|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.1.2012 21:39:43   
PERSIDA
čebelca ,če rodiš na pdp te ne bom nikol pozabila ,ker na ta datum se je rodil moj braco samo druga letnica je na koncuuser posted image

hello kitty - mi bi ,pa radi imeli take zokne ,pa jih nimamouser posted image user posted image user posted image user posted image .No ,pa kaki voziček al ,pa torbico bi tudi imeliuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.1.2012 21:40:29   
PERSIDA
Zdaj,pa mislim ,da me imate res dovoljuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.1.2012 21:44:32   
tasa_m
Jezusna babe kolk ste napisale. Saj sem vse prebrala, sam zapomnila si kaj dost nisem.

julija vse najlepše tudi od nas treh. Res je 23-eti ja user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.1.2012 21:47:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

čebelca ,če rodiš na pdp te ne bom nikol pozabila ,ker na ta datum se je rodil moj braco samo druga letnica je na koncuuser posted image

hello kitty - mi bi ,pa radi imeli take zokne ,pa jih nimamouser posted image user posted image user posted image user posted image .No ,pa kaki voziček al ,pa torbico bi tudi imeliuser posted image

user posted image user posted image dobite nekaj! A torbico bi imeli ? Kaj pa majčka HK gre ven? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.1.2012 21:52:39   
KOKICA32
Čer!user posted image

Rabim oddih!!!! Svetujte, katere terme naj gledam, da je fajn dostopno za z vozičkom, fajn za Valentina (beri otroški mini bazen,...), welness za mamo, pa ugodna cena.....Tasa v katerem hotelu ste vi bili v Čatežu?Pozna katera hotel Lipa v Lendavi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.1.2012 21:55:12   
KOKICA32
Persida, dojim največ sede čez dan, ponoči leže, kdaj pa kdaj tudi leže čez dan (popoldan, ko ne zmorem več)....nič mi več ne pomaga, vse me boli.

Danes sem imela vsega dovolj in sem se oblekla ter šla za pol urce ven (ob 18h), sama, brez otrok!!! Pa nič povedala, le zginila sem. user posted image Uuuuaaaaa! Je pasalo. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.1.2012 21:56:11   
KOKICA32
Tasika, HVALA!user posted image

Tulipan sem ti pozabila prej povedati, da ti želim, da se ti stanje popravi in da daš tablete čim prej stran.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.1.2012 21:58:46   
KOKICA32
Evo mojo 4 mesečnicouser posted image :

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.1.2012 22:00:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Rabim oddih!!!! Svetujte, katere terme naj gledam, da je fajn dostopno za z vozičkom, fajn za Valentina (beri otroški mini bazen,...), welness za mamo, pa ugodna cena.....Tasa v katerem hotelu ste vi bili v Čatežu?Pozna katera hotel Lipa v Lendavi?

Mi smo bili v hotelu Terme. Sam je drek, ker je bilo treba če si hotel v riviero (zimsko) kar do tja hodit. In pozimi si glih tega nebi privoščla. Pol je boljše da si v onem drugem..Toplice, če se ne motim ker je povezava!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.1.2012 22:01:07   
tasa_m

Persida, dojim največ sede čez dan, ponoči leže, kdaj pa kdaj tudi leže čez dan (popoldan, ko ne zmorem več)....nič mi več ne pomaga, vse me boli.

Danes sem imela vsega dovolj in sem se oblekla ter šla za pol urce ven (ob 18h), sama, brez otrok!!! Pa nič povedala, le zginila sem. user posted image Uuuuaaaaa! Je pasalo. 
user posted image
Ja, to pa res aše- AJz sem marsikdaj tak nardila user posted image

Kaj babe a se bomo zmenle za kak drink al kaj? Same ??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.1.2012 22:02:46   
KOKICA32
Pa še moj smučar:

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.1.2012 22:04:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer!user posted image

Mi smo bili v hotelu Terme. Sam je drek, ker je bilo treba če si hotel v riviero (zimsko) kar do tja hodit. In pozimi si glih tega nebi privoščla. Pol je boljše da si v onem drugem..Toplice, če se ne motim ker je povezava!

Aha, jaz sem gledala hotel Čatež, ki ima to povezavo, pa tudi svoj notranji bazen.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.1.2012 22:05:25   
KOKICA32
Hmmmm, o pijači jaz ne upam niti misliti...ker..ahhhhh saj veste ZAKAJ!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.1.2012 22:07:02   
tasa_m

Evo mojo 4 mesečnicouser posted image :

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Lija non stop govori o Juliji, res NON STOP. V vsaki trgovini bi ona nekaj za Julijo kupla user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.1.2012 22:08:47   
tasa_m

Čer!user posted image

Aha, jaz sem gledala hotel Čatež, ki ima to povezavo, pa tudi svoj notranji bazen.....user posted image user posted image user posted image

Saj tale Terme so tud mele svoj bazen. Samo smo samo 1x bli na njihovem bazenu, prvi dan ko smo se še malo iskali...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.1.2012 22:08:55   
KOKICA32
Ja, Tasa, bo treba večkrat na obisk priti..... Pridita!!!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.1.2012 22:09:36   
tasa_m

Pa še moj smučar:

user posted image

Bravo Valentin, le tako naprej!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.1.2012 22:09:52   
tasa_m

Daj pridi na gmail :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.1.2012 22:11:07   
KOKICA32

Čer!user posted image

Saj tale Terme so tud mele svoj bazen. Samo smo samo 1x bli na njihovem bazenu, prvi dan ko smo se še malo iskali...user posted image

Aja...

najbolj mi tak Lendava diši....še nisem bila v teh koncih.....ker Čatežke tak poznam, ko smo se vsako leto že maja meseca  začeli dol voziti.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.1.2012 22:11:35   
KOKICA32

Daj pridi na gmail :)

saj mam vklopljeno....piši

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.1.2012 22:12:37   
PERSIDA
kokica - jaz mislim,da ti ni treba razlagat kako lepo pupo imašuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.1.2012 22:14:56   
tasa_m
Jaz tud še nisem bila v Lendavi. Vem pa da tast in tašča hodita vsaj 2x na leto v tiste kraje. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.1.2012 22:16:39   
KOKICA32

kokica - jaz mislim,da ti ni treba razlagat kako lepo pupo imašuser posted image

lepo debelo!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.1.2012 22:20:49   
tasa_m

lepo debelo!!!

Ni važno, prava princeska je. Miška cartava

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.1.2012 22:26:26   
KOKICA32

lepo debelo!!!

Ni važno, prava princeska je. Miška cartava

VEDNO sem bila pametna, kako dojen otroci niso debeli, le tisti, ki so na AM tak kipnejo. Pa se mi je ta teorija podrla, ko je žlahtnica rodila in jo polno dojila. A ona je vegetarijanka in sem mislila, da je mala od soje tako debela, napihnjena. Kaj pa Julija????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.