|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
25.1.2012 13:35:40   
ursonok
Jaz sem spet oddremala svoje 3 urice user posted image . Mislim, saj glede domačih zadev in dela je ok, ne spim, ko je tamala doma (takrat itak ne morem), delam pa takoj zjutraj, zdele bom in potem zvečer, ko gre tamala spat. Jaz pa že par dni hodim šele po polnoči. In dokaj hitro zaspim. To se izide, ampak le takrat, ko nimam drugih opravkov. Odpade mi recimo bazen, ker prespim ure, ko je splošno dostopen user posted image . Pa ne vem, kako bom jutri, ko moram v laboratorij na bris. Pa potem nekoč h G. Jaz hodim po zajtrku spat, ne pa po svetu! user posted image

Pa za vikend se spet bojim, da bo en velik nervous breakdown, ker je tamala pač doma in se čez dan ne da spat sploh. Ne morem verjet, da sem se začela bat vikendov in to prav zaradi tega user posted image .

Aja, pa tamala zdaj že ful domov nosi geste vzgojiteljic v vrtcu. Recimo hoče, da se usedeva, ona nama bo pa prebrala zgodbico. IN potem vzame knjigo, si kar nekaj zmišljuje, nato jo pa dvigne proti nama in nama kao kaže sličice user posted image . Pa danes zjutraj je mojega napadla, da "ni priden" in da se mora usest na stol. In je moral tam sedet, dokler mu ona ne bo rekla, da zdaj je pa dovolj in se bo šel lahko naprej igrat. Vse zato, ker "ni bil priden". Na vprašanje, kaj je takega naredil, da ni bil priden, ni znala odgovorit user posted image Pa zadnjič naju je med večerjo nahrulila, naj tiho jeva, češ da se "med jedjo ne govori". Tega se pa še ful spomnim iz lastnega otroštva. Samo še čakam, da bo rekla, da moramo zmolit pred jedjo, potem smo pa na konju user posted image user posted image

Nič, ena takale zaspana meditacija z moje strani, nič uporabnega. Aja, edino to sem želela povedat v zvezi z vašimi debatami, da je trdo milo zakon (tu mu pravijo "sivo milo") - mi ga kupujemo v neki naturalni trgovini (Mydlarnia se ji reče, se pravi "Milarna" - trgovina, kjer imajo mila user posted image ). Imamo pa olivno trdo milo, brez vseh kemij valda, in je ful zakon, nič ne izsuši, kožo imaš mehko in prožno. Tamala je navdušena, sploh je pa za takega alergika to najbolje. Vsa tekoča mila (a la Nivea ipd.) so nagnusna in agresivna. Fuj. Šampon za glavo imamo od Welede, tudi ok, če smo pa na bazenu, jo pa umijem z mojim, ki je tudi naravno, poporva meta ali nekaj takega.
Tiste probice ali testerčki, ki jih dobiš v raznih paketih in paketkih, znajo povzročit reakcijo, sploh pri nas, ki smo bolj občutljivi. Se hecam, da je pri nas tamala en tak lakmusov papirček. Če hočeš preverit, ali je vse res brez kemije in svinjarij, daš najprej tamali - na kožo ali za jest, pa se prec pokaže user posted image

Nič, zdaj grem pa res še kaj narest.

< Sporočilo je popravil ursonok -- 25.1.2012 13:47:22 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
25.1.2012 15:00:28   
tosja

https://unicef.blob.core.windows.net/uploaded/documents/11dojenje_knjizica.pdf

user posted image nekaj uporabnegauser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
25.1.2012 15:09:35   
tosja

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image   user posted image   user posted image

1.3

user posted image  tosja , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

user posted image  anckka, 1user posted image   user posted image user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

user posted image   ursonok, 31 let, 2user posted image  1user posted image ,user posted image   user posted image  

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

10.3.

user posted image alna, 3 user posted imageokolica LJ user posted image user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image  

user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image , Gorenjska user posted image user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image     user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

user posted image   lešnica, 1user posted image user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image

24.3.

user posted image    populis, 2user posted image  1user posted image    

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

user posted image   rajska

user posted image  zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

user posted image   Hov hov

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

user posted image   Matejka80 user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 65
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
25.1.2012 15:11:51   
tosja

user posted image

zuza, december 2011, user posted image user posted image Patrik

Pattyka, januar 2012, user posted image user posted image   Neja

desire, 24.1.2012 user posted image Tia user posted image in user posted image Elin user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
25.1.2012 16:33:54   
Anonimen
Hoj!

Desire - čestitke vsem štirim!!!

Jaz pa sploh ne vem, kako bom zdržala še 6 tednov. Tako zelo sem utrujena. user posted image Zjutraj se komaj spravim pokonci tam do 9h, je pa res, da zvečer skoraj ne grem spat pred 23h. Ampak zaspim pa v trenutku, če mi le nos dela. Zadnje 3 dni se mi je spet popolnoma zamašil, tko da bolj slabo spim. Bom morala probat s spanjem čez dan, ker ponoči mi očitno ni dovolj...
Moj user posted image mi je včeraj rekel, da bi bilo fajn, da v novem stanovanju malo okna pomijem.user posted image A mu ni jasno, da sopiham že pri jutranjem oblačenju? Me je s tem pomivanjem tako šokiral, da mu sploh nisem nič odgovorila. Danes mu moram razložit situacijo.
DANES SO NAMA PA KUHINJO ZMONTIRALI! V ponedeljek pa posteljo selijo in midva 1. prespiva tam! user posted image user posted image user posted image Končno. Spet bom Ljubljančanka. user posted image

Avto - meni še kar gre usedanje v avto, vstajanje je malo težje, vožnja sploh ni problem, vzvratno grem pa počasneje, ker se je težko dovolj zarotirat.

Miganje - moja je tudi zadnje 3 dni nekaj ful aktivna. Trebuh kar valovi in se premika, pa imam jaz tudi posteljico spredaj. Ampak meni je to ful všeč, ker do sedaj sem jo čutila samo, če sem bila pozorna na trebuh, zdaj pa jo končno čutim tudi če sem s čim drugim zaposlena.

A je še katera opazila, da se je hrchy nekam potuhnila? Pa ja nisi šla že rodit?

Priprave - jaz delam zaenkrat samo sezname, ko bova pa preseljena, se pa vržem v pranje, pakiranje torb in dokončne nakupe. Upam, da bo dovolj zgodaj.

CSD - škoda, da nisem vedela, da lahko oddaš papirje šele tik pred porodniško. Meni bi tudi prav prišla še januarska plača pri računanju. No, zdaj je kar je.

Moja prijateljica je tudi mrežaste hlačke namesto modrčka uporabljala. Ravno toliko, da je obdržala blazinice na mestu. Vir 80 so pa super zaradi zračenja. Jih poznam nekaj, ki so začele takoj po prihodu domov uporabljati Always in podobno, pa so imele čisto vse potem vnetja. Tiste, ki so G povedale, kaj uporabljajo (2 se nista upaliuser posted image ), so jim vsem rekli, da zato pa morajo biti Vir 80 oziroma nekaj, kar je zelo zračno.

Eh, grem malo ležat (beri: verjetno spat). Pa bom videla, če zato ponoči ne bom mogla spat.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
25.1.2012 16:46:31   
ursonok
Jaz sem pa ravno iz trgovine. Sem kupila bio pomaranče. Halo - kakšna huda razlika v konsistenci in okusu v primerjavi s "trgovinskimi". Ne morem verjet, sem že skoraj pozabila, kakšen je PRAVI okus pomaranč.
Zakaj nam v trgovinah prodajajo tako sranje? Zakaj smo se že čisto navadili na take uboge in sprevržene okuse? In najvažnejše: zakaj so bio sadje in zelenjava tako dragi? user posted image user posted image

No, in potem se zamisliš, koliko špricanja, aditivov, umetnih hormonov, E-jev in podobnega sranja pojemo vsak dan?! In to bo šlo recimo vse v mleko in direkt v dojenčka. In mi bomo ponosni nase, ker požrtvovalno dojimo dneve in noči? Kam gre ta svet ...user posted image

Alna,
jaz sem tudi utrujena, tj. kar hitro sopiham. Sem prejle mislila, da sem po dremežu čisto "fit", pa sem ugotovila, da to ni tako user posted image Ne vem, kako se počutijo tiste punce, ki so se zredile za, ne vem, 20+, ki imajo krčne žile, zatekajo ... Pomoje mora biti res grozno.
Kam pa se selita? Saj morda si že povedala, ampak moji možgani so čedalje bolj skisani ..

Avto
ne vozim, nima izpita, tako da problemov z basanjem ven in not, rikvercom ipd. nimam user posted image . Na tramvaj zaenkrat zlezem še brez problema. Dol se pa tudi nekako zvalim, hehe user posted image

Hrchy,
javi se kaj! Če si se že kje zadržala in pozabila na nas, upamo, da je to kuhinja in ne porodnišnica! user posted image user posted image

Jaz pa ful pogrešam plavanje. Jutri verjetno tudi ne bo nič. Upam torej na petek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
   [Brisano sporočilo]
25.1.2012 18:13:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
25.1.2012 18:54:17   
Anonimen
Ursonok - žal ne gre samo za to, da sem takoj zadihana, ampak da na splošno nimam nobene energije. user posted image Bi šla zjutraj raje kar nazaj spat, pa je toliko dela s selitvijo. Sploh ne vem, kako bom sfolgala.
Seliva se pa v moje stanovanje v Ljubljan, kjer sva prej že živela. Ampak moj je vse življenje živel v hiši in je bil v stanovanju čisto nesrečen, pa sva šla zato v hišo njegovih staršev. Kjer sem pa jaz totalno nesrečna zaradi hrupa, premalo prostora, premalo svetlobe, premalo zasebnosti. Saj vem, da mi tašča noče nič slabega, ampak vseeno je zoprno, ko me vedno sprašuje, kje sem bila, pa kako se počutim, pa a je vse v redu. Če sem dobre volje, je vse OK, ampak če sem pa kaj tečna, ali pa kaj takega, pa nimam nobene želje to razlagat tašči in rečem, da sem v redu. Ker se mi pa na obrazu seveda vidi, če se slabo počutim, je pa potem takoj: "Ampak zgledaš pa ne dobro, a si res v redu?". user posted image

Eh, zdajle sem ravno nekaj tečna. Bom raje nehala, da ne zamorim še koga.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
25.1.2012 19:28:51   
ursonok
Alna,
te popolnoma razumem. Mi smo živeli v hiši z dedki in babici, tj. jaz in moj brat, moji starši in fotrovi starši. In je bilo grozno. Skoz so se vmešavali, vse so vedeli, fotr in mat sta se itak prepirala, ločeno spala itd itd. Jaz sem se odselila pri 20-ih. Takoj, ko se je ponudila možnost. Zdaj mi pa na kraj pameti ne pade, da bi šla živet k svojim staršem ali k tašči in tastu. Čeprav imajo pri mojem M veliko hišo, zgornji štuk je cel prazen, sicer v "surovem" stanju ... No in je tast ene parkrat predlagal, da nas tam gor čaka prostor itd. Pa sem mu jasno povedala, da hvala, ampak ni šans.
Priznam, da gre tudi meni življenje v bloku ful na jetra, sploh tu na Poljskem, kjer so totalno neuvidevni, glasni, nesramni. Komaj se da živeti. In upam, da se naslednjič selimo v hiško (če bo vse po sreči, kam v Španijo, se da zadevo najeti za razumen denar). Kadar pa pridemo na obisk v Slovenijo, smo pač pri tastu in tašči. Sta ful prijazna, ne težita, pomagata, vse super ... ampak - saj veš. Stiskamo se tam, nimaš prostora zase, nimaš kje delati, nimaš miru. Ves čas si kao skupaj, drug drugemu na očeh, vedo, kdaj greš, kdaj prideš. Oziroma te še sprašujejo, ker ti pač želijo "skuhati kosilo". Mene pa to spravlja ob pamet - celo življenje mi je stara mama kuhala kosilo in me spraševala, kdaj pridem itd. Dost imam tega user posted image . Tako da kadar smo tam, jim pustim tamalo, se radi z njo ukvarjajo, sama pa obiskujem prijatelje, letam okoli itd. Ne predstavljam pa si lajfa tam. Brrrr. Najhujša nočna mora user posted image A to je pač moja izkušnja. Morda res obstajajo ljudje, ki lahko tako živijo. Če ne drugega, je baje precej ceneje kot "na svojem". user posted image

Utrujenost
jaz sem tudi danes čisto adijo. Sem mislila, kako bom še telovadila zvečer ... pa se skušam sprijazniti z dejstvom, da verjetno ne bo tako user posted image . Malo me jezi, ker se zavedam, da bo tako stanje trajalo še en mesec ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
25.1.2012 19:31:06   
Hov hov
IZVIRNO SPOROČILO: alna

Moj user posted image mi je včeraj rekel, da bi bilo fajn, da v novem stanovanju malo okna pomijem.user posted image A mu ni jasno, da sopiham že pri jutranjem oblačenju? Me je s tem pomivanjem tako šokiral, da mu sploh nisem nič odgovorila. Danes mu moram razložit situacijo.

Verjetno je prej zinil, kot premislil. Nič hudega, ne ga kregat user posted image user posted image user posted image .

Meni je moj  zadnjič rekel, naj se vležem na trebuh, da me zmasira. Fail pač. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
25.1.2012 19:39:07   
Hov hov
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Ne morem verjet, sem že skoraj pozabila, kakšen je PRAVI okus pomaranč.

Jap, tudi jaz si neuspešno brišem spomin, kakšnega okusa je sveže odtrgana zrela pomaranča, ki nikoli ni bila špicana...

Sploh pa ne morem verjet, kakšno sranje od sadja in zelenjave po naših trgovinah prodajajo - recimo mangote sem zadnjič vzela, pa jih bo treba še ene tri tedne medit med jabolki, da dozorijo. Isto kivi. Kisel in trd. Tudi tisto, kar naj bi bilo sezonsko je katastrofa - vse zeleno obrano, umetno dodelano in prešpricano s kemikalijami. Če pa hočem vzet kaj bio in eko, pa je itak na pol gnilo, ker noben noče kupit, ker je znatno predrago...

Pa zadnjič sem hotela vsez fižol tetovec. Pa logika mi pravi, da je po vsem verjetnosti nekje iz Makedonije - ampak ne, ceneje ga je pripeljat iz Zimbabveja. Tema.user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
25.1.2012 19:44:03   
disere
ekole, minil je prvi dan od prvega joka naših lepotičk user posted image sva z mojo drago danes lepo šla skupaj v intenzivni oddelek (jih je danes vidla prvič) in jih občudovala, se kar ne moreš nagledat teh malih pikic. obe lepo spita in veselo jesta iz flaške. v popoldanskem času obiskov pa sva jih lepo pestvala, občutek ki ti ga ne more nihče opisat, ni lepšega kot to. seveda malike spita, se ne data motit user posted image drugače pa mami lepo počasi okreva in je danes šla iz intenzivne nege v drugo sobo, tako da kar se da lepo počivauser posted image še opmnila me je da moram napisati kaj več o najinih srčicah... Tia je na svet prijokala z 1580 grami teže, velika 41cm ob 10.12 uri, Elin pa z 1800 grami in 43cm ob 10.13 uri. sta pravi ponos očku in mamici ter njuni sestrici user posted image drugače pa vsem lepa hvala za čestitke in lepe željeuser posted image

ponosni očka user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
25.1.2012 21:14:35   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

IZVIRNO SPOROČILO: alna

Verjetno je prej zinil, kot premislil. Nič hudega, ne ga kregat user posted image user posted image user posted image .

Meni je moj  zadnjič rekel, naj se vležem na trebuh, da me zmasira. Fail pač. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  moj je toliko "uvideven" da mi reče da bom pospravila in sčistila potem, ko bom lahko user posted image user posted image  res so face....me zanima kaj mi bo rekel, ko mu mu bom rekla naj pomije strešna okna, ker teh pa res ne mislim, ona sem pomila prejšnji teden, ker niso tako visoka

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
25.1.2012 21:18:48   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

men se je pa spet dons začel dogajat, da imam take manjše krče, upam, da lažneuser posted image . so neenakomerni.

enkrat ponoč so me zbudl, sm mela 2 malo bolj močnejša. potem je blo pa vse OK. zdej pa spet mal akcijeuser posted image . se mi zdi, da se začenjajo predpripraveuser posted image

U madona!!!! Ah ja, verjetno je še lažno .... ampak ja, zgleda se že pripravlja telo na porod .... bo mogoče potem manj boleč user posted image No, kakšne 2-3 tedne le še ostani 2v1 user posted image

mene tud neki krči dajejo, že včeri zvečer, dans pa je spet že blo neki....je tud kak močnejši vmes, da kr zajamram....A to pol tak boli? Verjetno ne, kajne? Ampak še 300x hujše user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
25.1.2012 21:22:26   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

a ve še peljete avto z lahkoto? jst se komaj zbašem notr, vn za it je še slabš. iz dneva v dan se bolj pozna, da pešamuser posted image user posted image

nekak gre, čepra mava ful nizkega in se jje ven spravit kr podvig. rikverc pa - user posted image user posted image user posted image user posted image  nobelovo nagrado tistemu, ki je izumil stranska ogledala. samo na njih vozim, nč se ne obračam, ker itak ne bi šlo

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
25.1.2012 21:22:27   
zmajcy_
Joj kakšne čveke ste user posted image  ampak čist pohvalno, samo ne dohitevam vas user posted image

Mi smo pa včeri šli po košaro za na voziček, danes pa smo šli na kopanje v Atlantis.. je moj ta teden doma in mal uživamouser posted image
Jaz nimam še nič pripravljeno user posted image  cunjice mi kolegica prinese naslednji vikend in jih bom potem oprala in pripravla user posted image  pri prvi sem si torbo za v porodnišnico naštimala po pregledu pri svoji ginekologinji, ki me je poslala rodit user posted image  za malo sem si pa že prej prištimala user posted image  treba bo pol edin še plenice, flaške in dude kupt, sterilizirala bom itk tik pred uporabo, ko bomo rabili... ostale stvari, ki se rabijo imam pa itk že doma user posted image  
trdega mila jaz nikol nisem uporabljala.. sem ga pa kupila user posted image
Drugače se mi pa zdi da se je moj mali danes okol obrnu.. sam ne vem.. brce zdej čutim zgoraj, ampak nisem pa čutila nekega velikega premika, da bi se lahko okol obrnu.. mogoč se je med plavanjem user posted image  bomo vidl, jaz upam da je zdej na glavi user posted image

disere- sem prov vesela za vas, da se že crkljate user posted image  pa da greste čimprej domov user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
25.1.2012 21:27:59   
ursonok
Hehe,

Pomivanje in pospravljanje
pri nas oken v tem stanovanju sploh še nismo pomili, če me spomin ne vara. Saj so res svinjska, a ugotavljam, da se zelo dobro počutim, če čim manj vidim tisto, kar je na ulici - slabo vreme, sosede user posted image
Drugače sem pa jaz za vikend zvlekla ven tamalo za skoraj 3 ure, ko pa prideva domov, pa najdeva očkota na kolenih, ko riba dnevno sobo user posted image . Je pomil kuhinjo po tleh, posesal dnevno, pa še poribal. Kar kul. V soboto moram jaz še kopalnico (wc, banja, umivalnik - po tleh bo spet on user posted image ), potem pa v nedeljo lahko že koga na kosilo povabimo. user posted image

V bistvu sem ugotovila, da navade glede pospravljanja in razdelitev vlog človek prinese iz primarne familije. Jaz recimo ne znam prižgat pralnega stroja, še nikoli v lajfu nisem dala prat cunj in jih tudi ne obešam. Vse to dela moj mož. Doma je pač to delal fotr in se mi zato zdi popolnoma naravno, da perejo v hiši moški user posted image . Kuham večinoma jaz, posodo oba pomivava, kopalnico jaz pospravljam, ostalo pa oba ali on. Okna je v prejšnjem fletu tudi on pomival. To opravilo je meni čist bizarno. Aja, še hladilnik jaz čistim, ampak to mi je celo zabavno. Dostikrat se kaj slastnega najde, na kar si že popolnoma pozabil user posted image .

Tako da vam dajem nasvet za naprej, če želite, da bodo vaše hčerke v lajfu našle prave moške, vaši sinovi pa postali taki pravi moški: svoje moške (može, partnerje) prisilite, da začnejo aktivno gospodinjiti in pospravljati. Vsakršne izjave v stilu: kdaj boš to pospravila, pomila, skuhala itd. odpadejo. Resno mislim! user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
25.1.2012 21:32:33   
Polzi
csd - meni tudi ni blo treba nič MK kazat, so mi kr na besedo in trebuh verjel user posted image user posted image

disere in ponosni očka - user posted image user posted image čestitke še enkrat za mali princeski. Lepo se cartajte in uoam, da boste kmalu uživali doma

Jutri imam pregled. Mislim da se moja user posted image  še ni obrnila, ker so moja rebra zaenkrat še nedotaknjena, bolj me brca tam nekje spodaj na levi stran. Bom videla kaj bo rekla ju3 G - mi bo itak verjetno delala UZ - ki je v tem času baje priporočljiv za kontrolo rasti ploda. pPa MV mi bo še menda zadnjič zmerla.
Drgač sem ma zdej 6 dni fraj, potem pa še drug teden 3xpo 4 ure v službo in konec. Pričnem z letošnjim dopustom 10 dni in pol 21.2 porodniška user posted image

Vmes bo še selitev, sam da se kuhinja nardi in centralna montira pa gremo za sebe.

Lepo in mirno nočko vam želim

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
25.1.2012 21:35:18   
sirenetta
Se na hitrco javim....moj sinko je ves božcen, je pa staknil angino user posted image .
Ponoči je zakuhal na 40 vročine in kašljal nenormalno, že ves hripav je bil od vsega tega kašljanja. Spali smo itak bolj malo in slabo.
Tako da smo šli takoj zjutraj se pokazat zdravnici - pluča so čista, grlo pa fejst vneto in bezgavke zatečene...diagnoza angina in Ospen na 8 ur,user posted image user posted image user posted image

Full vam hvala za vse recepte glede kašlja! Si bom takoj ko utegnem skopirala in vse shranila....Na tem področju sem res čisti laik...nikoli imeli težav s kašljem, enega bronhitisa ne nič, edini kašelj ki smo ga do zdaj poznali je bilo zaradi izcejanja šmrkljev nazaj iz noska dol. Pa to se je dalo itak hitro rešit s kombinacijo pucanje s fiziološko, Olinth in dvignjeno vzglavje.
Tokrat je pa očitno povezano z vnetim razdraženim grlom.
Upam da čimprej prime antibiotik, prej zvečer je spet imel 40 vročine in nikakor mu jo zbit s Paracetamolom, tako da smo potem prešaltali na Voltaren.user posted image

Tosja obljubim, da pridem kaj več tudi sem počakulat (=poklepetat v primorščiniuser posted image ), takoj ko moj bibonček ne bo več bubanček.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
25.1.2012 22:07:41   
pokalona1
Uf,moje počutje je tudi totalno user posted image Že od vikenda nekaj pokašljujem, kiham. Zdaj sem pa še hripava, grlo me boli, glava,sklepi...Sem na Lekdaolu že 2 dni; skratka,ni da ni-pa še vsa napihnjena sem. Sem danes stopila na vago in mi kaže od nedelje zjutraj 1 kilo plusa-pa kako je to možno?Upam, da ni resnična ta kila,ampak samo posledica lune in kopičenja vode.Se mi zdi, da imam popoldan,ko obujem škornje,kar zatečene noge.

Pa še nek izvleček moram napisat in ga do torka oddat.Sem sicer že nek osnutek spisala, ampak so sodelujoči imeli pripombe,tako da imam namen zdajle to popravit.Da ne govorim o tem, da vstajam že ob 5.50 zjutraj, da sem pravočasno v službi. Samo še štirikrat grem-vsaj to....Pa zelo verjetno bom mogla tud v nedeljo, ampak tisto je vsaj samo za 3 urce.

Za dojenčka nimam pa še nič pripravljeno.Oblekice so še vedno na podstrehi, posteljo za taveliko moramo še kupit. Pa še stanovanje prebelit-tako da še nekaj časa ne bom imela pripravljeno.Mah bo že-če me kaj prehiti, bo pač možek prisiljen vse poštimat. Toliko bo že znal, da ne bomo otroka nagega iz P peljali.Vse ostalo se bo pa že poštimalo. Važno, da smo zdaj že toliko daleč, da tudi če nas kaj prehiti, ni neke panike.

Zdej pa grem pisatuser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
25.1.2012 23:11:40   
ursonok
Ej,
a ste dobile ZS? Meni je pisala katka, da je rodila: Aleksej, 47cm, 2540gr. Danes zjutraj, tj. v 34. tednu. Čisto presenečenje. Baje vse ok!

Naj bi pa poslala zmajcy sms, pa ga verjetno ni dobila.

Veseli smo, da je vse v redu user posted image . Moram pa priznat, da sem kar malo šokirana - tile naši marčki so res neučakani. Že pet jih imamo!!!

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.1.2012 1:29:08   
marec 2012
katka čestitke!
Jaz si bom šla počas kr torbo pripravljat, ker punce tok presenečajo, pa da nebo še mene kej presenetlo.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.1.2012 7:56:30   
Saša33
Punce, lepo vas je brat.

In sedaj končno imam tudi sama malo časa, da se vam po dolgem premoru (zadnje dva meseca), kaj napiše.
Sem na dopustu, konnčno in potem porodniška.Jupiiiiuser posted image user posted image

Do konca decembra sem še delala po 8h in je bilo res kriza z sedenjem in utrujenostjo. Januarja pa samo po 4h, pa še to sem v pon in torek mela toliko dela, da se mi je pritisk dvinil in mali je brcal na max. verjetno je čutil, da se napetost dviga.Pa še sita sem bila vsega in ljudje res ne razumejo, da ne moreš več!!

Včeraj sem si privoščila dan na morju in preklop, danes pa se začnejo priprave, da vsaj malo uredim preden rodim.user posted image
Krči: Prejšnji teden se je tudi meni pojavilo otrdevanje trebuha, zvečer in sem se komaj spravila s kavča.

Čestitam vsem ki so že rodile, pa saj ne morem verjeti.user posted image

Drugače, sem bila 14 dni nazaj na kontroli, ko je bil mali (  sicer še ne veva kaj bo) v 32 tednu in so mi lepo razložili, da je že obrnjen, posteljica zrela in plodovnice malo manj kot običajno, plučka razvita, 1800 in da lahko rodim. me je skoraj kap.
No sem tisti večer prištimala potovalko in zaenkrat je dva tedna mirno. Imam pa ko naslednji teden kontrolo, da vidimo kako bo s plodovnico.

Malinjak tudi sama pijem sedaj 2x teden, ker mi pomaga pri zatekanju nog. Plahtico ali Hribsko reso pa bom začela piti v 37 tedbu( če bom do tja prišla), upam.
zenkrat mi vaga kaže nekje 12kg več, sicer pa zadnje dva meseca stoji in se širim samo v trebuh.Pa tud nobene težke potrebe po hrani nimam, razen sadju in orehih, ter tekočini.

Sem pa res vesela, da mi ni treba več v službo in da imam končno malo časa, da pripravim stvari. Sicer sem vse dobila od ostalih in kar bo treba kupit od pleničk do tetra plenic bom šla kar v Tosamo, sem slišala same pohvale, pa še na ceni se kar pozna.Lahko na netu pogledate če katreo kaj zanima. NIsem niti vedela, da imajo plenice.Pa jih sedaj prijateljica uporablja, ko ima mala občutljivo kožo in nič bomo probal najprej to.

Toliko na kratko, da se vam spet javim in lep dan vsem nosečkam, pri nas je prav mrzlo, pa mi paše si ne predstavljam, da bi blo poletjeuser posted image

(odgovor članu marec 2012)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
   [Brisano sporočilo]
26.1.2012 8:44:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.1.2012 8:53:59   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Ej,
a ste dobile ZS? Meni je pisala katka, da je rodila: Aleksej, 47cm, 2540gr. Danes zjutraj, tj. v 34. tednu. Čisto presenečenje. Baje vse ok!

Naj bi pa poslala zmajcy sms, pa ga verjetno ni dobila.

Veseli smo, da je vse v redu user posted image . Moram pa priznat, da sem kar malo šokirana - tile naši marčki so res neučakani. Že pet jih imamo!!!

Sem bila brez telefonauser posted image

Drugače pa je napisala:
Hej marcevke, vesela novica: danes ob 7.22h in v 34. tednu naju je nepricakovano presenetil najin Aleksej, dolg 47cm in tezek 2540g. Rodila sem z medenicno vstavo, se ni obrnil. Porod je bil kr hiter ampak zelo naporen. Bebi pa je na intenzivnem oddelku, da pride k sebi. Pozdravcek od nas!
katka*

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.