|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
20.1.2012 18:28:41   
Evita12
Pozdravljene!

Tudi jaz sem imela danes nuhalno! Seveda sem bila živčna, ampak sem bila še dopoldne v službi in nisem imela časa veliko razmišljati o tem.

Vse je zaenkrat v redu, tveganje za kromosomsko napako je zelo majhno. Z mano je šel tudi moj mož in je zelo navdušen. Spol se ni točno videl, zato je ginekolog rekel, da je bolje, če še malo počakamo. Sicer pa hočeva vedeti, ko se bo videlo. Plod je velik 5,77 cm in ima nenormalne telovadbe, kar neprestano se nekaj zvija, brca, tolče ... user posted image Vse se je lepo videlo, ker se je plod seveda neprestano toliko obračal. Dobila sva 5 slikic, od tega dve v 4D in posnetek na CD-ju in nič od tega nisva posebej plačala!

Vsem user posted image lep preostanek dneva!

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 876
20.1.2012 18:31:19   
Evita12
Aja, še za statistiko, naslednji pregled imam 27. 2.
LP!

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 877
20.1.2012 19:18:07   
proxima
Heeej nosečke,

kooončnooo smo dali tudi mi nuhalno čez! Zadnje dni sem bila že tako prestrašena, ker se mi je zdelo da mi buši več ne raste, da ne "buhtim" več in da nimam nekih znakov nosečnosti... potem pa so ble tu na forumu še debate o mrtvih plodih in spontanih splavih in sem bla že vsa bleda in nervozna danes, ker sem imela črne scenarije, da se nam kaj takega zgodi...
...potem pa olajšanje, ko sva zagledala kako naša mala žabica poskakuje in kako pogumno bije mali srček... jupiii... potem me tista nuhalna sploh ni več zanimala user posted image ker sem že 34 let stara je pri meni ocena 1:690, kar je sicer kar slabo ampak vseeno dvakrat bolje kot je predvideno... predlagala mi je sicer še dvojni presejalni krvni test, ampak se nisem odločila, ker gre pri vsem skupaj samo za neke ocene in predvidevanja in ker itak ne bi šla splav delat karkoli bi že bilo, tako da jaz sem prepričana da je naš otroček zdrav in da bo vse ok... tudi nosna kost je bila vidna in vse ostalo je bilo v najlepšem redu, tako da me sploh ne skrbi, tudi pri prvem sem šla samo na nuhalno in je blo tudi vse ok
Dobili smo nekaj 3D slikic, kjer se super vidi naš mladiček, za spol pa ne bova vprašala, ker je to najlepše presenečenje!!! Na srečo je imel tudi danes otroček nogice skupaj na sliki... je pa tako veselo poskakoval in nagajal ko se je stran obračal, da smo se prav zabavali... in vse skrbi so naenkrat odpadle user posted image
Res lepo je videti malo bitjece kako miga... bi imela najrajš kar en tv kanal kjer bi lahk pogledal kaj dela mali he, he... hecam se, ampak komaj čakam da dobim posojeni angelsound nazaj, da začnemo prisluškovat prebivalcu bušija... fajn je met dvojne slušalke, da oba z atijem lahk poslušata srčka...

Uglavnem uživajte punce, božajte bušije in lep vikend vsem skupaj!

Carpe diem!

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 878
20.1.2012 20:21:31   
moč81
user posted image pupika ,ja pol nama pa res mora ratat tale kava,... user posted image
bobika a ti si tudi celjanka? Ja, lepo,...pol pa le hitro termin v februarju določit. ;-)
Peška ja že lani oz.pred lani so bli kr strogi na komisiji,...sam meni je ratalo bit sko na bolniški,...nekaj je verjetno tudi odvisno od osebne zdravnice,...moja osebna zdravnica me je skoz držala na bolniški, ne vem sicer kaj je pisala v razlage, vem pa da ko sem prvič mela SS ji je blo hudo kot meni in je rekla, da ko mi bo ratalo ponovno zanosit naj ji takoj povem, da me da v bolniško,...je pa tudi res, da za pot v službo in domov na dan naredim 250km,.....poskusi se pogovorit z osebno zdravnico,...držim pesti zate!
Pozdravljene vse nove članice in lep vikend vsem!

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
20.1.2012 20:37:50   
ma_mi
Evita12 -kje si pa delala nuhalno??

Vem da nas je kar nekaj nad 30user posted image , pa me zanima ali bo kera šla delati tudi dvohormonski test? oz. a ga je kera že dala skozi in kaj dejansko pokaže/ koliko bolj sigurno je, da je z bebiko vse ok?
Meni je namreč g.predlagala da bi ga šla delati, zaradi večje sigurnosti (ne nikoli še ni bilo kakega tveganja oz. kakršnih koli težav), verjetno zaradi tega, ker starejše ko smo večja je verjetnost težav.
A ima katera izkušnje že s tem?

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 880
20.1.2012 21:00:23   
chihuahua
Čao!
Jaz sem imela danes kooončno prvi pregled in po pričakovanjih je vse bp. Sem se pa tudi naročila za nuhalno in jo imam 4.2. v Dravljah (Pušenjak)..Jaz sem se odločila, da grem dvojni hormonski test delat skor sigurno, odvisno od rezultata ampak verjetno ne bo ravno najboljši glede na mojih 34let..(bom še premislila tudi o AC, ampak počakajmo najprej na rezultate).

Uglavnem glede na izid prve nosečnosti mi je vzela še en dodaten bris na patogene bakterije in v laboratoriju bodo v urinu pregledali še nekaj dodatnih parametrov, tko da ja zgleda se je zadeve lotila že od štarta bolj natančno..tudi mat.vrat meriva že naslednjič (nasl.pregled:13.3.)in to zastonj (sem morala to prvič vse plačat)...nč to je to1

papa

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 881
20.1.2012 21:24:27   
ma_mi
chihuahua, vidim da imaš rok 3 dni za mano, stare sve pa enako user posted image

Tudi jaz bom v Dravljah delala nuhalno pri Pušenjaku. Čaki, kako pa da imaš na soboto nuhalno?
No jaz jo imam 14.2, s tem da mi je sestra omenila, da grem za dvohormonski test lahko sama v porodnišnico v 1 nad., kjer jemljejo kri, povem zakaj sem prišla in kam pošljejo izvid, saj se potem čaka kak teden nanj. Seveda se tudi ta test dela od 10 tedna naprej.
Če te slučajno zanima.

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 882
20.1.2012 21:58:25   
chihuahua
ups sori narobe sem napisala..ns 9.2.
Jaz bom test naredila kar v Dravljah istočasno, se mi pa res ne da potem še enkrat drugam hodituser posted image

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 883
21.1.2012 7:01:28   
Claudia13
Pozdravljene,

se vam tudi jaz pridružujem :) avgustovkam :) po mojih izračunih naj bi bil datum poroda 3.8., nuhalno imam naslednji teden 25.1., naslednji pregled pa 13.2. To je moj drugi otročiček, prvi navihanec je star 19 mesecev, jaz pa sem še 30 :) Komaj čakam na nuhalno, da vidim kako se počuti naša mala pikica v trebuščku user posted image Prihajam pa iz Maribora, lep pozdravček vsem avgustovkam in pazite na svoje trebuščkeuser posted image

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 884
21.1.2012 16:36:33   
wish87
Dober dan :)

Evo mi dopustniki smo doma in se vam malo javljam :) dopust je bil kot vedno prekratek, a sem se tokrat res dobro spočila in naspala, ker nisem nič smučala :) na trenutke mi je bilo celo malo dougčas, pa sem si hitro našla kakšno delo, sprehod, ali pa kar spanje :) počutje je kar OK..dva dni mi je blo malo slabo, ampak ni bilo krize. Me pa hormončki zlo dajejo...5 minut se smejem in sm srečna, naslednjih 5 minut pa bi se jokala... :) ko me mine se prau sama sebi nasmejim...moj se še ni navadil na to, ampak sem mu povedala da tako pač bo zdaj :) a ima mogoče še katera "težave" s tem?

komaj čakam ponedeljek ko imam pregled :) da vidimo kako napredujemo :)

nič grem še do konca razpakirat in pospravit, pa se vam kasneje še kaj javim :)

(odgovor članu Claudia13)
Neposredna povezava do sporočila: 885
21.1.2012 21:19:10   
Mojarožica
Oj!

Se še tukaj malo oglašam, ker sem končno spravila stanovanje v red in malo v posteljo, moj pa je na košarki, tako da luksuziram trenutno. Sem sicer na smrt utrujena, ta teden sem bila trikrat zvečer dežurna, s tem, da sem včeraj še iz popoldanske službe šla direkt dežurat, pa še jutri popoldan sem, potem pa skoraj en mesec nič. Pa se mi full pozna, sem neprespana in utrujena in tako je moja "vžigalna vrvica" občutno krajša, tako da kr veliko hodim globoko dihat na balkon:(

No meni so prvi pregled prestavli še za en teden in tako naj bi še 14 dni čakala, da vidim če je vse sploh ok. In ker sem to obvestilo danes dobila priporočeno po pošti, sem se najprej razkurla, potem pa razjokala. Rezultat tega je, da je dragi reku da časti UZ samoplačniško, ker me take ne more več gledat:) v ponedeljek se naročim...jeeej...

*Bobika* - glede otroških bolezni, je problem 5. otroška in vodene koze (norice), pa še to samo če nobene od teh nisi prebolela. Za kozice se itak lahko preveri, pri 5. otroški pa je problem v tem, da se temu takrat, ko smo bili mi otroci, ni tako reklo. 85°% populacije je prebolelo peto otroško, ampak ker imunost ni doživljenska se titri na 5 otroško ne dajo naredit. Torej, če boste v stiku z kom, ki ima 5. otroško dokazano, je treba to povedat ginekologinji. Težave pa dela do 22 tedna nosečnosti, kasneje ne več. Problem je v tem, da otrok rata anemičen in ne dela rdečih krvnih telesc, zato odmre.

Škrlatinka je v bistvu angina z izpuščajem. Torej prav na plod nima nobenega vpliva in odrasli ne dobijo škrlatinke ampak streptokokno angino. V vsakem primeru ni neke hude panike. V stanovanje se ravno ne moreš zapret.
Jaz delam na otroškem dispanzerju in me vsak dan bolj ali manj napljuvajo, pa sem na začetku full paničarla, pa se mi je naša P samo smejala. No zdaj sem nehala:)))

Pa evo, pride dragi domov in že...kaj pa to, pa to.. pa to..kje pa je to, pa tisto...pa on bi se pogovarjal....če je on na računalniku in jaz samo pogledam v njegovo smer je pa vse narobe...uh grrr...

Grem šaltat TV, to ga najbolj razkuri:))))

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 886
22.1.2012 9:26:36   
ninka80
Pozdravljene!

Berem, da vas je bilo že kar nekaj na NS, superuser posted image user posted image . Jaz  bom šele jutri poklicala.
Sem pa ugotovila, da če sem malo dlje pri računalniku, mi je slabo!! IN sedaj že cel vikend po malem pišem poročila za službo, sa j mi kmalu postane slabo in ne morem več.
Ima še katera to težavo?
Drugače me še vedno mučijo slabostiuser posted image . Pa prav nič ne pomaga.

Tako, grem nadaljevat s pisanjem, da končno končam.

Lepo preživite dan, jutri nas čaka spet dooolgi ponedeljekuser posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 887
22.1.2012 11:56:26   
Evita12
Pozdravljene!

ma_mi jaz sem delala nuhalno na Ptuju pri svjem ginekologu. Če greš delat dvohormonski test in če je vse O.K., je možnost, da se rodi otrok brez kromosomske napake za 2% višja v primerjavi z rezultatom nuhalne. Jaz tega nisem šla delat, ti se pa seveda moraš sama odločiti!

Enkrat ste se pogovarjale glede telovadbe. Če je katera iz Maribora ali okolice, jaz vem, da je v Mariboru joga za nosečnice, če katero zanima.

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 888
22.1.2012 20:45:03   
naia
In točn tko k sem rekla, vzela Angelsound, da bomo poslušali bejbija, 5 minut sem iskala in iskala in nič slišala, le svoj utrip srca. Zdaj mi je žal, da sem že probala, ker me je na trenutko malo strah, a si govorim, da je še prezgodaj. V torek imam NS, do takrat ga zihr niti ne pogledam.

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 889
22.1.2012 20:45:55   
naia
Pa še to, vidim, da se menite za telovadbo, baje ni priporočljivo v prvem tromesečju, jaz bi na vašem mestu počakala vsaj kak mesec za zihr.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 890
23.1.2012 8:01:17   
srečki
Jutro srečke nosečke,

user posted image user posted image user posted image za vse dobro opravljene NS.

ma_mi evo naj ti odgovorim, jaz sem stara 30 let in sem v prejšnji nosečnosti in sedaj tudi šla delat dvojni hormonski test. Ne vem sem rada zazihrana, čeprav mi je moja G rekla, da imam super rezulatate NS pa vendar. No je pa tko NS je 80% in DHT je več kot 90% no tko je meni rekla moja G. DHT gre pa tko, da ko imaš NS moraš v roku 24 ur dati kri, kri dajo na analizo in čez kakšen teden dobiš izvide. Jaz sem danes dogovorjena z svojo G, da se slišiva po telefonu, da mi pove rezultate. Aja cena je bila NS 60,00 eur in DHT 42,00 eur.
Upam, da sem ti kaj pomagala z odgovorom.

Lep dan punce

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.1.2012 9:08:29   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2., Mb, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2., ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
julij , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Sž, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

25.8.
ninka80 , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1. user posted image
julij                     19.1. user posted image
Peška                 20.1. user posted image
proxima              20.1 user posted image
Evita12              20.1. user posted image
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
Claudia13          25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

59 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 892
23.1.2012 9:24:15   
crtek
jutro punce!

evo mene po par časa...sm bla cel vikend okoli, tko da nism niti od daleč utegnila pogledat na internet user posted image Zdej sm pa taaaakooooo utrujena, kot da bi pretekla maraton, pa sm lih 1uro in pol nazaj ustala user posted image kr nazaj bi šla spat user posted image

dobrodošle nove in čestitke vsem za dobro opravljene NS user posted image user posted image user posted image to je tako lepo slišat, da je vse ok user posted image js že odštevam dneve...še 13dni user posted image glede dvojnega presejalnega testa sm se js odločla, da ga ne bom delala. V rezultatih ni neke velike razlike in ko sm govorila s svojo G in osebno zdravnico sta obe rekle, da se to bolj starejšim svetuje in da, če bi blo slabi izvidi nuhalne dobiš v vsakem primeru napotnico za amniocentezo, tko da meni sta to odsvetovali. Se pa mora seveda vsaka zase odločit in karkoli se boste odločle, bo prav user posted image

naia v bistvu, če je vse bp lahko do konca prvega trimesečja nadaljuješ s skoraj nespremenjeno obliko vadbe, kot pred nosečnostjo, seveda z manjšo obremenitvijo in pač brez forciranja, to je vse. Od drugega trimesečja dalje pa je treba bolj pazit, kr položaji na trebuhu in hrbtu niso več primerni, tko da se potem začne s telovadbami za nosečnice, ki so temu prilagojene. Hoja, počasen tek in plavanje se lahko brez omejitev izvajajo skozi celo nosečnost.

ala punce lepo se mejte, pa naj vam delo hitro mine!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.1.2012 9:36:35   
srečki
Evo me še enkrat...samo sporočam rezultate od DHT, vrednosti so se skoraj potrojile, tako da superrr. No sem pa čvekala še z G glede UVB fototerapije in je rekla, da to nič ne škodi in naj kar grem, je to prejemanje vitamina D oz. je isto kot bi se sončila. Tako, da jutri sem naročena in upam, da mi bo kaj pomagalo, in da tile nadležni izpuščaji izginejo. Čimprej.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.1.2012 9:43:09   
crtek
srečki user posted image čestitke! Samo, da je vse super. Se mi zdi, da ga ni lepšega, kot če ti rečejo: "z vašim otrokom je vse v najlepšem redu." user posted image tudi, če dejansko ne računaš na to, da bi blo lahko kej narobe...slišat dober izvid je res neprecenljivo user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 895
23.1.2012 11:36:44   
tacanja
Pozdravljene avgustovke =) tudi jaz sem ena izmed vas zato se vam z velikim veseljem pridružujem =) to je zame prva nosečnost in pričakujemo prvega bebija/bebiko. Stara sem 26 in pred kratkim sem se preselila v Velenje. Zaenkrat poteka vse vredu, problem imam edino s hrano- vsak vonj je dobil novo "smrdljivo" noto in težko najdem hrano, ki mi ustreza. Upam da nas je takih čim manj.
Na NS sem naročena v Domžalah in sicer 15.februarja, naslednje srečanje z ginekologinjo pa je 21.februarja.
Bodite lepo in cartajte svoje bušije =)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 896
23.1.2012 11:39:13   
tacanja
Seveda, pozabila sem napisat kdaj pričakujemo srečni dogodek... veselili naj bi se 19.8. user posted image

(odgovor članu tacanja)
Neposredna povezava do sporočila: 897
23.1.2012 12:41:45   
srečki
Crtek najlepša hval :)

Tacanja dobrodošla :)

(odgovor članu tacanja)
Neposredna povezava do sporočila: 898
23.1.2012 12:59:57   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2., Mb, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2., ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
julij , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Sž, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

25.8.
ninka80 , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1. user posted image
julij                     19.1. user posted image
Peška                 20.1. user posted image
proxima              20.1 user posted image
Evita12              20.1. user posted image
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
Claudia13          25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

60 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 899
23.1.2012 13:01:08   
crtek
se mi je zdelo tko fajn, da nas je že 60, da sm mogla kr takoj seznam posodobit user posted image tacanja dobrodošla user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?