|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
24.1.2012 12:21:48   
cokolino
Uff sva do zdaj pospravljala sobo za bebija, sem zadihana ko kak maratonec...Uglavnem popoldne greva v nabavo, jutr pa operem in vse speglam. A mehčalca se ne uporablja pri otroških oblačilih?? user posted image

Aja videla sem da ste nekatere že urejale papirje na socialnem,..ma jst sploh še nisem dobila nič od ginekologa.Sem bla sigurna, da bom dobila na zadnjem pregledu, pa nič.Pa tudi s firme so me že klicali, da kako to, da še nimam teh papirjev o porodniški. No naslednji pregled imam 17/2, takrat bom v 36t.
No sej kontrolo mam v petek, ma v bolnici, ker je moj g dežuren, pa ga vprašam.

Tosja moj pritisk je bil do zadnjega pregleda vedno nizek, oziroma zelo nizek. Povprečno recimo 90/55, pa tudi manj včasih. Imam pa zato zelo hiter utrip, 100/min. No na pregledu in dan prej, sem si ga namerila 140/80. Tako da mi je rekel, da naj si ga pišem. In do nedelje (torej en teden) je bil vsak dan nizek (merila 2krat na dan),  največ 120/70. V nedeljo pa zopet 140/80 (zvečer, čez dan je bil normalen).No včeraj sem se spet slabo počutila-zvečer, in si ga spet namerim 131/91. Dns zjutraj opet nizek. Skrbi me predvsem zato, ker je moja sestrična morala na CR v 33tednu, zaradi pritiska 145/95, je bla en teden v bolnici in mali je bil zahiranček. Rodil se je težek 1600g. Tega me je strah, še posebno zato, ker mi je na zadnjem pregledu rekel, da baby zaostaja za en teden...no bomo videli, je pa tudi moj g dežuren, tako da se zna zgodit da me zadrži za vikend noter.
Roditi pa nameravam v Postoji, pa res upam, da marca user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
24.1.2012 12:24:53   
Hov hov
Mi lahko katera pove, v čem je smisel mražastih hlačk in zakaj navadne niso dobre.
In zakaj vložki vir 80, ali recimo allways night niso ok?

hvala!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
24.1.2012 12:25:05   
Jassika
populis ja vir 80 rules v tem primeru user posted image
drugače pa razne črpalke, nastavki ipd. ja se strinjam da se to nabavi potem ko vidiš, če sploh bo potreba po tem, drugače zmečeš en kup evrčkov za bz.
rokavičke mi smo jih imeli v P,a mpak nam niso nič prav prišli ker je mali že od rojstva dobil popizuser posted image če jih je mel gor. In še danes je tako - ni šans. Sva pa midva naredila sledeče: mogoče se sliši malo čudno, ampak ker 1 mesec naj ne bi strigel nohtkov, sva jih enostavno pogrizla. Sej vem da se sliši ljaka, ampak pri nas je mož prevzel to "prvinsko" nalogo in se je obneslo. Je bil popraskan samo 1 dan, ko mu rokavice niso hotle "gor" stat. Je mahal kt zmešan user posted image Seveda sva pa roke temeljito umila in svoje razkužila, da ni blo nič "umazanega".

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
24.1.2012 12:25:32   
čebela1
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Tiste, ki pijete čaj - pišete "malinov čaj", a upam, da imate v mislih "čaj iz malinovih listov". Malinov čaj je sicer okusen, a glede MV povsem neefektiven user posted image

definitivno... user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
24.1.2012 12:28:57   
kaminek
evo torba za v P prštimana, edin še dudo in nastavke za dojenje morm prekuhat, da bodo ready.

ste me pa spomnle, da bi blo dobr še obroč vzet, ga grem zdej še v torbo dat.

ko sm pakirala, sem imela v toaletni še kremo proti hemeroidom-jst imam ProktisM, ker v NM porodnišnici so ble nazadnje bolj tečne in so cimri rekle, da mora plačat, ona pa je cvilila od bolečin.
pa še imam spray za šive, k mi je fuuuul pomagal. za vsakič, ko sm se stuširala, sm se našpricala in me je tko lepo hladil in so se mi šivi lepo zacelili.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
24.1.2012 12:30:12   
čebela1
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

rokavičke mi smo jih imeli v P,a mpak nam niso nič prav prišli ker je mali že od rojstva dobil popizuser posted image če jih je mel gor. In še danes je tako - ni šans. Sva pa midva naredila sledeče: mogoče se sliši malo čudno, ampak ker 1 mesec naj ne bi strigel nohtkov, sva jih enostavno pogrizla. Sej vem da se sliši ljaka, ampak pri nas je mož prevzel to "prvinsko" nalogo in se je obneslo. Je bil popraskan samo 1 dan, ko mu rokavice niso hotle "gor" stat. Je mahal kt zmešan user posted image Seveda sva pa roke temeljito umila in svoje razkužila, da ni blo nič "umazanega".

jaz sem od dostih to slišala ja in tudi v šoli so nam to "priporočali" tako da mogoče tudi pri nas pride to v poštev?? user posted image  to se mi sploh ne zdi nič takega...

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
24.1.2012 12:30:32   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Mi lahko katera pove, v čem je smisel mražastih hlačk in zakaj navadne niso dobre.

hvala!

Vir 80 zato, ker ti nobeni always ne bodo tako vpili krvi, ki jo je btw res ogrono na začetku (čišča) in ker so tako debeli, da ne pride nič skozi. Jaz sem 1 dan nosila po 2 skupaj in moje cimre tudi, pa je blo ravno prav.
Mrežaste hlačke iz istega razloga. Čišča je kužna, čez gatke rado udari kaj ven - sploh 1 dni. Razen če nimaš zaloge ogromno gatk, se ti ne splača navadnih met, ker jih boš lahko samo stran vrgla. poleg tega so te mrežaste za 1 x uporabo in lahke za uporabo - dat gor in dol. Najbolj simpl in še vežejo te ne nikjer.
Mogoče sem kakpšen tehten razlog še pozabila.
čokolino pazi da ne zamudiš roka za oddajo papirjev. Na CSD najmanj 60 dni pred PDP oz 30 pred nastopom porodniške (recimo jaz mam PDP 19.3 pa je bil zadnji dan oddaje 19.1). Če ti G ni dal nobenih papirjev, zadostuje fotokopija materinske knjižice, kejr so napisani tvoji podatki in podatki o PDP.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
24.1.2012 12:30:47   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

hvala!

po moje zato, ker še kr dost krvaviš po porodu in jih enostavno stran vržeš po 1x uporabi. pa še diha vse bolj.
isto je z vložki:always so sama kemija in ne dihajo nič in vpijejo največ, sam je tud največ možnosti za nadaljnje infekcije.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
24.1.2012 12:31:36   
cokolino
Ja jst že tko uporabljam samo Vir80, always mi ni nikoli pasal na kožo (pa še smrdijo mi user posted image ). Tako da s sabo vzamem samo Vir80. Jst že kot dnevne vložke uporabljam Vir (te svetlo modre, enako pakirane kot vir80)
Te mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo so pa sploh super, še posebno če maš CR (si vsaj mislim tako), ker meni ko sem mela laparoskopijo so ble super, ker jih niti ne čutiš.

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
24.1.2012 12:33:45   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pa še imam spray za šive, k mi je fuuuul pomagal. za vsakič, ko sm se stuširala, sm se našpricala in me je tko lepo hladil in so se mi šivi lepo zacelili.

O saj res, to sem pa čisto pozabila. user posted image user posted image user posted image   da si nas spomnila. Samo še to napiši, eč se ti da, kako se že imenjuje ta spray, sem že pozabila, brskat se mi pa ne da zdej nekej extra. Lepo prosim user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
24.1.2012 12:35:19   
kaminek
črpalka za mleko; jo imam še od prve user posted image in je električna od aventa. pa mi je čist OK, ker smo mogle vedno dodajat in če sm mogla slučajn kej it urejat in je bil možek doma, ji je dal najprej moje mleko, nato dodatek. je pa res, da je user posted image lahko zmeden glede, enkrat ziza, drugič flaša. ampak mi smo bli s tomme tippe cucljom čist zadovoljni in tud zdej sm nabavla te znamke flaške in cuclje. in nismo imel večjih problemov z zavračanjem dojke/flaške.

ne predstavljam si, da bi si še utrujena od vsega, mogla na roke črpat mleko, se bi mi sfuzlaluser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
24.1.2012 12:35:20   
cokolino
Hmmm Jassika zdj pa si me mal prestrašla...moj pdp je 15/3. Jutr laufam na CSD!!!!!

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
24.1.2012 12:38:39   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Hmmm Jassika zdj pa si me mal prestrašla...moj pdp je 15/3. Jutr laufam na CSD!!!!!

Hej, moj namen ni bil te prestrašit, sorči user posted image sam spomnit sem te hotela. Sem pa prepričana, da se bo vse OK izteklo user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
24.1.2012 12:38:56   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

O saj res, to sem pa čisto pozabila. user posted image user posted image user posted image   da si nas spomnila. Samo še to napiši, eč se ti da, kako se že imenjuje ta spray, sem že pozabila, brskat se mi pa ne da zdej nekej extra. Lepo prosim user posted image

to je Cicatridina Spray od dr.Gorkič-a.

jst ga imam še tud od prve user posted image , ker ima rok trajanja daljši. je pravi blagoslov, verjemi, ker sm imela 7 šivov in vse se mi je lepo zacelilo.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
24.1.2012 12:40:04   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Hej, moj namen ni bil te prestrašit, sorči user posted image sam spomnit sem te hotela. Sem pa prepričana, da se bo vse OK izteklo user posted image

hitr se lohk to pozabi oz. mine tist rok, tko da je prav, da se mal spominjamo med sebojuser posted image user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
24.1.2012 12:40:35   
cokolino
Ne Jassika sej nisem mislila za slabo user posted image user posted image  Hvala da si mi napisala!!!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
24.1.2012 12:43:01   
kaminek
men se je pa spet dons začel dogajat, da imam take manjše krče, upam, da lažneuser posted image . so neenakomerni.

enkrat ponoč so me zbudl, sm mela 2 malo bolj močnejša. potem je blo pa vse OK. zdej pa spet mal akcijeuser posted image . se mi zdi, da se začenjajo predpripraveuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
24.1.2012 13:02:00   
Jassika
kaminek res ti najlepša hvala user posted image user posted image user posted image Sigurno ne grem v P brez njega.
Pa glede krčkov - jap tudi pri meni včerej zvečer ene 3 ure. Tako, da sem kar začela gledat na uro in je bilo tam nekje na 15-20 minut. No, naše telo je začelo mal trenirat user posted image Super, men  se prav dobr zdi, ker bi tokrat res rada svoje popadke. Ampak seveda naj beba kar lepo počaka še kak mesec. Trenira naj pa kar. Jaz pa bom menda zakapčala, kdaj bo šlo zares user posted image (ja user posted image je to če ne veš kako lahko izgleda "samo tvoj" popadek user posted image )
čokolino - ni za kaj user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.1.2012 13:03:19   
Jassika
Sicer pa ni čudno, če je včerej malo dogajalo, ob prazni/polni luni je vedno tko. Takrat je zmerej več porodov. No, na splošno bolj dogaja user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.1.2012 13:12:59   
zwezdica82
mrežaste hlačke so super. jaz sem probala po enem tednu nosit navadne pa ni šlo. vse me je vezalo..tako da sem še doma kar nekaj časa uporabljala te za 1x uporabo.

CSD- dovolj je kopija materinske. sem jaz tudi zadnjič spraševala pa mi je zatrdila,da že nekaj časa več ne rabiš nobenega drugega potrdila razen fco. materinske.
Sem pa tudi jaz spraševala če moram res prinest najkasnej 30 dni pred nastopom porodniške vse papirje iz službe..Naj bi jih ampak je rekla mi tam da lahko tudi en dan pred nastopom prinesem..samo kasneje ne..ker bo potem krajša porodniška.
Jaz čakam plačo do 10ga februarja potem pa nesem..Že pri prvi mi niso komplicirali pa sem mislim da 10 dni pred nastopom prinesla vse papirje..

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.1.2012 13:18:01   
tosja
cokolino - glede pritiska...ti sam meri in se ne obremenjuj preveč. Če je sam občasno visok ziher ni tako resno. Decembra je ležala v bolnici znanka je imela cel teden 160 zgornjega, pa je samo terapijo dobivala, pa z uz IN ctgJI SO DETE KONTROLIRALI ups...dete ni bilo zahiranouser posted image
-mehčalec: jaz ga uporabljam, Frosch mandelmilch, hypoalleren in prašek baby waschpuver freddy leck, oboje iz mulerja.
-CSD- če boš ju3 urejala si danes (če imaš možnost) sprintaj pildeka, prvi, ki ga izpolniš ti, drugega boš pa itak delodajalcu odnesla. Jaz sem raje tam vprašala za točen datum nastopa porodniške, ki ga napišeš delodajalcu, ker to oni malo tako štejejo....user posted image vsaj prvič nisem imela 28 dni... Oddaš pa v petek in si rediuser posted image
Aja, pa jaz nisem nič MK kopirala, sam pokazala, preden sem oddalauser posted image

-mrežaste hlačke: si sploh ne predstavljam, da bi uporabljala svojeuser posted image To je simpl k pasul, menjaš vložek, menjaš hlačke in nič zaflekanih spodnjic!!!user posted image user posted image user posted image
Pa še zelo udobne souser posted image

-vložki: kolikor se spomnim smo imeli v P vir80 in še ene take fine dolge skor kot pleničkeuser posted image
Doma sem uporabljala vir naturauser posted image user posted image user posted image
Če si šivan spodaj se mi vir 80 ne zdijo ravno fajn...kaj se ne lepi vata na kri...user posted image

-rokavičke-nohti: naš na srečo nikoli ni protestiral... Zanimivo pri nas pa se nad grizenjem nohtov v P dobesedno zgražajo...prvič je ena sestra porodnico tako nadrla, ko ji je to omenila, pa še enemu user posted image , ki mu je mama to delala se je obnohtnica zagnojilauser posted image
Njihovo pojasnilo - mamina usta niso sterilna in zato lahko pride do okužbe.
Saj to, da ne strižeš nohtov pred 1 mesecem je pa itak sam vraža....user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 24.1.2012 13:19:53 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.1.2012 13:24:22   
tosja

Sicer pa ni čudno, če je včerej malo dogajalo, ob prazni/polni luni je vedno tko. Takrat je zmerej več porodov. No, na splošno bolj dogaja user posted image

Še ena vražauser posted image user posted image user posted image

V mojem januarskem terminu all inclusiv P user posted image nam je sestra povedala, da je sodelavka delala magistersko nalogo na temo vpliva polne lune - več porodov, več komplikacij...
Rezultat - v času polne lune ni več porodov in ni več komplikacij.
V P se radi pošalijo...včasih se kak dan ne dogaja nič, potem pa je v 12 urah norišnica na polno...user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.1.2012 13:30:42   
tosja

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image   user posted image   user posted image

1.3

user posted image  tosja , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

user posted image  anckka, 1user posted image   user posted image user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

user posted image   ursonok, 31 let, 2user posted image  1user posted image ,user posted image   user posted image  

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

10.3.

user posted image alna, 3 user posted imageokolica LJ user posted image user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image  

user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image , Gorenjska user posted image user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image     user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

user posted image   lešnica, 1user posted image user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image

24.3.

user posted image    populis, 2user posted image  1user posted image    

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

user posted image   rajska

user posted image  zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

user posted image   Hov hov

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

user posted image   Matejka80 user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 65
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
24.1.2012 13:33:33   
tosja

user posted image user posted image MARČEVSKI ZAKLADKIuser posted image user posted image

zuza, december 2011, user posted image user posted image Patrik

Pattyka, januar 2012, user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
24.1.2012 13:34:07   
pokalona1
Vir 80 so predvsem zato, ker so čist bombažne;torej nikjer nobene plastike-in če si šivan je to še kako pomembno.Po tisti plastiki se hitro spotiš,pol se pa vse paca tam spodaj.
Mrežaste hlačke-meni so bile zakon,ker sem bila šivana in me ni v njih nikjer nič tiščalo. Lepo se raztegnejo pa nikjer nisi nič ožuljen. Pa nisem jih stran metala,saj so pralne na 90 stopinj. Kupila sem si jih ene 15 in potem prala.Zdej moram pa novo zalogo kupit, ker sem jih prvič stran zmetala. Sem bila prepričana, da ne bomo imeli nobenega otroka večuser posted image

Papirji na CSD očitno je vse odvisno od delavke, ki te obravnava.Sem bila prejšnji teden in mi je rekla, da komot pridem po 10.2.-to je 5 dni pred uradnim začetkom porodniške; zato, da se mi bo upoštevala še januarska plača, ki mi bo bistveno zvečala porodniško. Od ginekologa pa tudi ne rabiš nobenega potrdila.Jaz sem samo napisala, kdaj imam PDP in kdaj nastopim porodniško. Še v materinsko ni pogledala, če to drži.

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.