|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
25.1.2012 8:02:48   
amyZ
Jutro!

Moj izcedek je boljši, skoraj bel. Sem pa ugotovila, da sem spodaj tako ozka da bog pomagaj! user posted image  Pri pregledu me je ful bolelo, ko me je pogledal, in tudi nastavek s kremo ni šel kar tako notr.

Drugače pa, v prvih mesecih pravijo, da mati narava stori svoje, če plod ni razvit, če ima napake, če je kaj drugega narobe. Kaj pa zdaj? Kdo pa zdaj intervinira? Naši otročki so zdravi, razviti in sem pridno premikajo, me pa krvavimo? To me jezi. Ker zdaj smo pa res že tako daleč, da tole mora uspet!

xdmx - mogoče je da je od slončkanja. Mene je včeraj vprašal, če je kri mogoče od tega, pa žal ni mogla bit.

Drugače pa meni sploh ni problem, če reče toliko in toliko časa nič slončkat. Saj v bistvu če imaš izcedek ali krvavitev te tako ali tako skrbi in ne morem mislit še na to. Potem ko je mimo že, ampak takrat pa sigurno ne. Midva imava zdaj 1 teden fraj tega zaradi kreme.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
25.1.2012 8:36:05   
*bobika*
dobro jutro

Punce vsem ki krvavite želim, da takoj nehajo te tegobe in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  ..
Midva nisva sexala že od dneva ko sem zagledala plus user posted image .. ah bo že..

Prvič sem jaz tudi krvavela en dan po novem letu, sem 1.1. preživela v porodnišnici (noseča 5,5 mesecev) , zgleda da sem za novo leto preveč hodila zunaj ..

Sem pa opazila, da sem se največ zredila v bedre user posted image  user posted image  ,, v trebuh sem se tudi, ampak boki so čedalje širši .. kmalu mi 38 ne bo več prav user posted image  ..
Včeraj sem spet poslušala srček, ker sem imela en tak čuden občutek vibriranja ali ščemenja tam spodaj v notranjosti .. in ko sem poslušala srček, sem razmišljala kako mi je lahko tako trebuh narastel, ko pa se srček sliši čisto spodaj nad sramno kostjo, se pravi še sploh ni tako visoko, da bi se trebuh zarad tega izbočil user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
25.1.2012 8:48:26   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

sem razmišljala kako mi je lahko tako trebuh narastel, ko pa se srček sliši čisto spodaj nad sramno kostjo, se pravi še sploh ni tako visoko, da bi se trebuh zarad tega izbočil user posted image

No to sem tudi jaz razmišljala. Ker ga čutim čisto nizko (no vsaj zdi se mi da ga čutim) pa ko mi je gin. delal UZ je bilo dete čisto spodaj, ampak moj trebuh...user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
25.1.2012 8:50:05   
nina166
Tudi jaz želim vsem, ki krvavite in imate kakršnekoli druge težave, da se vam to čimprej neha user posted image

Slončkanje: midva sva od takrat ko sem zagledala plus samo enkrat...pa nimam nobenih težav, samo enostavno mi ni...najprej mi je blo prve tri mesece tak slabo, zdaj mi sicer ni več, ampak enostavno mi ni in se ne morem prisilit. Je bilo pa v prvih dveh nosečnostih enako, po porodu pa sma vse nadoknadla user posted image

bincha dobrodošla

sandra vse najboljše tvojemu možeku...lepo praznujte

Večkrat berem Pušenjaka, ker najdem kar nekaj koristnih informacij v njegovih odgovorih...in danes zjutraj sem se res iz srca nasmejala eni njegovi izjavi...še zdaj mi gre na smeh ko se spomnim user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
25.1.2012 8:51:52   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

sem razmišljala kako mi je lahko tako trebuh narastel, ko pa se srček sliši čisto spodaj nad sramno kostjo, se pravi še sploh ni tako visoko, da bi se trebuh zarad tega izbočil user posted image

No to sem tudi jaz razmišljala. Ker ga čutim čisto nizko (no vsaj zdi se mi da ga čutim) pa ko mi je gin. delal UZ je bilo dete čisto spodaj, ampak moj trebuh...user posted image user posted image

Tiste, ki nosimo otroka spredaj v trebuhu imamo kar velik trebuh...tiste, ki ga nosijo bolj v hrbtu pa imajo bolj male trebuhe. Jaz spadam med tiste, ki imam ogromni trebuh. S takim trebuhom ko ga imam jaz zdajle gredo nekatere rodit user posted image

< Sporočilo je popravil nina166 -- 25.1.2012 8:52:14 >

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
25.1.2012 9:07:08   
amyZ
Jaz sem včeraj, ko sem čakala v čakalnici se pogovarjala z eno nosečko. Sem ji rekla, da bo treba malo počakati, ker je G nekam letel, pa je rekla, da več kot teden ne more, ker ima v ponedeljek že rok. In sploh ni zgledala tako hudo noseča, prov lep trebušček, nič kaj veliko ostalega ni bilo na njej. Medtem, ko je bila ena prav okrogla, in sem potem ugotovila, da ne od nosečnosti, ker ji je za robom hlač še vedno gledal špehec ven. Je zanimivo takole opazovat, kako smo si različne. Vsaka ima svoj faktor in vsaka svoj trebušček user posted image

Mogoče pa je user posted image  čisto na tleh maternice? Bi bilo to mogoče? Da se sliši in čuti čisto spodaj, trebušček pa je že?

Sicer pa tudi midva nisva ne vem koliko slončkala zadnje čase, od pluska ene parkrat. Tudi meni ni najbolj, ampak sem mu zadnjič rekla, da se lahko kamot sam potrudi pa da znak, da potem bo meni lažje, pa mi je rekel, naj kaj več razmišljam o tem, kak filmček pogledam pa da me bo prijelo. user posted image  Oh ti moški!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.1.2012 9:35:59   
bankc
Jutro!

Ve imate pa že zjutraj zanimivo temo user posted image - slončkanje!
Midva tudi prve mesece nisva, sedaj gre pa samo na bolj, edino sedaj je mal tišine, ker smo vsi fullllll prehlajeni! In seveda posledično brez energije user posted image

Moj trebuh je tudi ogromen! In še kar raste in raste! Pa opazila sem, da sem začela dobivat celulit, ki ga do sedaj praktično nisem imela. Pa sem že v druge noseča! Sedaj sem ga pa dobila po riti in stegnih user posted image ! Pa kar me najbolj jezi in me je tudi pri prvi nosečnosti: sem suhe postave, samo takoj ko zanosim, začnem dobivat podbradek user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
25.1.2012 10:06:38   
me ni
Midva sva pa user posted image  brez zadržkov tako kot prej, do prvega posvetovanja pri mojem ginekologu (konec 13.tedna), ko mi je odsvetoval, ker naj bi imela premalo zaprt maternični vrat in ni pametno "žokati" po vagini. Tudi ginekolog pri pregledu ni, samo otipal mi je trebuh.
Ja res mi je žal za vse vas, ki imate non stop neke izcedkeuser posted image  

Sem si na pol včeraj ogledala dokumentarec, za katerega link je objavila amyZ, danes pa je napis, da video ne obstaja več user posted image  Do tam sem si ogledala, ko je postalo aktualno (do 14tedna), potem pa nisem imela več čassa user posted image  DVD stane cca 15$ sam je brez slovenskih podnapisov. Sem spraševala na National Geographic Slovenija, pa tega nimajo. Bi si pa res rada ogledala do konca. Pa sej če sem do sedaj vse razumela, bom pa nadaljevanje tudi lahko spremljala brez podnapisov. Mi je žal ker včeraj nisem snela z interneta. Šment user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
25.1.2012 10:06:38   
afnica mala
Sandra in amy- superuser posted image ,amy sem pa jaz tud težko vstavljala antibiotik...se pozna da sem imela CR in nisem rodila...

jaz pa se še vedno počutim čist nenosečko...ponoči 3x vstanem, da grem miško gledat, če je pokrita, pa ob 5h zjutraj pa ji dam antibiotike in jo vzamem k sebi za uro in pol- pa sem čist ok...samo sanjam o dnevu, ko bom lahko spala celo noč.....user posted image ko bo mož zdrav, ne kašljal in bo on miško hodil gledat....
včeraj sem bila doma, sva imeli oklulista in pediatra...pa upam, da si bom še v petek bolniško lohk privoščila, da mami razbremenim, ker bo mala še ves naslednji teden doma....pa ta teden imamo 4x popoldan bioenergetika za miško, da ji mal imunski sistem uravna- tko da ves dan smo okrog....

trebuh- včeraj mi je sestra pri pediatru rekla, da sploh ne zgledam noseča, da me nič ni....res je na začetku se mi je trebuh ful poznal, zdaj pa se je kar umiril....

prodaja hiše- smo jo po 1 tednu skenslali...1 par si je prišel ogledat, 2 sta se še najavila, pa smo prestavili za kako leto, da imamo v miru porodniško, pa Neli se noče odselit od prijateljice-sosede...že dojenček bo velika sprememba, ne da ji še prijateljico vzamemo....

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.1.2012 10:13:53   
xdmx
Joj, jst sem bila zdej pri ginekologu, saj naj bi delal dopoldan in ni bilo nobenega tam. Dobro, da je kasneje prišla ena gospa in povedala, da je naročena danes popoldan... Pač še vedno imam malo temnega izcedka, takega zelo vodenega. Pač po moje je še vedno ostalo od včerajšnjega slončkanja...ampak, ker mi je rekel naj takoj pridem, če bo kakršna krvavitev, se bom ob enih naslikala tam. Joj, pa toliko se imam za učit, to so pa same skrbi.

Potem greva z mojim še po trgovinah, ker urejava dnevno sobo, jst se imam pa toliko za učit.

Mi2 tudi dosti manj slončkava. :) Pač...tako je. 1-2krat na teden, od kar sem krvavela 2 tedna ali koliko je že od tega, sva pa drugič...le da sva prvič res zelo nežno, tole pa ni blo..ampak če bo treba, se lahko kamot odpovem. :)

Amy, haha, lahko da nuklearka tako vpliva na naše pobece, ker imava se mi zdi kar podobnega. :)))

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.1.2012 11:45:53   
TinKkara
me ni
Midva sva pa  brez zadržkov tako kot prej, do prvega posvetovanja pri mojem ginekologu (konec 13.tedna), ko mi je odsvetoval, ker naj bi imela premalo zaprt maternični vrat in ni pametno "žokati" po vagini. Tudi ginekolog pri pregledu ni, samo otipal mi je trebuh.

meni to tvoje stanje zaprtega oz. odprtega vratu ni prav jasno.....kolikor jaz vem, se to dogaja ponavadi v tretjem trimesečju oz. konec drugega.....kako je možno, da se ti je vrat že tako na začetku odprl? ali je možno, da imaš že skozi takega?hm.....

user posted image : odkar sem zanosila mi še bolj paše kot prej, saj je vse ful bolj prekrvavljeno in zaradi tega bolj občutljivo in napihnjeno, ozko, itd......super je!user posted image ...sicer pa, midva sva šele eno leto skupaj, tako da tudi to verjetno vpliva na privlačnost, no, mogoče malenkost, ni rečeno.

angel sound: tudi jaz probam 1x na teden poslušat srček, pa ga nikakor ne najdemuser posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.1.2012 12:07:30   
*bobika*
JOJ kok me zeza tale RR danes ..

Tinkkara poizkusi čist nad sramno kostjo, al pa malo levo ali desno, pa boš našla.. nekatere prevč visoko iščejo..

........sicer pa, midva sva šele eno leto skupaj, tako da tudi to verjetno vpliva na privlačnost, no, mogoče malenkost, ni rečeno.
Uf se spomnem 10 let nazaj kako sva midva delala ..user posted image user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.1.2012 12:16:37   
Natty77
Dober dan vsem.
Danes sem ostala doma po včerajšnji krvavitvi in pridno počivam. Se je stanje malo umirilo, imam že "skoraj" nič več rjav izcedek...user posted image  Mogoče bo pa vendarle vse vredu in je pač bilo še nekaj notri, kar je moralo ven...Res pa je, da nas veliko preveč krvavi in skoraj bi verjela da ima veliko vlogo pri vsem tem dogajanju tudi tempo življenja in stres....če samo pomislim, kakšno norijo imam v službi ves čas, pressing neprestano....to sigruno ni vredu za nobeno nosečnico, niti za ne nosečnico....
Svet je že čisto zblaznel in vleče nas za seboj.
Kako se zaščititi, kako se izolirati od tega? To se prašujem...

Počivajte in uživajte.
by

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.1.2012 12:36:45   
amyZ
Natty77 - oh, lepo da se umirja! Upam, da ostane pri tem in da se neha.

bankc - če te kaj tolaži imam jaz celulit že od srednje, pa imam konfekcijsko 38. Pa se ga ne da spravit stran.

me ni - ja sem opazila, da ni več videa, škoda ker ga jaz tud nisem celega pogledala user posted image

xdmx - kar pejdi na pregled, ker je res tako uvideven in to. Ampak naj bo res samo od slončkanja! Sicer pa nakupovanje za opremljanje je mani kul, ampak samo če res vem kaj hočem in potem to dobim, lani ko sva se midva vselila je blo polno živčkanja, ko ni bilo tistega kar sem hotela. Še ni bila vijolična toliko v modi, niso imel pravih tepihov, pravih pregrinjal za čez mizo...uf

TinKkara - ja super za vaju! mogoče so pa res leta ja, midva sva skupaj že dobrih 7 let in pol. Pa potem ni take hude potrebe, tud če ni, itak pa moj ni bil nikol nek sex manijak user posted image  hehe...kak se to sliši user posted image

Uf...razvajanje že rezervirano. V petek kar letima, sva dobila zadnjo sobo (kupila kupon na netu) za dva dni. Sicer sem razmišljala kak hecem kratki dopust bo to, moj bo smučal jaz pa šla po svoje. Pa še za učit bom mela s seboj. Bo pa dost možnosti za sprehode, kar bo velike pomenilo za moje dobro počutje. Komaj čakam! Psička bo pa v varstvu pri mamic in sestrici.

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.1.2012 12:39:56   
me ni
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

meni to tvoje stanje zaprtega oz. odprtega vratu ni prav jasno.....kolikor jaz vem, se to dogaja ponavadi v tretjem trimesečju oz. konec drugega.....kako je možno, da se ti je vrat že tako na začetku odprl? ali je možno, da imaš že skozi takega?hm.....

Na žalost tudi meni ni jasno kaj to pomeni, ampak se držim nasveta user posted image  Sj mi tud ni blo jasn, ki mi je pred dvema letoma reku, da imam ukrivljeno maternico in, da bom zaradi tega imela mogoče problem zanosit, je že govoril o neki operaciji, da bo potrebna... lari fari.. Pušenjak je lepo razložil, da je vsaka maternica malo ukrivljena, ena v levo, druga v desno, ena naprej, druga nazaj, pa to ni nič nenavadnega. Tem doktorjem tudi ni čisto za verjet, sam kaj nam pa preostane. Me nismo študirale medicino. Moji prjatlci so rekl, da ima pregrado in jo naročili na odstanitev. Čakala naj bi tri mesece in en mesec pred posegom je zanosila. Druga recimo je imela problem zanosit, in po že skoraj vseh raziskavah nje in njega, je on slučajno omenil pregrado, da je slišal od sodelavk, da nekaj takega baje obstaja (še sam ni vedel kaj to pomeni) in glej ga zlomka, je mela pregrado, so jo odstranili in sedaj ima že 6let starega sinčkauser posted image  Zato so mi pa všeč taki in podobni forumi, ker ima vsaka kakšno drugačno izkušnjo in lahko na kej opozori svojega ginekologa. Mi je prav vseeno, če mu mal "pametujem" in naj si misli kar hoče. Na srečo je moj ginekolog še kar toleranten za taka in drugačna pametovanja in na koncu vedno najdeva skupni jezikuser posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.1.2012 13:21:43   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

1.7.
bincha / ? let / ? / 1 / 0 / 

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.
user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

6.7.
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image

7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image

8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / ? let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image   

11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 /

18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / ?let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1
/ 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1 / 0 / user posted image  user posted image  

21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image * bobika* / 30 let / Celje / 2 / 1 / user posted image

22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

26.7.
user posted image  capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image

28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
SamoTi / 28 let / Ptuj / 1 / 0 /

30.7.

user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image

1.8.
junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image  

2.8.

user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

x.7.

user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   
user posted image julji / 23 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
31.1
TinKkara
1.2.
2bambinos,
marettimara, Vegi
2.2.
xdmx, mala06, bincha
3.2.
Soncek17
6.2.
julieb, julji
7.2.
iwa
9.2.
amyZ, Katka86
10.2.
fabula
14.2.
afnica mala, polho3006
16.2.
rola
20.2.
SamoTi
21.2.
vali88
22.2.
Arya, nina166
23.2.
*bobika*
2.3.
Soncek17
12.3.
polho3006 (sladkor)

Morfologija:
14.2.
polho3006, afnica mala
21.2.
beti82
27.2.
mala06 (sladkor)
2.3.
bankc, Soncek17
5.3.
iwa
9.3.
afnica mala

AC:
3.2.
TinKkara
7.2.
afnica mala

me ni
Maat

3D:

SKUPAJ NAS JE : 66
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 8
  user posted image : 5 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Dobrodošla bincha in Katka86 (nazaj).

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.1.2012 13:28:53   
TinKkara
me ni

tudi jaz sem bila operirana za pregrado, vendar to mnenje se spet razlikuje od zdravnika do zdravnika.....eni pravijo, da je lahko ovira, eni pa ne.....na zanositev naj ne bi vplivalo, vplivalo naj bi baje na prezgodnji porod, ker naj bi v maternici ne bilo toliko prostora itd.. skratka, jaz sem šla na operacijo, saj mi ne bi mogla škodit, kvečjemu koristit:)...sem pa to zadnjič omenila ginekologu, zato, da mi naredi vaginalni pregled, saj mi ga ni niti enkrat in pogleda situation, saj sem pred to operacijo imela tudi konizacijo ( rakave celice na materničnem vratu) in pomojem vsi tej prerezi so sigurno vplivali na velikost oz. obliko maternice.Tako da v torek zvem kaj več, po vaginalnem pregledu. Je pa potrebno te naše ginekologe vse spomnit, vprašat itd..tako da, bejbe, bolj, ki smo seznanjene z vsem, bolje je za nas.....sploh, če nosečnost ne poteka kot po maslu.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.1.2012 13:31:49   
me ni

... Je pa potrebno te naše ginekologe vse spomnit, vprašat itd..tako da, bejbe, bolj, ki smo seznanjene z vsem, bolje je za nas.....sploh, če nosečnost ne poteka kot po maslu.

Če bi blo tole na FBju, bi kliknila "všeč mi je " user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.1.2012 13:43:48   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

sandra vse najboljše tvojemu možeku...lepo praznujte

hvala lepa user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.1.2012 14:33:42   
mala_roo
Pozdravljene v tem soncnem dnevu

Evo mene iz pregleda. Vse je super, naša pikica je zelo živahna, brca, miga in je že neverjetno zrastla user posted image user posted image
Maternični vrat je zaprt, dolg 4,6cm tako da je to super. Kaj več bomo vedeli pa 27.2. ko imamo morfologijo.....iiiiii komaj čakam user posted image user posted image
Spet se mi je spremenil PDP ampak pustimo še zaenkrat tako kot je. Izgleda da si moram rezervirat prve dni v juliju (najprej je bilo rečeno 7.7., potem 6.7., zdaj 5.7.) hihi
Tako da smo danes dopolnili polnih 17 tednov user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.1.2012 14:35:28   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: me ni

... Je pa potrebno te naše ginekologe vse spomnit, vprašat itd..tako da, bejbe, bolj, ki smo seznanjene z vsem, bolje je za nas.....sploh, če nosečnost ne poteka kot po maslu.

Če bi blo tole na FBju, bi kliknila "všeč mi je " user posted image

se strinjam s tem, in tudi s tem, da mogoče včasih preveč zgodb preberemo, in smo pol čist napsihirane in kr iščemo možne povezave, vsaj jst sem bila prvič tako ..user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.1.2012 15:02:26   
Arya
IZVIRNO SPOROČILO: bincha

Živjo!

Se vam lahko pridružim?

Bincha, dobrodošla na forumu in med namiuser posted image

Pozdravljene,

spet se po nekaj časa oglašam na forumu, zaenkrat vas vse lahko lepo po vrsti prebiram in ste res pridne, da tako kramljate user posted image

user posted image : midva od vsega začetka, odkar sem zanosila to prakticirama redno, kolikor se da in je še večji užitek kot prej. Se mi zdi, da sva sedaj veliko bolj povezana med sabo, moj pa tudi pazi bolj kot je prej in oba res uživama. Mi pa nekateri položaji ne pašejo več najbolje, tako da raziskujemo.

Drugače pa sem vredu, tik pred vstopom v 14t ali 15t (na NS me je tak zmedla s temi tedni, tako da sem zdaj čist zgubljenauser posted image ), počutje vredu, krvavitev HB ni, trebušček pa se mi že tudi malo pozna.

Želim tistim ki krvavite, da se to čimprej neha in da začnete na polno uživat v nosečnosti in vam pošiljamuser posted image

Knjige: ker sem zasledila, da je tudi govora o tem; trenutno berem knjigo Modrost rojevanja - me je bilo zelo strah poroda in sem zmeraj govorila da bom rodila z EA, kar pa bom sedaj počasi nehala, ker mi je dala knjiga zelo pozitivno razmišljanje in jo priporočam vsem prvorodkam user posted image Drugače pa berem razne zgodovinske romane (priporočam romane Kathleen E. Woodiwiss), drame, ipd.

Lep preostnek dneva!

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.1.2012 15:09:16   
bincha
Oj!

Danes ste pa že veliko napisale user posted image user posted image

Super seznam julieb! Evo ga dopolnim z manjkajočimi podatki user posted image sem iz Kranja, stara sem pa 26 let.

Joj kako komaj čakam morfologijo!! Danes mi že cel dan skače po glavi... user posted image Nazadnje sem videla pikca na nuhalni takrat sem bla noseča 12 tednov, sedaj sem pa že 17 tednov in pol, do morfologije je pa vsaj še 3 tedne!!!
Ali ste imele ostale kaj več UZ pregledov? Na gorenjskem ali pa vsaj v Kranju kar šparajo... Sicer imam pregled (brez ultrazvoka) že naslednji teden ampak to ni to...

Drugače pa moj trebuh... vsak dan je večji, ne vem kaj naj rečem user posted image bo treba v nabavo, nimam še nobene nosečniške cunje...
Kar se tiče user posted image , tega je sicer malo manj, ampak se potrudiva, da je vsaj vsake 2-3 dni user posted image , zaenkrat je vse ok, ampak moj zelo pazi na higieno tam spodaj in seveda na to da je nežen, tako da s kakšnim vnetjem na srečo še ni bilo problema (in upam, da bo tako tudi ostalo), ker sem drugače kar občutljiva kar se tega tiče... user posted image

Je katera prebrala knjigo Zapiski iz trebuščka, men je bla všeč - zelo smešna!! user posted image (drugače imam pa rajši avtobiografije in kriminalke, pa kakšne uspešnice katerekoli sorte user posted image )

No zdj pa nazaj delat, mam še do 5h, potem pa šibam domov mam enga fanta inštrukcije.

lp vsem user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.1.2012 16:25:51   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

1.7.
user posted image bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.
user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

6.7.
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image

7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image

8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / ? let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image   

11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 /

18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / ?let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1
/ 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1 / 0 / user posted image  user posted image  

21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image * bobika* / 30 let / Celje / 2 / 1 / user posted image

22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

26.7.
user posted image  capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image

28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
SamoTi / 28 let / Ptuj / 1 / 0 /

30.7.

user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image

1.8.
junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image  

2.8.

user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

x.7.

user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   
user posted image julji / 23 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

Naslednji pregled:
31.1
TinKkara
1.2.
2bambinos,
marettimara, Vegi
2.2.
xdmx, mala06, bincha
3.2.
Soncek17
6.2.
julieb, julji
7.2.
iwa
9.2.
amyZ, Katka86
10.2.
fabula
14.2.
afnica mala, polho3006
16.2.
rola
20.2.
SamoTi
21.2.
vali88
22.2.
Arya, nina166
23.2.
*bobika*
2.3.
Soncek17
12.3.
polho3006 (sladkor)

Morfologija:
14.2.
polho3006, afnica mala
21.2.
beti82
27.2.
mala06 (sladkor), mala_roo
2.3.
bankc, Soncek17
5.3.
iwa
9.3.
afnica mala

AC:
3.2.
TinKkara
7.2.
afnica mala

me ni
Maat

3D:

SKUPAJ NAS JE : 66
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 8
  user posted image : 5 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.1.2012 19:45:06   
TinKkara
bazeni

kaj veste mogoče, če obstaja kak bazen v sloveniji, ki je sam za nosečnice oz. določene dneve za nosečnice, mogoče ob dnevih, ko menjavajo vodo ali kaj podobnega??? oz. če veste za kak bazen, da je javno, kdaj menjujejo vodo???

barvanje las:

a si jih barvate? jaz, odkar sem noseča, si jih še nisem, prej sem si pa itak na 2,5 do 3 mesece....zdaj bom vseeno bolj poredko in sicer verjetno bom v aprilu in pol enkrat začetek julija, če ne bom že predčasno rodila

koža na obrazu:

a imate tudi ve zadnje čase ful izsušeno kožo na obrazu? meni ne pomaga niti najbolj mastna, niti najbolj vlažilna krema in niti ful vlažilen fluid, ki se ga daja kao pod kremo in niti kozmetičarka...saj sklepam,d a je zdaj samo tako obdobje, ki bo šlo mimo in bo spet ok....sam mi gre prav na živce, ki nikakor ne morem to popravit, pa se mi zdi prav nemogoče

p.s. imam čas, pa se še malo pozabavala z barvami user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......