Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 20:51:32
|
|
|
|
petarda
|
Do kdaj pa je nočna smuka???
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 20:57:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Do kdaj pa je nočna smuka??? do 21h ampak smo pol ure prej zaključili in zdaj sta otroka že v postelji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 21:01:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem pa danes smučala predvsem s prijateljičnim sinom, ki se prej nikakor n hotel sam spustiti po smučišču, mi2 pa sva hitro našla skupni jezik, tako da tamal zdaj že raztura in je seveda najponosnejši fant daleč naokrog . Ne vem če nisem ugotovila, da mi je učenje smučanja še v veselje ...no ja, za eno urco Ah no, nehajte s temi fotkami , nič ne obljubim... Jutri imam dopust , nam bodo prenovili pisarno ... ...no morala bom pa v nedeljo popoldne it stvari v red spravit, da bomo v ponedeljek lahko nemoteno zalavfali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 21:05:28
|
|
|
|
petarda
|
Nina pa pojdi delat izpit za učitelja smučanja. Kar nekaj mojih prijateljev ga ima .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 21:07:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina pa pojdi delat izpit za učitelja smučanja. Kar nekaj mojih prijateljev ga ima . mogoče nisem čist prepričana, da mi je takoooo všeč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 21:09:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
OK, nč punce, grem pod tuš, pa v toplo posteljico Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 21:11:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina pa pojdi delat izpit za učitelja smučanja. Kar nekaj mojih prijateljev ga ima . mogoče nisem čist prepričana, da mi je takoooo všeč Kolkr jaz vidim, kar uživajo. Itak so vsi ljubitelji smučanja, torej služijo s svojim hobijem, na svežem zraku.... OK, res včasih pojamrajo, da nimajo časa se po strmini sami spustit...samo to je pa itak tako, kakor si narediš.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 21:11:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ OK, nč punce, grem pod tuš, pa v toplo posteljico Nočko! Lahko noč. Jaz čakam, da vidim kakšno perilo bom iz sušilca ven potegnila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 21:26:23
|
|
|
|
*bubi*
|
No, se še jaz malo pridružim. Sem šla z otrokoma ležat, se kar pozna, če se cel dan ne vidimo. Evo, že spančkata. Mimogrede - vas je Safari Manija že kaj prijela?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 21:45:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mimogrede - vas je Safari Manija že kaj prijela? Sem šele danes videla jumbo v mestu. A na isto foro bo - album s sličicami? Meni se je Jungle Mania zdela še najbolj OK od vseh teh dormeov, smrkcev, posode....tak, da ja...mogoče bomo pa res spet zbirali. Čeprav imam blizu službe en mini Mercator - tak, da bom verjetno precej tam kupovala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 7:30:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Mimogrede - vas je Safari Manija že kaj prijela? nismo še zaznali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:11:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi že zbiramo sličice. Jaz bi pa potrebovala enega učitelja smučarja. Jao, še vedno je kmica pri smeških. grem zdaj resetirat računalnik-
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:21:29
|
|
|
|
Paštetka
|
vraga!!! a ve kdo zakaj mi ne delajo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:30:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Otroka na delovnem mestu, jaz pa si bom zdaj kavico skuhala in par stvari za službo naredila. IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka vraga!!! a ve kdo zakaj mi ne delajo? paštetka, ene nastavitve v brskalniku so krive. Se spomnim, da sem imela tudi te težave. Poglej na RR pomoč, so mi tam napisali nastavitve, ker pojma nimam, kaj je bilo potrebno narediti. al pa probaj drug brskalnik, če imaš še kakšnega naloženega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:31:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem šele danes videla jumbo v mestu. A na isto foro bo - album s sličicami? Ja, podoben album je z Garfieldom, ful luškano. Midve z mamo sva vinjete kupili v Spar trafiki, tako da je kar lep kupček nalepk zraven sodil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:32:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz bi pa potrebovala enega učitelja smučarja. Če bi jaz imela enega takega ta pravega učitelja smučanja, bi se celo na smučke spet postavila, po 10+ letih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:34:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz bi pa potrebovala enega učitelja smučarja. Če bi jaz imela enega takega ta pravega učitelja smučanja, bi se celo na smučke spet postavila, po 10+ letih Kaj ko bi me tri Nino najele za en vikend?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:36:44
|
|
|
|
petarda
|
Ko meni enkrat niso delali smajliji sem morala samo kliknit na združljivostni pogled....jaz imam to ikonco zgoraj v orodni vrstici....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:38:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro Otroka na delovnem mestu, jaz pa si bom zdaj kavico skuhala in par stvari za službo naredila. Tudi jaz pristavim kavico. Potem pa svojo glavo peljem k frizerju na striženje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:49:22
|
|
|
|
Paštetka
|
pismo pa citirati tudi ne gre. Bubi, tebe citiram: +10 jaz sem v živjenju samo 1x na smučkah stala, pa sem se po strmini zapeljala dol, in ko je bilo potrebno se peljati z vlečnico go, sem 3x padla dol, ker so mi noge šle narazen. in nisem mogla priti več gor. PA sem, ko sem z muko prišla gor, vrgla smuči tja in šla na kuhanega (giggle)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:54:02
|
|
|
|
petarda
|
Pa si našla ikono za združljivostni pogled? Ker sem imela podobne težave, pa vse mi je nekam čudno napisalo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:54:18
|
|
|
|
Paštetka
|
petarda, jaz tega pogleda nimam u... dela,
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:54:53
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro Otroka na delovnem mestu, jaz pa si bom zdaj kavico skuhala in par stvari za službo naredila. Tudi jaz pristavim kavico. Potem pa svojo glavo peljem k frizerju na striženje. ti boš pa cela nova šla v službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:56:04
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz bi pa potrebovala enega učitelja smučarja. Če bi jaz imela enega takega ta pravega učitelja smučanja, bi se celo na smučke spet postavila, po 10+ letih Kaj ko bi me tri Nino najele za en vikend? jaz sem za s tem, da smučke bi tudi rabila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 8:56:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, ne skrbi, saj zdaj so sedežnice
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......