|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
25.1.2012 9:45:55   
Maja T.
Hvala Crtek za dobrodošlico user posted image .

Ker nisem za nazaj brala vaših postov, malo samo na preskok, da sem videla o čem ste se že vse pogovarjale user posted image , me zanima, kje oz. pod kaj ste na FB registrirane in imate debate. Namreč nekaj sem med posti zasledila, da ste aktivne tudi na FB user posted image .

Za vse, ki vam je slabo želim, da čim prej mine user posted image user posted image user posted image , mene je slabost samo malo oplazila, pa je bilo zelo neprijetno user posted image , HB je mimo, malo me še edino zvečer zgaga jezi user posted image in jo blažim z Donatom, saj malo pomaga user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.1.2012 9:55:50   
zalenka
dober dan, evo se javljam tud jaz.

najprej srečki upam da se tvoji izpuščaji čimprej umirijo, ker to mora bit res nadležno. upam da kremca vsaj srbenje čimprje odpravi.

naia super za dobro opravljeno ns.

mi smo bili včeraj 12t 2/7. Veliki smo 54,5mm. Je pa pri meritvi bil otroček ful usločen, ampak ga ni mogla dobit v ravni legi user posted image
vse ok, NS 1,2, tveganje 1:3200 kar je super za moja leta. če bi samo po letih gledal je 1:630. Srček je veselo bil, videlo se je nosno kost, mehur in želodec, prstke in podplate. Ful se je fajn odrival od maternične stene. Je rekla, da je živahen, pa je možek rekel, da je hotu pripomnit, da sta tud una dva k sta že doma taka user posted image . mahal je z rokami in se drgnil po obrazku.
za spol nismo prašali ker želimo, da je presenečenje
Dobila sem 2 slikici. Za 63 eur sem v dravljah pri pušenjaku dobila kup slikic in cd s 4d posnetkom, tu pa le dve slikici in izvid. je bila pa dr premru zelo prijazna in je veliko povedala.

Izmerila mi je še pretoke, po naročilu moje G in je vse ok zaenkrat. Je pa rekla da to se pri pretokih bolj pokaže šele po 20 tednu.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.1.2012 11:01:58   
riba83
Pozdravljene nosečke....
Tudi jaz se vam pridružim.
Stara sem 28 let, ob porodu bom 29, to je moja druga nosečnost, doma 1 fantek. Naslednji pregled imam 31.1, prav tako NS. Verjetno bom šla rodit v MB tako kot prvič. Za spol ne bomo vprašali.
Zdaj sem v 12 tednu in včasih se malo slabo počutim ali pa me boli glava. Pri prvi nosečnosti ni blo tolko nekih problemov. Tudi trebuh komaj skrivam, zato komaj čakam NS da povem da pričakujemo detece.
Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.1.2012 12:12:10   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Hvala Crtek za dobrodošlico user posted image .

Ker nisem za nazaj brala vaših postov, malo samo na preskok, da sem videla o čem ste se že vse pogovarjale user posted image , me zanima, kje oz. pod kaj ste na FB registrirane in imate debate. Namreč nekaj sem med posti zasledila, da ste aktivne tudi na FB user posted image .

na FB nas ne boš našla, ker je skupina skrita..lahko te ena izmed nas doda kot prijatelja na FB in potem v skupino .. lahko mi pošlješ ime in priimek na ZS

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 929
25.1.2012 13:01:54   
Kaja2009
Pozdravljene sonosečke!

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede...tudi jaz sem imela včeraj prvi pregled, vse v redu in brez posebnosti user posted image user posted image , otroček je že velik 3 cm, sem pa danes točno 10 T noseča. PDP mi je izračunal 22.8.2012, stara sem 28. Naslednji pregled imam 21.2., na Nuhalno se moram pa še naročit pa ne vem kam (Pušenjak, Strah,...??) Kaj priporočate? Za spol ne bova vprašala, bo presenečenje.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.1.2012 17:07:40   
ninka80
Bravo vsem, za katerimi je že NSuser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz jo že komaj čakam, ampak jo imam šele 17. Pa saj bo hitrouser posted image
Drugače pa so se tudi pri meni slabosti hvala bogu umirile, le s prebavo imam težave, tako kot vedno do sedaj.
Tudi midva še nisva nikomur povedala, bova po NS oz. ko bodo sami opazili.user posted image

Lepo se imejte.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Kaja2009)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.1.2012 18:52:00   
hippy
user posted image Tudi jaz sem v vaši skupini PDP je 22.8 pokazano na prvom ultrazvoku...nuhalna pa 7.2 ...i prva nosečnost ...komaj čakam... user posted image

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.1.2012 18:54:45   
hippy
jaz priporočam Litijo user posted image

(odgovor članu Kaja2009)
Neposredna povezava do sporočila: 933
25.1.2012 21:12:43   
*mommy to be*
halo pupe!čestitke vsem za uspešno opravljene NSuser posted image tudi mi smo danes nuhalno ruknili skozi(13t)! vse je ok,rokici obe, nogici tudi, tudi vsi ostali vitalni deli na mestu, nosna kost vidna, tveganje za DS 1:10650, tako da YESS! user posted image tudi moj dragi je danes videl najino pikico oz. pikeca, ker nisem hotela vprašat kaj bo, sicer pa se verjetno tak ne bi vidlo, ker je mali lenuh in se je komaj obrnil po šestih konkretnih tesljajih doktorice, pa še to ravno toliko, da je lahko zmerla, pol pa nazaj v svojo priljubljeno pozo. user posted image Je rekla, da uživa v svojem miru in se ne pusti motit- kot ata :) Drugače je pa bla doktorica full smešna, ko me je vprašala po prvem dnevu ZM, in ko sem rekla oktober pa ona, da je takrat očitno blo full plodno obdobje in da bo poleti v MB porodnišnici gužva... :) Hehe... Full je bla fajn!
Crtek moji manjkajoči podatki: Sem iz okolice MB, rodila bom v MB... Pa res super od tebe da nam tako redno in lepo urejaš seznamček... user posted image
nič punce, grem jaz spat, pa se tipkamo kaj... user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.1.2012 22:15:29   
skarabej_79
Čestitke vsem novim nosečkam in tistim, ki ste že uspešno opravile preglede. Tudi jaz sem bila danes na NS pri Strahovi v Domžalah. Vse je super. Ona je pa tudi fajn, priporočam tistim, ki še ne veste kam bi šle. PDP mi je prestavila en dan naprej, tako da ga imam zdaj 3.8. Veliki smo že skoraj 7 cm, v petek stopim v 13. teden.

Bobika, pod katerim imenom te najdem na FB, da ti pošljem ZS? Bi se vam rada pridružila tudi tam.

Lepo se imejte!

(odgovor članu *mommy to be*)
Neposredna povezava do sporočila: 935
26.1.2012 7:13:47   
Claudia13
Da še jaz sporočim rezultata NS, vse je bilo vredu in super user posted image včeraj smo bili noseči 12 tednov in 3 dni, velik je 58,00mm, rezultati so vredu, tveganje 1:11577user posted image , ampak sva se vseeno še odločila da dam kri za hormonski test, je moj vztrajal, da je boljše. On je tako ali tako največji panikuser posted image . Drugače pa srček smo slišali, videli rokice, nogice, nosna kost je vidna, želodček , mali pikec pa se je zelo pretegoval in obračal. Po besedah dr.Lucije Kuder naj bi dobili še enega user posted image , bila pa je zelo prijetna, povedala in pokazala je ogromno, vzela si je čas, res brez pripombuser posted image . Mi pa je datum prestavila na 5.8.2012, ker pa je bilo že govora o tem kje namerava katera roditi, bom še jaz napisala, da tako kot prvič, se bom tudi tokrat odločila za Ptuj.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu skarabej_79)
Neposredna povezava do sporočila: 936
26.1.2012 8:54:44   
Maja T.
Bobika hvala user posted image , sem ti poslala ZS

user posted image user posted image user posted image vsem za uspešno opravljeno NS, nas čaka danes pri dr. Pelkičevi user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Claudia13)
Neposredna povezava do sporočila: 937
26.1.2012 9:31:17   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tia, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2., ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2., Mb, Pt, user posted image

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2., Lj, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2., Mb, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., ?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb, user posted image

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1. user posted image
julij                     19.1. user posted image
Peška                 20.1. user posted image
proxima              20.1 user posted image
Evita12              20.1. user posted image
Aria79               23.1. user posted image
naia                   24.1. user posted image
zalenka             24.1. user posted image
skarabej_79     25.1. user posted image
*mommy to be* 25.1. user posted image
Claudia13          25.1.  user posted image
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
riba83               31.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
Maja T.               3.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2.
ninka80          17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

64 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 938
26.1.2012 9:39:23   
crtek
jutro!

eko pa mi je uspelo posodobit seznam user posted image Toooolko novih podatkov...tistim, ki ste napisale za spol user posted image , sm ga kr dodala, če sm pr kšni pozabla, oz. spregledala, lepo prosim sporočite, pa brez zamire user posted image

user posted image vsem za tako dobre rezultate na NS user posted image Claudia13 je pa tvoj user posted image res panik...pri tako dobrem rezultatu...pa sej tudi DHT ni 100%...al temu bo pa zaupau?

dobrodošle nove, super, da nas je vedno več user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 939
26.1.2012 10:02:12   
Maja T.
Crtek, ko boš spet osvežila seznamček, lahko pri meni dopišeš NS 26.1.,
3.2. je normalni pregled pri G.
Imam že tudi datum za AC 28.2.
Kraj poroda bo spet MB,
aja let pa raje ne bi povedala user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 940
26.1.2012 10:28:31   
*mommy to be*

IZVIRNO SPOROČILO: Claudia13

Da še jaz sporočim rezultata NS, vse je bilo vredu in super user posted image včeraj smo bili noseči 12 tednov in 3 dni, velik je 58,00mm, rezultati so vredu, tveganje 1:11577user posted image , ampak sva se vseeno še odločila da dam kri za hormonski test, je moj vztrajal, da je boljše. On je tako ali tako največji panikuser posted image . Drugače pa srček smo slišali, videli rokice, nogice, nosna kost je vidna, želodček , mali pikec pa se je zelo pretegoval in obračal. Po besedah dr.Lucije Kuder naj bi dobili še enega user posted image , bila pa je zelo prijetna, povedala in pokazala je ogromno, vzela si je čas, res brez pripombuser posted image . Mi pa je datum prestavila na 5.8.2012, ker pa je bilo že govora o tem kje namerava katera roditi, bom še jaz napisala, da tako kot prvič, se bom tudi tokrat odločila za Ptuj.

Lep dan vsem user posted image

Tudi ti si bila včeraj pri dr. Kuderjevi?user posted image Zanimivo... Meni je tudi bila zelo všeč včeraj, strokovna ampak človeška... meni je tudi predlagala DHT test ampak sva z mojim soglašala, da sva z rezultatom NS zadovoljna in da je to dovolj. Drugače pa čestitke za uspešno opravljene NS vsem srečkam nosečkam! Zdaj pa bežim ker se moram še učit...user posted image izpitno obdobje... user posted image uživajte v tem lepem dnevu! user posted image

(odgovor članu Claudia13)
Neposredna povezava do sporočila: 941
26.1.2012 11:59:19   
RedSonja
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

najprej srečki upam da se tvoji izpuščaji čimprej umirijo, ker to mora bit res nadležno. upam da kremca vsaj srbenje čimprje odpravi.

mi smo bili včeraj 12t 2/7. Veliki smo 54,5mm. Je pa pri meritvi bil otroček ful usločen, ampak ga ni mogla dobit v ravni legi user posted image
vse ok, NS 1,2, tveganje 1:3200 kar je super za moja leta. če bi samo po letih gledal je 1:630. Srček je veselo bil, videlo se je nosno kost, mehur in želodec, prstke in podplate. Ful se je fajn odrival od maternične stene. Je rekla, da je živahen, pa je možek rekel, da je hotu pripomnit, da sta tud una dva k sta že doma taka user posted image . mahal je z rokami in se drgnil po obrazku.
Dobila sem 2 slikici. Za 63 eur sem v dravljah pri pušenjaku dobila kup slikic in cd s 4d posnetkom, tu pa le dve slikici in izvid. je bila pa dr premru zelo prijazna in je veliko povedala.

Izmerila mi je še pretoke, po naročilu moje G in je vse ok zaenkrat. Je pa rekla da to se pri pretokih bolj pokaže šele po 20 tednu.

Hehe mi imamo zelo podobno :).
Smo v 12t 4/7, veliki smo že 56mm, NS 1,3 in tveganje 1:3320. Migec mali je bil kar živahen. Se je tok lepo videlo kako miga in brca. Pravijo, da je večja verjetnost, da bo punčka user posted image .

Dr. Tulova je predlagala tudi dvojni hormosnki test. A ga je katera delala?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
26.1.2012 12:19:19   
Kratka
Ojla!
Včeraj sem se izbruhala in danes se počutim boljše. user posted image

Srečki, ma boga nouser posted image Jaz se spomnim, ko sem enkrat dobila alergijo na sonce in sem imela izpuščaje, ki so se potem spremenili v mehurje samo po prsih in je takoooooo srbeloooooo tiste par dni, da se mi je mešalo user posted image
Drugače sem pa danes spet probala z AS in sem našla našega srčka user posted image user posted image sem smotana iskala prenizko, ker sem mislila, da maternica ni toliko visoko, pa je že kar visoko user posted image zdaj vem kje leži in srček lepo razbijauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mami 3m

IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Dr. Tul, sicer nisem imela ravno NS pri njej, ampak biopsijo horionskih resic in lahko povem, da je bila zelo tiha, hladna, na vprašanja mi je odgovorila z nevem. Ni mi všeč in ne bi šla več k njej. Mogoče je na NS drugačna, ampak meni se je zamerila. Najbolj lahko pohvalim prim.Cerarja, ker on je pa res človek, tako da če gre katera k njemu ne bo razočarana. Meni se je vtisnil zelo pozitivno v spomin.

Cerar? Slovenski dr. House? user posted image
No, meni je bil tudi on všeč. Sicer sem bila pri njem zaradi enih drugih težav na koncu nosečnosti, ampak me je tako lepo seznanil z dejstvi, da sva z možem vsaj vedela kaj se dogaja. Je pa bil direkten in neposreden, skratka fer do naju. Ni olepševal zadev, hkrati pa povedal, kako se da ukrepati. Na koncu je bilo vse ok. Je pa res, da marsikoga bi tak direkten odnos zelo prizadel. Bi se dalo bistveno lepše povedati takrat vse skupaj, ampak je pa povedal iskreno in veliko in predvsem se je zelo potrdil z vsemi pregledi. Jaz ga spoštujem in mu zaupam. Na NS bi pa vseeno šla h komu bolj prijaznemu... user posted image

Ja, cerar je direkten in mogoče se komu skoraj zdi neprijazen zaradi tega, ampak pri meni je bil on eden izmer ZELO redkih dr. v LJ porodnišnici, ki je pokazal, da je človek, da je topel, ki ti pove resnico takšna kot je, ampak vseeno ne na hladen način kot večina. G ti pravi obraz pokaže takrat, ko je kaj narobe in zato ga neizmerno spoštujem user posted image

Čestitke za vse NSuser posted image user posted image

Ticker sem si uredila user posted image , hvala Maja T. user posted image

< Sporočilo je popravil Kratka -- 26.1.2012 12:20:17 >

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 943
26.1.2012 12:44:59   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Hehe mi imamo zelo podobno :).
Smo v 12t 4/7, veliki smo že 56mm, NS 1,3 in tveganje 1:3320. Migec mali je bil kar živahen. Se je tok lepo videlo kako miga in brca. Pravijo, da je večja verjetnost, da bo punčka user posted image .

Dr. Tulova je predlagala tudi dvojni hormosnki test. A ga je katera delala?

super red sonja.

zanimivo, kako imajo različni g različna mnenja. meni je rekla da glede na rezultat ns ne predlaga drugega. no tudi midva s enisva odločila, ker bi otročka v vsakem primeru obdržala. da bi se odločila za splavitev bi morali biti res nekaj tako narobe, da otroček tako ali tako en bi dočakal rojstva ali bi umrl kmalu po rosjtvu, sice rpa ne.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 944
26.1.2012 12:46:57   
zalenka

Ojla!
Včeraj sem se izbruhala in danes se počutim boljše. user posted image

Srečki, ma boga nouser posted image Jaz se spomnim, ko sem enkrat dobila alergijo na sonce in sem imela izpuščaje, ki so se potem spremenili v mehurje samo po prsih in je takoooooo srbeloooooo tiste par dni, da se mi je mešalo user posted image
Drugače sem pa danes spet probala z AS in sem našla našega srčka user posted image user posted image sem smotana iskala prenizko, ker sem mislila, da maternica ni toliko visoko, pa je že kar visoko user posted image zdaj vem kje leži in srček lepo razbijauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mami 3m

Dr. Tul, sicer nisem imela ravno NS pri njej, ampak biopsijo horionskih resic in lahko povem, da je bila zelo tiha, hladna, na vprašanja mi je odgovorila z nevem. Ni mi všeč in ne bi šla več k njej. Mogoče je na NS drugačna, ampak meni se je zamerila. Najbolj lahko pohvalim prim.Cerarja, ker on je pa res človek, tako da če gre katera k njemu ne bo razočarana. Meni se je vtisnil zelo pozitivno v spomin.

Cerar? Slovenski dr. House? user posted image
No, meni je bil tudi on všeč. Sicer sem bila pri njem zaradi enih drugih težav na koncu nosečnosti, ampak me je tako lepo seznanil z dejstvi, da sva z možem vsaj vedela kaj se dogaja. Je pa bil direkten in neposreden, skratka fer do naju. Ni olepševal zadev, hkrati pa povedal, kako se da ukrepati. Na koncu je bilo vse ok. Je pa res, da marsikoga bi tak direkten odnos zelo prizadel. Bi se dalo bistveno lepše povedati takrat vse skupaj, ampak je pa povedal iskreno in veliko in predvsem se je zelo potrdil z vsemi pregledi. Jaz ga spoštujem in mu zaupam. Na NS bi pa vseeno šla h komu bolj prijaznemu... user posted image

Ja, cerar je direkten in mogoče se komu skoraj zdi neprijazen zaradi tega, ampak pri meni je bil on eden izmer ZELO redkih dr. v LJ porodnišnici, ki je pokazal, da je človek, da je topel, ki ti pove resnico takšna kot je, ampak vseeno ne na hladen način kot večina. G ti pravi obraz pokaže takrat, ko je kaj narobe in zato ga neizmerno spoštujem user posted image

Čestitke za vse NSuser posted image user posted image

Ticker sem si uredila user posted image , hvala Maja T. user posted image

jaz sem pa 2x rodila v olj porodnišnici in sme bila obakrat ful zadovoljna. upam da tretje ne bo drugače. edino ena sestra je bila sitna do amena, čez ostale pa lahko rečem same pohvale.

babici sme imela obakrat super. v prvo ne bi mogla bit bolj hvaležna. sprožen porod, nepripravljeno telo, visok pritisk, preeklampsija ... pa me je tako lepo peljala čez porod, da ne znam opisat.
v drugo je šlo hitro, brez zapletov, z babico smo se hecali in režali. res super.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
26.1.2012 13:12:10   
špica84
Jaz sem tudi sprobala AS in se zraven skoraj stopila ob tem,ko sem slišala bitje malega srčka.Sem se pa kar dober namučla,da sem ga našla.

Jao kok se tile dnevi vlečejo do pregleda,komaj čakam pondeljkkk

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
26.1.2012 14:21:58   
jelena87
Živjo spet po dolgem času user posted image

pozdravljene vse nove user posted image  ne morem verjeti vsakič ko pridem je kaka nova user posted image  prou super user posted image user posted image user posted image  če bo šlo tako naprej ne bo več prostora avgusta v porodnišnicah user posted image

pa še user posted image user posted image user posted image  za vse super opravljene NS! Meni je tudi še vedno slabo za popiz...user posted image  prou upam, da bo čim prej tole minilo... Drugače se pa tudi meni že prou vlečejo dnevi do enega do drugega pregleda, hvala bogu imam že v ponedljek NS user posted image  

Midva sva doma ful hitr povedala, ker nisva sploh hotla razmišljat kaj pa če... Pa v vsakem primeru sem hotla da najbližji vejo, da bi imela potem ramo za jokanje na vsakem koraku v primeru če... (bog ne daj) user posted image  v službi pa sem povedala šele prejšnji teden, ker imam vse preglede zjturaj in nisem več vedla, h kateremu vse zdravniku naj rečem da sem naročena in da bom zato prej šla ali kasneje prišla user posted image  pa še lažji je vse zdaj, me skoz cartajo pa sprašujejo a mi je ful slabo pa mi ful čajčke kuhajo pa tko user posted image user posted image  tko da mi je žal da nisem že prej povedala user posted image  

meni se trebuh tud že kar pozna, čeprou sem jaz imela že prej malce večji trebuh, ampak zdaj se je lepo izbočil in je tak lep zaokrožen, da se vidi iz aviona, da sem noseča user posted image  tako da zdaj zaenkrat bolj nosim pajkice, nosečniških hlač se mi še ne oblači... V vsakem primeru ne morem več skriti, da sem noseča user posted image

Pozdravček vsem in pazite na bušije user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.1.2012 16:20:51   
Anonimen
Po dolgem času se javljam. Za tisto, ki dela seznam - moj PDP je 4.8.2012. Za spol še ne vemo, na NS sem bila včeraj, g. ni mogel nič natančno povedati, tako, da bomo morali še počakati do naslednjega UZ. Pri nuhalni imam rezultat 1:2100, razdaljo pa 1,87 mm, vendar mi glede na starost - letos 32 tveganje raste. Najprej sem bila kar malo zgrožena nad rezultatom pa me je sestra zunaj pomirila in je rekla, da je to dober rezultat-prvič sem imela 1:4700, ampak sem bila pet let mlajša, to se pa pozna.
Tako kot kar nekaj vas se tudi jaz spopadam z groznimi slabostmi, pride dan, ko bruham do 4x, včasih tudi žolč in sem zares že utrujena od tega, komaj čakam, da mine in da končno začnem uživati v nosečnosti. Ker dosti preležim pa me potem še matrajo glavoboli, da mislim, da mi bo glavo razneslo.
Vsem želim lepo nosečnost!

(odgovor članu jelena87)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
26.1.2012 20:09:20   
hippy
user posted image pozzz a mi lhk kjera pove kok je dovolj na dan tekkanne čaja za nosečnice........ hvala......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
26.1.2012 21:18:11   
wessna
punce prodam košek za dojenčka, do starosti 6 mesecev. mere: višina 71, dolžina 100, širina 50, je pa z blazino za spanje.. bom pol sliko napopala sam da se do njega primajem pa slikam. je pa na kolesih, da ga lahko zapeljete iz enga na drugo mesto, da mate malčka ob sebi.

več mojih stvari za dojenčka si lahko ogledate na https://sites.google.com/site/vesnabee/

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?