zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: printemps Dobro jutro nosečke, tako moj dopust se je končal. samo na hitro sem šla malo preverit na ringarajo, doma bom pa v miru prebrala dosedaj vse vaše komentarje. Dobrodošle vse nove nosečke, sem vidla, da nas je že kar lepo število. Vam lahko malo pojamram.... Čeprav sem v službi, zelo težko delam, ker skos mislim na mojo psičko. Prejšni teden sva jo imela s seboj na smučanju, ker ima takooo zelooo rada sneg, je res noro uživala, jaz pa tudi, ko sem jo gledala, kako se je drajsala in valjala po snegu. Res jo je bilo užitek gledati. V petek zvečer pa je zbolela. sej ne morem verjeti, da to pišem, ker se je to prvič zgodilo. Stara je skoraj 9 let, do sedaj ni imela nobenih problemov, v petek zvečer pa se je začela trest, ko sem jo prijela za trebušček je začela cvilit in jokat. Ko je ponoči zaspala, je bilo zjutraj v redu, po zelo kratkem sprehodu pa spet (tresenje in cviljenje). Pot domov v soboto je bila najprej v redu, ko smo se ustavili in sva šli samo lulat (nardili sva 50 m), pa spet tresenje in jokanje. Seveda sva v soboto zvečer takoj letela h veterinarju, tako da je dobila inekcijo, ampak v nedeljo je bilo isto. In danes po jutranjem sprehodu spet ista zgodba Meni se srce para, ko jo gledam, ker vem da jo boli, pa niti ne vemo kaj ji je (vročine nima, pije in je v redu, lula in kaka prav tako). Punce res se vam opravičujem, da na tej strani pišem o težavah moje lubice,... Komaj čakam, da zaključim v službi in takoj letim domov bogica. čist razumem tvoj o bolečno. ne razumem pa zakaj ji je veterinar dal samo injekcijo in injekcijo česa? zakaj, kaj je ugotovil? Kakor si napisala s ebere da ji je dal protibolečnisko injekcijo in nič pregledal kaj bi bilo. Jaz bi gotovo zahtevala UZ. Vem da ni poceni, ampak zame je žival kot otrok. Sploh pa nobene injkecije pred diagnozo oz da vsaj vidijo kaj je oz zakaj bolečine. Svetujem da najdeta dobro veterinarsko kliniko, kjer s ebodo psički res posvetili. Jaz imam perzijsko muco in smo poleti šli čez riskantno operacijo (narkoza v starosti 11 let), a je bila le ta nujna za preživetje. Kako sem vesela, da je še z nami in da se dobro počuti ne znam opisat. Če ne bi tvegali operacije bi se revica mučila in umrla, ker je imela raka na rodilih in ogromno cist in so ji odstranili vsa rodila in ciste - tega j ebilo toliko, da ne vem kje v njenem teleščku se je tolko tega nahajalo. Je pa bila hčerka z mano, ko sva jo šli iskat po operaciji in ne znam vam opisat, kako ji je veterinar vse lepo opisal in pokazal, kaj je imela notri in zakaj ji je moral ven vzeti. Človek z dušo in občutkom. Sem pa prepričana da bi mi jo marsikje uspavali in ne bi šli v tako operacijo pri njenih letih.
< Sporočilo je popravil zalenka -- 30.1.2012 11:18:12 >
|