|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.12.2011 11:58:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu takotako)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
   [Brisano sporočilo]
19.12.2011 11:35:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
   RE: November 2006 - 4. del
20.12.2011 17:48:40   
Zamima
No, da se malo iz naftalina ven potegnem :) tudi midve sva imeli sistematski pregled pri 5 letih. brezhibno zdrava! Ful zadovoljna, glede na to, da so me pred kratkim nekaj s sladkorno strašili user posted image ...
le za logopeda imamo pol naslednjega leta rezervirano in pa čakamo na potrditev ali ovržbo za motnjo pomanjkanja pozornosti user posted image ...

< Sporočilo je popravil Zamima -- 20.12.2011 17:49:22 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Neposredna povezava do sporočila: 3053
   [Brisano sporočilo]
21.12.2011 11:10:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
21.12.2011 20:08:51   
Zamima
kr nekaj novodobnega spet user posted image ... pač otroci, ki so nemirni, ne zdržijo dolgo pri eni igri, nalogi, so "vihravi", ne slišijo ko jih pokličeš, iščejo pozornost povsod ... rabijo nekoga, da jih vodi, jada jada,... čeprav jaz dvomim, da ima Zala to diagnozo, ker se zelo lepo sama zaigra, res pa je, da ji mora biti igra/zadeva za katero se gre izredno zanimiva in se lahko tako igra ure ... ko greva v kino je sposobna sedet celo risanko nepremično, niti na wc ne gre vmes, tudi doma ko gleda tv je pridna, ko riše, ustvarja, reže, lepi je ful pridna in ful rada to počne, tudi, če ji daš kakšne naloge jih bo z veseljem delala ... tako, da ... eh, ne vem, je pa ok, da vseeno "preverijo", da kaj ne spregledajo user posted image ... ker če ima to diagnozo, potem taki otrok potrebuje pogodbo za dodatno individualno pomoč v šoli ... in pač vse kar to potegne za sabo...  (več si pa lahko na netu prebereš, tam je bolj strokovno obrazloženo, jaz se ne bi rada kaj dosti s tem obremenjevala, dokler česar ne potrdijo strokovnjaki user posted image )
ampak bodimo pozitivni user posted image

koliko so pa kaj visoki/težki vaši 5 letniki? :)) 

naša je v peresno lahki kategoriji user posted image   14.5kg  in  109cm (ja vem, že celo njeno življenje mi gnjavijo zaradi teže, a dale sva skozi že vse preiskave in jim še zdaj ne morem povedat, da je tako pač dedno user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3055
   [Brisano sporočilo]
21.12.2011 21:24:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
21.12.2011 21:45:37   
Zamima
ja, sej, večina jih je takih, samo eni so pač žleht, tole je pa nekaj druga spet, baje user posted image ... in če se ne spremlja/ukrepa ima lahko otrok v življenju resne težave...
no, jaz vseeno mislim, da je pri njej pač njen karakter kriv, da je na trenutke hiperaktivc :)

Neposredna povezava do sporočila: 3057
   [Brisano sporočilo]
22.12.2011 11:35:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
22.12.2011 20:59:00   
Aja1
Kaj imajo vaši že vsi te preglede pred šolo? Naša še ne.
Zamina - misli pozitivno. Zala gotovo nima te diagnoze. Sem pa tudi jaz prvič slišala za njo. Mene so 1x prestrašili, da je Neja mogoče hiperaktivna (pač ni bila par minut pri miru pri psihologinji). Sem bila čist panična.
Gčlede višine in kg. Naša ima mislim da 19,5 - 20 kg, visoka je pa hmmm. Ne vem. Jo jutri izmerim.

Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.12.2011 16:23:28   
Zamima
Aja1, sej druga, kot mislit pozitivno in kakršnokoli diagnozo sprejet, ne morem user posted image ...

Naša družinica vam vsem želi lepe in mirne božične praznike user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.12.2011 19:35:04   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

kr nekaj novodobnega spet user posted image ... pač otroci, ki so nemirni, ne zdržijo dolgo pri eni igri, nalogi, so "vihravi", ne slišijo ko jih pokličeš, iščejo pozornost povsod ... rabijo nekoga, da jih vodi, jada jada,... čeprav jaz dvomim, da ima Zala to diagnozo, ker se zelo lepo sama zaigra, res pa je, da ji mora biti igra/zadeva za katero se gre izredno zanimiva in se lahko tako igra ure ... ko greva v kino je sposobna sedet celo risanko nepremično, niti na wc ne gre vmes, tudi doma ko gleda tv je pridna, ko riše, ustvarja, reže, lepi je ful pridna in ful rada to počne, tudi, če ji daš kakšne naloge jih bo z veseljem delala ... tako, da ... eh, ne vem, je pa ok, da vseeno "preverijo", da kaj ne spregledajo user posted image ... ker če ima to diagnozo, potem taki otrok potrebuje pogodbo za dodatno individualno pomoč v šoli ... in pač vse kar to potegne za sabo...  (več si pa lahko na netu prebereš, tam je bolj strokovno obrazloženo, jaz se ne bi rada kaj dosti s tem obremenjevala, dokler česar ne potrdijo strokovnjaki user posted image )
ampak bodimo pozitivni user posted image

koliko so pa kaj visoki/težki vaši 5 letniki? :)) 

naša je v peresno lahki kategoriji user posted image   14.5kg  in  109cm (ja vem, že celo njeno življenje mi gnjavijo zaradi teže, a dale sva skozi že vse preiskave in jim še zdaj ne morem povedat, da je tako pač dedno user posted image )

Diagnozo motnja pozornosti ni prav lahko dokazat. In približno eno leto traja, da otrok dobi odločbo in se tretira kot otrok s posebnimi potrebami. To se predvsem pokaže v osnovni šoli, ponavadi že v prvi tridati. Otroci, ki imajo takšno diagnozo imajo težave pri večini predmetov, saj se ne zmorejo skoncentrirat in že vmes ko jim nekaj bereš pozabijo. To, da otrok ne zdrži pri eni igri, da je vihrav, rabi vodenje je značilno za večino majhnih otrok in da nekdo na podlagi tega reče, da ima otrok motnjo pozornosti je zame absurd. Sem delala z otroki, ki imajo to diagnozo in npr. brez težav 2h gledajo risanko, se igrajo s punčkami, so športniki. Motnja pozornosti se predvsem kaže pri učnem uspehu. Jaz bi vzela to z rezervo, bi dala sicer otroka na testiranje, ampak glede na starost otroka nikakor ne bi dovolila, da se ga brez resnih dokazov obravnava kot otroka s pp. Še sreča, da takih diagnoz strokovnjaki ne postavjajo kar tko v tri dni in obravnava traja kar dolgo, ker drugače bi imel vsak tretji otrok motnje pozornosti.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
26.12.2011 11:49:23   
Zamima
Lianna, hvala. Ma ja, saj jemljem z rezervo ... in močno dvomim, da ima to diagnozo. ;) Sicer pa logopedinja nama je predlagala 3x obisk psihologa z besedami: " Da slučajno nisem česa spregledala." ... tako, da ...eh

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
   [Brisano sporočilo]
4.1.2012 13:51:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
   [Brisano sporočilo]
10.1.2012 8:41:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3064
13.1.2012 8:32:03   
Aja1
Dan. Pa tudi od mene srečno vsem v letu 2012.

Kje pa res ste?

Mi pasemo kozice...no, smo odpasli. Zdaj že odpadajo. user posted image

A ni bilo včasih rečeno, da se nova tema odpre, ko je 200 strani? Hehehe, če odpremo novo temo, bo ravno za 100 let. user posted image user posted image

Alo punce, na raport!

Neposredna povezava do sporočila: 3065
13.1.2012 12:46:43   
Žiga
A ni bilo včasih rečeno, da se nova tema odpre, ko je 200 strani? Hehehe, če odpremo novo temo, bo ravno za 100 let.

So spremenili s 25 na 15 sporočil na stran... zato smo čez 200... sicer ne bi bili... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
13.1.2012 12:48:27   
Žiga
A ni bilo včasih rečeno, da se nova tema odpre, ko je 200 strani? Hehehe, če odpremo novo temo, bo ravno za 100 let.

So spremenili s 25 na 15 sporočil na stran... zato smo čez 200... sicer ne bi bili... user posted image Sploh opazil nism...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
   [Brisano sporočilo]
15.1.2012 18:01:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
   [Brisano sporočilo]
20.1.2012 8:00:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.1.2012 9:16:26   
Aja1
Registrirana, ja temeljna plošča je že narejena. Konec marca naj bi začeli z montažo.user posted image user posted image   Uau, komaj čakam. Upam, da bo šlo vse kot po maslu. Elektro mora samo še kabel potegnit, pa kar nekaj odlašajo. user posted image user posted image

Upam, da čimprej najdeš službo.

Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.1.2012 10:10:30   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker takole vdiram v temo, a moj dragi bi spet potreboval vašo pomoč pri iskanju otrok za reklamo.

Tokrat se išče otroke, stare od 15-20 mesecev, snemanje bo potekalo med 30.1. in 4.2. (en snemalni dan). Zainteresirani naj pošljejo čim novejše fotografije na naslov blaz.taljan@gmail.com, zraven ne pozabit pripisat kontaktnih podatkov (ime, priimek, telefon). V kolikor bi otrok prišel v poštev, bodo kandidate poklicali do torka, 24.1. Gre pa za oglas za blagovno znamko IKEA, za francoski trg, honorar je 200 EUR/bruto. Torej, če poznate koga, ki ustreza, mu prosim posredujte sporočilo...tenk ju.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
22.1.2012 22:14:18   
takotako
Ekola da se malo javim....

Registrirana upam da najdeš službo. Mene isto čaka baje sep.

aja1 bravo za hiško

Evo mi nekaj kašlamo-Ted. Sem mu dala zdaj vlažiec zraka pa evkaliptusovo olje da bo vsaj spal. drugače smo pa ok. meli pregled. Ted je za v šolo čist pripravljen. Očal mu ne bo za enrkat treba nosit. Me pa malo skrbi zdja k je Zamima pisala tisto o PP. evo naš je čist za to oznako. Sej gleda risanko pri miru se tudi zaigra, sam vsako igro ki se gremo kar neki po svoje hoče naredit pravilo. Potrpljenja nima niti za pol minute. ČE pa že kaj dela pri miru mu pa dela vse-noge roke,...
Sicer mislim da ni edini. Mal me tole mot ker jih zdaj že tok kmal vse forsirajo. Pa angleščina, pa pesmice , pa ne vem kaj vse. Mi smo do 6 leta se doma igral največ je bila mala šola pred vstopom v 1.razred.
Pa ne me narobe razumet saj beremo knjige, pa se učiva pesmice, zdaj k ga črke znaimajo se tud učiva. Sam eno črko na teden. user posted image . Zna zapeti zdravljico, je kar bister sam pač živahen. Glih za barvat pa take zadeve pa ni. smo čestitke šli skup delat s sosedovim fantom-no po 10min sva jih delale z mamico same.
Upam da se bo v tem letu moj trud poplaču pa da v razredu ne bo mel kakih posebnih težav.

Tjaša je pa naš zaspanček še za enrat. sicer je bolj občutljiva na zvoke kot Ted. še posebej če se ted oglas k jo itak misli vedno zbudit ima ona učke odprte v sekundi. Pa sem na začetku sesala k je spala, pa jo nismo glih v vato zavijal pa je vseen tako. user posted image Edin dudico mi ne sprejme-no evo pa sem dobila pod nos. Do zdaj nisem verjela da je mogoče da otrok zavrača dudo. Ma ne pomaga tud če jo v sladek čaj namočim. .

ekola malo poročila, zdaj pa šibam spat. Lep pozdravček

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
   [Brisano sporočilo]
24.1.2012 8:12:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu takotako)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
27.1.2012 0:05:30   
takotako
Danes je bila 4m že. Je prava afna.
KAj pa boš dala v prošnjo? držim pesti da ti podaljšajo!

Neposredna povezava do sporočila: 3074
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 8:25:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu takotako)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!