|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.1.2012 22:28:38   
KOKICA32
Grem počasi, ker bo tak ALARM slej kot prej.

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
23.1.2012 22:29:01   
KOKICA32
Eeeeee, pa še prva za konec!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
23.1.2012 22:30:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

VEDNO sem bila pametna, kako dojen otroci niso debeli, le tisti, ki so na AM tak kipnejo. Pa se mi je ta teorija podrla, ko je žlahtnica rodila in jo polno dojila. A ona je vegetarijanka in sem mislila, da je mala od soje tako debela, napihnjena. Kaj pa Julija????? user posted image user posted image user posted image

Pa daj Kokica, saj ni debela. Prav lepa je user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
23.1.2012 22:34:50   
PERSIDA
kokič pol še ti nisi vidla dojenega otroka .Moja sestrična ima marčevčka ,dojenega ,pa je bil enkrat bolj debel od mojih dveh pol veš kaki bac pencer je bil.Ampak bejba danes je večji od T. in A. ,pa o debelem ni več duha ne sluha.Je še sicer bolj močne konstrukcije ampak ,če bo po bratecu bo suhec.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
23.1.2012 22:38:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dan!
Kaj naj rečem???
trezika user posted image user posted image user posted image , Kokica user posted image user posted image user posted image VSE bo še ok!!! Tak!

In zdaj grem na svoj "Kaj naj rečem?": že kaka 2 tedna me malo ščipa v križu, pa sem pač jemala to kot neko bolečino zaradi gibov, ki jih že skoraj 3 leta delam, pa ker ne telovadim ipd... v soboto zjutraj nisem mogla vstat, mravljinci v nogi, drevenela mi je... pristala na urgeni, s kupom tablet za domov, jutri imam osebnega zdravnika, da postavi kako diagnozo in me da na nadaljne preiskave. Skratka BLJAK! Nafilana s tabletami (pa jaz ne vzamem drugače niti Lekadola!!!) nekak preživim dan, zjutraj je najhuje, ko telo še ni segreto. Menda naj bi šlo za sesedanje vretenc ali vkleščen živec, ne vedo natančno, ker moram na mag. resonanco ali kaj podobnega, kjer se bo videlo, kaj je.

Zato pa punce, ni vredno, nič ni vredno, samo zdravje!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
23.1.2012 22:39:56   
tasa_m
Tak, jaz tudi grem-
Sem mislila da je Mentalist danes pa ga ni user posted image

NOČKO

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
24.1.2012 7:37:47   
PERSIDA
Jutro bejbe vstat bo treba.Jaz še izkoriščam minutke,maladva sta se šla sama igrat jaz še pa malo poležavam.Vse je enkrat prvič ne :) EVO dokaz kaj nam pomeni dobra noč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
24.1.2012 7:40:42   
PERSIDA
Error...

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 24.1.2012 7:45:29 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
24.1.2012 8:14:17   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Spala sem!!!!! Jedla je ob 24h, 03.30h in ob 06.15h!!!! Jeeee!user posted image user posted image user posted image Sedaj se smeji svojim visečim prijateljčkom.user posted image

Vreme je za bruhati, tak da bova verjetno kar v MB vsekali v kak center, ker bi rabila eno bundo....user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
24.1.2012 8:14:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jutro bejbe vstat bo treba.Jaz še izkoriščam minutke,maladva sta se šla sama igrat jaz še pa malo poležavam.Vse je enkrat prvič ne :) EVO dokaz kaj nam pomeni dobra noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
24.1.2012 8:50:48   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

VEDNO sem bila pametna, kako dojen otroci niso debeli, le tisti, ki so na AM tak kipnejo. Pa se mi je ta teorija podrla, ko je žlahtnica rodila in jo polno dojila. A ona je vegetarijanka in sem mislila, da je mala od soje tako debela, napihnjena. Kaj pa Julija????? user posted image user posted image user posted image

Pa daj Kokica, saj ni debela. Prav lepa je user posted image

se podpišem user posted image
ti bi morala videt od moje sestrične sineka in hčerko.... oba je dojila in to samo iz ene joške, pa sta bila res ful močna... ampak ko zdaj pri treh letih pogledaš Anžeta, si ne bi mislil da je bil kdaj tako močen.... zato se tudi za Nežo ne sekira, ker ve, da bo s kobacanjem in hojo vse to šlo doluser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
24.1.2012 8:51:11   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
24.1.2012 8:53:31   
trezika

Dan!
Kaj naj rečem???
trezika user posted image user posted image user posted image , Kokica user posted image user posted image user posted image VSE bo še ok!!! Tak!

In zdaj grem na svoj "Kaj naj rečem?": že kaka 2 tedna me malo ščipa v križu, pa sem pač jemala to kot neko bolečino zaradi gibov, ki jih že skoraj 3 leta delam, pa ker ne telovadim ipd... v soboto zjutraj nisem mogla vstat, mravljinci v nogi, drevenela mi je... pristala na urgeni, s kupom tablet za domov, jutri imam osebnega zdravnika, da postavi kako diagnozo in me da na nadaljne preiskave. Skratka BLJAK! Nafilana s tabletami (pa jaz ne vzamem drugače niti Lekadola!!!) nekak preživim dan, zjutraj je najhuje, ko telo še ni segreto. Menda naj bi šlo za sesedanje vretenc ali vkleščen živec, ne vedo natančno, ker moram na mag. resonanco ali kaj podobnega, kjer se bo videlo, kaj je.

Zato pa punce, ni vredno, nič ni vredno, samo zdravje!!!

se ne bi mogla bolj strinjat s tvojim zadnjim stavkom
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
24.1.2012 9:01:44   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image jupiiiii

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
24.1.2012 9:26:14   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika super, sem vesela da to berem. Upam, da se mu stanje čimprej izboljša in da bo zaživel normalno naprej. user posted image

Tulipan user posted image user posted image user posted image
Tebi ni za živet v hiši? Jaz bi pa takoj šla... Vrt, veliko prostora, skoz vzunaj, kaj češ lepšega? Sicer ne poznam vaše situacije in ne morem sodit ampak če gre za zamenjavo, je ok. Huje je, če bi morali vsi skupaj živet...

Kokica WB! user posted image

pri nas je isto. Ima obdobje, ko gre lepo na wc, včasih pa ji skoz uhaja. Kaj naredit, ne vem... Jo pa skoz preoblačim, skoz se njene gate sušijo na radiatorju v kopalnici. user posted image Pa zanimivo je, da v vrtcu ji pa nikoli ne uhaja. user posted image Zdej pa al tam manj pije ali pa ji je doma tak zanimivo, da nima časa it lulat.

PUST - Nika bo medo Panter. user posted image Do tega je prišlo tako, da je rekla, da bi bila medo in ko sem gledala po bolhi z njo v naročju, sem našla kostum za panterja in je rekla "Ta medo bi bila" in sem rekla ok, boš pa medo z imenom Panter. user posted image Tija pa smrketa.

Drugače pa... Nika zakuhala tak da je bolana z vročino, prehlad... Jaz pa na luni pa še pri zobozdravniku sem bila... ahhh mi je tečna luna danes tak da če ne bom zdržala, briga me. user posted image

Saj smo že zdaj v hiši. Sicer je res premalo, ker imamo samo zgornjo etažo, ampak imamo vrt in vse prednosti hiše... Tista hiša je velika cca 300m2 + klet, okolica cca 1000m2, pa še lokacija mi ne paše. Se zavedam, da bom zdaj kakih 15 let šofer svojim otrokom in se mi zdi lokacija še kako pomembna...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
24.1.2012 9:28:33   
Tulipan12

Tulipan, jaz te čisto razumem glede hiše. Jaz tudi ne bi šla. Pa še sploh, če ti lokacija ne odgovorja, kot si mi zadnjič omenila. Se bo pač hiša prodala od tega denarja pa si bo tašča eno komfortno stanovanje v mestu našla, blizu vas, da bo imela vnuka na dosegu roke.user posted image

Valentin mi nič ne govori o pustu, niti ga še nisem spraševala....Mislim, da bo kar čebelicauser posted image (trot user posted image ), ker si bom od nečakinje sposodila. Bomo videli. Ali pa kar žaba od lani, ker tak ni nič nosil, ker je bil bolan.

Z Valentinom sva bila na igralih, 11 stopinj plusa, kaj češ lepšega. Pa v knjižnico sva šla in si je izbral Butalce!user posted image Sedaj je šel dol k babi, Julija pa se zabava pod igralnim lokom.

Hvala vsem za čestike za obmesečnico. user posted image

Če bi lahko hišo prodali, bi lahko mi kupili drugo, ona pa bi bila v našem stanovanju. Smo mi v njeni rojstni hiši, spodaj živi njena sestra, bi ji to full pasalo... ampak tako veliko hišo je težko prodat, sploh v teh časih!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
24.1.2012 9:37:21   
Tulipan12

Čer!user posted image

Rabim oddih!!!! Svetujte, katere terme naj gledam, da je fajn dostopno za z vozičkom, fajn za Valentina (beri otroški mini bazen,...), welness za mamo, pa ugodna cena.....Tasa v katerem hotelu ste vi bili v Čatežu?Pozna katera hotel Lipa v Lendavi?

Kaj pa Krajnska gora? Sem popolnoma navdušena! Smučanje, sankanje, drsanje, wellnes, bazeni, bazenčki, igralnice, vse full blizu, vse full dostopno z vozičkom!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
24.1.2012 9:57:40   
Tulipan12
Pa dober dan!user posted image
Evo, odštevam minute, da grem k zdravniku. Boli kot hudič. Prve pol ure sem stala zraven računalnika!user posted image user posted image Ko se pa telo segreje, gre boljše. Včeraj popoldan smo bili napoligonu pod Pohorjem in sem kar lepo lovila Lio na smučanju, pa Luko vlekla s sankami, pa me ni nič bolelo.user posted image

Kokica, Lia je bila tudi full polna, pa samo dojena. Luka je bolj maneken!user posted image Julija ti je full podobna!user posted image

Pijača: Kokica, kaj pa če pridemo babe v tvoje kraje, makar popoldan, pa zvizneš ven za kako uro v neko lokalno bufo??? Isto kot si pobegnila sama ven za pol urce - sem delala isto!!!!!!! Full te razumem!

Neposredna povezava do sporočila: 2168
24.1.2012 9:59:17   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image jupiiiii

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
24.1.2012 10:00:31   
Tulipan12

Spala sem!!!!! Jedla je ob 24h, 03.30h in ob 06.15h!!!! Jeeee!user posted image user posted image user posted image Sedaj se smeji svojim visečim prijateljčkom.user posted image

Vreme je za bruhati, tak da bova verjetno kar v MB vsekali v kak center, ker bi rabila eno bundo....user posted image

Le privošči si nekaj, če ne najdeš bunde, si kupi nekaj za dušo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
24.1.2012 10:04:36   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika super, sem vesela da to berem. Upam, da se mu stanje čimprej izboljša in da bo zaživel normalno naprej. user posted image

Tulipan user posted image user posted image user posted image
Tebi ni za živet v hiši? Jaz bi pa takoj šla... Vrt, veliko prostora, skoz vzunaj, kaj češ lepšega? Sicer ne poznam vaše situacije in ne morem sodit ampak če gre za zamenjavo, je ok. Huje je, če bi morali vsi skupaj živet...

Kokica WB! user posted image

pri nas je isto. Ima obdobje, ko gre lepo na wc, včasih pa ji skoz uhaja. Kaj naredit, ne vem... Jo pa skoz preoblačim, skoz se njene gate sušijo na radiatorju v kopalnici. user posted image Pa zanimivo je, da v vrtcu ji pa nikoli ne uhaja. user posted image Zdej pa al tam manj pije ali pa ji je doma tak zanimivo, da nima časa it lulat.

PUST - Nika bo medo Panter. user posted image Do tega je prišlo tako, da je rekla, da bi bila medo in ko sem gledala po bolhi z njo v naročju, sem našla kostum za panterja in je rekla "Ta medo bi bila" in sem rekla ok, boš pa medo z imenom Panter. user posted image Tija pa smrketa.

Drugače pa... Nika zakuhala tak da je bolana z vročino, prehlad... Jaz pa na luni pa še pri zobozdravniku sem bila... ahhh mi je tečna luna danes tak da če ne bom zdržala, briga me. user posted image

Saj smo že zdaj v hiši. Sicer je res premalo, ker imamo samo zgornjo etažo, ampak imamo vrt in vse prednosti hiše... Tista hiša je velika cca 300m2 + klet, okolica cca 1000m2, pa še lokacija mi ne paše. Se zavedam, da bom zdaj kakih 15 let šofer svojim otrokom in se mi zdi lokacija še kako pomembna...

podpisuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2171
24.1.2012 10:04:38   
KOKICA32

Čer!user posted image

Rabim oddih!!!! Svetujte, katere terme naj gledam, da je fajn dostopno za z vozičkom, fajn za Valentina (beri otroški mini bazen,...), welness za mamo, pa ugodna cena.....Tasa v katerem hotelu ste vi bili v Čatežu?Pozna katera hotel Lipa v Lendavi?

Kaj pa Krajnska gora? Sem popolnoma navdušena! Smučanje, sankanje, drsanje, wellnes, bazeni, bazenčki, igralnice, vse full blizu, vse full dostopno z vozičkom!!!

kje? napiši hotele....

Neposredna povezava do sporočila: 2172
24.1.2012 10:04:41   
KOKICA32

Evo, odštevam minute, da grem k zdravniku. Boli kot hudič. Prve pol ure sem stala zraven računalnika!user posted image user posted image Ko se pa telo segreje, gre boljše. Včeraj popoldan smo bili napoligonu pod Pohorjem in sem kar lepo lovila Lio na smučanju, pa Luko vlekla s sankami, pa me ni nič bolelo.user posted image

Kokica, Lia je bila tudi full polna, pa samo dojena. Luka je bolj maneken!user posted image Julija ti je full podobna!user posted image

Pijača: Kokica, kaj pa če pridemo babe v tvoje kraje, makar popoldan, pa zvizneš ven za kako uro v neko lokalno bufo??? Isto kot si pobegnila sama ven za pol urce - sem delala isto!!!!!!! Full te razumem!

to pa bi šlo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
24.1.2012 10:41:19   
tasa_m

Le privošči si nekaj, če ne najdeš bunde, si kupi nekaj za dušo!user posted image

Če nebi danes imeli sestanka v službi, bi NUJNO morale z julijo k meni na cartanje  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2174
24.1.2012 10:42:03   
tasa_m

to pa bi šlo....user posted image

o jeeee, pol pa se bomo tak zmenile! Jupi jeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.