivnost (3. krog) chungalunga Vivaldi (2. krog) 29.1. oreh Izabelina 30.1. Acjom1 31.1. rozi55 kliki GregUr SKUPAJ NAS JE : 59 NOSEČK :13 PROCENTNO : 22 % NAVIJAČICE LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77, klopek, Katte, Srečki , Lunica85 , iwa , S*, *viva*, alysa, *bobika* , curly, majcy_m, crtek , coco22 , Kratka , tarinca haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožica Pajama , princess13, mojamura, cebelica81 , shushu
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 8:42:56
|
|
|
|
rozi55
|
Na pomooooč, za skloftat sem A sem že delala test? Seveda. In je bila taka belina, da bi človek potreboval sončna očala, jao Po zadnjem splavu še nimam čisto točnih ciklusov, če bo tako kot prejšnji mesec bi naj ne prišla ju3, za test sem si pa dala še par dni, ker mi je nazadnje pokazalo + šele 4 dan zamude, ampak ne, jaz ga grem delat še prej. No comment. Pa sej me razumete, a ne Sem bila pa včeraj ful žalostna, ker sem spet zvedela za novo nosečko. Ni fer. In pol sem bila še na lubija jezna, ker mi je to novico serviral.Sem mu že zadnjič rekla, naj mi sploh ne govori. Med vrsticami je to, da pove ob primernem času. In to včeraj po 27-urni odsotnosti od doma in nori utrujenosti res ni bil. Včasih je tak hlod ... Se mi pa zdi, da se moram malo zjokat, pa bo bolje, samo včeraj ni bilo prilike, do večera sem se pa že skulirala. Ampak zdaj vidim, da sem ful žalostna. Malo sem morala pojamrat. za nezaželjene obiskovalke in čestitke novi nosečki.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 8:59:17
|
|
|
|
oreh
|
ROZI, mislim, da je tvoj post eden izmed najbolj razumljivejših v zadnjem času. še kako te razumemo, ampak nič se ne sekiraj, jaz ga bom delala jutri, čeprav bi ga morala šele v soboto, sej vem, da je trapasto, ampak tko mal za tolažbo se polulam na par evrov. glede novice o nosečkah, jaz sem tudi bila cel vikend čist preč, še zdaj mi je vsako jutro prva misel, misel na to novo nosečko. ampak to je moj problem, ne njen. moj mi pa nič ne pove več, kdo je noseč, kdo je rodil... ker pozna reakcijo, pa sem kar vesela, da me s tem ne obremenjujem, sej pa pol zvem za kakim vogalom
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 9:00:41
|
|
|
|
sonček85
|
skrivnost:enak učinek ,ker je to nadomestek klomifena v SLO ,saj ga pri nas ni več mogoče dobitio ,no razen v neki Ptujski lekarni baje.Bolj kot boš brala več boš o tem razmišljala ,kar pa spet ni dobro.Klomifen še deluje 2-3 mesece po tem ko prenehaš z jemanjem tako da pogumno.Jaz sem npr.jemala klomifen v prvo 3 mesece ,potem en mesec nič in ekola videla plusek.Sem pa tui takrat že pila krvomočnico ,bolj resno kot sedaj.Bomo videli ,lahko pomaga lahko pa da tudi nič ne bo od klomifena.Bomo lepo jemal ini slončkali in čakali kaj bo ,če bo . rozi55:daj iz sebe ,pojdi ven zvečer na sprehod nekam daleč ,se zderi in teči .No jaz tega ne delma ,si pa včasih v mislih zaderem kaj je to da je svet tako nepravičen in nepošten.Bo čas ko boš zagledala plus in takrat bo to res nekaj posebnega.Drži se Sem pa tudi jaz zvedela da je ena kolegica nosečka ,delala je test v ponedeljek in je bil plus.Sem zelo srečna zanjo ,čeprav še pri nas ni .No pa še sodelavka je noseča 7tednov ,ji tudi privosščim saj je že imela 1 ss-imn in še zdaj je bila kar dolgo prazna vrečka ,no pejšnji teden pa je le videla in slišala srček.Vem da bom jaz tudi kmalu in to me pomirja.Ne rečem da jim ne želim ,sem malo favš sam jim pa tudi privoščim ,ker vem da bodo tudi one meni in še katera ,ki se že dalj časa trudi .Bodimo vesele zanje JOJ zdaj sem pa zamutila in zatežila.Se opravičujem sam je res . lp
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.1.2012 9:03:45 >
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 9:05:31
|
|
|
|
sonček85
|
Ringaraja.net Bambino.si Kofetek.com Ringaraja.net Malo za izračune
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.1.2012 9:06:18 >
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 9:26:32
|
|
|
|
cebelica81
|
rozi55, popolnoma te razumem glede predčasnega delanja testa. tudi jaz sem imela borbe in ga vedno naredila prehitro in potem delala 2-3 teste, ker sem jih seveda delala prehitro. držim pesti, da vama tokrat uspe in nalulaš . Vivaldi, stvari za me niti ne vleče gledati - mamo že vse doma od naše 1,5 letnice, ampak čakanje pa ubija. pa saj to vse veste in marsikatere občutite še bolj kot jaz. tako da vam pošiljam goro in za srečo. Danes pa veliko užitkov pri namakanju. Kim80 Drugače pa vam sporočam, da je sem danes ponovno nalulala , tako da se selim k oktoberkam oziroma sem verjetno prva. Punce, ki je ta mesec še ne pričakujete, nalulajte in se mi v čim večjem številu pridružite. Si še pišemo - ostajam vaša navijačica.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 9:43:34
|
|
|
|
rozi55
|
čebelica, zdaj pa veselo in zdravo do konca. Upam, da se ti še katera od nas pridruži. Mogoče že kar Oreh ju3 Punce, hvala za razumevanje, zlate ste. Skrivnost, en lauf bi mi res razbistril glavo, samo kaj, ko še dolgo ne bom mogla tečt ali kaj bolj športati Pogledam kako nadaljevanko, pa se malo stulim, zdaj sem že bolje. Jaz sem za bližnje ful vesela, mene iz tira spravijo novice o kakih znankah, ki so mi po možnosti še smotane Saj se razumsko zavedam, da sem jaz tista smotana, samo bolje, da si pustim čutit, kar pač čutim, kot pa da se zatiram, a ne
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 13:40:57
|
|
|
|
alysa
|
Punce, januarja ste pa zelo pridne , čestitke vsem Za ostale pa držim pesti naprej .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 17:39:59
|
|
|
|
Kim80
|
Hvala vsem za objeme. Meni se tud zdi, da kar naprej slišim, da je katera na novo . Pa ne me narobe razumet - vsem res privoščim, samo mene srce zaboli, ker še nam ne rata . Saj vem, da verjetno enkrat bo, samo je pa hudo, če si želiš, pa ni. Najhujše pa je čakanje, pa namišljeni znaki, ki so itak ful podobni tistim pred M, pa izcedki ipd. Zdaj sem mela 2 dni rjav izcedek, pol se je pa vlila. Sovražim to. No, lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 25.1.2012 17:40:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dan žabe! js sm bla pri G in me je čist potolažla!!! prvo, da sploh še ne poskušava tako zelo dolgo (8. krogov), drugo, da če je ratalo prvič bo verjetno ratalo tut drugič, tretje da sem še dosti mlada (26) in da je časa dovolj za vse... rekla je, da naj se sprostim, odmislim ovulacije, računanje, plodne dneve... da naj ko, če nama paše in da če po 6 mesecih take taktike ne bo nič naj pridem nazaj... tko, da sm se dejansko pomirila, ker vem, da mam neko "varnostno mrežo" (teh 6 mesecev)... sproščeno se poslavljam od januarja, M se napoveduje in se prijavljam v februar...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?